Fuck det mesta

Okej, gillar du inte långa texter så behöver du inte läsa nu. Jag måste bara få skriva av mig och hoppas att i alla fall något känns bättre efteråt.

Mycket skiter sig och går åt skogen nu. Blir så less!

Först får jag reda på att jag måste gå ner i arbetstid, vilket innebär att jag tvingas söka annat jobb om jag ska kunna bo kvar i min billiga skitlägenhet. Ja visst, det är väl bara att söka jobb då. För det är ju så himla enkelt att få jobb i dagens samhälle!

Och mitt nya kassa arbetsavtal och ovissheten om ifall jag kommer tjäna pengar eller få ett arbete med arbetstider sent på kvällen ledde till att jag inte kunde hålla i någon danskurs den här terminen. Jag både ville och ville inte. Tack och lov löste det sig ändå, med hjälp av en del snälla folk. Blev bara kassör och ska ha en danslista. Fine.

Men nu ikväll kommer en massa folk och klagar på att dom inte kan dansa och att allting är för svårt, säger att dom kommer skita i alla utlärningar för att dom kommer vara för svåra. Hallå, ta reda på fakta först! Det kommer vara blandad svårighetsgrad på det som lärs ut. Och klanka inte ner på den stackare som står på scenen och lär ut. Det är inte snällt mot den stackarn som står där! Om ni visste hur det känns när ens EN enda person går ut ur rummet när ni står där och gör allt för att ALLA ska få lära sig dansen, så skulle ni handla annorlunda. Fy sjutton, elakt.

Det är en av de orsakerna som finns till att jag inte var sugen, att folk bara klagar och inte ens försöker på egen hand. Man ger bara upp och förväntar sig att andra ska servera allt på silverfat. Har man inte viljan att försöka på egen hand, att träna hemma och utvecklas själv så anser jag att man helt enkelt inte har intresset.

Och så är det ju väldigt trevligt att bli stirrad på brösten när man pratar med folk. LÄGG AV MED DET! Kolla mig i ansiktet. Jag blir så äcklad. Spyfärdig känner jag mig och varje gång han finns i närheten mår jag psykiskt dåligt. Riktigt mycket. Har faktiskt haft tankar på att aldrig mer gå dit, bara för att han får mig att må så. Men det finns så många andra som är bra, som jag vill träffa. Fast frågan är hur länge till jag orkar? Det här är nog faktiskt den största orsaken till att jag inte var sugen på att lära ut mer.

Och varför svarar du inte?

Och mitt internet är skitsegt. Och katten är galen. Och jag saknar dig. Och jag hatar att han inte ens kunde säga mig sanningen.

Nä, nu funderar jag faktiskt på att gå ut och ta en promenad eller nåt. Borde nog egentligen sova men är alltför less, arg och upprörd för det. Jajajajaja. Vi hörs imorgon och hoppas på ett bättre humör då.

Ja just ja. En bra sak är i alla fall att jag kanske snart har ett extraknäck. Hoppas på att det verkar värt. Orkar inte svara på kommentarer idag, inte läsa bloggar heller tyvärr. Tar det imorgon. Puss typ ♥




Händelserik helg

Och jag är slut som attan! Orkar inte skriva om allt just nu, är för seg för det. Ska ta med mig kaffe och gå över till iia och äta färska kanelbullar nu, mumsigt. Sen blir det till att ta itu med disken som fyller hela köket. Härligt, det känns att det är söndag. Nu är kaffet klart.

Vi hörs senare! Puss ♥




Fredag!

Och jag sov alldeles för länge, har inte alls hunnit fixa med det jag tänkte. Usch usch, jag är seg som kola. Nu måste jag gå till jobbet för mina otroligt ansträngande en timme och 45 minuter.

När jag kommer hem blir det duschen och börja fixa lite innan Jennylee kommer. Ikväll ska vi ut på krogen, evigheter sen vi va ut tillsammans, blir underbart!

Förövrigt är du en liten, falsk männsika och du finns inte mer.




Tankar i natten

Det är som det brukar.








Snart är det helg!

Och jag ser verkligen fram emot den. Imorgon kommer nämligen min älskade Jennylee hit för att värma upp och sedan drar vi in till stan på en krogrunda. Va riktigt länge sen vi gjorde något sånt tillsammans så det ska bli sjukt kul.

Sen på lördag vet jag fortfarande inte vad jag ska göra, det står nog mellan inflyttningsfest, cruising och dans i Folkets park. Tycker inte om när det finns så mycket att välja mellan. Dock är jag kanske mest sugen på cruising, eftersom det förmodligen är den sista för året? Men dans till Micke Ahlgrens skulle inte sitta fel det heller. Och jag är supernyfiken på hur Sandra och Mange bor. Åh!

Jaja, nu måste jag kuta till jobbet. När jag kommer hem blir det

* Söka fler jobb
* Fixa skoskåpet
* Baka
* Gå igenom viktiga-pappers-högen
* Dammsuga
* Betala räkningar

Puss på er så hörs vi sen! ♥




Pussar kissen på huvudet

Ja, det blev ju inte så mycket gjort ändå idag. Kände mig konstigt slutkörd när jag kom hem, vet inte varför. La mig i soffan med datan på magen och fick snabbt sällskap av katten som la sig på min hals. Blev lite problematiskt att se skärmen och tangentbordet, men det gick hyfsat efter ett tag.

När jag precis kollat igenom posthögen så kom Jessica över och så drog vi iväg ut för att fota lite. Hon skulle ha nya bilder på sig till sin blogg och när vi var klara med det så blev det visst en del bilder på mig med. Och jag kan ju inte sköta mig, utan flummar mest bara hela tiden. Men tänkte ändå lägga upp en del bilder här och har ni lust så kan ni ju säga vad ni tycker ;)






Kanske dags att fixa en ny design på bloggen? Men nu ska jag krypa ner under täcket med Harry Potter. Han får duga för tillfället. Godnattpuss ♥




Inte Simon's! Min katt.

Om min beskrivning av hur katten gör för att väcka mig kändes otillräcklig, spana då in det här klippet så ser ni precis hur hon gör. Och mamma, ta ut Hicko ur rummet innan du trycker på play. Så han inte börjar titta sådär snett på skärmen och gnälla som han gjorde förut när vi såg den hos er. Haha..



Fast istället för att slå mig med ett basebollträ så biter hon mig i mina b...öh nej förresten...hon slår mig med ett basebollträ.




Kitty bloggar bra!

Hahaha! Ni kanske kommer ihåg det extremt dryga MMMMMMMH-klippet jag la upp här för ett tag sen? Annars kan ni klicka er in här och spana in det.

Måste ju bara lägga upp det här, där en snubbe driver med henne. Så himla bra!



"När man är 25 får man göra nästan vad man vill"



Den bästa väckarklockan

Alarmet på mobilen ringer, jag snoozar. Alarmet på mobilen ringer, jag snoozar, Bailey kommer kutande och hoppar på mig. Alarmet ringer på mobilen, jag snoozar, Bailey kommer kutande igen och hoppar på mig. Tramp tramp tramp. Alarmet ringer, jag snoozar, katten kommer kutande igen och hoppar på mig. Kurr kurr kurr.

Varenda gång alarmet ringer kommer katten kutande, hoppar på mig, trampar och kurrar. Mysigt att vakna till! ♥


Blev tre jobb sökta igår, som ekonomiassistent, butikssäljare och kassamedarbetare. Och idag blir det fler vill jag lova! Ska dra förbi mammas jobb nu när jag ska till mitt eget långa pass på 1.45 och när jag kommit hem är det lika bra att ha en lista att ta tag i, så att det faktiskt blir något gjort.

* Söka fler jobb
* Fixa skoskåpet
* Baka
* Kolla igenom posten
* Gå igenom viktiga-pappers-högen

Puss på er så hörs vi senare! ♥




Trycka, tryckte, tryckt



Jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Självklart vet jag att det heter tryckte och inte tröck. Jag drömde att han tryckte ner mig. Antar att jag umgåtts för mycket med Rasbofolk under det senaste året. Kanske borde sluta med det..?

Men du glömde kommentera det faktum att jag tillexempel även brukar skriva sån istället för sådan, oxå istället för också, ja istället för jag, de istället för det och å istället för och

Asså de här ä liksom min blogg å här skriver ja hur sjutton ja vill å känner för. De ä en blogg å inte nå sånt där himla nationellt prov i svenska.

Jag kan formulera mig väl i det svenska språket om jag känner för det. Jag har för sjutton läst både svenska B och C, där jag fått MVG respektive VG. Här på bloggen skriver jag dock precis som jag känner för stunden, eftersom jag skriver den för att jag vill.

Och du, första ordet efter punkt, frågetecken eller utropstecken skall börja med stor bokstav.




Mitt nya liv?

Ja, det här är ju trots allt början på något nytt. Förhoppningsvis gällande fler saker än just bara arbetet.

Har precis tagit en dusch och ska strax gå till jobbet. Börjar med mitt nya schema idag så nu är det 13.15 som är starttiden istället.

Men vad möttes jag av när jag gick in i badrummet om inte den söta synen av Bailey som hade lagt sig i handfatet.



Så sjukt söt! Hon kanske också ville bli ren?

Lika bra att göra en lista till när jag kommer hem vid tre. (Haha, det här är ju helt sjukt. Börja jobba 13.15 och sluta 15.00.)

* Söka jobb
* Stryka

* Fixa skoskåpet
* Baka
* Diska
* Rensa kattlådan

Pusshej så hörs vi ♥




Sömnlösa nätter

Eller i alla fall en natt. Sov ingenting, bara sån där halvsömn hela natten. När jag sen väl hade somnat och sov som en stock drömde jag mardrömmar om ett gammalt ex som tröck ner mig och tvingade mig att vara hemmafru. Fy sjutton! Och självklart så sov jag så djupt att jag inte hörde mobilen som ringde, vilket var synd eftersom att det undrades ifall jag kunde ha hoppat in som bildlärare på en förmiddagslektion. Skit.

Fick i alla fall vakna upp (kan man säga så om man knappt sovit?) bredvid en av de finaste människorna i världen. Men så är väl det också ungefär det enda bra som den här dagen har haft med sig.

Kom till jobbet och fick mitt nya schema, kul kul kul. Inte. Jag kommer börja arbeta 13.15 varje dag. Varannan vecka slutar jag 15.00 och varannan 15.45. Yippie... Som sagt, jag är tvungen att skaffa ett annat jobb nu.

Och nu på kvällen har jag varit iväg på möte angående dansklubbens framtid. Tack och lov blev det inte så att jag måste hålla i allting, vilket det kändes som att det skulle bli på mötet i våras. Och jag hade faktiskt tankarna på att säga att jag kunde ta kursen den här terminen med. Tills jag fick reda på det här om mitt jobb. För nu vet jag ju inte hur jag kommer arbeta om jag får ett annat jobb. Och är jag kvar på det här så har jag inte råd att sitta och åka. Oj vad ointressant det här blev nu.

I alla fall så blev det så att vi delar upp tillfällena så att olika personer kommer ha ansvaret olika gånger. Och jag ska bara ha danslistan EN gång. Sen får vi väl se om det blir så i slutändan, men det löser sig. Fast jag blev ju kassör också.. Men jaja.

Nu är jag trött, hungrig och mår dåligt så jag ska fixa något att äta och sen blir det sängen för min del. Puss godnatt ♥



Hoppsan hejsan

Så kan man också må.

Väldigt spontant igår kväll blev det så att jag hängde med Jessica och Olsson in till Uppsala på cruising. Så på tjugo minuter hann jag byta om, slänga med mig lite viktiga saker (ni vet kort, leg, mobil och lite sånt), haffa ölen ur kylen och mata djuren. Tur att man inte lägger ner en massa onödig tid på att sminka sig, haha.

Kom in till stan, parkerade för att dra och käka, träffade på nån skitdrygt kille som trodde han skulle få hänga med oss hela kvällen. Och sen ropade någon på mig. Julia! Johans lillasyrra och åh vad jag har saknat henne! Saknar Sussie och Christer också.. Och tydligen saknar dom alla mig med talade Julia om. Massa kramar blev det. ♥



Sen plockade vi upp Håkan, Taliban och Snigel för fortsatt cruising, fast den lämnade jag sedan när Seb kom och knackade på rutan. Han va med Jocke och två brudar som nu ska vi se...hette Frida och Martina. Yes, jag kom ihåg! Träffade på Linus, Pontus, Michelle och Ida också, mycket trevligt.

Jag, Seb och Frida drog till Williams och drack öl. Sen kom Jessica och Olsson för att ta med mig hem. Hade tänkt ta tåget, men det tyckte inte Seb lät bra. Och det va tur det, för jag hade säkert somnat och vaknat upp i Gävle!

Nu måste jag sluta kladda här och skura färdigt, för strax kommer en rosa toyota och rullar in på parkeringen, Pusshej ♥




Så kan det bli

Nu blev det ju inte så mycket gjort av det jag hade tänkt göra idag. Anledningen är att mamma bjöd ut mig på middag hos henne och Per. Mysigt och supergott! Kyckling med kantareller och bacon, tomater och rödlök till samt ett glas gott vin. Sen kaffe och glass med banan och hemgjord chokladsås till efterrätt. Underbart!

Så det gör mig ingenting att jag inte fick så mycket gjort. Jag kan göra allt imorgon istället. Visst, det är ju American Car Show i Uppsala. Men jag vet faktiskt inte om jag är så sugen på det. Jag får helt enkelt se hur jag känner imorgon.

Så morgondagens, eller faktiskt dagens helgens, uppgifter förslag får bli:

* Baka
* Söka jobb
* Måla hjärtan på naglarna
* Diska
* Skura

* Dammsuga
* Tvättstugan 12-17
* Städa bur
* Rensa kattlådan
* Rensa ur klädkammaren
* Fixa skoskåpet
* Tanka på mobilen
* Stryka

Nu ska jag äta lite mer popcorn och dricka oboy, sen blir det sängen med Harry Potter tror jag! Puss ♥




Friday is the day

I onsdags kändes det som arbetsveckans sista dag, eftersom jag har haft tredagarsveckor nu i sommar. Men igår kändes det inte alls som att morgondagen skulle vara en fredag. Nu känns det som fredag idag.

Och idag tänker jag göra en massa saker. Man ska väl vara upptagen på fredagar? ;)

* Baka
* Köpa marsvinsmat
* Handla

* Söka jobb
* Boka tvättstugan
* Måla klart naglarna
* Diska
* Skura
* Dammsuga

Eller va det på nåt annat sätt man ska va upptagen?



När jag vaknat, börjar allvaret

Börjar sökandet imorgon! För jag orkar inte nu. Det blir till att bädda om i sängen, duscha, dricka thé och sedan krypa ner under täcket med en bok. Vore trevligare med sällskap men jaja. Fast just ja, först måste jag fixa välling. Till katten då. Och mata de andra djuren. Det här börjar bli ett väldigt långt inlägg för att skrivas på facebook och här började jag alltså undra om någon ens skulle bry sig om att läsa det där? Här är ni ju vana vid lite längre inlägg.

Som sagt. Imorgon börjar jag söka arbeten. Seriöst. Jag tror inte riktigt att jag har fattat ännu hur allvarlig den här situationen faktiskt är. Det sjunker nog in under natten. Så därför ska jag bädda om i sängen och duscha nu, så att jag kan få den där thékoppen och krypa ner under täcket.

Dagen annars har väl varit ganska hyfsad. Jag tror och hoppas att katten börjar bli bättre nu. Bara en dag kvar med antibiotika och sedan blir det annan medicin i 15 dagar. Blir nog bra.

Och jag behöver söndag nu. Eller kanske lördag.

Puss godnatt ♥




SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT

Och jag skiter i om rubriken ser fjortis ut, för nu blir det tungt! På riktigt.

Chefen ringde nyss och meddelade att mina timmar kommer dras ner nu, från 15 i veckan till bara 10. TIO. Jag som har levt precis på gränsen som det har varit nu. Jag förstår ju självklart att de måste göra såhär, med tanke på kommunens ekonomi och så, men det här kommer inte fungera för mig.

Hon sa visserligen att jag kan få vikariera på högstadiet, om någon lärare där blir sjuk. Det tackade jag ju självklart direkt JA till, annars hade jag ju varit fullkomligt dum i huvudet. Fast lite läskigt att vikariera på högstadiet kanske. Men ändå, jag klarar det. Så nu får jag väl hoppas att alla lärare blir sjuka så att jag har råd att överleva.

Och nu blir det till att söka ALLA jobb som finns. Och då menar jag även de som telefonförsäljare. Fast man kanske tjänar mer på att panta burkar? Nej, mer jobb måste jag få. Annars blir det jag som flyttar ut i ett tält mitt i skogen lagom till sommaren är slut.

Och det här kom ju självklart lagom till att första räkningen på brandsläckaren kommer dimpa ner i brevlådan.

Jaja, nu ska jag typ...öh..sitta och titta rakt ut i luften i tio minuter till innan jag går till jobbet. Nä. Tar fram Platsbanken istället och börjar spana runt. Och ni älskade läsare, vet ni om något jobb så säg gärna till! Skit alltså, känns ju som jag kommer bli tvungen nu att byta jobb. Jag vill inte det! Jag älskar ju mitt jobb.



Halvtid

Eller ja, halva veckan har ju gått i alla fall. Tar just nu en paus i röjandet bland gamla reklamblad och kläder, skriver det här inlägget och diggar en skiva med härlig 50-talsmusik. Jag tål väldigt sällan dagens oljud, men det kanske de flesta av er vet vid det här laget. Annars vet ni det nu. Camar med morfar på msn också. Eller ja, bara morfar camar eftersom det verkar vara nåt fel på min..

Be-bop-a-lula, she's my baby

Ska städa och laga mat fram till klockan åtta, då är min plan att bänka mig i soffan och kolla på tv. Miss Marple först på 4an och efter det Mördare okänd på 1an. Tre timmar och 40 minuter tv är väldigt länge och jag kommer bli rastlös, så det blir till att måla naglarna lite snyggt medan jag kollar.

Come on everybody

Jag känner för att vara riktigt kreativ den här gången och göra något kul mönster eller liknande. Gjorde så ofta förut, kan ju kännas lite tråkigt att bara ha målat "som vanligt" ibland.


Vet dock inte hur jag vill ha det än, men är sugen på rött. Kanske med pärlemor-hjärtan på? Säkert är i alla fall att den här gången blir det minst 5 lager lack, så att det håller länge!

Why do fools fall in love?




En timme senare

Än vad jag trodde alltså. Och jag är sjukt trött. Har varit det sen fyra. Ska sova snart. Eller läsa lite och sen sova. Fast först ska jag skura rent hundburen, fixa välling och mata djuren. Sen blir det nagelmålande, thédrickande och ljusmys medan jag läser bloggar och svarar på kommentarer. Sen sängen. Den där tomma, ensamma sängen. Iskallt.

Jag saknar dig.

Puss godnatt på er, sov så gott ♥



Skönt att komma i säng i en bra tid för en gångs skull.




Tillbaka från veterinären

Hon kommer bli bra! Min lilla älskling kommer bli bra. Tydligen är det vanligt att kattungar blir såhär, jag har dock aldrig varit med om det med någon av våra tidigare katter. Sen så spelar det förmodligen in också att hon antingen har fått tillbaka masken eller att den förra kuren inte lyckades eliminera alla maskar och ägg. Då kan dom ju bli lite dåliga.

Det blev dyrt, men hon måste ju bli frisk. Eller ja, det kommer hon ju att bli. Men hon ska inte behöva ha diarré under tiden. Bajs överallt är jobbigt både för henne och för husse och matte, som dom sa hos veterinären. Och du sa vi. Eller råkade det bara bli så?

Det var en himla massa hundar där också, Bailey vågade nästan hälsa på en pudel som låg sövd på golvet i väntrummet. Stort framsteg! Snart kanske Hicko kan få leka med henne, precis som han leker med Trasslan. Eller vad tror du, mamma?

Tack igen Ingela, för skjutsen och sällskapet! ♥

Hmm, ska till jobbet om cirka en och en halv timme. Just ja! Det är ju jag som stänger idag, ska ju jobba extra. Genast blev dagen mycket kortare. Två timmar kortare. Men något ska jag väl ändå hinna med idag?

* Dammsuga
* Skura rent mattan från kattskit
* Laga något med köttfärs
fryser in den!
* Måla naglarna
* Ringa Sandra, hoppas att det funkar

Vi hörs! Puss ♥




Nu hoppas vi på det bästa

Ska kasta i mig frukosten nu, för snart kommer Ingela och vi ska åka till veterinären med min lilla Bailey. Håll tummarna!

Puss ♥




Jag har fått bebis

Min lilla skrutta blir allt mer lik en bebis. Visst, hon har ju alltid varit det. Men i slutet av inlägget kommer ni förstå. Jag har burit runt på henne, tagit med henne när jag åkt bort, badat henne, matat henne, givit henne leksaker och kärlek i överflöd. Även spya och en himla massa bajs har jag fått torka.

Och nu har det blivit mer av det sistnämnda igen. I hela lägenheten. Igen. Så imorgon ska vi åka till veterinären innan jag börjar jobba. Tills dess fick jag rådet att mata henne med välling. Små portioner och ofta. Förmodligen även någon gång på natten. Känner mig som en småbarnsförälder.


Och hon vill ha den varm. Kroppsvarm. Helst inte ur skålen, utan ur handflatan. Man kanske skulle skaffa en nappflaska? Haha. Men vid det här laget vet vi ju att hon använder sig av datan för att kommunicera, och tittar man på sökningen hon gjorde igår så ser man ju klart och tydligt vad hon vill ha.


Raggarkatt va det ja. Nu borde man se till att få lite gjort. Har en massa mat i kylen som måste lagas till. Och en del annat som bör göras.

* Skura kattungediarré i hela lägenheten
* Dammsuga
* Diska
* Laga nåt med köttfärs
* Laga nåt med kycklingfilé
* Måla naglarna
* Skicka horoskop till mamma
* Ringa två samtal





Trött som en...ja någonting

Blev (som vanligt) en extremt lyckad tjejkväll med mina fina brudar. God mat, dricka, trevligt sällskap, promenad och sjukt mycket tjejsnack. Det behövdes verkligen, riktigt underbart att få snacka av sig med er! ♥

Vi sov kvar hos iia, som behövde gå upp ganska tidigt och åka iväg idag. Så jag och Jenny plockade lite och gick sen hem till mig där vi fixade grötfrukost, bänkade oss framför tvn och målade naglarna. Mysigt!

Nu på kvällen kom Robin över och snackade skit, va ett bra tag sen sist. Kan ju säga att jag är på bra mycket bättre humör nu än jag va innan han kom. Katten är nämligen dålig igen, så imorgon ringer jag åter till veterinären och frågar vad sjutton som står på. Diarré överallt. Trevligt trevligt.

Dock har humöret börjat sjunka så sakterliga nu igen. Men det är en annan historia, som förmodligen kommer att pågå i några månader. Lite obegripligt blev det kanske nu, men jag vet ju knappt något själv så jag ska inte säga något. Nu ska jag sova. Puss godnatt på er ♥




Tjejmys på iias balkong

Nuså, ska jag koka kaffe och baka brownies. Jennylee kommer om en halvtimme, timme typ och då går vi hela den långa vägen (typ 30 meter?) hem till iia där det vankas tjejdag/kväll/natt. Blir tacos, prat, tända ljus och dricka på hennes balkong. Underbart! Älskar mina brudar ♥




MMMMMMMMMMH

Jag kan bara säga en sak. SHIT. Hur många gånger kan en människa säga MMMMH på två minuter? Kolla in klippet och räkna själva.


Orkar inte ens lyssna på vad hon säger. Jag fick det till 25 MMMMMH. Hur många fick ni? Ja, inte har hon ju mycket vettigt att säga i alla fall.




Och så va det lördag

Hejsan hoppas, fanns inte tid för att sitta vid datorn igår.

Åkte in till stan på morgonen där jag mötte upp min fina Sandra, gick runt och kollade i massa affärer och sådär. Fastnade inne på Retro Corner och snackade med Sandra P i över en timme, nästan två kanske. Trevligt trevligt. Sen kom Niklas och gjorde oss sällskap lagom till att jag och Sandra va hungriga och ville käka kinabuffé. Smarrigt värre, va bra länge sen. Och folk trodde säkert att vi va sjuka i huvudet som satt och glodde på fiskarna i akvariet och bestämde vilka som hade vilka släktbeteckningar. Min svärmors-fisk simmade hela tiden där jag satt och inspekterade så att jag inte åt någon sushi!

Sen skulle dom dra iväg över helgen på folkrace men jag vandrade runt å spanade i butiker i typ två timmar till, eftersom jag skulle åka med sambon hem när han hade slutat jobbet. Så vi drog hem en sväng då för att byta om från arbetskläder och packa upp det jag hade handlat, sen åkte vi till farmor och farfar för att gratta farmor som fyllde 69 år igår. Grattis till henne! ♥

Väl hemma igen kollade vi på det som va kvar av buskisen på fyran, Två ägg i högklackat, och sedan blev det sängen eftersom sambon skulle upp och jobba i natt.

Ja. Och jag köpte inga intressanta saker värda att läggas upp på bloggen. Eller jo, en söt knytblus. Kommer bilder på den sen! Men nu är det dags för frukost, har ju varit uppe i typ två timmar nu. Puss! ♥




Svar på tal

Japp, då har det blivit dags för mig att svara på era frågor. Har skapat en ny kategori; Frågestunder, eftersom jag planerar att ha flera sådana framöver. Men dåså, nu kör vi!



Stina
* Berätta om det MEST pinsamma du varit med om.
* Ska du ta bort din bdb, eftersom den inte används? :P
* Vad tycker du om att sommaren snart är slut?

Svar:
- Oj, så svårt! Ett av mina måtton här i livet är "skämmas är för töntar", jag anser att man ska kunna stå för allt man gör. Men visst händer det ibland pinsamma saker, och nu känns det som att jag borde försöka komma på något. Hmm.. Jo! Det måste nog ha varit när jag gick i trean typ. (JennySpenny kära vän, du som älskar att påminna mig om det här, visst var det i trean? Eller va det fyran?) Vi skulle ha gympa och hela klassen satt samlade i ring medan läraren förklarade vad vi skulle göra och vad händer då? Det blir för en stund tyst i hallen och just då släpper jag mig. Självklart var det en sådan brak som hörs och vi vet väl alla att det låter bra i en gympasal? Haha, DET va pinsamt.
- Nej, jag har inga planer på att ta bort min bilddagbok. Jag vet att det har varit dålig uppdatering där (noll bilder alltså) under de senaste 7-8 månaderna, men jag har tankar på att lägga upp lite bilder där inom en snar framtid.
- Jag tycker att det är riktigt tråkigt! Sommaren är min absoluta favoritårstid och jag tycker att det har varit alldeles för dåligt med sol och värme i år.



Jennylee
* Hur många läsare har du i genomsnitt per dag?
* Kommer du inte skriva något snart i din SannasMysHörna?
* Vilken av de stora bloggarna är din favorit?

Svar:
-
Det varierar mellan ungefär 20 och 40 läsare per dag, ligger oftast runt 30. Kul att det har stigit ytterligare på sista tiden!
- För dom som inte vet är Sannas Myshörna en blogg jag driver med syftet att få folk att se de enkla saker som finns att skapa en mysigare vardag med. Dock har den legat ganska mycket på is sedan jag flyttade hemifrån. Men för att svara på frågan; jo, jag ska ta tag i Myshörnan snart igen. Har bara haft så dåligt med inspiration under de senaste månaderna, men det kommer!
- Faktum är att jag inte läser så många av de stora bloggarna. Men Kenza och Towa Lindberg är mina favoriter!



Ingela
* Har du något land, stad eller plats som du verkligen vill besöka. Oavsett om det kan bli en verklighet, så undrar jag om du har ett drömland (stad, plats)du önskar resa till en gång. 
* Skulle du kunna tänka dig att klippa dig riktigt kort, till en tuff modefrilla och färga det t.ex rött? Om du fick...hm, 1000 kr då, skulle du göra det då?

Svar:
-
Ja, det har jag. Min stora dröm är att resa till USA, där har jag flera saker som jag vill göra. Som det stora Elvis- och rockabillyfan jag är, vill jag bland annat besöka t.ex. Graceland, Sun Records och huset i Tupelo där Elvis föddes. Sen skulle jag också vilja arbeta på en ranch och få driva boskap till häst, kanske i Texas, under minst tre månader.
- Nej, jag skulle absolut inte kunna klippa av mig mitt hår! Jag älskar mitt långa hår och har varit långhårig så länge jag kan minnas. Inte ens för 1000 kronor skulle jag klippa av mig det. Om du lägger till två nollor så kan jag börja fundera på saken.




--
* Vem är "sambon"?
* Kommer du låta katten va ute nåt, tex hos din mor?
* Hur går det med kökortet? =)

Svar:
-
Sambon betecknas ju "sambon" just för att jag vill hålla honom hemlig. Han kommer att avslöjas, förmodligen inom en ganska snar framtid. Just nu vet bara ett fåtal personer om vem han är. Fast i och för sig. Jag bor ju i Österbybruk och här sprids rykten lika fort som HIV i Afrika (oj, den va inte snäll) så fler än vad jag vet vet förmodligen om det. Den som väntar på något gott...!
- Jag tycker att jag bor för dåligt till för att ha katten utomhus, folk kör som galningar dygnet runt bara 20 meter ifrån lägenheten. Bailey får därför vara en innekatt, men jag tar ut henne på promenader då och då i sele och hon åker ofta med bort och hälsar på folk. Och så klättrar hon ibland ut på fönsterblecket och vandrar runt. Hon vågar inte hoppa ner!
- Det går väldigt dåligt måste jag säga. Mitt mål var att körkortet skulle vara kirrat nu i augusti, eftersom mitt körkortstillstånd går ut om några dagar.. Inte bra! Nu måste jag alltså i princip börja om från början. Känns ganska sämst faktiskt.



Julia
* Haha, jag har en fråga, om det inte är försent att fråga? ok, det där va egentligen inte min fråga, den kommer nu: vem tror du att "--" är? jag blev lite nyfiken så tänkte om du kanske misstänker nån? :P

Svar:
-
Nä, det va inte för sent att fråga, haha! Jo, det förstod jag.. Det är ju alltid lika spännande med anonyma kommentarer och nej, jag har faktiskt ingen aning om vem denne/a "--" är.



Ingela igen
* Om du hamnade på en öde ö och bara fick med dig 3 saker du inte kan vara utan, vad skulle det vara? (kul med en fråga som aaaaldrig någon någonsin ställt hahaha)
* Din kisse är en huskatt, inte fy skam det heller, men om du fick välja en raskatt vad skulle du köpa då?

Svar:
-
Hahaha, nej den frågan har man ju aldrig sett förut! Hmm, ändå ska den vara så svår att svara på.. De tre saker som först ploppar upp i mitt huvud är: mobilen, datorn och mitt läppcerat. Men det har man inte mycket nytta av på en öde ö, så hmm.. Det får bli: kniv, rep och en såg.
- Tackar! Oj, det finns många fina raskatter. Siames, birma, main coon, perser.. Men helst tror jag nog att jag skulle vilja ha en ragdoll. Dom är så fina och mysiga.



Oj, vilken tid det tog! Haha, en timme. Men det här va kul och kommer göras om. Så ni som inte hann eller vågade den här gången får helt enkelt hålla ögonen öppna efter nästa frågestund!




Sista chansen!

Är hem en sväng nu på rasten, dricker kaffe och äter kakor. Gott sörrni!

Tänkte bara säga att nu är det sista chansen för er att ställa frågor i frågestunden, för ikväll svarar jag på de frågor jag har fått.



Så kom igen nu, ni som ännu inte vågat. Det är som sagt helt okej att fråga anonymt också!

Puss puss ♥




Vart tog S vägen?

Sorry för dålig uppdatering. Eller förresten, det här är min blogg och jag skriver ju när jag känner för det. Tjoho!

Har precis tagit en minipaus i mitt städande av klädkammaren. Sitter och pussar katten på huvudet, får avbryta skrivandet hela tiden för att pussa på henne eftersom hon jamar och sträcker tassen mot mig så fort jag slutar. Haha, söt! Nu la hon huvudet på tangentbordet, så himla gullig! Ni skulle se henne alltså. Finns inget sötare. Kommer pussa sönder henne, hon kommer typ få skavsår på huvudet eller nåt, haha.

Har haft en trevlig kväll här hemma. Plockat ur allt som egentligen inte hör hemma i en klädkammare där ur, dvs böcker, tavelramar och lite annat smått & gott. Sen blev klockan åtta och jag bestämde mig för att kebabpizza, coca cola med isbitar, tända ljus, Miss Marple och kattgos lät mysigt. Så så fick det bli.

Och nu håller jag som sagt på och städar i klädkammaren. Ska dock krypa ner i sängen snart och läsa lite Harry Potter.

Förövrigt så undrar jag vart S tog vägen. Du hade ju en del frågor till frågestunden? Imorgon tänker jag svara på era frågor, så passa på nu. Anonyma såväl som döpta är välkomna att ställa sina frågor.

Puss godnatt på er ♥




Någon tycker om mig

Jag har varit på jobbet i två och en halv timme, kommer hem och överfalls av en kattunge som har längtat efter mig. Möter mig i dörren, jamar och bara väntar på att jag ska ta upp henne och ta med henne till soffan och gosa.


Aaw, så liten hon var. Fem dagar gammal.

Nu ligger hon i mitt knä, ställer sig upp med jämna mellanrum (typ 30 sekunder) för att pussas och stångas. Hur mysigt är det inte? Jag älskar min lilla Bailey! ♥

TIllbaka till jobbet nu. Ställ gärna fler frågor! Ska bli så kul att svara på dom :)




Miss Marple ikväll

Såg precis reklamen på tv, därav rubriken. Ibland har man ingen fantasi.

Fick precis de första anonyma frågorna i frågestunden, spännande! Fortsätt fråga på nu, så tänkte jag svara på era frågor kanske redan ikväll.

Nu ska jag borsta tänderna och gå till jobbet. Puss puss ♥




Redan lillördag

Har man bott i lägenhet med papperstunna väggar för länge när man börjar vänja sig vid att någon gång runt klockan elva och tolv höra ett dunk dunk dunk dunk dunk dunk gnissel dunk dunk en bit bort på övervåningen? I början äcklades jag. Nu orkar jag inte bry mig längre.

Nu blev det tyst. Bara 16 minuter idag. Haha, jag skulle kunna göra nån slags tävling av det här. Ni kan få gissa hur länge ni tror det gnisslar varje morgon. Gissa gnisslet. Eller nja.

Idag är det jag som stänger fritids, ladidiladida, jag känner att jag inte har så mycket vettigt att skriva just nu. Ska käka frukost och läsa bloggar. Och ni kan ställa frågor i frågestunden! :)

Hörs kanske när jag kommer hem på rasten! Tills dess, puss på er ♥




Sådärja

Har varit hem till mamma nu på kvällen, hämtat hit en massa saker. Skoskåpen bland annat! Fikat muffins också, gott vare vill jag lova. Bailey fick åka med också och leka med Gustav, dom funkade bra tillsammans.

Blev mycket fika ikväll. Julia och Isak kom över precis när vi skulle åka ut till mami, dom hade bakat kladdkaka. Tack tack, det va gott.

Nu är jag hungrig så ska steka på nån korv och käka med potatissallad, sen blir det till att plocka med en del av grejerna innan jag går och lägger mig. Om jag orkar. Annars blir det imorgon innan jobbet.

Kom ihåg frågestunden nu hörrni ;) Godnattpuss på er! ♥




My mother always told me

Tyckte att det va dags för lite musik igen. Den här är nice och när jag hör den vill jag dansa! Vi får väl se hur det blir med dansen nu i höst, hmm. Hoppas på det bästa!






Hipp hipp hurra

För jag har namnsdag idag! Eller ja, jag hade namnsdag idag. Men det va innan de gjorde om almanackorna och tog bort alla fina namn och ersatte dom med såna där konstiga som man aldrig hört talas om. Jaja, grattis på mig i alla fall!

Är hemma en sväng nu på rasten. Det spöregnar, så tur att jag har nära till jobbet. Nu ska jag dricka kaffe och äta kakor, sen blir det tillbaka till jobbet. Jag slutar fem så vi hörs ikväll!

Glöm inte bort frågestunden, där ni får fråga vad ni vill, hur anonymt ni vill. Puss ♥




Frågestund!

Okej. Två positiva svar på mindre än en halvtimme, så jag tycker vi kör på en frågestund.

Det är fritt fram för er alla att fråga vad ni vill, även anonymt för de som känner sig blyga. Ni får gärna ställa flera frågor, men ställ dom genom att kommentera det här inlägget. Annars blir det lite rörigt.

Blir ju väldigt lägligt med en frågestund nu också, eftersom jag såg att det ska vara strömavbrott här imorgon mellan 8 och 12. Och jag jobbar mellan 11 och 17 imorgon. Fast jag har ju laptop, så kanske kan bli något inlägg innan jag drar till jobbet ändå. Nu ska jag köra ett ångbad i hopp om att åter få andas genom näsan, sen blir det godis och varm banan med smält choklad. Sen sooooova. Puss godnatt ♥

Kom igen och fråga på nu! ;)

Ganska fint med en blå och en gul handduk. Lite svenskt sådär. Eller..?




Upp till er

Ni blir allt fler som dagligen följer mitt liv. Trevligt idag har varit att så många har kommenterat! Alltid kul när det blir någon form av tvåvägskommunikation. Då tycker jag om er extra mycket ♥

Därför tänkte jag nu fråga er: vill ni att jag har en frågestund här på bloggen? Ni får fråga vad ni vill och är ni fegisar, så går det självklart bra att fråga anonymt. Så vad säger ni?



Hmm, man kan inte äta godis och kolla på tvprogram om jättefeta människor som opereras. Det känns fel. Får nog dra igång en film att kolla på istället. Och ugnen så jag kan äta varm banan med smält choklad. Namnam! Inget fastnar på mig, haha-haha-haha.




50 saker

I brist på annat att göra. Eller ja, i brist på ork att göra annat. Sabla huvudvärk!

1. Fullständigt namn: Sanna Alpsjö
2. Ålder: 20
3. Vart bor du: Lägenhet i Österbybruk
4. Bor tillsammans med: Ibland med den där sambon
5. Husdjur: En kattunge och två marsvin
6. Färg på ditt hus: Gult med vita knutar typ?
7. När är du född: 5 juni 1989
8. Klass: En klass för sig! Haha..
9. Vilket år tar du studenten: Tog studenten 2008.
10. Något jobb: Elevassistent på fritids. Hotellstäd ibland.
11. När ska du sova ikväll: Innan tolv! Jobb imorgon ju.
13. Duschat idag: Nope.
14. Kramat någon idag: Katten!
15. Pussat någon idag: Katten där med.
16. Vad har du ätit idag: Frukost och lunch. Hungrig nu, dags att laga mat.
17. Dagens kläder: Jeansshorts och rosa linne.
18. Dagens smink: Nejtack. Ska kanske sluta helt med det!
19. Dagens sötnos: Bailey ♥.
20. Dagens roligaste: Sandra.
21. Har du många vänner: Jag har dom bästa!
22. Hur många har du kysst: 6 kanske.
23. Vem kramade du senast:  Seb.
24. Hur många har du haft sex med: 2.
25. Hur många har varit otrogna med dig: Med mig? Ingen hoppas jag! Mot mig? En vad jag vet. 
27. Har du pojk-/flickvän:
Nej, tyvärr.
28. Vem pratade du i telefon med senast: Lena TO.
29. Vem fick du senast sms ifrån: Seb.

FAVORIT

31. Film:
Oj, det finns ju många bra.
32. Låt: Just nu är det Om du lämnade mig nu - Winnerbäck.
33. Mat: Breast of Chicken på Church Street Saloon i Gävle.
34. Dryck: Vatten!
35. Färg: Röd.
37. Stad: Gillar inte städer.
38. Land: Ja, landet är bra!
39. Ämne i skolan: Går inte i skolan. Men va nog religion.
40. År: 2009, helt klart. Trots allt kasst som hänt.

SENASTE
41. Personen du tänkte på:
Hmm, vilket namn skrev jag senast..? Seb.
42. Personen du kysste: Seb.
43. Gången du spydde: När jag va magsjuk, typ i mars eller april.
44. Gången du grät: Igår.
45. Pizzan du åt: Nån kebabgrejs i lördags.
46. Gången du var i Göteborg:  Oj, fem fyra (tack, mami!) år sen. När vi skulle till Danmark.
47. Gången du var i Stockholm: Förra sommaren, arbetsintervju.
48. Gången du var full: Lördags typ. Annars va det väl Power Meet.
49. Gången du var hög: Aldrig varit, kommer aldrig att bli.
50. Personen som såg dig gråta: Seb.



Engelska vänner sökes!



Så, finns det någon där ute?




En dag i egoistens tecken

Japp japp. Det blev kolla film till två i natt, inte det bästa för förkylningen kanske, men jag behövde det faktiskt. Så vaknade elva och har precis ätit en god brunch, nu kokar jag vatten till ett ångbad.

Usch. Basilika, körvel, salvia och timjan i nu ba. Luktar inte det godaste när ångorna slår emot mig, hoppas det hjälper mot min otroligt snoriga och täppta näsa.

Annars då idag? Ja, jag tänkte faktiskt ta en dag då jag bara gör saker som får mig att må bra. Ångbad nu, sen blir det läsa bok, kolla på barnkanalen och handarbeta. Typ. Funderar på att baka scones och plocka lite i klädkammaren också. Kanske fortsätta måla på tidsskriftsamlarna.

Åh, jag vill få hit min bokhylla så att jag kan få måla den och ställa dit alla mina böcker. Så att jag kan få mera plats över i klädkammaren. Och skoskåpet, måste hämtas! Har för mig att jag räknade till att jag har 25 par skor här, och har fler par kvar hemma hos mamma. Ja, så vill jag ju åka till IKEA och köpa mig en till hylla till mina filmer. Och kanske en bättre hylla, med mer förvaringsutrymme att ha marsvivnsburen på.

Nä, ångbad nu. Puss ♥




Usch, jag mår illa

Äh, jag vet att det finns flera här i världen som är stolta över mig. Min familj till exempel. Och Jennylee. Och Julia. Och Sandra. Jag älskar er ♥

Det jag behöver mest av allt just nu är en kram och någon som stryker mig över håret och säger att det kommer bli bra. Att det kommer bli som jag så innerligt hoppas. Men ingen är här så katten får duga.


Ska diska och hänga upp kläderna från igår bara, sen ska jag bädda ner mig på soffan med en av sambons filmer och en massa godis. Och varm banan med smält choklad. Jag hade stora problem att komma i mina favoritjeans igår, och det tänker jag ha imorgon också. Spelar roll, det är ändå för varmt för jeans. Förresten tänker jag söka en himla massa jobb imorgon. Jag måste.

Och min dusch är inte alls för liten. Den är lagom. Jobbigt med duschdraperi bara.




Eldfesten?

Nä, det blev inget av med den. Vi tog oss till förfesten och hade väl ganska trevligt antar jag. Bästa var att samla alla för att sjunga Rännhola Rockers låt Eldfest i Österbybruk. Och så känns det bra att i alla fall någon är stolt över mig.

Senare blev det en massa välbehövligt prat. Det behövs det mera av. Och är man sjuk så orkar man inte med Eldfesten och all skit som folk har att bjuda på.

Tack för att du gör det så lätt för mig att gå vidare.

Nu är jag ensam återigen. Usch säger jag bara. Lika bra att diska, städa och göra alltmöjligt. Busy hands are happy hands, eller hur dom brukar säga. Och så mår man ju som man gör med, blä för förkylning!

Hoppas ni som var på Eldis hade trevligt där. Och hoppas att Sandra hade det underbart på cruisingen. Fast jag hade behövt min nunna igår, och jag saknade dig ♥




Nu blir det party

Sambo här igen. Sova, vakna, frukost, That 70's Show, fetta på grillen, till mamma, hem, vila. Nu blir det till att fixa sig och sedan dra ner till klubben på förfest inför Eldfesten. Vi försöker så gott vi kan, trots att vi är sjuka.

Förövrigt så syns IP-adresser även på så kallade anonyma kommentarer. Tror du jag tar åt mig? Nä.



Och puss på dig själv. Eller förresten. Nä. Puss på er andra! ♥




Min egen nunna

Bara för att Sandra är söt.



Nu ska jag diska lite till, dammsuga och kanske beställa pizza. Snaaart kommer sambon och jag längtar. Massor. Buskis ikväll kanske? Och hoppas på att vara någorlunda i form till imorgon så att vi kan gå på Eldfesten.

Puss godnatt på er redan nu. Hoppas ni får en nice fredagkväll ♥




Och hur är det med katten?

Jodå, hon är helt klart på bättringsvägen. Har som sagt börjat blanda i några pöler i riset åt henne idag, så nu får vi se hur det går. Hoppas på det bästa.

Just nu sitter hon i knät på mig och försöker hjälpa mig att skriva det här i nlöän ggt. Ja, just sådär ja. Inlägget skulle det stå. yty777771 <--- också en hälsning från lillskruttan. Hennes nya favoritplats är dock på fönsterbrädan vid myggnätet, där hon kan sitta och titta ut på världen.


Hon är självklart en duktig flicka som varken gräver i blomkrukor eller klättrar runt bland blommorna. Platsen vid myggnätet är hennes, det vet hon.




Lockigt vs platt




Naturligt lockigt hår i all ära, men man kan visst platta håret också. Då blir det ännu längre.




En ny hals?

Det skulle inte sitta helt fel, med tanke på att min inte mår så bra. Om jag inte visste att Bailey sitter och äter kokt ris (nu med några pöler iblandade) i köket, så skulle jag gissat på att hon krypit ner i min hals för att vässa klorna.

Idag ska jag proppa i mig rosenrot, svartvinbärssaft, ingefära, vitlök och honungsthé. Och gurgla saltvatten. Men nog om det nu.

Någon som vill gå och kolla på L.A. Gigolo med mig? Kollade in trailern och blev sugen. Va evigheter sen jag gick på bio! Oj, det är nog över ett och ett halvt år sen. Så, någon som är sugen?


Jag får tillbaka min sambo idag, woohoo! Så tänkte att utöver att kurera mig ska jag också ta itu med diskberget (vem vill diska när man är sjuk liksom?), dammsuga, duscha och fixa naglarna. Men först blir det till att stoppa något i magen. Puss på er ♥




Gifta nunnor i smyg

Dags att tipsa lite känner jag. Det är nämligen såhär att min kära vän Sandra Hå har gått och skaffat blogg. Äntligen! :D



Hon håller på och ska fixa lite med utseende och sånt där, men det är ju faktiskt inte det viktigaste. Det viktiga och braiga är ju att jag har fått en till blogg att lusläsa! Och behöver du hjälp så kan du alltid fråga mig gumman, hehehö.

Nu blir det sängen för min del. Sista natten ensam! Puss ♥




Håret det bara växer mer

Ja, jag har inte så mycket att göra när jag är hemma och mår som jag gör. Har suttit och kollat igenom en del gamla bilder och kommit fram till att mitt hår har blivit väldigt långt. Har ju inte klippt mig på åtta månader nu, jag som brukade klippa mig var 10e eller möjligtvis var 12e vecka.


December: nyklippt & nyblekt > Februari: när jag bestämde mig för att inte klippa mig igen > April: Längre hår > Idag: Långt hår och lite risigt i topparna, men hårinpackning i så funkar det ett tag till.

Jag är faktiskt sugen på att spara ner till midjan.




Hur va det nu då?

Jag är fortfarande osäker på vad Baileys kära mor har varit ute på för upptåg. Jag läser, jag tittar och jag jämför. Visst kan hon vara kattunge, men ju mer tiden går desto fler likheter hittar jag.

Siamesen är en:

Utåtriktad och sällskaplig katt - Så fort någon kommer på besök ska hon hälsa och gosa, vill jämt ligga i famnen.
Talför och talar med bestämd stämma - I början sa hon inte mycket, öppnade munnen men fick inte ur sig ett ljud. Nu skriker och pratar hon som en jag vet inte vad.
Elegant katt med slank form och höga ben - stämmer väldigt bra!
Lång avsmalnande svans - yes sir, svansen är nästan längre än katten.
Medelstort trekantigt huvud - japp.
Lång rak nos med spetsigt nosparti - ohja.
Mycket stora, lågt satta öron - va..så stora öron har hon väl inte? Hahaha, jo.


Ja, ni ser ju själva.




Rabatt på fortkörningsböter?

Gjorde ett ganska kul test på fejjan här om dagen. Om varningsmärken i trafiken och deras betydelse. Behöver ju inte säga kanske att jag fick alla rätt. Eller jo, jag är bäst. För det är ju inte direkt så att det var superenkla svarsalternativ..?

Tänkte visa er några som gav mig ett gott skratt, för ett sådant sägs ju förlänga livet.





Imorgon är det fredag

Här sitter och ligger jag och kollar på tv. Älskar Travel & Living, helt underbar kanal ju. Tack för frivisning!

Just nu är det Jon & Kate plus 8. Haha fatta att först få tvillingar, tänka att "en till unge skulle ju va trevligt", och så får man sexlingar. Shit alltså.

Nä, nu ska jag fixa mera thé och gurgla saltvatten för att försöka återta min hals. Den gör ont. Harry Potter och kattgos till det låter inte helt fel faktiskt. Även om katten har förvandlats till en piraya, som tuggar på min mobil och det mesta hon kommer åt. Tror det är dags att byta tänder för skruttan.

Ingela, om man inte har whiskey hemma då.. Hur starkt ska det man smuttar på vara?




Skööööööönt

Har precis duschat i 50 minuter (det är en av väldigt få fördelar med att bo i lägenhet, att man kan duscha så länge man vill och det varmt) och smörjt in mig med en massa lotion. Riktigt skönt. Nu sitter jag här med tända ljus och äter lite vit choklad. Riktigt onyttigt men ack så gott! Och det finns visst en person som tycker att jag borde gå upp en sådär 10-15 kilo, så det är väl lika bra att proppa i sig då. Men njaa, glöm det, jag trivs ju som jag är ;)


Är det förresten någon som tror att jag skulle passa som rödtott? (Fast återigen där då, jag trivs ju med min egen hårfärg. Men man kan ju alltid fundera på saken.)

Nu ska jag kolla facebook och läsa lite bloggar, sen blir det sängen med Harry Potter. Godnattpuss ♥




Risig, skabbig, äcklig och allt det där

Jag är fortfarande risig. Och jag är risig imorgon med. Uscha puscha jag har ingen lust med det här. Huvudvärk. Smakar äckelpäckel i munnen hela tiden, har påsar under ögonen. Och jag fryser mer än bara för att inte sambon är här.

Sandra Hå tittade i alla fall in en kortis mitt på dagen. Hennes mor skulle handla så hon passade på att komma in på lite prat, thédrickande och kakätande. Mysigt :)

Nu funderar jag starkt på att putta bort katten från filten som hon ligger och sover på, ta och lägga mig under den och läsa Harry Potter. Och dricka mera thé. Och göra allt för att bli frisk.

Hjälp för att bli frisk:
* Dricka thé med honung
* Gurgla saltvatten
* Äta mat med vitlök och ingefära
* Dricka svartvinbärssaft med ingefära
* Stoppa i mig Rosenrot
* Sova ordentligt

N å g r a  f l e r  t i p s  n å g o n ?




Jag gjorde en gång ett iq-test

Det tog sin lilla tid och va ganska tråkigt. Resultatet blev det på bilderna nedan.


Och 118 är högre än 114 ;)




Ord om ensamhet

Min katt sätter ord på mina känslor.



Godnatt på er ♥




Oh no

Och så var man ensamboende igen. Usch, det blir jobbigare för varje gång.

Jag tänkte skriva en sak nu, men jag ångrade mig.

Idag har vi bara legat på soffan och kollat på That 70's Show. Sambon är i värre skick än mig, aldrig sett honom såhär, inte ens under den värsta bakfyllan. Så jag har varit snäll och fixat både frukost, lunch och fika idag. Bakade lite enkla kakor också eftersom jag var godissugen.

Nu sitter jag här och är orolig över sambon som just nu kör hem till sig. Han är ju så risig stackarn. Och så måste han jobba onsdag-fredag nu med. Sen kommer han hit igen, tack och lov. Det känns redan alltför tomt. Hoppas i alla fall att vi är friska till på lördag, då är det ju Eldfesten!

Nä. Nu ska jag laga mat. Till mig själv. Åh. Puss på er ♥



Sjuklingar hela bunten?

Sambon är sjuk. Ligger och sover i sängen med katten på magen, hon sover hon med. Och jag har ett pannknack som heter duga. Är trött och känner att något ligger och lurar i väntan på att bryta ut även på mig. I så fall kan det få bryta ut nu tycker jag, så att vi kan få vara friska till Eldfesten på lördag.

Nä nu ska jag utöva väckning här, så att vi kan få i oss lite frukost. Vi hörs när vi hörs. Puss ♥




Sak-letar-tur med en anonym?



Det kan vi säkert gärna göra, bara jag får veta vem du är först. Men jag trooooor att det är Ingela som blivit av med sitt namn..? ;)



Sista dagen

På semestern alltså. Men jag är ju ledig fredag-måndag och nästa fredag också, skönt.

Har precs varit ner i tvättstugan och kastat i en andra maskin. Så drygt när bara en av tvättmaskinerna funkar, tror inte jag kommer hinna tvätta allt.

Nu sitter jag här med Bailey i knät (verkar som att hon är på bättringsvägen, tack och lov!) och funderar över vad man kan göra sista dagen på semestern. Får ju vara hemma eftersom jag strax ska börja mata lillskruttan med dietkost, det ska hon ha 6-8 gånger idag.

Hmm... En liten lista med förslag kaske? Jag fortsatte faktiskt med hyllpappret igår, blev fint i lådorna. Idag ska jag göra klart hyllorna, så sista gången ni ser det på mina listor!

* Hyllpapper in i köksskåp
* Spela Bonniers Trafikskola
* Måla naglarna
* Baka
* Bada katten
* Plocka undan kvittohögen
* Gå igenom pappershögen
* Läsa Harry Potter
* Lösa korsord
* Måla på tidsskriftsamlare
* Handarbeta

Som sagt, listan är idag bara förslag på saker att hitta på. Blir en skön hemma dag med småfix, så himla mysigt! Nu ska jag äta frukost (efter att ha varit uppe ett antal timmar) och kila ner och slänga i en sista maskin i tvättstugan. Vi hörs, puss! ♥




Min nya förälskelse

Emmaus säger jag bara! Ytterligare ett ställe som jag aldrig förut hade besökt, som min sambo nu har tagit med mig till. Och dit kommer jag garanterat att åka flera gånger.

Hittade en otroligt snygg blå emaljerad stekpanna med prislappen 55 kronor.

Helt klart värt. Och ja iia, den är större än den röda.

Hittade också denna fina lilla zinkhink, som jag ännu inte bestämt riktigt vad jag ska ha den till. Priset var 15 kronor.

Även den lilla plåtburken med texten "Perfection - there's nothing better" och "The perfect taste for all occations" fick följa med hem. 20 kronor var den värd.

Måste säga att jag är mer än nöjd med mina inköp.




Ett sjukt busfrö i knät

Här sitter jag med en busig liten sjukling i knät. Igår fick jag ägna kvällen åt att torka och skura bort diarré i hela lägenheten, under sängen, i soffan, under fåtöljen. Väldigt mysigt och underhållande må jag säga. Tycker så synd om lillskruttan.


Ja, man vill ju inte gärna lämna henne ensam hemma när hon är som hon är. Så vad kan jag ägna min näst sista semesterdag åt att göra? Sambon kommer ju förmodligen inte hem förrän åtta, stackarn.

* Hyllpapper in i köksskåp och lådor
* Spela Bonniers Trafikskola
* Måla naglarna
* Boka tvättstugan imorgon 7-12
* Placera ut lite nyhämtade saker hemifrån mamma
* Eventuellt baka bullar
* Bada katten, får nog vänta tills sambon är hemma

Fick nyss mess av sambon, kommer förmodligen hem redan till sex istället! :D




En dag på klipporna

Ganska dålig uppdatering av mig på sista tiden. Men jaja, det är min blogg och allt det där.



I torsdags var i alla fall jag och sambon iväg till skroten i Björklinge, Emmaus och sedan en sväng till stan. Hittade en otroligt snygg blå stekpanna (emaljerad!), en liten théburk samt en zinkhink. 90 spänn på Emmaus, yeah säger jag bara! I stan blev det valnötskärnor och minimarshmallows inhandlat och sedan middag på IKEA. Och jag åt upp hela kotlettraden mamma, visst är jag duktig?!

På kvällen for jag och mamma hem till Salos för att kolla på filmer från när jag, Jenny, Julia och brorsan var små. Sjukt kul och härligt att träffas igen. Nu flyttar dom till Eskilstuna, men vi ses snart igen!

Gårdagen spenderade jag på klipporna vid havet tillsammans med mamma. Jättemysigt att ligga och steka, lösa korsord, dela på matsäck och flyta runt på madrass i vattnet. Måste göras om snart. Hoppas på mera bra väder bara.





Nu ägnar jag mest tiden åt att torka kattunge-diarré. Hon blev dålig efter avmaskningen. Stackars liten, tycker så synd om henne.




RSS 2.0