Kör på, kör hårt

Kom precis på att jag har en del jag måste fixa idag.

* Kontakta Jörgen, Carola, Helena, Sandra, Jessica, Anna & mamma
* Göra en danslista och maila iväg
* Skriva veckohoroskop

* Fila naglarna
* Diska
* Planera morgondagens måbra-stund
* Handla

Tja, risig är jag fortfarande. Men jag fortsätter att ignorera det så gått det går. Jag ska vara frisk och må bra. Så är det bara. Nu ska jag äta och kolla på dagens delavsnitt av Riverside. Sen är det bara att köra igång. Puss ♥




Oh yeah I admit it

There’s a little bitty flame burnin’ deep in my heart
You wanna make something of it?
Oh do you feel the same maybe just a little spark
You wanna make something of it?
Do you wanna turn it into somethin’ that’s a burnin’ like a ragin’ fire outta control
Well I’m waitin’ for you tell me what you wanna do
You wanna make something of it?

There’s a little bitty seed growin’ deep in my soul
You wanna make something of it?
You got everything it needs just to help it to grow
You wanna make something of it?
Run wild like a vine if you only took the time
To meet me in the garden of love
It be a sweet situation if you had the inclination
Wanna make something of it?



Oh yeah I admit it
I love you yes I do
What you do with it is all up to you
ooooohhhhh yeah

Oh yeah I admit it
I love you yes I do
What you do with it is all up to you




Redan ny vecka

Och den hade ju kunnat börja bättre. Eller förresten, den började ju bra! Mitt i natten och morgonen var bra. Handla med Julia var bra. Betala buggkursen var bra (eller ja, det kostade ju pengar vilket inte är bra. Men det är kul med bugg). Jobba var bra. Få hit mamma på middag var bra.

Men ont i huvudet var inte bra. Strålande värk ut i käkarna var inte bra. Konstigt trött/seg (vet inte vilket av dom) var inte bra.

Värken ut i käkarna är verkligen inte bra! Är säker på att det nu är så att mina konstigt växande visdomständer har bestämt sig för att trycka på framåt mot dom andra tänderna för kung och fosterland, allt för att jag ska tvingas ringa tandläkaren och boka tid för att dra ut dom. HÄRLIGT. Eller nja, nej.

Har fortfarande ont i fötterna och benen plus att jag har fått träningsvärk i armarna efter dom på buggen som håller för hårt i en i snurrarna. Huvudvärk. Käkvärk. Träningsvärk. Nej, blev ingen danskurs för mig idag. Vilket gnälligt inlägg det här blev nu, men så blir det ibland. (Alla vet ju ändå att jag är hon den där som egentligen alltid ska se det positiva i allting. Och faktiskt alltid lyckas hitta något positivt i allt med.)

Men ja, jag har i alla fall blivit en än mer visare människa idag. Kommit fram till fler saker, insett mer saker, bestämt mig för ytterligare saker. Visst möts jag av bakslag di och då, men jag är på väg och det får ta den tid det tar.

Det finns inga genvägar till lycka.




Tillbaka efter en spontant härlig helg

Japp! Och trött är jag, men det gör mig absolut ingenting för det är mest bara en sån där känsla av mysig trötthet. Ni vet så där när man känner att "åh, så härligt det ska bli att få krypa ner i sängen och bara sova hela natten".

I fredags var min plan att jag skulle ha en lång mysig hemmaspakväll, kolla film, mysa och äta massa gott. Så messade syster Sandra och frågade om hon och Niklas kunde komma över en sväng. Blev en kortare spakväll men vad gör det då? Mys att umgås med dom!

Igår var det bestämt att dagen skulle spenderas i Uppsala tillsammans med mina fina tjejer, Julia och Jennylee. Åkte in lagom till allt öppnade, vandrade runt och fönstershoppade mest. Blev liiite riktig shopping, men det var bara sånt som jag faktiskt behöver, som tandkräm, duschkräm och lite nya trosor ;) billigt vart det i alla fall!

Sen skulle Julia iväg och jag vart sugen på krogen. Övertalade Jenny att vi borde gå ut sådär spontant bara och så fick det bli, men mat först. Så vi gick till Hemköp och köpte plättar med sylt som vi avnjöt på en parkbänk likt ett par luffare, haha. Fick sen mess av Julia att vi skulle komma till Williams där hon och Teddan va. Fick dom att nappa på Etage och sen blev det dans där natten lång. Riktigt härligt, sjukt kul och vi alla ägde dansgolvet! Mest jag och Teddan kanske, som va proffs på att bugga även till extremt snabba låtar.

Upp idag och iväg till kyrkan (va riktigt länge sen!), mest för att lyssna på Julia som inledde gudstjänsten. Hon kickade ass om jag får säga det själv ;) sen hem för att kasta i sig brunch och ta bussen till Sandra och Niklas. Blev fika där innan buggkursen, efterlängtat kaffe. Och aaaaah va bra det gick på buggen idag, lycka! Blir bara bättre och bättre med musiken och ALLT. Nu ska jag bara se till att lära Pontus de två nya turerna, han är borta över helgen.

Nä, mina fötter va döda redan innan buggkursen, jag är trött och ska vakna 3.30 för att ringa och väcka en person. Så nu ska jag smörja in fötterna i världens bästa liniment (Aloe heat lotion) och sen blir det sängen. Nu blev det väldigt långt och sådär tråkigt utan bilder, men ni får stå ut. Det kommer roligare saker framöver, jag lovar! Puss godnatt på er ♥




Veckans blogg?

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos karolinajonsson, kul! Så klicka här och rösta på mig, jag är nummer 5 :)



Dock måste ni ha en egen blogg för att få rösta, så ni andra får väl stå över. Eller så skaffar ni er en egen blogg så jag får mer att läsa!




On her own two feet

Pure and innocent
Long way from home
Old enough to stand on her own two feet
Cool & greasy hair
Took her to a place
Outside town where lovers meet

When they kissed ah-ah
On the back seat of his car
She felt his hands around her neck
She saw murder in his eyes
She realized he was the devil in disguise!






Nu kör vi!

Hade en lite halft produktiv dag igår. Tvättstuga, jobb, dusch, pizzabak, kattpromenad, dummsugning, kattlådsrensning, telefonpratning och Lövme-kurs. Känns så bra när man kommer upp tidigare på dagen och får en massa saker gjorda.

Och idag är jag LEDIG hela dagen. Har tagit det lugnt nu på förmiddagen, men nu tänkte jag att jag ska se till att få mer saker gjorda.

*Städa badrummet
*Stryka

*Söka jobb
*Diska
*Bjuda in folk till må-bra-kvällar
*Läsa in mig på mitt nya extraknäck
*Till banken
*Köpa marsvinsmat
*Ringa ett samtal
*Städa marsvinsburen
*Fila naglarna
*Baka
*Svara på kommentarer

Och det här fixar jag idag? Ja det är ju över 12 timmar kvar, det ska väl funka! :)




Ny dag, ny vecka, nytt...allt?

Nej jag vet inte, det mesta är ju samma gamla vanliga och mycket går rakt åt helvete. Jag kan erkänna att jag är rädd, osäker och besviken. Men samtidigt vet jag att jag kommer klara mig, för allt skit som händer gör mig så otroligt mycket starkare. Kanske inte direkt, men efter en stund. Just nu är det jobbigt, men jag känner att "efter en stund" kanske snart är på väg. I alla fall så hoppas jag det, jag kan inte göra mycket annat.

Blablabla och så går vi vidare till en rapport om helgen. I lördags firade jag som sagt min lillebror ute hos mamma och sedan kom Linus och Pontus över till mig på filmkväll och sleepover. Kollade HajenBlast from the past och Ingen kan älska som vi. Bra filmer, helt klart!

Igår blev det frukost och sen drog vi hem till grabbarna, satt och snackade lite innan vi drog över till Seb ett tag. Efter middag hos Pontus och Linus bar det av på buggkursens andra lektion, va betydligt bättre än den förra lektionen. Några lite snabbare låtar, högre musik och bättre taktkänsla hos nästan alla deltagare. Det här blir bra! Synd bara att jag står utan danspartner nästa gång, Pontus ska ut och kramas med pojkar i tält ;) haha! Nja, han ska härja i skogen i kronans tjänst.

Ska ju iväg på dansträning om lite mer än två timmar så det är lika bra att lyfta häcken härifrån nu så att man får lite gjort idag. Vi hörs, puss ♥




Tonight's filmkväll

Hejhej på er! Höhö, börjar med att säga hej för ovanlighetens skull. Hinner inte säga så mycket mer än att jag har varit ute hos min mor idag och firat min lillebror som fyllt hela 16 år. Kom hem, plockade lite i lägenheten, satte upp några fina foton på kylskåpet som jag fick av mamma (på Bailey och Gustav).

Nu ska jag äta mat och vänta på att Pontus och Linus kommer hit. Vi ska ha filmkväll med öl och chips. Blir trevligt! Vi hörs imorgon. Hoppas att ni får en bra lördagskväll ;) puss ♥




Och den här veckan försvann?

Precis som alla andra veckor antar jag, men den här gick ovanligt fort. Den här veckan har jag också haft mer att göra än vanligt. Hmm, jag ser ett samband som jag inte riktigt gillar.

Mycket att göra = tiden går fort

Vad har jag gjort den här veckan egentligen? Och vad är kvar att göra?

Måndag: Jobba, linedanceträning
Tisdag: Vikariera på högstadiet, jobba
Onsdag: Vikariera på högstadiet, jobba, gratta brorsan, brainstorm för Löv me-kurs
Torsdag: Elevvårdskonferens (EVK), jobba, stan, föreläsning, städa köket
Fredag: Jobba, stan med Sandra, cafét/fira brorsan/filmkväll/nåt annat?
Lördag: Fira borsan med släkten
Söndag: Buggkurs, möte med Anna

Blir inte så mycket intressant att skriva om när det händer så mycket vardagssaker. Fast ni är ju faktiskt många som gillar att läsa om mitt liv, haha. Men jag har en hel del bilder från ett tag tillbaka som jag tänkte att ni skulle få ta del av. Ikväll kanske ;)




Blog Awards

Haha, mina vänner är underbara på alla sätt och vis. Ibland bevisar dom också hur intelligenta dom är. Här hör ni ironin ;) Vi kallar dom J1 och J2, istället för B1 och B2. Ni vet dom där bananerna...

J1: har ni röstat på blog awards då?
Jag: nepp
J1: jag gjorde det idag
(fortsätter)
ååh, har ni sett den där nya reklamen för Lindt, värsta goda chokladen med mousse inuti MÅSTE HA! FREDAAAAGSMYYYYS
J2: vad är det?
J1: men dah, kolla TV. nej men det är någon ny choklad mousse och chokladöverdrag typ smarrigt!
J2: blog awards?
J1: Hahahaha!!! Jag trodde de mena chokladen. hahahaha
J2: Hahahaha
J1: Skrattar ihjäl mig, sitter jag här å förklarar en choklad

Man kan inte annat än skratta! Dom är mina änglar, systrarna jag aldrig fick och jag älskar dom föralltid ♥




Fröken Sanna

Haha usch, man känner sig lite gammal när man blir kallad fröken. Jaja, struntsamma.

Idag har jag haft engelska med 6or, SO med 9or och engelska med 9or samt ätit pedagogisk lunch vilket innebär att man sitter med eleverna och äter i matsalen. Efter allt det jobbade jag på mitt vanliga jobb. Dagen har gått bra, men det känns i huvudet att man har spenderat ett antal timmar på högstadiet och i en skolmatsal. Usch vilken ljudnivå det kan vara!

Och det blir påt imorgon igen. Vicka för samma lärare och det blir engelska, B-språksengelska och SO-prov, allt med 9or. Avslutar dagen med pedagogisk lunch och går sen till mitt eget jobb igen. Hoppas på en lika smärtfri dag imorgon, tack.

Ja, det verkar bli full rulle hela den här veckan och det blir upp tidigt imorgon med. Fast börjar med första lektionen 9.10 istället för 8.10 som idag. Dags att sova strax med andra ord. Godnattpuss på er, hoppas ni haft en bra dag ♥




Flugjägarn

Haha! Precis såhär är det hemma hos mig just nu. Bailey hoppar runt och jagar en stackars fluga. Tyck att jag är konstig om ni vill (vid det här laget borde ni ju veta att jag inte bryr mig), men jag gillar faktiskt flugor. Eller, jag gillar faktiskt fluga kanske jag ska säga. Sen jag flyttade till lägenheten ser jag väldigt sällan flugor, så jag blir glad och tänker tillbaka på landet när jag hör surret och ser den lilla svarta saken. Men nu kommer jag ifrån ämnet. Katten jagar den stackars flugan va det ja. Hon hoppar runt som en galning, höll på att välta omkull sin klätterpelare nyss!



Slår vad om att hon snart kommer och stoppar flugan i munnen på mig. Bäst att passa sig!




Allt flyter på. Eller?

Bra. Fick inte tag på läraren ja ska vicka för imorgon. Betyder 30 minuter på mig å lista ut nåt å göra på engelskan me 6A. HEJA! Jag är hungrig, msn är stört, facebook låser sig och jag ska upp sex. Lösning? Äta, kasta ut datan, sova. BLÄ.

Annars? Dagen har väl varit bra antar jag, förutom en himla massa krångel fram och tillbaka hela tiden. Hela tiden. Dansen va det enda bra idag, tack för nåt! Skön dans, synd att jag inte gillar låten. Ja ni ser, det va ju inte helt bra där heller. Men klart bästa på dagen ändå.

Eller nej! Det bästa spar man till sist brukar det väl heta? Så det kommer nu då. Världens största grattis till Seb som klarade uppkörningen för e-kortet idag!

Nu ska jag fixa i mig en milkshake och sen blir det sängen, så jag inte börjar morgondagen med att försova mig. Godnattpuss på er, hoppas ni har haft en bättre dag än jag ♥

 

 

 

 


Nu snurrar det

Idag mina kära vänner och läsare har jag varit på buggkurs. Buggkurs för vuxna nybörjare. Det ni! Jag, Pontus, Sandra och Niklas träffades först hemma hos Sandra för en fika och sedan for vi till det första av tio träningstillfällen.

Måste säga att jag konstigt nog kände mig felplacerad i en nybörjarkurs, men antar att det kommer bli bättre kanske redan nästa gång. Jag menar, jag kunde ju redan grundstegen, det är ju lite roliga turer jag vill lära mig.

Jobbigt bara att musiken spelades så lågt och att den gick i sådan fart att en snigel lätt hade hunnit med, men vi hoppas på lite härlig rock n roll och liknande till nästa gång, blir säkert bra. Jag hade i alla fall kul, vilket jag tror är huvudsaken?

Nä, nu ska jag diska och sedan hoppa i säng. Ska satsa stenhårt på mitt "sängen-innan-tolv" nu. Godnattpuss! ♥



Så många tankar att jag inte vet vad jag ska tänka.
Så mycket jag vill säga men jag vet inte om jag bör.





Bloppisen är igång!

Det tog lite tid men nu har jag i alla fall lagt upp ett par skor och en tröja på bloppisen. Så kika in där vetja!

Kulturnatten är det inne i Uppsala, men jag blev hemma eftersom jag mår fram och tillbaka hela tiden och vill må åtminstone okej imorgon när buggkursen drar igång. Känns som att sjukan vill bryta ut ordentligt nu, men det får den inte! Kändes ändå lite tungt nyss när Sandra ringde för att fråga om jag va där och man hörde glada människor i bakgrunden.

Hade tänkt ha en mysig hemmaspa-kväll, men så blev det inte. Tar det imorgon så att man känner sig så fräsch som möjligt innan kursen. Nu funderar jag istället på om jag antingen ska organisera om i skafferiet eller kolla på film, dricka läsk och äta ostbågar. Är bra sugen på att organisera om i skafferiet faktiskt (ingen ironi!), men eftersom det är lördagkväll och jag sällan myser till det med film och sånt när jag är ensam så får det bli så.

Nu tänder jag ljus, häller upp en skål ostbågar, ett glas läsk eller två och stoppar i Grease i dvdspelaren. Har inte sett den på hela sommaren, så nu är det dags! Det här blir mysigt. Godnattpuss på er, hoppas ni har en bra kväll ♥




Sweet music man

Sing your song sad music man
Makin' your living doing one-night stands
They're through with you
They don't need you
You're still a heck of a singer but a broken man




Trött på blogg.se!

Nu får det väl ändå räcka?! Ända sedan blogg.se började med att förändra utseendet av statistikmätarna så har det ju bara uppstått problem efter problem. Jag kan inte se varken mina tidigare skrivna inlägg eller kommentarer när jag loggar in och jag vet att det är många fler än mig som har detta problem. Jennylee har blivit av med sin header och bakgrunden på bloggen.

Och nu kan man helt plötsligt inte kommentera mitt senast skrivna inlägg? Vi kan ju prova och se, funkar det så kan ni ju kommentera det här inlägget istället.

Hoppas att ni har en bra dag och att ni får en trevlig kväll. Jag mår sämre igen så det blir nog till att ta det lugnt. Och dagen har väl inte varit så mycket att heja över. Fick i alla fall vakna upp bredvid en fin människa, det är mysigt. Puss på er! ♥




Men hej på er!

Har haft en liten form av bloggpaus kan man väl kanske säga. Mår dåligt fram och tillbaka hela tiden, ont i halsen, seg, trött, hosta, huvudvärk, såna saker. Ena stunden gissar jag på svininfluensan, i nästa mår jag nästan bra igen. Skumt. Så ja, därför har jag inte orkat skriva något.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu heller faktiskt, händer inte så mycket intressant. Just nu håller jag på och städar lite smått i lägenheten, lyssnar på musik och dricker kaffe. Väntar på att en vit audi ska komma och parkera utanför.

Tänk så många olika bilar jag väntat på, det låter inte bra det här. Men jag kan upplysa er om att det är samma gamla sambo som kört allihop. Så till grannar och andra ryktesspridare säger jag bara: mind your own business! Jag har visserligen många vänner av det manliga könet, men kom inte och tro en massa saker! Fråga istället?

Förmodligen kommer inte den vita audin vara kvar så länge till, eftersom sambon redan har börjat längta efter en annan. Ja, en annan bil alltså ;)




Den/det senaste:

Du åt? - Fil och flingor
Du drack? - Äppeljuice
Du kramade? - Brorsan
Du tittade på tv med? - Mamma
Du satt vid datorn med? - Brorsan
Du sov med? - Pontus
Du skrattade med? - Seb, Linus & Pontus
Du brottades med? - Seb

Vad ska du göra imorrn? -
Va husvakt åt mamma, jobba och sen på info om ett extraknäck

Vad har du gjort idag? -  Vaktat hus, matat djur, promenerat med hunden
Vad det kul? - Jepp!
Vad vill du ha? - Körkort, bil, hus, djur, familj...
Vad har du för mycket av? - Onödiga irritationsobjekt
Är du singel? - Ja
Är du kär? - Förälskad kanske
Vad vill du göra nu? - Duscha
Planer till helgen? - Buggkurs på söndag! :) kanske kulturnatten på lördag?
Har du mer en 5 tröjor? - Haha, ja
Har du mer än 2 byxor? - Jepp
Vill du sova nu? -
Är du tillsammans med nån? - Är man singel så är man inte tillsammans med nån?
Har du varit tillsammans med ngn? - Jodå
Skulle du kunna pussa någon du var ihop med? - Haha, vad är det för fråga? NEJ? Eller vänta..
Har du fått nya vänner den hära månaden? - Njae. Men vänskapen med några gamla har vuxit
Vill du ha fler vänner? - Man kan inte ha för många vänner
Har du för många vänner? - Se svaret på frågan ovan
Är du ovän med någon? - Njää
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Dom va aldrig gifta
Är dina föräldrar skilda? - Öh? Dom är inte tillsammans längre
Har du riktiga syskon? - Japp, en lillebror som påstår sig vara min storebror bara för att han är typ en kilometer längre än mig
Trivs du i din familj? - Jag älskar min stora splittrade familj ♥
Hur många bor du med? - Ingen eller tre. Jag, katten och marsvinen
Vill du dö? - Nej, inte än
Är du lycklig? - Nej
Hatar du ditt liv? - Nej då
Nämn något som gjorde dig glad igår: Bakisdagen med Seb, Linus & Pontus plus att jag och Pontus bestämde att vi ska gå på buggkurs
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov, meeen gick upp halv nio faktiskt. Framsteg!
Vad gjorde du för 15 min sedan: Läste bloggar
Det sista du sa högt: Men Bailey, va snäll mot Gustav och Gustav, sluta kaxa dig
Det senaste någon sa till dig:  Vi ses senare då syrran
Vad har du druckit idag: Äppeljuice
Vad var det senaste du köpte: Vin, bröd och kräftor
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig nu: Underbart solsken
Godaste glassmaken: Vanilj eller choklad
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, faktiskt
Sover du tungt: Oftast
Drömmer du mardrömmar: Ganska sällan
Trivs du med ditt jobb: Jag älskar det, synd bara att jag får så få timmar så att jag måste byta
Favoritklädsel: Jeans och nåt linne
Favoritlåt just nu: Dead by Dawn - Nekromantix
Vad ser du om du tittar till höger: En av väggarna i mitt barndomsrum
Vad gör dig glad just nu: Gustav som ligger och kurrar i mitt knä
Vad ska du göra härnäst: Åka hem och ta en dusch, sen dra till jobbet
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Lite seg, lite besviken, lite glad
Favoritgodis: Choklad eller lösviktsgodis eller chips eller ostbågar eller popcorn... Ja, ni fattar
Kläder just nu: Stöprörsjeans och linne
Sommarplaner: Sommaren är väl slut nu antar jag. Till nästa sommar är planerna Power Meet, Classic Car Week, danser i folkparker, sola och bada
Hur många kuddar sover du med: Två
Spelar du något instrument: Näe, inte nu längre
Morgon eller nattmänniska: Natt, men ska försöka förvandla mig till morgonmänniska
Vad är viktigast för dig: Att folk runt omkring mig mår bra
Är du kittlig: Som bara den!
Snarkar du: Nej
Stjärntecken: Tvilling
Saknar du någon nu: Ja, det gör jag
Äckligaste insekten: Stekel tror jag, uscha
Stökigt eller välstädat: Välstädat
Längtar du mest efter just nu: Kärlek




Det är på landet man ska bo

Åh, jag är glad! Jag ska äntligen få gå på buggkurs! Har ju velat göra det i flera år (jag kan ju bugga, men vill lära mig lite roliga turer), men inte haft någon att gå med. Nu är Pontus också sugen (eller ja, han har ju faktiskt gått förut), så vi har bestämt att vi ska gå. Va Sandra och Niklas som fick med oss. Börjar på söndag, ska bli superspännande!

Men nu till det jag egentligen tänkte skriva. Snart har jag bott i min lägenhet i åtta månader, det känns inte så länge samtidigt som det känns som en evighet.

Jag är nu husvakt hos mamma, fram till tisdag. För var gång jag åker ut och hälsar på här ute på landet så känner jag mer och mer att det är så här man ska bo. Jag saknar det något otroligt och för varje gång jag är här så känner jag allt starkare att jag måste se till och få ett ordentligt, välbetalt arbete så att jag kan ta körkort och köpa hus.

Förövrigt är det utan ironi jag säger att jag känner mig snygg när jag vandrar runt ute i stuprörsjeans, gummistövlar och stor blårutig flanelljacka. Gräsmatta, skog, stigar, grusvägar, djur, ren luft, tystnad. Det är så här jag vill leva.

Imorgon tänkte jag berätta om gårdagens kräftskiva. Ojoj! Puss godnatt ♥




Sometimes life's a bitch

Åh! Nu har jag fastnat i Nekromantix igen. Jag är helt nerkärad i dom, underbart band säger jag. Vill ha alla deras skivor, finns ju en del då dom har hållit igång sen 1989. Som förövrigt är ett väldigt fint år! Just nu har bara albumet Life is a grave & I dig it, en mycket bra skiva.



Psycobilly, ohyeah! ♥




Ikväll kommer Elvis

Nu ska jag börja dagen med lite gnäll känner jag. Min plan idag var att jag skulle åka med på Byhåla cruisingen i Olssons Ford -59a mellan 12 och 16, sen hem för att packa ihop mat och dra ner på kräftskivan som börjar klockan sex.

Men jag kan ju tala om att planen sprack redan när jag vaknade första gången imorse, klockan var tidigt och jag tänkte att "om jag går upp nu så kommer jag inte orka ikväll", så jag somnade om. När sen väckarklockan ringde vid halv elva så orkade jag inte gå upp, utan har snoozat i en timme ända fram till nu. Klev upp, Olsson ringe och hörde ifall jag skulle med och här sitter jag nu. Hemma.

Varför? Jo, jag har känt mig halvrisig i över en vecka nu och känner att om jag åker med på crusingen idag skulle jag dels få stressa nu innan för att hinna med, samt att jag skulle få stressa efter för att hinna fixa det som ska fixas innan jag och Sandra drar ner på skivan. Och stress skulle förmodligen få den här skiten (vad det nu är) att bryta ut, så därför sitter jag här.

Har ju trots allt lovat några personer att dom får sova här i natt. Och kräftskivan vill jag inte missa. Elvis kommer ju dit ;)

Synd bara att jag missar den sista cruisingen i -59an, Olsson tänker ju sälja gamla kära Dagny. Detta känns vemodigt.




Inget annat party har sånt häftigt stuk

Det blev ju inget av med Eldfesten för mig i år, eftersom jag var sjuk och inte orkade. Dock var jag ju ner på förfesten nere på klubben och där bjöds det på show när vi körde allsång på låten Eldfest i Österbybruk av Rännhola Rockers. Stjärnan i showen heter Linus. Tyvärr brudar, han har flickvän! ;)

Innan ni klickar på play så kan jag ju varna pryda tittare, eller rent av säga åt er att inte ens titta på klippet. Fast runt 0.53 syns ju faktiskt jag i bild där jag gör mitt bästa för att dansa sittandes på ett oljefat. Det kanske är värt att se? Nja knappast, men resten av klippet är vad jag kallar underhållning!



För inget annat party har sånt häftigt stuk, som en Eldfest i Österbybruk.




Så va det fredag igen

Veckorna bara rinner iväg och jag känner att jag knappt hinner med. Vart tar tiden vägen?

Idag blir det en händelserik dag. Efter jobbet ska jag in till Uppsala för att köpa kräftor och göra ett besök på gröna skylten, sen blir det hem för att fixa i sig nån middag och dra ner till raggarklubben för att förbereda inför morgondagens kräftskiva. Efter det funderar jag på att ta en sväng förbi cafét som drar igång ikväll efter sommaruppehållet. Får se om det finns tid och ork över för det för som sagt, det blir en fullspäckad dag. Just ja, ska försöka hinna få upp lite grejer på bloppisen också!

Ska dra till jobbet strax, måste fixa lite småsaker nu innan bara. Kolla kontot, packa med infot om extraknäcket (som jag passar på att läsa på bussen eftersom jag blir uppringd om det ikväll), kolla buss och tågtider...



Mycket att stå i, but I like it! Vi hörs när vi hörs, puss på er ♥



 


Den rosa bilen

Julia hade önskat en bild på den rosa bilen som jag väntade på parkeringen utanför där jag bor. Visst kan jag fixa det! ;)



Men nu är den såld och jag hoppas istället på att snart få ha en vit audi utanför.




En fundering

Är det bara min inloggning på blogg.se som blivit av med alla gamla kommentarer, inlägg osv i arkivet? Blir ju lite svårt att svara på kommentarer när jag inte ser dom...




Fulla tuppar

Eller fullt upp, som man brukar säga! Blir hemgjord pizza till middag, lite sent jag vet, men det blir så ibland. Har kebabpizza klar och en med champinjoner i ugnen nu. Och två galna kattungar som har kutat runt och jagat varandra i en och en halv timme nu. Mammas bebis Gustav är här på besök.

Efter pizzan blir det till att ta itu med en himla massa saker. Viktiga papper som ska gås igenom och tas itu med, har en hel hög. Sen måste jag dammsuga, börja rensa ur klädkammaren, söka massor av jobb, komplettera uppgifter på ett jag redan sökt, skriva ner vad som måste inhandlas imorgon inför kräftskivan på lördag...

Har en massa annat också att ta itu med, men hur intressant är det för er att läsa? Nu är pizzan klar!

Kommer även komma upp något till försäljning på bloppisen senare ikväll, så klicka er in och bli prenumeranter nu direkt så att ni inte missar det ;)




En bloggande grabb

Måste ju bara tipsa er om Robins blogg! Men jag tänker inte säga som alla andra att ni måste "kolla in bloggen för att han är kille och det finns så få killar som bloggar". Jag säger istället åt er att kolla in bloggen för att han skriver bra och har vettiga tankar och åsikter om saker och ting. Och icke att förglömma är att killen har humor!

Och så vill jag tipsa er om fina Stinas blogg, där jag precis har blivit vald till veckans blogg. Tack sötnos!

Nu ska jag sova, så vi hörs imorgon. Då ska jag också börja lägga in saker till försäljning på bloppisen. Godnattpuss på er ♥




Jag gör som så många andra...

...och startar en bloppis!

Har haft tankarna på det ett bra tag, men nu tar jag mig äntligen i kragen och gör det. Så klicka er in här och spana runt. Okej just nu är det inte mycket att se, eftersom jag varken har fixat design eller lagt upp något att sälja. Men lägg till sidan som en länk i dina favoriter eller följ den med bloglovin så ska ni snart se att det händer grejer!

Nu tänkte jag se till att få en del gjort idag så en lista får det bli.

* Anmäla mig till raggarklubbens kräftskiva på lördag
* Söka jobb
* Kontakta mamma och höra om jag fått info om det eventuella jobbet
* Dammsuga
* Städa badrummet
* Boka tvättstugan
* Fixa designen på bloppisen och lägga upp saker att sälja




RSS 2.0