I could go crazy for less

Äh. Jag hade skrivit ett inlägg, men det va luddigt, konstigt och kändes inte bra. Snart känns inte det här bra heller.

Jag vill inte bo såhär. Jag vill inte leva såhär. Jag trodde också att jag inte brydde mig längre, men det gjorde jag. Jag borde känna mig själv bättre än så.

Att förtränga och glömma, är det vad det handlar om?




Internetproblem och fullt upp

Hej på er!

Här har det inte hänt mycket på ett bra tag. Och när jag säger här, så menar jag enbart på bloggfronten. Inte nog med att mitt internet var nersegat under hela förra veckan (bara msn fungerade), det har också börjat hända saker lite här och där vilket har lett till att jag inte spenderat mycket tid vid min gamle vän datorn. För tillfället vågar jag inte ens logga in på bloglovin, gissar att jag har nära 3000 inlägg att läsa. Får börja med det på onsdag kanske ;)

Och den här veckan är än mer fullspäckad än den förra vill jag lova! Har gjort upp ett schema dag-för-dag som jag måste se till att hålla mig till, så att inget missas eller inte hinns med.

Och mitt uppe i allt så vill min lilla Bailey ut på promenad, gärna varje dag.



I stora drag består veckan av jobb, extrajobb, vikariat, pappersfix, konsertförberedelser, ringa viktiga samtal, jobbcoachen, dansträningar, bankbesök och lite annat smått och gott. Veckan avslutas fint med halloween-party nere på klubben, ska bli najs!

Nu har jag lite att stå i, så vi hörs. Hoppas att allt är bra med er? ♥




En kass gårdag och en trött idag-dag

Ja, finns inte så mycket att säga om gårdagen annat än att den började dåligt och fortsatte på samma sätt.

Började med att jag sov över klockan (gjorde ingenting egentligen, men jag blir seg av det). På jobbet va det jobbigt och jag fick varken tag på min chef som jag behövde ha tag på eller arbetsförmedlingen som jag också behövde få tag på. Sen så hade jag ju äntligen samlat mot för att ta mig till blodbussen och bli blodgivare men då får jag höra att mina vener tydligen inte duger då dom är för små. WHAT?! Så jag blev tillsagd att träna löpning två till tre dagar i veckan plus att lyfta tyngder och återkomma om ett år. Hmm..

Det enda bra på hela dagen va buggträningen på kvällen, men den va också riktigt bra! Jag, Sandra, Pontus, Niklas och Teddan drog iväg och dansade i två timmar, full rulle å skitkul. Gick hur bra som helst :D

Idag har varit bättre, fast jag har varit sjukt trött. (Men jag tror nog att det beror på det äckliga vädret som äcklar sig så äckligt utanför fönstret. Visst är det äckligt? Haha.) Har promenerat med Jennylee och Bailey, jobbat, varit i Jennylees mammas nyöppnade affär Häxans hörna och tagit en fika nere på cafét, där jag och Julia höll på att skratta sönder oss åt diverse helt ointelligenta...skämt?

Jaja, nu funderar jag på att pendla eller läsa lite och sen sova. Lutar åt att pendla. Fast kanske läser lite också sen efter. Eller så sover jag direkt. Eller nej, jag pendlar. Puss godnatt ♥




Jag ska rädda liv!

Japp, för ett tag sen lovade jag Julia att följa med henne för att lämna blod nästa gång blodbussen kommer. Och imorgon kommer den. Jag är skraj, ni som känner mig väl vet att jag har väldigt svårt för det här med nålar, blodprov och allt vad sjukhus heter. För några år sedan svimmade jag ju nästintill bara av ett stick i fingret. Framsteg har jag gjort och nu ska jag som sagt iväg för att kolla om mitt blod duger till att rädda andras liv.

Idag har varit en bra dag. Fick jobba extra på Tammen, kanske har fått ett extrajobb, upptäckte ett fel i mitt arbetsschema vilket innebär att jag har runt en timmes ledighet att ta ut, promenerade med Julia och besökte Jennylees mammas nyöppnade butik, fick ett bra erbjudande, lagade god mat, kollade bra tvprogram, började sticka raggsockor till katten och diskade.

Nu avslutar jag med lite chips och hemgjord dip, men snart blir det sängen med en bok. Är sådär härligt trött. Mys! ♥




Världens kortaste helg?

Mycket möjligt! Jag har i alla fall knappt hunnit med att inse att det faktiskt varit helg. Den bara for förbi, snabbare än blixten. Har i alla fall varit en bra helg, precis som jag sa att det skulle bli.

Annelis 40årsfest var najs, hade kul och dansade en massa. Idag hann jag inte ut med Percy som jag hade tankarna på att försöka med, blev att göra danslista med mamma och köra hit min högt saknade bokhylla istället. Hann inte mycket mer än få in den i lägenheten så kom Pontus och vi for iväg till Sandra och Niklas för veckans buggkurs.

Åh, idag var buggen riktigt kul! Första gången man verkligen känt att man fått röra på sig, bättre musik och mera dans med andra ord.

Kvällen sedan jag kom hem har ägnats åt att ställa iordning bokhyllan som nu är full med böcker. Det bästa är ju att jag har läst lååångt ifrån alla, så nu riktigt känner jag hur bokmalen i mig har vaknat. Perfekt att ha fått upp alla böcker nu lagom till hösten :)


Nu blir det sängen med en bok. Godnatt på er, hoppas ni haft en bra helg ♥




Det blir en bra helg

Det sa jag redan igår och det står jag fast vid. Känner mig ganska seg pga att vi gick och la oss lite sent i natt vilket självklart resulterade i att vi kom upp sent idag. Men segheten försvinner förhoppningsvis efter en härlig all-inclusive-dusch och pizza rester från gårdagen.

Vad har resterande del av helgen att bjuda på då? Nu blir det fix och sånt ett tag, packa lite. Åker nämligen ut till skogarna där jag växte upp om en stund, blir 40årsfest utan dess like ikväll. Så nu är det tagga med massor av bra musik som gäller!


Djur ska man pussa på, så är det bara. Jag älskar honom och han älskar mig, sann kärlek det här! Foto av Jessica.

Imorgon hinner och orkar jag förhoppningsvis köra ut med pluttisen ovan en sväng innan det bär av hem till Sandra (fattade inte mycket av va hon snackade om igår, hör av dig tokfia!) och sen vidare på buggkursen.

Nä, hej på er nu. Önskar er en trevlig lördag! ♥




Nej, ni har ju rätt

Jag har självklart varken färgat håret eller permanentat det! Jag har inte ens bokat en klipptid. Enda sanningen i föregående inlägg är att jag inte klippt mig sen december, men lite ris har väl ingen dött av? Eller..?

Jag menar, spana in mitt hår. Så farligt är det ju inte. Inte för att ha skippat frisören i tio månader. Haha, jag som va van med var 10:e - var 12:e vecka!


Ni är lika smarta som jag.




Ett misslyckande

Jag hade inte varit till frisören sen i december så dagens frisörbesök var mer än välbehövligt för mina slitna hårtoppar kan man säga.

Eftersom att jag sällan gör nåt kul med mitt hår så hade jag även bokat in att jag skulle färga och permanenta. Inget sånt där superkrull ni vet, som va modernt på typ 80-talet, utan lite fina lockar var vad jag hade tänkt mig. Tyvärr gick nåt snett antingen i permanenten eller i kommunikationen mellan mig och frisören.


Något som från början kändes som en kul grej gör att jag nu ser ut som ett troll i skallen. Det här känns inte bra.




Tillbaka till...

...jobbet! Som ni vet vid det här laget så älskar jag mitt jobb. Och det är ju inte direkt illa att komma tillbaka och mötas av barn som kastar sig om halsen på en för att kramas. En flicka gjorde detta samtidigt som hon skrek "GRATTIS SANNA!" Jag tittade lite förbryllat på henne och frågade "Grattis..? Till vad?" Hon tittar på mig och säger "Ja men grattis, du har ju blivit frisk". Så underbara barn det finns!

Det enda dåliga med mitt jobb är att det ger på tok för få timmar. Jag menar, ställer man glassen i kylen när man går till jobbet och den fortfarande inte har smält när man kommer hem, ja då jobbar man för kort stund.

Nu ska jag gå ut med katten på en promenad. Har redan varit ut på en i förmiddags med Julia, men vi har ju så underbart höstväder så varför inte passa på? :)


Aaw, så liten hon var! 9 veckor gammal


Förövrigt så har jag beslutsångest över ikväll. Jag vill åka på extra buggträning men vet att jag nog inte borde med tanke på att jag inte är helt frisk än. Helgen bjuder på 40-årsfest och den vill jag helt enkelt inte missa!




Jaaaa, det är ju Amirs läppar!

Haha, den roligaste kommentaren på Kissies inlägg om läppförstoringen måste ju ändå vara den här! Hahaha.

Postat av: kanya

det är ju amirs läpppar som sitter på tjejens mun!
dom klippte av hennes läppar o klistrade in hans uppsvulnaläppar,hennes läppar på honom!! så ni ser nog hur Amirs läppar ser ut efter läppförstoring.

2009-10-08 @ 07:29:35


Seriöst?



 


Birgitta minsann!

Bara för att mamma var den enda sötnosen som kom ihåg att gratulera mig på namnsdagen idag.

Älskar dig! ♥




Kissies nya ankläppar

Jag som inte direkt brukar läsa såna där kändisbloggar, annat än i underhållningssyfte då. (Jo okej, Kenzas och Towas läser jag dagligen för att jag gillar dom.) Men idag när jag satt och la till alla mina "favoriter-bloggar" på Bloglovin så passade jag på att lägga till en del av dessa såkallade kändisbloggare.

För er som inte vet det så kan jag tala om att idag har Kissie och Amir (nej inte mitt ex, utan han gaybloggaren) varit i Uppsala för att förstora läpparna. Ja visst, har man inget bättre för sig så kan man ju...nej vänta...NEJ USCH!

I alla fall. Jasse hänger ofta i Uppsala (Ansiktskliniken for lajf typ, haha!) och idag var inget undantag. Självklart träffade hon ju på dessa två storheter och passade på att umgås lite med dom då va. Sånt ska förevigas och det gjorde det självklart.



Det roliga i det hela är att när man läser alla kommentarer till inlägget som Kissie har skrivit på sin blogg, ser man att folk faktiskt tror - seriöst och på fullaste allvar - att Jasses läppar ser ut sådär. Jag menar WHAT?! Hahahaha!

Klicka in er här för att komma till Jasses blogg, där finns en bild på Kissie UTAN den där ankan framför munnen. Hehe ;)




Lick it pussy, lick it

Haha. Vad är det med katter och dricka ur kranen på handfatet? Eller är det bara jag som haft turen att stöta på detta söta betende?

Visst kan det ju vara lite drygt när man precis städat badrummet, åter fått ett skinande rent handfat och katten hoppar upp med smutsiga tassar. Men hur söt är hon inte när hon sitter där? Min lilla Bailey



Apropå skinande rent. De som känner mig vet att jag alltid brukar ha välstädat hemma. Ordning och reda, rent och snyggt. På sista tiden har jag dock blivit lite dålig på det där, något som jag skyller på att jag inte varit hemma så mycket samt att jag varit sjuk.

I fredags kom det hem lite folk till mig och då passade någon på att påminna mig om att jag borde damma av min tv. Vem den vänliga själen var vet jag inte.



Någon som vill ge sig tillkänna? ;)




Bloglovin

Såg förresten att jag idag fick min 10:e prenumerantBloglovin, riktigt kul!

Det tänker jag fira med att börja använda mig av Bloglovin. Ja, jag har ju redan en massa bloggar som jag lagt till och följer där. Men jag loggar ju aldrig in för att kolla vilka som uppdaterat sina bloggar. Istället har jag en mapp i mina favoriter som jag går igenom varje dag. Kan bli ganska drygt när hälften av dom inte har uppdaterat.

Så nu lägger jag till alla bloggar ifrån min favorit-lista på Bloglovin och tipsar er som inte redan följer mig om att göra samma sak som mina fina prenumeranter.

bloglovin




I gummistövlar och flanelljacka

Kommer ni ihåg sist jag va ut till mor min och var husvakt? Det var visserligen ett bra tag sen, men ändå. Varje gång jag är ut dit börjar jag fundera en massa och det är också när jag är där som jag blir mer motiverad att söka mängder av arbeten som skulle kunna få mig härifrån. Inte nödvändigtvis så långt härifrån, men i alla fall bort från livet i lägenhet. Jag kommer ifrån ämnet. Sist jag var ut dit, skrev jag ett inlägg som innehöll denna mening:

"Förövrigt är det utan ironi jag säger att jag känner mig snygg när jag vandrar runt ute i stuprörsjeans, gummistövlar och stor blårutig flanelljacka."

Och det var såhär jag såg ut.

Idag har jag diskat. Jag tycker om att diska. Vet inte vad det är, men det får mig alltid att börja tänka på och fundera över livet. I och för sig har jag tankar i skallen så det räcker och blir över ändå, det snurrar på bra nog kan jag säga. Men någon gång måste man ta tag i alla dessa tankar (eller i alla fall några av dom) och försöka få ordning på dom.

Jag vet vart jag vill åka, men det går inte. Men det finns ett annat ställe dit jag faktiskt skulle kunna ta mig och det är Nornäs. Det är flera år sen jag va där och jag känner att jag vill tillbaka. Jag behöver ett ställe där det är lätt att andas, lätt att tänka. Så, så fort jag återfått min röst och kryat på mig är det jag som överraskande ringer morfar (eller Inga?) och frågar snällt om jag inte kan få följa med nästa gång de åker upp. Om nu inte morfar hinner läsa det här innan jag hinner ringa, för då blir det ju ingen överraskning ;)

Nu avslutar och summerar vi detta inlägg med två rader jag skrev för nästan en månad sedan:

Så många tankar att jag inte vet vad jag ska tänka.
Så mycket jag vill säga men jag vet inte om jag bör.





Jultider = mystider

Ute faller höstlöven mer eller mindre snabbt ner på marken, kylan kryper fram över Sverige. Snart faller den första snön och vintern är här.



Med vintern kommer julen och jag vill tipsa er om en nystartad julblogg som jag hittade häromdagen. Jultider heter den och jag tycker verkligen att ni ska klicka er in här och kolla runt. Den är sååå mysig och nu har jag börjat längta till julen!




Det brister

Nu är jag less på att va sjuk. Ja, jag vet att det ska få ta den tid det tar att va sjuk. Men hur kul är det att inte orka göra något och att må pyton?

Jag är väl ändå på bättringsvägen nu antar jag, känns som att febern är borta. Men jag är fortfarande snorig, har en dryg hosta som hamnat nån stans långt nere i halsen, fryser till och från och varje gång jag hostar känns det som att någon står och bankar med ett järnspett på insidan av skallen. För att nämna några saker. Rösten har i alla fall börjat komma tillbaka.

Tyvärr har jag nog kommit fram till att jag måste ta mig i kragen och ringa herr tandläkare så att han kan få dra ut mina visdomständer. Usch, jag vill inte bli ovis.

Och hörrni, visst är det så att det blivit lite väl mycket brist på bilder på sista tiden? Tråkiga inlägg där det i princip bara står blablabla... Det ska det bli ändring på! Tänkte börja redan nu efter detta med att knåpa ihop ett lite mer bildligt inlägg. Vi hörs! ♥




I have a dream

Jag hade en skum dröm i natt. Jag var tillsammans med en karl (konstigt nog har jag ingen aning om vem det var, kände inte igen honom) och vi skulle på middag hemma hos hans föräldrar. Dom bodde i ett stort flott hus med separat rum för matsalsbordet där vi skulle äta middagen. Usch, sånt där snofsigt lyxliv är verkligen ingenting för mig och jag kände mig till och med i drömmen obekväm.

I alla fall så satt föräldrarna och väntade vid bordet men denne karl sa att han behövde prata med mig och tog mig med in i ett annat rum (där det i princip bara fanns en vit soffa och en massa tavlor och andra stora prydnader) där vi satte oss på soffan. Han talade om hur mycket han tyckte om mig och tog sedan fram ett par förlovningsringar. Han satte en av ringarna på mitt finger och jag kände hur en lätt känsla av panik spred sig i min kropp, jag vill inte det här!

Ringarna var mystiska, i guld men röda på ena sidan och man skulle tydligen ha dom åt ett speciellt håll för att det röda skulle reflekteras i guldet, vilket det tog en stund innan jag förstod. Helt sjukt.

Jag brukar förstå mina drömmar men den här förstår jag verkligen inte. Och den fick mig att känna mig så otroligt obekväm. Jag ville ju verkligen inte, så varför gjorde jag det? Drömmar kan helt klart vara ett mysterium.




Jag har väldens finaste vänner!

Ibland funderar jag över vad det motsatta könet ser i mig. Egentligen vet jag ju, men ibland behöver man bli påmind om det. Allra helst när man mår som jag gör nu [knappt nån röst, hosta, snuva, huvudvärk, feber, ont i bihålorna...] och känner sig så otroligt skabbig att hur man såg ut efter veckan på Power Meet ses som blekt i jämförelse.

Då är det tur att man har sina underbara vänner som upplyser en om vilken person man är. Idag har flera varit goa på ett eller annat sätt, Julia är en av dom.



Hur fint är det inte med äkta vänner som alltid finns där och ställer upp för en? Jag har sagt det förr och jag säger det igen; jag har de bästa vännerna en människa kan få. Är så glad och tacksam över att få ha er i mitt liv! ♥

Nu ska jag koka en till kopp hemgjort thé på färska kryddor, äta ananas (som jag hört ska vara bra mot bihåleinflammation) och bädda ner mig med nån film tror jag. En positiv sak med den här sjukan (here I go again, ska alltid hitta nåt positivt i allt!) är att jag kommit en god bit påväg i att läsa ikapp alla bloggar som jag halkat så långt efter i. Hälften kvar ungefär, bara att kämpa på!

Vad gör ni denna söndag? :)




Nämen hejsan!

Känner att jag ligger på latsidan med allt vad gäller bloggar för tillfället. Eller latsidan och latsidan, jag orkar helt enkelt inte. Har varit sjuk i över en månad nu, nån dryg form av förkylning som vägrar ge med sig och hela tiden går fram och tillbaka i styrka. Idag mår jag ganska så kasst. Har knappt någon röst, hostar, snorar och har en underbar huvudvärk.

Detta ledde till att jag fick skippa Lövme-kursen som jag skulle ha varit på idag. Så nu ska jag ägna dagen åt att ladda batterierna så gott det går för att förhoppningsvis orka med raggarklubbens tacokväll och morgondagens buggkurs. Hmm, undrar när jag har en ledig helg? Åh, nästnästa såg jag i almanackan. Det efterlängtas!

Såg också att Veckans blogg-tävlingen hos karolinajonsson är avslutad. Jag vann tyvärr inte, men kram och stort tack till Jennylee, Stina, Julia, Alina och Sandra för att ni röstade på mig! ♥

Nu ska jag äta ägg, dricka hemgjort thé på färska kryddor, börja läsa ikapp alla bloggar, duscha och ta det lugnt. Hoppas ni får en trevlig lördag, puss på er ♥




RSS 2.0