Fullt upp

Förlåt förlåt, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har skrivit på flera dagar. För att gottgöra dig ska jag försöka att kortfattat summera veckan hittills.

Det blev ingen tripp till havet med mamma i måndags, alltså behövde jag inte bekymra mig över att se ut som en kräfta när jag på kvällen åkte till min älskade Amir. (Jag skulle egentligen ha åkt dit med sexbussen men det fick bli den vid tjugo i åtta istället eftersom han hade fått tid för körlektion i stan efter jobbet. Det går framåt för honom med körkortet, tror faktiskt att han kommer klara det innan mig.) Vi kollade som vanligt på lite fotboll och sen blev det en rejäl brottningsmatch, som jag nästan vann. Haha. Klockan fyra var vi trötta och tänkte sova men då blev Amir hungrig så vi körde "sten, sax, påse" om vem som skulle diska så att vi kunde steka ägg. Självklart förlorade jag i sista stund och sedan stod vi där, klockan fem på morgonen, och åt mackor med stekt ägg på. Sen sov vi gott till klockan elva.

Det var tänkt att min tremänning Jennifer skulle komma in till Uppsala och att jag skulle möta upp henne där, men det ändrades så hon åkte till farmor & farfar och väntade på mig där istället. Jag åkte in till Uppsala ändå eftersom jag fortfarande var i behov av en ny bikini. Jag har hittills vägrat köpa en trekantsbikini med knytband i nacken och ryggen men tvingades göra det nu i alla fall eftersom det verkar vara det enda som finns i alla affärer. Suck säger jag.

Sen bar det av hemåt, jag mötte upp Jennifer och vi knallade runt lite ett tag. Gick till Simbadet och snackade ett tag och sen tog vi moppen hem till mig - tack och lov har den startat på direkten verenda gång sen i måndags. Ehm, ja den är bra den.

Jennifer & jag

Väl hemma hos mig blev det grillad kyckling och potatisklyftor och efter det åkte vi iväg till sjön för ett kvällsdopp. Kom två gubbar och kollade på. Fast inte på oss, utan på en brygga som hade flytit dit från någonstans. Efter doppet for vi hem och bytte kläder och vandrade iväg och hämtade hästar för att rida. Jennifer tog Emma och jag tog Sulan. Det gick bra, fast Jennifer skrek att hon höll på att flyga av när Emma snubblade på en sten eller något. Sen somnade vi typ direkt när vi hade kommit hem.

Igår när vi vaknade åt vi lite å sen va det dusch, smink & fixnings-time för att sedan åka till Österby där Jennifer skulle träffa Micke. Sen drog vi till Simbadet och käkade glass med Erk. Jennifers mamma kom och hämtade henne och jag blev ensam kvar. Haha skoja. Jag åkte hem till mormor och fikade med mina kusiner Linda & Robin. Trevligt.

Idag for då jag och mamma äntligen iväg till havet. Åh, vad jag älskar Fågelsundet! Solen sken och det var helt vindstilla när vi kom dit så vi skyndade oss att blåsa upp våra luftmadrasser, kastade oss i vattnet och paddlade ut en bit för att sola. Helt underbart skönt! Efter en och en halv timme paddlade vi upp på klipporna och åt matsäck. Sedan lade vi oss för att läsa och lösa korsord. Jag fick runt 20 bromsbett idag - inte så mysigt.

Steker i solen

Vinden tilltog allt eftersom och de små orosmolnen byggde upp sig och blev allt större. Till sist var de över oss och vi tog vårt pick och pack och knallade genom skogen, till bilen och åkte hem. I spöregn och världens åska. Fem minuter efter att vi hade kommit hem kom Linda & Robin hem till oss. Meningen var att båda skulle sova här, men Linda ångrade sig och åkte hem. Då hamnade jag här istället, vilket ju var bra på ett sätt eftersom jag nu äntligen kunde uppdatera bloggen för dig som har hungrat efter att läsa om mitt liv. Så varsågod, hoppas det smakade! :)

Fågelsundet




Kommentarer
Skrivet av: Jennylee

Mums, den var smaskens ;)

2008-08-01 Kl. 18:39:54
Blogg: http://jennyspenny.blogg.se/
Skrivet av: iia

men du har ju värsta fina bikinin jue! =)

2008-08-06 Kl. 20:25:10

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0