Äntligen fredagkväll!

Och jag ska bara ta det lugnt och mysa framför TV:n med familjen. Var länge sedan vi var hela familjen samlad så det blir trevligt, ska försöka hitta en film som alla vill se. Så himla skönt med helg nu, veckan har varit tuff så det blir en lugn helg. Imorgon ska jag rensa ut lite mer skit från rummet och åka till mormor för att äta den årliga pumpasoppan och pumpapaj till efterrätt. Efter det bär det av hem till min älskling för mys, underbart!

Har nyss skickat in ansökan till tre väldigt olika universitetskurser i vår, jag vet att det är lite sent men hoppas att jag kommer in på någon av dom. *Säger inte vilka jag har sökt* Haha ;) Nej men, det känns som att jag faktiskt har fått en hel del gjort idag trots att jag inte kunde åka hem direkt efter jobbet (moppen funkar ju inte, ska mekas imorgon) utan fick sitta hos farmor och farfar för att vänta på mamma och Per. Men det var ju mysigt det med.

Nej, nu blir det soffan. Vi hörs!




Hej!

Hur mår du? Jag mår bra, för tillfället. Fick huvudvärk på förmiddagen igår som växte sig allt starkare under dagen. Jobbade, var hos farmor och farfar och fikade och sedan bar det av till morfar på middag. Åh, farmor gav mig tre snygga kastruller när jag sa att jag har ställt mig i bostadskö. Blev jättegladis! När jag sedan kom hem vid nio blev det en värktablett och sängen, somnade direkt. Jaja. Eftersom jag somnade så tidigt vaknade jag vid halv åtta idag (haha, lite sent ändå kanske men ändå lite tidigare än jag brukar). Får skjuts till jobbet av Per idag eftersom moppen dummar sig nu igen, och så är det ju inte så trevligt väder heller. Hörs senare ikväll förmodligen, ska göra lite nyttosaker nu innan vi åker om (haha) 25 minuter. Puss! <3




Hahihohehöhähå!

Jag har lite svårt för att skriva rubriker ibland sådär. Jag tycker det är ganska tråkigt.

Idag i alla fall börjar jag jobba redan vid elva, gillar inte det för tycker inte man hinner göra något innan jobbet då. Känns lite körigt när man har så mycket på att-göra-listan. Ska käka frukost och duscha nu sedan blir det till att ringa Akkis och fråga om lite grejer inför undersökningen nästa vecka (har jag för mgi att det var) och efter det ringer jag till Östhammarshem för att fråga hur dom mår. Eller hur man nu på bästa sätt påbörjar ett samtal där man egentligen bara vill skrika GE MIG EN BILLIG LÄGENHET NU FÖR JAG MÅSTE HA DET!

Ikväll kommer iia, Jennifer och Stina hit och busar med mig, ska bli så himla kul för det var evigheter sedan jag träffade någon av mina kompisar känns det som. Det var nog det också faktiskt. Vi ska höra med JennySpenny om hon vill komma över också, skulle vara myyyyyysigt :) får se om hon hinner vakna innan jag ska åka annars får iia prata med henne. Hoppas hoppas!




Någon vänlig själ...

...som kan tipsa om en billig lägenhet någon stans här i närheten? Typ Österbybruk helst. Annars går Uppsala, Storvreta, Skyttorp, Örbyhus - typ vad som helst bra bara man kan ta sig med buss eller tåg eller något varmare än moppe till Österby på vardagarna. Help me, PLEASE?!




Kanske dags igen

Jag har varit väldigt o-produktiv den senaste tiden. Jag har hela tiden tänkt att jag ska göra det och det men när jag sedan ska göra det har jag bara låtit det vara och segat framför datorn eller med en bok istället. Nu känns det äntligen som att jag håller på att få pli på mig själv igen, tack och lov. Vaknade för lite mer än en timme sedan och har redan hunnit få undan en del viktiga papper, betalat räkning, bokfört och gjort upp en flyttbudget. Kollade på konsumentverkets riktlinjer men de verkar ju vara extrema! Alltså, man behöver ju inte direkt lägga ner 530 spänn i månaden på kläder och skor... Enligt den budgeten skulle jag absolut inte kunna flyga hemifrån och till eget bo. Äh, nu blev jag nästan deprimerad. Det klart jag kommer ha råd. Jag måste ha råd i vinter i alla fall för annars fryser jag ihjäl på moppen varje dag till och från jobbet. Julia säger att jag har råd, jag tror på henne. Hihi :)

Nu är det dags för frukost, kan inte käka direkt när jag har vaknat längre. Sedan blir det till att ringa lite samtal innan det bär av till jobbet, vanliga ett-till-fyra-tiden idag för en annan tjej ska vara med mitt barn idag så jag blir med resten av barnen. Det är ju kul det med, men jag älskar verkligen mitt jobb!



Aldrig tänkt på förut...

Hur många gånger måste man säga tagga för att bli taggad?




Söndag, söndag, söndag

Så har en till vecka gått. Jag förstår inte vart tiden tar vägen, den rusar allt för fort. Igår blev det inte mycket gjort. Red Emma en sväng, bakade brownies på kvällen när det kom gäster, de blev väldigt lyckade. Annars tror jag faktiskt inte att jag gjorde något annat direkt. Jag är så himla seg, så orkar ju inte. Skulle egentligen ha gått på 20-års fest för att fira Matildas kille Wirre men orkade inte det heller. Bajs, hade sett fram emot att träffa Matilda och Josefin igen! Vi får ta det snart.

Idag känns det som jag har hur mycket som helst att göra och ingen ork. Måste ladda upp inför morgondagen, ska jobba 11-16 hela nästa vecka. Förutom tisdagen då jag jobbar vanlig tid så då kanske jag hinner med en sväng in till stan. Vore bra, har en del saker som jag behöver inhandla nu igen. Jaja, det viktigaste är i alla fall att jag får ordning på musiken till danslistan imorgon. Sen kan jag ta resten lite som jag känner för det. Det är ju trots allt söndag :)




Lördagsnöje

Jag ska rida idag. På Emmsanpemmsansötnosen, älskade underbara häst! På sista tiden har det blivit mest hingstridning men nu går jag för ett tag över till sto igen. Haha ;)

Men då!

Nu är jag trött på att varje dag vakna och känna mig som en seg himla kola. Vart har all min energi tagit vägen? Jag känner i kroppen att det är så många saker jag vill göra men huvudet orkar inte. Kan någon ge mig ny styrka, tack! Nehej, inte det...

Åh, jag vill baka brownies, läsa typ sex böcker som jag måste lämna tillbaka snart, röja klart bland allt skit på rummet, göra en till utrensning i garderoben och få bort nästan alla mina kläder, tvätta, stryka, diska, städa åt marsvinen, klippa klor, lyssna klart på den där ljudboken jag började lyssna på för evigheter sedan, blogga massor av mysiga saker på Myshörnan, osv osv. Ja, jag vill göra alla de där sakerna. Vill. Inte måste. Men orkar inte. Ska göra i alla fall, frågan är bara vart jag ska börja?




Myshörnan som tävlingsbidrag

Jag tänkte försöka tävla lite hos min favorit-sexbloggerska Towa. Det var valfritt tävlingsbidrag så jag tävlar med Myshörnan. Får väl se hur det går ;)

Pannkaka x2

Haha jag skrattar och spyr. Typ. Fick pannkaka till lunch hos farmor och farfar vilket jag också sa till mamma. Vad lagar mamma till mat några timmar senare? Precis - pannkaka! Alltså, jag får ont i magen av pannkaka. Man blir äckligt mätt av det. I alla fall, när vi sitter och äter så säger jag att jag åt pannkaka till lunch också och då säger mamma "ja just det, det sa du ju". Och så säger hon efter en stund att hon åt kyckling till lunch och vad sitter hon och äter till middag? Jo, kyckling! Men herregud liksom, vi hade ju kunnat byta eller?

Roligheterna tog inte slut där utan en liten stund senare säger mamma att hon är mätt, skjuter sin tallrik åt sidan och går sedan till spisen och tar den sista pannkakan ur stekpannan, lägger den på en tallrik, häller på sylt och utbrister "men jag är ju mätt!". Kan ju säga att vi skrattade åt det en bra stund. Är det bara jag som på grund av min yra, vimsiga skalle tyckte det var skitkul eller skrattade du lite också nu?




Spyyyyyyy!

Hade en underbart trevlig kväll, natt och morgon hos min älskade pojkvän. Vi somnade inte förrän framåt sextiden på morgonen och han skulle upp och åka till plugget tio eller något i den stilen men det orkade han inte så vi somnade om tills jag var tvungen att åka vid halv tolv. Skulle till farmor och farfar för att käka och byta om innan jag började jobba men på vägen till tåget började jag må så himla illa och på bussen trodde jag allvarligt att "nu spyr jag när som helst". Så gick till jobbet och frågade om de kunde klara sig utan mig idag, lämnade in ett papper till chefen och postade vinstpaketet i Myshörnans tävling. Sen åkte jag hem hem hem och nu sitter jag och känner mig yr och orkeslös. Hmm, blir till att ta det lugnt idag alltså.




Nu blev flickan glad!

Messade min älskade när jag var på väg till jobbet och frågade vad han skulle göra ikväll. Han svarade att han skulle till sin kusin och sedan hem. Frågade när han skulle komma hem och ifall jag kunde komma över och han svarade att han skulle höra av sig lite senare. Det gjorde han och han kommer hem vid nio ikväll så då åker jag dit! Glad, glad, glad :) <3




Orkan liksom

Okej av de där vettiga sakerna jag skulle göra duschade jag bara. Försökte ringa chefen också för att höra om en grej men det är upptaget. Får försöka igen innan jag åker.

Sitter här och äter fil med jordgubbssylt, havregryn, russin, valnötter, torkad ananas och papaya - smarrigt värre! Ska åka om typ 20 minuter och jag har kommit fram till att jag nog kommer blåsa bort på vägen. Vinden tar tag i moppen och jag flyger all världens väg ner i diket eller något. Usch vad det skulle vara skönt att bara stanna hemma och mysa idag!

Vad underbart det vore om min älskade är ledig i natt. Hoppas kan man ju alltid.




Segsegseg

Här sitter jag och segar. Ska åka till jobbet om lite mer än en timme. Innan dess tänkte jag duscha, diska och göra någon mer vettig sak. Frågan är bara vad. Kanske ska sega lite mer istället. Hade hoppats att Jennylee skulle logga in på msn nu på förmiddagen, var så sjukt sugen på att få prata med henne! Men det gjorde hon inte så hoppas hon är inne ikväll, annars klättrar jag på väggarna.

Jag saknar kommentarer från er läsare också. Jag menar ni behöver ju inte skriva en bok, även den minsta kommentar gör mig glad ;)




För jag kanske är proffs

Haha, jag har jobbat på fritids i mindre än en vecka och idag fick jag ansvaret för att vara kvar med de cirka tio barnen som var kvar mellan klockan fem och sex, skulle släcka låsa och larma sedan. Det roliga var att alla barn gick hem typ kvart över fem så jag blev ensam kvar. Lalala tänkte jag och började gå runt och städa upp lite kvarglömda leksaker och messa med min älskling för att fördriva tiden fram till sex. Låste och larmade vid tio i för då visste jag faktiskt inte vad mer jag kunde hitta på där. Det var lite spännade att larma, vet inte vad jag hade tagit mig till om larmet hade gått. Haha.

Det går så himla bra med barnet jag är assistent åt också, jag håller fast vid att jag kanske har världens bästa jobb! När saker går bra blir jag motiverad till att göra saker här hemma också. Så nu ska jag bara skriva ett inlägg på Myshörnan, sedan ska jag städa, stryka, diska, bokföra och sortera papper. Puss ;)




Eeeh jaha?

Min dator är störd. Jag startade upp den nyss och loggade in på min användare. Sedan gick jag ifrån datorn och in till köket för att ta fram frukost och när jag kommer tillbaka så har den växlat till min brorsas användare. Helt sjukt!

Sovmorgon

Jag läste längre än jag hade tänkt igår, boken är spännande nu mot slutet. Därför tog jag lite sovmorgon idag och vaknade halv nio istället för åtta = hela min planering föll samman! Nej då, men nu har jag ju segat hela morgonen och inte fått något vettigt alls gjort utom ett inlägg på Myshörnan. De ringde från fritids nyss i alla fall och frågade om jag kunde jobba två timmar extra imorgon och gärna för mig, jag behöver pengar. Så ska låsa och så där då, spännande.

Nej, ska åka om en timme tänkte jag så jag hinner in till posten och skicka iväg ett paket till vinnaren i Myshörnan-tävlingen innan jag börjar jobba. Måste slå in det först bara, om jag hittar en bra låda...annars får det vara som det är. Måste tvätta håret också, börjar se lite skitigt ut nu. Så hade jag ju tänkt diska men det får jag ta när jag kommer hem. Och så var det danslistan också som ska lämnas in ikväll. Jaja, den är nästan klar.




Helgen är slut

Så var det söndagskväll igen. Veckorna flyger förbi, tiden går för fort. Det känns som att jag inte riktigt hinner med. Men jag försöker så gott jag kan och idag har jag i alla fall hunnit med några att-göra-saker. Som att diska en halv jättedisk (den andra halvan tar jag imorgon innan jobbet) och att städa och dammsuga lite på rummet. Var ut och red en sväng i skogen med Lena också, härligt och en massa trav blev det. Måste jobba upp kondisen på dom så att vi kan få igång galoppen snart. Jag blev också väldigt stolt över mig själv som lyckades hitta genom skogen när vi red, jag brukar jämt lyckas komma fel någon stans.

Idag avslutade jag också tävlingen på Myshörnan. Det blev tillslut nio tävlanden och av alla dem känner jag bara JennySpenny. Kul att så många andra har hittat Myshörnan tycker jag. Ska dra igång en till tävling där snart tänkte jag, håll utkik!

Åh, jag saknar min älskling. Nu ska jag gå och stryka lite sängkläder och sedan tänkte jag nog krypa ner i sängen och läsa lite. Det är måndag imorgon så då blir det till att gå upp vid åtta, för att hinna vara produktiv innan jobbet ;)




Usch då

Jag känner mig som en dålig bloggare. Nästan all min bloggtid går åt till Myshörnan, men nu är det dags att börja uppdatera er som läser här också. Det händer ju faktiskt en del saker i mitt liv och jag ser på statistiken att ni oftast är tio personer per dag som faktiskt är intresserade, det är kul :)

Vad har hänt sedan sist då? I onsdags åkte jag in till stan med min sötnos Jennylee och handlade lite småsaker som jag var i behov av. T.ex. en ny hårklämma, tack och lov att jag hittade en! De fem dagarna utan var riktigt jobbiga. Efter stan bar det av en sväng hem till farmor och farfar i sådär en timme och sedan bussen tillbaka till tåget mot min älskade pojkvän. Vi hade inte träffats på strax över två veckor så det var underbart att bara få kasta sig i hans famn och mysa hela natten. Då är det faktiskt skit samma att man är lite trött när man ska jobba dagen efter.

Ja, i torsdags då började jag ju jobba på fritids med eget barn. Både torsdagen och fredagen gick väldigt bra, känns just nu som att jag har ett bland de bättre jobben i världen.

Idag blev det sovmorgon till halv elva och när jag satt vid datorn efter frukost kom det såklart främmande så jag som satt i bara t-shirt och trosor fick kuta upp och klä på mig. Haha! Sedan hamnade jag här igen, ovanligt va? Ska i alla fall strax fixa något att äta och sedan blir det till att rensa på rummet (...och det hade väl ingen kunnat gissa ;) eller?) Ikväll ska jag ha spa-kväll för mig själv, skriver om det i Myshörnan. Puss!




Jag ber om ursäkt...

...för att jag inte skrev ens ett ynka litet inlägg här igår. Jag var och vikarierade på fritids och sedan hade jag tänkt skippa dansträningen för att jag var så himla trött men ändrade mig och åkte på den i alla fall. Jag var ju faktiskt hemma från den förra veckan eftersom jag var sjuk. Den lediga tiden jag hade lades ner på Myshörnan och på att softa lite framför TV:n.

Idag vaknade jag innan klockan skulle ringa, vid åtta. Gick upp och skrev lite på Myshörnan, käkade frukost, duschade, fixade lunch och åkte sedan och vikarierade på fritids igen. Efter jobbet tog jag mig en tur in på bibblan för att kolla om de hade några trevliga böcker, vilket de också hade. Jag lånade faktiskt hela sex stycken, haha! Kände mig lite som jag gjorde när jag gick i småskolan och alltid lånade typ tio böcker, jag älskade att läsa då och det gör jag fortfarande.

Dessa böcker lånade jag:


* Pilates - träna hemma
* Smarta lekar
* 500 spartips i kristid
* Yoga för alla
* Autism och autismliknande tillstånd hos barn, ungdomar och vuxna
* Våga flyga




Söndag sa du?

Jag kanske får ta tillbaka det där jag skrev för en vecka sedan om att söndagen är en vilodag. Hur var det nu? Jo, nu ska vi se här vad jag skrev om hur man ska spendera sin söndag...

Man ska:
* Vila och ladda upp med nya krafter
* Inte arbeta

Och hur spenderade jag söndagen?

Jag:
* Vilade inte och jag gick upp alldeles för tidigt för en söndag
*Jobbade häcken av mig på Tammen, värsta dagen hitills tror jag?

Härligt!




En dag

Lördag. Borde egentligen vara en dag när man gör en massa kul saker med vänner eller pojkvän. Och jag hade mina tankar på att fråga min käre Amir ifall han inte hade lust att komma hem till mig och sova här. (Jag är helt ensam hemma eftersom mamma är ute med kompisar, Per är på kryssning och Dennis är hos pappa.) Men jag ska upp och jobba imorgon, börjar klockan nio cirka så går upp vid halv åtta, så jag tyckte inte det var någon större idé. Sen skulle ändå han åka till sin farbor idag. Men usch vad jag saknar honom! Har inte träffats på elva hela dagar nu ju. Jaja, jag är ändå förkyld och bör ta det lugnt eftersom jag börjar jobba på fritids nästa vecka.  V a d  ä r  v ä l  e n  b a l  p å  s l o t t e t  och så vidare...

Idag har jag då tagit det ganska lugnt. Har väl i stora drag städat marsvinsbur och hälsokollat alla smådjur, promenerat med hunden, kollat på tv, suttit vid datorn och tagit en lång skön dusch. Nu blir det datamys med Jenny <3

Glöm inte bort att kolla in  S a n n a s  M y s h ö r n a  - där händer det grejer!




Bajs!

Min underbara, älskade hårklämma gick sönder nyss. Så himla typiskt! Jag använder den jämt och det har varit så underbart med en klämma som lyckas med konsten att faktiskt hålla kvar allt mitt hår. Nu när jag skulle ta ur den och sätta i den igen sa det   s m a c k  och fjädern eller vad den heter gick av. Nu måste jag få tid att åka in till stan och köpa en ny. Någon som vet vart man hittar stora hårklämmor som inte är allt för dyra?

Som du ser så har jag fått tillbaka större delen av det gamla utseendet nu här på bloggen. Anledningen till att jag inte har fixat tillbaka allt är för att jag har jobbat med designen på  S a n n a s   M y s h ö r n a .




Och priset som dagens klant går till...

...mig! Som av ett misstag när jag skulle börja med designen på  S a n n a s  M y s h ö r n a  visst råkade ha designen för min egen blogg uppe samtidigt. Hoppsan hejsan så ändrades hela designen till en förinställd kodmall som jag bara tänkte kolla hur den såg ut. Jaha, tänkte jag. Synd att jag inte hade sparat den nya designen i ett word-dokument. Bara den gamla ligger där. Haha.

Får väl försöka fixa till den här lite först nu innan jag börjar med designen på mysbloggen.




Hoppsan!

Jag hade lite bråttom igår kväll och hade visst råkat få något fel på länkarna till  S a n n a s  m y s h ö r n a  och  J e n n y S p e n n y s  b l o g g  då. Nu fungerar dom i alla fall som dom ska :)




Ny blogg: Sannas myshörna

Har precis skapat den nya bloggen  S a n n a s  m y s h ö r n a , som du hittar här. Stort tack till min underbara Jennylee som kom på namnet på bloggen!

Vad kommer då den här bloggen att innehålla? undrar du. Den kommer att innehålla allt möjligt från avslappning, ansiktsmaker och ljus till massage, dagens mystips och vart du shoppar bra prylar för att förhöja myset i din vardag.

Varför skapade jag bloggen? Enkelt! För att just du ska få en mysigare och lyxigare vardag.

L å t e r  d e t  i n t e  s o m  e n  b r a  i d é ?




Stört eller vad?

Någon mer än jag som suttit och försökt komma på ett namn på exempelvis  e n  n y  b l o g g  och söker på hur många alternativ som helst och det visar sig att nästan alla man har tänkt på redan är upptagna. Det som är mest störande då är om bloggadresserna är upptagna av folk som skapade dessa bloggar år 2006 och aldrig har skrivit i dom. Någon som håller med?




Nästan så

Igår kära vänner och läsare var det nästan besöksrekord här på min lilla blogg! Enda gången den har haft fler besökare var när jag började göra om designen så smått för snart en månad sedan. Lite tråkigt dock att så få kommenterar. Kommentera vetja, och gärna med adressen till din egen blogg (om du har en) så att jag kan gå in och läsa din! ;)

Och apropå bloggdesignen så är det nog dags att ta upp arbetet med att förändra den igen. V a d  t y c k e r  d u?

Puss på alla er läsare i alla fall <3




Mitt i veckan redan

Helt otroligt vad tiden går fort! Jag hänger inte riktigt med, men det beror nog mest på att jag har både urinvägsinfektionen och en riktigt irriterande förkylning som segar ner hjärnkontoret.

Idag har jag i alla fall varit på något typ av informationsgrej om autism, givande var det. Dock lagom pinsamt att jag på den två-timmars perioden jag var där fick gå ut från rummet två gånger där alla cirka 10-15 personer som var med satt. Första gången för att jag var så himla pissnödig och andra gången för att jag fick världens himla hostattack. Yippie liksom!

Kom hem vid fem-tiden och har sedan dess bara segat framför TV:n och datorn och det ska jag nog fortsätta med tills jag går och lägger mig. Har funderat på att göra något kul med naglarna också, det var väldigt länge sedan jag gjorde något med dom.

Åh, just ja! Jag blev så himla sur igår när jag var till Apoteket och hämtade ut min medicin mot urinvägsinfektionen. Jag klev in där och sa att jag ville hämta ut medicin som skrevs ut åt mig dagen innan (alltså i måndags) och då säger tanten bakom disken att den hade skrivits ut i torsdags. I torsdags! Alltså, när jag pratade med vårdcentralen i måndags så var dom ju inte ens säkra på om dom skulle skriva ut någon medicin åt mig! Jag fattar inte hur dom tänker. Jag funderade återigen på att bli en sådan där jobbig samhällsmedborgare som skriver i tidningen och klagar på allt och alla, det skulle nog vara kul.




Gör mig frisk!

Någon som kan konsten att göra folk friska? Jag har ingen lust att vara sjuk längre. Har så otroligt ont i halsen, hostar titt som tätt. Om mindre än två timmar ska jag åka till fritids för att träffa mina två barn, ska bli spännande. Hoppas jag hinner klarna till i huvudet lite innan bara. Ja, vi hörs!




Oj oj oj

Vilken otroligt händelselös dag! Sov jättedåligt hela natten p.g.a. att jag har så ont i halsen, vilket resulterade i att jag vaknade klockan tolv och då upptäckte att min käre bror var hemma. Fixade frukost och funderade på om man kan leva utan sin fitta (hade så otroligt ont av urinvägsinfektionen), satte mig vid TV:n och satt där fram till cirka tre-fyra tiden när jag gick och satte mig vid datorn istället. Sedan har jag suttit här nästan hela tiden. Fy på mig vad jag är lat. Fast jag är ju sjuk så jag kanske är tillåten att vara lite lat då?

Imorgon får jag i alla fall medicin mot urinväginfektionen och till min stora lycka ska jag äntligen få remiss till sjukhuset så att jag kan få reda på varför jag får urinvägsinfektion så ofta. Lycka!




Söndag - vilodag?

Enligt bibeln ska söndagen vara den dag i veckan då man vilar och laddar upp med nya krafter. Så var det också förut för de allra flesta människor här i Sverige. Man arbetade inte, man tvättade inte ens sina kläder. Vad hände? Hur kommer det sig att vi nu knappast ägnar ens några ynka dagar om året helt åt oss själva? Vi behöver det och är det värda. Vi behöver det för att det är härligt att ta det lugnt ibland men mest behöver vi det för att kunna fungera som människor. Think about it.

Du lever bara ett liv - ta vara på det, njut av det.




Äntligen helg!

Och den här helgen ska jag ta det lugnt, fast på mitt eget lilla sätt. Jag ska nämligen göra en himla massa saker men jag känner ingen press att göra dem. Jag tänker också stanna på hemmaplan, om jag inte blir sugen på att åka ner till bruket på kyrkans ungdomssamling där det är taco-kväll ikväll. Det skulle nog vara mysigt men jag känner att jag har ont i halsen och bör ta det lugnt då. Jag vill ju inte bli sjuk lagom till på tisdag när jag ska till fritids och kolla in mitt nya jobb. Så jag får se.

Hittills idag har jag tagit en härlig dusch med scrubhandskar samt gjort en ansiktsmask med lera som jag köpte på Åhléns. Den var väldigt skön och jag känner mig riktigt uppfräschad nu! Jag har också bäddat om i sängen, röjt undan lite på rummet och skjutsat med fem flyttlådor och en kasse upp till mitt flytta-hemifrån-förråd hos morfar.

Brände en skiva till Lena nyss med lite danslåtar, vi ska nog till Bygdegården och träna lite imorgon. Vi hade riktigt kul på dansutlärningen igår kväll, jag somnade absolut inte! Snarare så att jag inte kunde somna när jag väl kom hem mitt i natten för att jag hade skrattat så mycket. Som tack för att vi kom och lärde ut dans till dom fick vi varsin uppsättning med tre olika kaktusar - jag älskar kakutsar! :D

Nu ska jag diska och sen blir det till att fortsätta med utrensningen av saker på rummet samt att städa marsvinsbur, vi hörs. Puss!

Ess





Vart tog dagen vägen?

Oj! Klockan är fem redan och vad har jag gjort idag? Absolut ingenting! Jag hade skrivit en lista med en massa sysslor som jag skulle göra idag. Betala räkningar, arbeta med min budget, tvätta, städa, göra rent hos marsvinen, dammsuga, diska och lite annat smått och gott. Då blir jag lite irriterad på mig själv när jag inte får något gjort. Allra helst när jag istället för att göra alla dessa saker bara har suttit vid datorn, fy på mig.

Klockan nio ikväll kommer i alla fall Lena och hämtar mig och då ska vi åka och lära ut lite Linedance på Vallongårdens personalfest. Det ska bli kul, var länge sedan vi gjorde något sådant tillsammans. Det värsta är att jag är så seg i huvudet just nu bara, kan inte tänka klart. Får väl supa i mig massa kaffe och hoppas jag blir piggare och klarare av det. Någon som vet något annat man blir pigg av?

Nej, nu tar vi och betalar lite räkningar och sedan fortsätter vi med allt annat på dagens "att-göra-lista". Fast marsvinen hinner jag inte med idag, dom får jag ta imorgon. Ser okej ut hos dom ändå just nu så dom klarar sig :)




Ess - nu med ett till jobb!

Rektorn på Österbyskolan ringde idag när jag var på jobbet och sa att om jag vill ha jobbet på fritids så får jag det. Jag tackade självklart ja, jag behöver ju verkligen ha det! Jag börjar den 15:e oktober så på tisdag ska jag dit för att träffa pojken som jag ska jobba med och hon som har haft honom nu. Det här ser jag verkligen fram emot och det blir kul med omväxling. Jag kommer ju verkligen att ha två helt olika jobb!

Så nu hoppas jag på att vi ska skriva papprena så fort som möjligt så att jag kan få reda på vad jag får i lön. Blir den okej och jag får några timmar på Tammen per vecka så kan jag ju faktiskt flytta hemifrån! :D Frågan är om inte det är det bästa nu när jag ska jobba i Österby varje dag? Det blir både kallt och riskfyllt annars i vinter att åka moppe till och från jobbet. I och för sig kan jag åka in med skolbussen på morgonen men då är jag där redan klockan åtta och början inte förrän klockan ett. Inte så kul att vänta i fem timmar direkt. Nej hellre då att man bor nära så att man kan gå till jobbet, då räcker det med att gå fem-tio minuter innan. Pappa vill jag inte flytta till. Flyttar jag så flyttar jag antingen till ett eget place eller gärna ihop med pojken ;) frågan är om han vill? Haha.



Mitt i veckan

Var till stan med min bästa Jennylee idag, gick runt och tittade i massa olika affärer, handlade en del och käkade lite. Var riktigt trevligt, tack för en mysig dag gumman! <3

Sen började jag må dåligt och känna att jag nog har fått urinvägsinfektion igen och det kändes som att jag hade feber så vi åkte hem och självklart kom inte den bussen som jag skulle åka med så jag fick sitta och frysa på huk i busskuren (jag orkade inte stå och på bänken var det fullt) tills nästa buss kom och då hade mina fötter och ben somnat. Snacka om läskig känsla att inte känna sina ben när man gick!

Jag hatar urinvägsinfektion och det är bara cirka en månad sedan jag hade det sist. Gör så sjukt ont! Sen kliar det typ överallt på hela kroppen, jag har säkert skabb. Okej, det har jag säkert inte men det kliar verkligen överallt. Har fått utslag på flera ställen, de trevligaste sitter på halsen fullt synliga. Underbart liksom. Nej, inte direkt. Jag tror det är en av de två hudsalvorna jag har fått mot acne, de verkar snarare ha motsatt effekt. Lalala och imorgon måste jag jobba. Lena ska jobba på ett annat ställe imorgon så Birk kommer och jobbar med mig då. Blir en ny erfarenhet, vi har inte jobbat tillsammans än.

Nej, sängen strax. Hoppas du mår bra i alla fall :)




RSS 2.0