Vad hinner man på en halvtimme?

* Dammsuga
* Diska

* Städa åt marsvinen

Det borde jag väl hinna med innan jag får sällskap igen?




Ser jag ut som en Fia?



Du gör mig glad och jag är så himla lycklig över att ha dig som min vän. Du betyder obeskrivligt mycket för mig och får humöret att skjuta i höjden. Jennylee, bästavän, tack för idag! ♥

Massa snack om allt mellan himmel och jord. Kaffe, kakor, munkar, transfetter, sötningsmedel, kattgos, tjejsnack, tv, lax, couscous, wokgrönsaker, spöken, smältchokladbanan. Trots min klängiga huvudvärk, var dagen underbar.

Nu ska jag göra mig klar för sängen, tänker för en gångs skull läsa innan jag somnar. Ska rota fram Harry Potter, det va länge sen. Fjärde och sista natten ensam nu och jag jobbar extra på Tammen imorgon. Sen får jag tillbaka sambon. Åtminstone för en natt.

Och jag är sjukt nyfiken på vad som kanske händer helgen vecka 36. Men han säger att jag inget får veta än.




Idag: Leka med min älskling

Om typ två och en halv timme kommer min fina Jennylee hem till mig, längtar! Vi ska ha lite spamys, snacka skit (fast det gör vi inte, vi snackar sanning) och fördriva tiden som bara vi kan göra.

Så nu har jag en del att göra innan hon kommer, bäst att göra en lista så att jag inte glömmer något.

* Diska
* Dammsuga
* Betala räkningar
* Ta fram kyckling
* Städa åt marsvinen
* Rensa kattlådan
* Duscha

* Bädda

Men först nu ska jag äta frukost. Oh yeah, jag har semester.

Förövrigt så tycker jag att ni är dåliga som inte kommenterat något alls på fyra dagar. Kom igen, prata med mig.




Om du lämnade mig nu

Ja, det har blivit mycket lyssnande på Winnerbäck på sista tiden. Men han är ju så bra. Och, ja.



det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu




Första semesterdagen efterlyses!

Vart tog den vägen? Jag vaknade tio, messade, klev upp, matade djuren, satt mig vid datorn och åt frukost. So far so good.

Sen kom brorsan över och vi satt och snackade och drack kaffe i typ en timme, härligt. Sen drog vi med Bailey hem till farmor och farfar för att spana in deras splitternya bil. Blev så glad över att de äntligen unnat sig en ny bil, med både AC och automatlåda. Det är dom verkligen värda.

När jag va på väg hem efter att Bailey hade lekt slut på sig en timme i deras hus, mötte jag pappa som plockade upp mig. Åkte förbi sopstationen och hejade på Håkan, sen köpte pappa pizza till mig. Goooooott, tack! Åkte hem till honom så att Bailey fick träffa Misty, vilket ju hade kunnat gå betydligt mycket bättre. Bailey hade i alla fall kul och sprang runt och utforskade hela huset tills hon slutligen lade sig på pappas fåtölj, där Ingela fick fotografera henne. Resultatet ser ni nedan, superfint!



Nu ligger kissen och gör allt för att hålla sig vaken. Slår vad om att hon ska ligga och bita mig i stortårna och springa runt som en toka i natt med. Men det gör ju egentligen inget, för jag har ändå svårt att sova. Vi är inte vana att bo ensamma!

Och vi vill inte bli det heller.




Käre gamle Winnerbäck

"Det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
Ingen känner mig
så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu"




Usch vad jag ljuger

Jag har ju inte diskat. Däremot har vi varit och hälsat på Sandra Hå och Niklas. Fikade och snackade en massa, om Power Meet, Eldfesten och sånt där. Trevligt. Kaffe och kladdkaka är gott.

Nu är jag trött och ska sova. Ensam igen. Eller möjligtvis med katten, om hon kan lugna ner sig. Hon beter sig jättekonstigt, springer runt som en toka hela tiden och gör satyg. Tror att hon saknar sambon minst lika mycket som jag gör. Han har ju trots allt funnits här lika länge som henne. Sånär som på fyra dagar.

Ja över tre veckor har vi spenderat tillsammans, så det kanske inte är konstigt att tomrummet är enormt nu. Uscha. Jag vill inte ens gå och lägga mig.

Jaja, godnattpuss på er i alla fall ♥




Förvirringen är total

Men jag tror jag gillar det.

Nu har jag några måsten som jag måste ta itu med.

Nr 1. Äta mat
Nr 2. Dricka kaffe
Nr 3. Tänka

Nr 4. Komma fram till något
Nr 5. Diska
Nr 6. Dammsuga
Nr 7. Åka till Sandra, förmodligen?

Förövrigt är morfar ganska smart. 1-0 till honom.



Vad är jag?

Nu har jag ingen sambo längre. Jag har dock ett myggnät som jag tejpat fast med eltejp i mitt fönster efter att vi kom hem från stan där vi va och handlade idag. Det här känns konstigt och jag borde stänga fönstret. Efter nästan tre hela veckor är det ovanligt kallt här.

Nya IKEA är förresten sjukt stort. Och Biltema är sig likt.

Godnatt, hoppas ni är varma ♥




Och så va det hyllpappret ja...

Har ju faktiskt hunnit med det mesta som jag tänkte göra idag. Dock är den överstrukna dammsugningen lite av en lögn. Eller ja, det är en lögn. Jag har ju inte dammsugit. Jag tänkte göra det, men tar det imorgon istället.

Nu sitter jag och väntar på att sambon ska komma hem. En sen middag sa vi, och den blir riktigt sen! Ska dra igång med den nu, i sällskap med en cider för ovanligetens skull.

Efter middagen blir det förhoppningsvis en del öl och lite godsaker. Till en film kanske? Vem vet.

Godnattpuss på er ♥




Simon Kroner - Idol 2007

I alla fall min idol. Haha. Vi sjunger nog lika kasst och har väl ungefär samma syn på hur man bäst lever livet. Se, njut och le. Det gör jag.



Det finns hopp för framtiden.




Nu så har jag semester igen

Trots att jag älskar mitt jobb (och även har kommit på att jag älskar de små dagisbarnen som jag fått spendera den mesta tiden med under dessa två veckor) så ska det bli så himla skönt med ledighet. Börjar jobba igen den 4e augusti men det tänker vi inte på nu, för nu har jag semesteeeeeeer. Igen.

Tog sovmorgon idag och sov ända till nio. Japp, ni läste rätt. Sovmorgon till nio.

Just nu sitter jag här med katten i knät och funderar över vad man kan göra idag, men även på semestern. Någon som har något/några förslag?

Idag blir det i alla fall
* Dusch, peeling, ansiktsmask & hårinpackning
* Städa, diska, dammsuga
* In med hyllpapper i köksskåp och lådor
* Spela Bonniers Trafikskola
* Måla naglarna, det va evigheter sen!
* Skriva in i nya almanackan

Hyllpappret började jag ju faktiskt med för en vecka sen, så det SKA fixas klart idag. Så är det bara. Puss hej så hörs vi ♥




Tjoho

Blev inte mycket gjort idag, tyvärr. Tog med mig Bailey och snackade skit med Jennylee i typ 15 minuter, underbart! Sen har jag diskat och bakat både 95 schackrutor och 20 browniesar. Smakar supergott!

Vi har precis ätit middag och fikat till Miss Marple och nu står den där sambon i duschen. Snart är det sovtime så att vi orkar med morgondagen. Sista dagen för mig innan jag har semester igen, woohoo :D

Vi hörs väl förmodligen imorgon igen då va. Puss puss på er ♥




Intet nytt på hyllpappersfronten

Nä, jag har ju fortfarande inte tagit mig i kragen och stoppat in hyllpappret i köksskåpen och lådorna. Det enda som är klart är ju skafferiet. Höhö. Idag ska det i alla fall göras! Precis som en del andra grejer. Så:

* Hyllpapper in i köksskåpen och lådorna
* Spela Bonniers Trafikskola
* Baka kladdkaka/scones/bullar/kakor
* Skriva in i nya almanackan

Det lär jag väl hinna på typ tre timmar? Men nu först blir det duschen.

Puss på er! ♥




Knutby eller Eldfesten?

Nu har jag lite beslutsångest här. Den 8 augusti händer åtminstonde två saker som jag vill vara på. Varför ska det vara så att det jämt händer flera saker på samma dag?

Har vetat om ett tag nu att Wizex kommer att spela i Knutby parken. Och dom är ju hur bra som helst, kommer säkert vara världens drag och massa dansvänlig musik!


Men samtidigt är det ju Eldfesten här i Österbybruk. Gamla kära Eldfesten. Och vid dansbanan här kommer Svänzons att spela. Dom låter ju inte helt fel dom heller! Och Eldfesten är ju ändå Eldfesten.







Åhåhåh, hur ska man göra? Känns lite som att det lutar åt Eldfesten ändå, men jag vet inte.



Jobbjobbelijobbjobb

Jag tycker inte om när man tvingas jobba över. Det enda positiva är att jag får skriva upp en halvtimme till. Men alltså woohoo, det kan jag ju nästan blir rik på! Blir säkert typ 25 spänn eller nåt, yeah. Äh, många bäckar små. Eller hur är det dom brukar säga?

Jaja. Nu har jag i alla fall varit hemma i typ en timme, suttit å degat vid datan, men det behövdes för jag va sjukt less. Snackat med Jennylee å blivit på bra humör igen! ♥

Nu ska vi laga mat här, vi hörs!




Näpp!

Blev inget dopp idag heller. Tjoffs ba! Blev affären, fika och middag istället. Nu ska jag baka kladdkaka. Godnatt! ♥




Årets första riktiga dopp!

Ja, jag har badat två gånger i år. Men kläderna har varit på och jag har bara varit i upp till så långt upp man kommer på låren innan man blöter ner trosorna.

Nu när, oj nu höll jag på att fösäga mig (ehm, förskriva mig?).. Nu strax när sambon kommer hem ska vi fika och sen drar vi iväg och badar. I badkläder den här gången. Ska bli skönt!

Så nu ska jag diska, fortsätta med hyllpappret i köket och koka kaffe. Vi hörs när vi hörs, puss! ♥




Power Big Meet - dag 5

Dags att packa och åka hem, efter fyra dagars roligheter, galenskaper och upptåg i Västerås.

Frukost, tältrivning, packning, kramar, en sista tur på dass och skriva i gästboken stod på agendan. Sedan bar det av hemåt i den mysiga (inte trånga) pickupen. Åt jordgubbar, kollade på korten från tiden i Västerås, drack Pucko, åt choklad, drack vatten, pratade om såna där saker som t.ex. "what happens in Västerås, stays in Västerås". Fast det är inte säkert att det gör det.

Tänke i alla fall lägga upp bilder på det jag handlade på marknaden. Blev inte så mycket eftersom jag vill save my money så mycket som möjligt. Men ibland är det svårt.

Ja, men i alla fall då. Inköpen som fick följa med hem blev dessa grejer på bilderna nedan. Otippat va? ;)


Två tygmärken till skinnjackan, vet inte vilket av dom jag ska ha? Två raggarbruds-pins, såna tappar jag bort lätt! Och ett fint klistermärke, så sant så sant.


Fem nya flamesglas. Hade äntligen råd att köpa flera vid samma tillfälle. Köpte ett för fem år sedan, sen ett till för två år sedan. Ett tappade jag i diskhon en sån där dag när allt bara gick åt skogen, så ett kvar. Nu har jag sex. MEN misstolka inte!




Det här känns konstigt

Att det är måndag idag alltså. Men men, imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller. Tisdag-torsdag 8-17 och sen är jag ledig/har semester till den 4 augusti. Härligt!

Idag blev det sovmorgon för mig, ända till tio. Sambon är som vanligt och jobbar, kommer nog inte hem förrän efter sex. Usch stackarn, vilka dagar han har. Så hmm, sex timmar kvar. Vad ska jag hitta på då? Lista!

* Hyllpapper in i köksskåpen och lådorna
* Spela Bonniers Trafikskola
* Blogga mera om Power Meet
* Eventuellt baka kakor/scones
* Dammsuga
* Skriva in i nya almanackan
* Måla naglarna kanske?

Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen käka lite och läsa bloggar. Vi hörs, puss puss ♥




Power Big Meet - dag 4

Så var då lördagen kommen, sista partydagen. Dock inte sista inlägget. Kommer upp ett till sen med inköpen ifrån den långa marknaden, hehe ;)

På natten frös vi. Och liksom alla andra nätter innan denna natt så pös luften ur madrassen och vi vaknade på den stenhårda marken. Men vad gör det, bara man har trevligt sällskap så överlever man allt! Vi låg och hotade varandra så elakt vi bara kunde (jag måste ha varit värst: passa dig din himla buse innan jag kommer och slår ner dig! Säkert lyckades jag skrämma slag på Pontus.), folk runt omkring måste ju ha trott att vi var helt störda. Som tur är bryr vi oss inte om vad andra tycker.


Linus, Seb & Jessica på morgonen. | Seb & Linus. | Jessica var trött. Ja hjälp, vem var inte det?

Linus fick Olssons punkterade barbara, Ursula, något han blev mycket glad över. Tänk inte snuskigt nu, jag ska berätta hur hon smälldes. Hon hade nämligen tjänat som tältvakt iklädd min bikini, Olssons skor, pilotbrillor och keps dagarna innan. Tyvärr var det ett gäng idiotbrudar som härjade runt där vi bodde och snodde Ursula, med allt på, punkterade henne och tog grejerna. Dom snodde öl och liknande från annat folk också och levde rövare på de tider av dygnet då andra ville sova. Tack och lov blev dom utkastade och jag fick 150 spänn för min bikini. Men usch för idioter säger jag!


Linus fyller omsorgsfullt Ursula med luft. | Kraaaaaam! Kärlek på hög nivå ;) | En tältvaktande Ursula någon dag innan. Saknar min fina favoritbikini!

På dagen blev det mest till att ta det lugnt, tre dagars dryckesintag började så smått kännas av. Bar i alla fall av en sväng till området igen för att kolla in lite fler bilar och handla lite till. Mat på kvällen sen och jag började återigen må illa, knäckte en öl så gick det över. Precis som kvällen innan. Seb fixade så att vi fick ut och cruisa i en Uppsala-Dodge, riktigt trevligt. Sen lämnade vi bilen och gick iväg för att prata och gråta, så skönt med bästavänner. Bestämde oss för att gå och käka pizza och sedan leta upp ett gammalt dansställe, som visade sig vara sålt sen nåt år tillbaka. Nya ägaren var supertrevlig och visade oss runt, snackade, visade sin bil och drack öl. Härligt!


Mr Driver. | Mr Beerguy. | Två tröttisar; Jessica & Olsson.

Mot natten sen så visste vi inte riktigt vad vi ville göra, så vi letade upp delar av gänget för att se vad dom höll på med. Dom ville välta tält och röja, så vi gick och satte oss på bryggan vid finncampingen istället. Mycket bättre och trevligare. Sen tältade vi igen och till vår stora lycka och förvåning så vaknade vi upp med luft i madrassen. Niklas kan pumpa han!


Seb somnade? Nä, vila lite bara. Seg blev och var man. | Tältvältargänget som vi lämnade illa kvickt.




Är det söndag idag?

För det känns som att det är måndag, eftersom att jag redan varit ledig i två dagar. Men det är alltså söndag idag och jag har ledigt både idag och imorgon också. Känns konstigt, men skönt. Sambon jobbar och sliter, har bott här i en vecka nu.

Ska nog slappa lite vid tvn idag. Gjorde det i typ två timmar igår, skönt skönt! Fast känner mig så onyttig när jag gör det, så tänkte fixa naglarna lite under tiden. Det va ett tag sen, så det behövs.

Men för att inte fastna i soffan:

* Hyllpapper in i köksskåpen och lådorna
* Spela Bonniers Trafikskola
* Blogga mera om Power Meet
* Skicka horoskop till mamma

* Fila naglarna
* Eventuellt baka kakor/scones

Nu regnar det ju också hör jag. Ganskas rejält. Trodde det skulle göra mig deppig men nej, åh så mysigt! Denna söndag blir en mysdag.




Power Big Meet - dag 3

Äntligen fredag! Som jag hade längtat efter den här dagen. Och den blev helt super. Eller ja, kvällen var väl det som blev bäst. Men resten var också riktigt bra!

Jag och Sandra vaknade upp ganska så bakis den här dagen. Dagen innan slank det ju som bekant ner en hel del. Och smakar det mint så får inte en droppe gå till spillo! Då suger man på tröjor och slickar på armar. Och med man så menar jag mig själv. Hehe.

Vi gick till LeeHugin & Munin, köpte oss kaffe, hämtade våra frysta vattenflaskor och slog oss ner för att återhämta oss. Det gick ganska bra. Dock mådde jag dåligt av all pasta och sån skit jag fått i mig under två dagar. Jag är ju inte alls van att äta sånt. Men men. När vi började må som folk begav vi oss återigen till området för att spana in ännu fler bilar och stånd. Såna där som man handlar i alltså ;)


Inne på Hugin & Munin | Kaffe och återhämtning | Ford Mercury

På kvällningen sen så kom ett gäng kändisar från vårt älskade East Coasters Roselaw körandes i en Cadillac. Mycket trevligt att få umgås en stund med dom. Drygt nog så mådde jag väldigt illa där på kvällen, låg mest i pickupen och hoppades att jag inte skulle spy. Sabla pastaskit. Och så hade jag druckit för dåligt under dagen, vatten alltså.


Kolla JennySpenny! En Vista Cruiser! | Nicke bar Eva-Lena en bit | Folk vid Cadillacen

Knäckte i alla fall en öl och VIPS så gick illamåendet över. Underbara, älskade Åbro! Hahaha. Jag, Sandra och Niklas drog iväg upp på stan för att leta upp Seb som väntat ett bra tag. Hittade honom vid en mack ett tag efter att vi sprungit på Linus ute på gatan. Fick en stor ros ifrån Seb med en massa glitter på, bara för att jag är den bästa vännen som finns. Underbara, fina vän!


Jessica grimaserade lite | Vi bodde fortfarande i centrala Österbybruk | Jätterosen, fiiiiin!

Sen började det spöregna och vi gled parvis ifrån varandra. Jag och Seb sökte skydd i ett partytält men bestämde oss sedan för att röra oss tillbaka mot tältplatsen. Gick där helt dyngsura i spöregnet och jag hade skorna fulla av vatten och världens skavsår, så skorna åkte av och jag gick barfota i en halvmil eller nåt sånt. Helt fantastiskt faktiskt!




Bond-siames?

Apropå Bailey... Spana in hennes jättelika öron och hennes smala ansikte.



Och kolla in den långa smala svansen. Längre än katten typ!



Vad tror ni? Har mamma bondkatt varit ute och roat sig med den fina grannkatten Herr Siames?



Frukost ur mitt nygamla skafferi

Ja, jag fick ju en hel del gjort igår. Duktig som jag är. Hahaha, ja men typ. Rensade i kattlådan gjorde jag också. Intressant va? Och gick på toa...och...nähä, det va inte intressant kanske. Nä just de.

Skafferiet blev riktigt snyggt igår med det prickiga hyllpappret. Jo jag måste säga det igen, jag är duktig.


Varför använder inte folk hyllpapper längre? Det är ju sjukt snyggt! Och man blir mycket gladare av det.

Jaha, idag är det i alla fall lördag, jag är ledig och sambon jobbar hela helgen. (Vem är denna sambo?!) Tänkte att jag skulle se till att få en del gjort idag också, inte bara sitta och bli förslappad framför datorn eller tvn. Apropå det så kollade jag på tv igår också, inte gjort på länge så det va kul. Brukar kolla på katten annars. Öh, nu va jag där igen. Det här är inte intressant.


Men hon är ju världens sötaste, min lilla Bailey. ♥

Idag då? Såhär tänkte jag:
* Duscha
* Fixa in hyllpapper i köksskåpen och lådorna
* Spela Bonniers trafikskola
* Blogga mera om Power Meet
* Diska

* Hänga in det nytvättade i klädkammaren
* Hämta hö

 
Hmm, har varit uppe sen innan åtta. Dags att äta frukost. Blir framför tvn i bara underkläder, mysigt!

Och så säger vi grattis till Lena O som fyller 50 år idag, woohoo! Så det blir till att åka ut dit en sväng också för att säga grattis och fira lite :)

Puss på er! ♥




Så är det helg igen

Sitter för tillfället här med en sjukt gosig kattunge i knät, mysigt som attan! Hon pussar på mig och rör jag henne inte konstant så stirrar hon på mig och piper tills jag gör det. Fast just nu stirrar hon på hur mina fingrar sveper fram över tangentbordet på laptopen. Haha.

Nu har jag i alla fall gjort mina tre låååånga arbetsdagar, för den här veckan. Sambon va ledig igår och ägnade dagen åt att sova ut lite samt att ta hand om disken. Väldigt huslig av sig, diskar, dammsuger, torkar av bänkar, gör slasken skinande ren, rengör spisen, bäddar sängen osv. Mycket trevligt må jag säga!

Och eftersom att jag är ledig idag så ska inte jag va sämre, utan tänkte fixa fint och snyggt i lägenheten. För det är ju så att man inte har mycket annat att göra när man bor i lägenhet, något som sambon nu har förstått.

Så att göra idag blir:
* Tvätta 7 - 12
* Diska
* Dammsuga
* Bädda om i sängen
* Städa badrummet
* Ta en dusch
* Lägga in hyllpapper i köksskåpen & lådorna
* Läsa bloggar
* Köpa spånbal

Och vem är då denne sambo? Är det måhända en Mr X? Jag brukar skratta åt andra som använder sig av denna term för att hemlighålla en eventuell pojkvän. Haha säger jag igen. Mr X är ju töntigt. Sambo är coolt.




Sambo för tillfället

Igår köpte jag en brandsläckare. Och jag jobbar 8-17 om dagarna. Och jag undrar om folk läser rubriker. Nu ska jag försöka slita mig loss från kattungen som hänger i mitt ben och gå tillbaka till jobbet. Ikväll blir det arbetskväll nere på klubben igen.

Vi hörs när vi hörs. Puss puss ♥




Power Big Meet - dag 2

Ja, nu har ni ju fått sett bilder på en bråkdel av alla de fina bilar som spanades in under dag 2 i Västerås. Vad gjorde vi människor då? Det kommer nu.

På torsdagsmorgonen vaknade vi upp i Österbybruk. Julia, som svar på din fråga: självklart sov vi kvar i Västerås, det skulle ju vara otroligt onödigt att åka fram och tillbaka varje dag. Men varje år sätter vi upp en Österbybruks-skylt på stället där vi bor, så att alla andra Österbybrukare och East Coastare kan se vart de ska bo. Smart va? Och eftersom att jag och Sandra hade tältet mitt i centrala Österbybruk, så kände ju jag mig nästan som hemma. Haha. Sen blev det frukost på en sombrero i den gassande solen.


Eftersom solen sken starkt på oss, så bestämde jag och Sandra oss för att det fick bli hatt hela dagen. Men faktum är att det blev hatt nästan alla dagar, även när det var sämre väder. När vi var på väg upp till marknadsområdet möttes vi av några stackare i en Cheva vars förare varit bakis och blivit av med körkortet. De frågade om Olsson hade lust att köra och vi tänkte att visst, vi har ju ingen bil och på det här sättet så får vi ju det! Så vi cruisade runt lite och tog oss sedan till området för att fota bilar. Och varandra.


Sandra och Olsson pekade ut åt vilket håll vi skulle gå för att ta oss till någon början av marknaden och sedan gav vi oss av mot den. Det var varmt, som kanske synes? Och marknaden är flera kilometer lång.


Efter ett bra tags vandrande i vämen bestämde vi oss för att slå oss ner vid ett stånd och ta igen oss lite. Vi drack vatten och svalkade oss med min vattenfläkt. Skönt att vila fötterna lite också, blev mycket gått med dom. Och apropå den där vattenfläkten... Den hade jag stor nytta av, även till annat än att svalka mig själv och mina vänner. Det visade sig nämligen att killar flirtar med tjejer och att det ibland kan bli drygt. Då var det bara fram med vattensprutan och spruta som på vilken olydig katt som helst! Vi har ju tillexempel han som sitter där på huven. Sandra och Jessica vet vad jag menar ;)


När vi hade kommit tillbaka till tältplatsen var det dags att fixa käk. Olsson fick vara stormköksmästare vilket han skötte galant. Mätta i magarna så påbörjade vi andra dagens intagande av alkohol och gav oss iväg på cruising i en Cadillac med några Österbybruks-grannar. Tyvärr fick jag tvinga i mig en massa sliskiga cider, ölen som var kvar ville jag ju spara till fredagen och lördagen.


Vi stannade till på en parkering och buggade lite. Kom fram två söta tanter med en supergullig hund, spanade in bilen och pratade med oss länge. Trevligt! Ja, och cider är som jag kanske antytt inte min starka sida. Så när Taliban sa att jag skulle få en öl om jag gjorde honom sällskap till hans bil, tvekade jag inte en sekund. Åbro i glasflaska, kan det bli mycket bättre? Senare bjöds det också på någon god mintgrej, smakade lite som att dricka tandkräm. Hur gott som helst! Och det kanske syns på bilden av mig och Sandra att det slank ner en hel del den kvällen..? Hej skabb, men den bjuder vi på!





Musikstilar

Msn-konversation mellan mig & Seb.

Jag: mina händer luktar stålull!
Seb: är de nice?
Jag:
Seb: nähä.. nää, ja har aldrig luktat på det jag.
Jag: äh, luktar typ metall.. å de kan ju lukta gott, om man gillar metall
Seb: njää, ja tycker bättre om rock n roll å country jag..



Senare..

Seb: ja, folk borde nog rådfråga mig om allt här i världen.. Fast dom flesta skulle nog inte ens förstå vad jag talar om, då jag använder mig av väldigt svåra å komplicerade ord, just eftersom att jag är så himla smart!
Jag: HAHAHA!!! seb! hahahahahahaha
Seb: Jäpp! Sanna!
Jag: är du så himla smart? så himla smart? hahahahahahahahaha
Seb: jäpp! de ä ja!
Jag: jamen DU skrev att du är det "eftersom att ja är så himla smart"
Seb: skrev jag? jaa, men ja mena ju jävla.. slant bara lite på knapparna..
Jag: hahaha, joho du, säkert... säkert!
Seb: hahaha! okey då, ja medger.. du har väldigt dåligt inflytande på mig.



Power Big Meet - dag 2; bilarna

Börjar med foton på en bråkdel av alla de bilar jag spanade in under dag två nere i Västerås. Vissa finare än andra. Men ändå, se och njut, för jag kan nog säga att alla är finare än någon av de nya bilar som görs idag!








Buick | Chevrolet | Mercedez
Ford | Cadillac | Cadillac
Chevrolet Impala | Ingen aning, cool grill | Dodge, förmodligen den finaste jag sett
Ford Edsel, kärlek | Pontiac Bonneville | Hot Rod barnvagn, risig bil
Ford | Ingen aning, cool lack | Ingen aning
Buick | Dodge | Cadillac





Hejhå

Har precis suttit och laddat upp 37 bilder från Power Meet, dag två. Eftersom det är så många bil-bilder så bestämde jag mig för att dela upp dom på två skilda inlägg. Ett med bara bilarna jag spande in under dag 2, samt ett med bilder på vad vi hade för oss.

Har också gjort en ny kategori, Raggarträffar, dit flyttas bland annat inläggen om Power Meet. Håll utkik, för snart så kommer det upp ett inlägg från dag 2.




Tråkar

Jag har tråkigt, är sällskapssjuk, trött, less, lite glad, hungrig, osv.. Var sugen på filmkväll med lite folk ikväll, men bara en person av folket ville så det blev inget av med det. Så nu vette sjutton.

Har suttit och myst med kissen i knät, slösat tid på facebook och tog nyss hand om en massa disk. Det blir mycket mer av det när man är två som äter, har jag märkt.

Jaja, men kan faktiskt hitta på en hel del hemma också. Typ städa, gosa med bebis, mysa, kolla film, spela tvspel, plugga körkortsteori.. Tänker man efter så finns det ju mycket att göra. Ja, nu skulle i alla fall Jessica komma över med Pepsi så att systrarna får leka lite. Vi hörs, puss! ♥




Är ni bakis eller?

Det är inte jag. Bara pyyyyyyyyttelite. Kom nyss hem från jobbet, less på att det ska va så jobbigt varmt där. Å nu vet jag inte vad jag ska göra. Har lust att hitta på nåt, men svårt när man måste hålla i stålarna. Idé någon?

Kvällen igår blev inte riktigt som det var tänkt, men det blev bra ändå. Kan det bli annat? Seb och jag knäckte första ölen hos mig, tog bussen in till stan där vi gick på Max och sedan drog vidare mot Liljekonvaljeholmen. Dock var det en lång bit att gå, så vi hann inte dit riktigt. Eller vi hade hunnit, men kändes ovärt att lägga ut 140 spänn för å dansa i en halvtimme.

Så vi vände och hade turen att få busskjuts tillbaka till stan. Bestämde oss för att Williams är trevligt, så Williams fick det bli. Gick dit och tog en varsin öl, blev fotade en himla massa av en kille som kom fram med jättekamera och tyckte vi såg så fina ut. Han va inte vimmelfotograf som vi trodde, han fick min mail så han kan skicka bilderna. Väntar med spänning.

Nä, hej på er nu. Nu ska jag och Bailey gå till farmor och farfar. Puss ♥




Det är fredagkväll och dans i Folkets Park

Eller tja...inte i Folkets Park, utan vi ska till Liljekonvaljeholmen i Uppsala och bugga loss till Drifters. Jag och Seb. Vi som fick mersmak på Ottars 60-talskväll för två veckor sen, haha. Äntligen får vi ut å dansa igen! :D



Öl, bugg och bästavän. Det kommer bli guld!




Power Big Meet - dag 1

Ja, lika bra att dela upp det och skriva dag för dag. Annars orkar ingen läsa, det lovar jag! Som sagt så hände det så otroligt mycket, allt kan jag inte berätta. Och som en smart brud sa där nere (d.v.s. jag själv, haha): What happens in Västerås, stays in Västerås!

Lite ska jag ändå berätta. Och bjussa på massa bilder, både på oss, folk vi träffade och på en del bilar jag spande in. Läs, titta och njut!

Vi började resan mot Västerås i kära gamla Dagny, Ford Fairlane 59an. Men Dagny ville inte åka till Västerås, hon var påväg att koka, laddade inte och ville först inte starta när hon fått svalna lite. När vi kom tillbaka till Österby spydde hon.


Det var bara att packa om och ännu en gång styra mot Västerås. Denna gång i en Mazda pickup. Trångt i bak, men vi har ju vårat motto: det heter inte trångt, det heter mysigt! Som ni ser på bilden, blev jag väldigt upprörd över att Dagny inte ville till Västerås. Men jag kom snart på att det nog finns andra bilar att ragga upp, bara vi kommer till Västerås. Just ja! Bilbälte skulle vi ha också, eller hur Sandra? ;)


Väl framme i Västerås så slog vi upp våra tält. Jag och Sandra gjorde en fin dörrmatta utanför vårat. Tog en svart sopsäck och skrev WELCOME med eltejp på. Enkelt ska det va! Sen knäckte vi de första ölen.


Sandra hade ju inte varit där vi bodde tidigare, så vi tyckte att en rundvandring bland campingplatserna kunde vara bra. Kan va läskigt att på fyllan komma till ett ställe där alla pratar finska annars. Jag såg en fin gammal Ford och sen hittades och kändes en stor grå buss igen. Någon mer som känner igen den? Nåt folk såg vi dock inte till.


På hemvägen träffade vi på en snäll Daniel och sen ett gäng idioter som letade bråk. Men vi är ju bäst, så dom stack efter ett tag. Sen sov vi sött i våra tält i Österbybruk.

Fortsättning följer...




KRIG OM TVÄTTSTUGAN

Hehe, skulle ju ha skrivit om Power Meet igår va det va. Jo precis. Men nu är det såhär att jag inte ens hade datorn igång igår, bara en liiiiiten stund på kvällen. Och anledningen till det kan vi komma till om ett tag.

Igår då i alla fall så hade en nyinflyttad granne återigen party, i sin lägenhet och i trapphuset, fram till klockan fem på morgonen. På en vardag. Jag har inte så mycket mer att säga om det än att så gör man inte. Så blev jag väckt vid halv sex med en fråga om inte jag kunde jobba och jag sa att jo visst, bara jag får sova lite först.

När jag väl gick iväg, hörde jag att någon hade snott min tvättkolvsbokade tvätttid. Blev irriterad! Visst jag kunde ju inte tvätta ändå just nu eftersom jag skulle till jobbet, men jag skulle ha gjort det egentligen. Ringde Olsson och hörde ifall han kunde kolla upp om så var fallet, och så var fallet så nu är jag sur. Men tack Olsson för att du kollade.

Ja och sen då, när jag kom hem. Då ser jag att någon dum idiot har ryckt loss min dörrskylt! Va är det här?! Bara plattan som skylten va limmad på sitter kvar.. Så jag for in i lägenheten, fly förbannad, försöker hålla mig lugn för att inte skrämma katten och marsvinen. Och vad ser jag då? Jamen det klart! Då har det regnat in i lägenheten också! Vatten på fönsterbrädan. Min första tanke var att katten hade vält en blomkruka, men jag har inte vattnat kaktusarna på flera dagar så det finns knappast något vatten kvar där i. Och inte skulle väl katten ställa upp blomkrukan efter sig? Nog för att hon nästan kunde mitt personnummer, men nä.

Sen kom Seb och som vanligt gör bästa vänner mig på bättre humör. Vi åkte dit alla andra varit utom jag, det vill säga till Thuns. Ja nu har jag ju varit där, men jag kan fortfarande säga att jag aldrig har handlat där. En tjej som jobbade där kollade konstigt på mig när jag frågade efter flanellskjortor i damstorlekar. Jag vill ha en ny, OKEJ? Seb däremot hittade en fin rödrutig, jag blev avis och tänkte nästan köpa en jag med. Men vet att den hade suttit konstigt så nej. Någon som vet var man kan hitta en?

Nu blir det ett väldigt långt inlägg det här, och jag vet att det bara är några få av er som orkar läsa sånt så jag ska börja avrunda. Just ja, det va ju det där om datan på kvällen. Jag och Seb slog oss ner och letade efter trevliga Folkparker här i närheten med några intressanta dansband eller liknande. Är så sjukt danssugna båda två! Någon som vet nån trevlig dans här i närheten, snart?

Ja, nej, nu räcker det. Skriver om Power Meet om ett tag.




Hej Sanna

Jag är inte osynlig längre. Tack. Tack som attan! Fem ord. Fem hela ord. Talade direkt till mig. Tänk att så lite kan göra så mycket.

Tack för att du lät mig veta att jag fortfarande finns.




Jag & kofoten

Var tog den här dagen vägen då? Alla dagar bara flyger förbi, inte bra! Men jaja.

Idag har jag varit ute med Bailey i sele, gick lite runt huset och hon är så duktig. Kommer nog att gå riktigt bra det här. Efter det städade jag lite i lägenheten och sen kom Seb, vi käkade med Jessica och Olsson och sedan bar det av ner till klubben där det var arbetskväll. Målade den nya ytterdörren och drog upp sjukt mycket spikar ur golvet vid baren. Heja jag och kofoten!

Både jag och Seb va kaffesugna och hungriga när vi kom tillbaka hem så Seb kokade kaffe och jag lagade mat. Blev citronpepparstekta laxfiléer och pasta, gott. Lyssnade musik, snackade och käkade. För en liten stund sen kom han på att han ska gå upp typ klockan tre å jobba, så då va det tack och hej och ses imorgon.

För imorgon ska vi åka till Thuns, när han slutat jobba. Det ska letas flanellskjortor! Såå...nu ska jag rensa kattlåda och sova. Och vet ni vad? Jag tar det där om Power Meet imorgon, ja precis. Jahaja. Nu tänker visst Magnus ringa mig skrev han. Sångare i Texas Moonshine, skitbra band ska jag tala om för dom som inte vet det. Så lär väl bli till att vara social ett tag.

Jamen, godnatt! ♥

En timme närmare bestämt. Och jag heter tydligen gullefjun och lilla sockerpullan. Haha, jag dör seriöst lite grann. Aja, trevligt att talas vid igen. Va ju sjukt länge sen vi träffades å de blev ju inget av me de på Power Meet heller eftersom jag blev full å han fick jobbigt hög feber. Stackarn. Han planerar i alla fall att komma ner nåt nu i sommar med sin svarta Cougar å hänga med på nåt nere på klubben. Skoj! Nä, kattlåda nu. Sen sova. Natti.




När matte diskar dansar katten på tangentbordet

Eller va det inte så man brukar säga..? Nähä. Nä nä, okej då.

Men i alla fall. Idag har jag varit och grattat morfar som fyllde år. Grattis till honom och grattis även till Josefin som fyllde systembolag idag! När jag kom hem körde jag igång med att spela igenom mina 200 nya låtar som jag fick av min morbrors tjej, tack för 10 skitbra skivor. Tack också till mormor som gav mig och Bailey en jättefin kattpelare, Bailey älskar den!

Så kvällen har ägnats åt att twista och städa och försöka undvika att trampa på Bailey och hennes syster som jag varit barnvakt åt.

Och nyss när jag diskade så verkar det som att en viss liten misse har varit upp på tangentbordet och prövat chatten på facebook. (Nämner inga namn, Bailey.) Morfar hade skrivit och tackat för idag och Bailey kom med ett fint svar till honom:



Tycker det är lite coolt (läskigt?!) att hon nästan kan mitt personnummer. 8906500 är ju nästan 890605. Med lite träning så. Och bh och hej klarade hon ju nästan av också! Hon visste väl när det va dags att sluta, för när disken var klar låg hon i soffan och såg ut som om ingenting hade hänt.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag skriver om Power Meet imorgon, för snart ska jag krypa ner i sängen och sova med min katt! Puss godnatt på er ♥




Tjatjatja

Idag har det varit full rulle, fast mest här hemma i lägenheten faktiskt. Blir inte mycket tid till att sitta vid datorn när man har en liten bebis kutar runt i lägenheten, som dessutom har bestämt sig för att kontorsstolen är en utmärkt plats att sova på. Haha! Söt är hon.



Hon sov i alla fall lugnt hela natten i fotändan av min säng och när jag sen varit upp på toa vid nio tyckte hon inte att jag skulle få somna om, så hon bestämde sig för att börja springa fram och tillbaka i sängen och sedan i resten av lägenheten. Så det var bara att snällt kliva upp ;)

Hihi, nu håller hon på och jagar sin svans. Hoppar runt i sängen, såååå söt!

Dagen har jag spenderat med min lilla misse, har varit barnvakt åt Pepsi också så det var inte det lättaste att baka kladdkakan som Sandra Hå fick i present. GRATTIS TILL HENNE SOM FYLLER 17 IDAG!  Men det gick och nu på kvällen åkte jag, Seb, Olsson, Jessica & Bailey över och grattade henne. Bailey är så duktig i bilen! Hade henne i sele och koppel och hon bara låg i mitt knä hela vägen, höll på att somna. Lika på hemvägen, underbart!

Nu ligger hon i sängen och tittar på mig. Ska diska lite, sedan blir det sängen. Skriver om PBM imorgon istället ;) Godnattpuss! ♥




Ojojoj!

Nu är jag tillbaka till verkligheten efter fem helt galna dagar på Power Big Meet i Västerås. Det har hänt så mycket saker att jag inte ens orkar börja berätta något nu ikväll.

När vi hade kommit tillbaka till bruket idag så var det bara att packa ur bilen och ställa in grejerna på sängen, för att sedan direkt åka ut och hämta hem Bailey. Äntligen! Som jag har längtat efter denna dag.

Så kvällen har ägnats åt att lära både Bailey och hennes syster Pepsi (som jag var barnvakt åt medan Jessica & Olsson städade sin lägenhet) vart man får och inte får vara, samt vad man får och inte får göra. Det är krävande med bebisar, men jag är lycklig som få över att få ha denna sötnos i mitt liv!

Vi kom nyss hem efter att ha varit över och hälsat på hos syster Pepsi. Bailey var så duktig och promenerade hela vägen genom trapphuset, klädd i sitt sele och koppel. Så fin så! Nu ligger hon trött och sover bland all packning på min säng. Nu ska jag packa upp och sen ska jag göra henne sällskap.

Berättar mer imorgon, då kommer det upp en himla massa bilder också. Puss godnatt på er! ♥




HEJDÅ!

Västerås here we come! Ni vanliga dödliga får ha det så bra där hemma, så hörs vi på söndag typ ;)

Puss! ♥




Innan Västerås:

* Åka till mamma, hämta en frysväska och lite hö
* Packa
* Duscha
* Fixa matsäck
* Vattna blommorna
* Mata marsvinen

* Tömma soppåsarna

Nu ska jag sova så jag orkar upp och vara lika produktiv imorgon som jag varit idag! Puss godnatt på er, sov så gott ♥




Fulla rullar hela tiden

Igår hade jag min första riktiga semesterdag, woohoo. Åkte ut till skogen med Jessica & Olsson, gosade lite med Bailey (som har vuxit ännu mera!) och gick sedan hem till mamma för att hämta moppen. Följde med mami en sväng till Östhammar, käkade mjukglass - gott & mysigt!





På kvällen for jag över till farmor och farfar, blev bjuden på middag och jordgubbar med glass till efterrätt. Min kusin Johnna var där också, jättekul att träffa henne igen! Det va ett tag sen, så det fanns en del att prata om :)




När jag hade kommit hem igen blev det bestämt att jag skulle jobba lite på morgonen idag, krisade ju lite på andra jobbet. Så blev sängen inte allt för långt efter tolv, ehm nästan sant i alla fall.

Ville helst slå sönder väckarklockan idag när den ringde, men tvingade mig upp och idag har jag varit otroligt produktiv. Jobbade lite först där imorse, sen bar det av till stan där jag handlade lite småsaker som fattades. Mötte också upp Seb för att få tillbaka min borttappade legitimation. Så nu har jag sett hans lastbil och yrkesklädsel, haha ;)

Sen skulle ju självklart tåget vara försenat så jag missade bussen hem ifrån Skyttorp. Men snälla Ingela kom och hämtade mig, Christina och henns barnbarn. Tackartackar! Passade på direkt då att instruera Ingela i marsvinsutfodringen. Tack för att du tar den med! :)

Ja, sen har jag gjort allt möjligt samtidigt kan man säga. Har varvat disk och tvättstugetid med dammsugning och städning av lägenheten, handlande och bankbesök med telefonsamtal och kom-ihåg-listskrivning. Mycket trevligare att komma hem till en städad lägenhet. Har även hunnit med att ställa iordning inför att ta hem min lilla Bailey när jag kommit hem igen från Västerås. Nu är det nästan bara att packa kvar.

Längtar! ♥




RSS 2.0