Hejdå 2008

Mindre än en timme kvar på år 2008. Jag mår bra (läs: är så sjuk att kolla på fyrvererier från trappan duger bra för mig). Hade tänkt sova en sväng nu innan 12-slaget men sitter och messar med min trevliga vän Andersson. Härligt med någon som firar nyår på ungefär samma sätt som mig, d.v.s. i soffan kollandes på nån film ;)

Sammanfattning av 2008 samt nyårslöften kommer om någon eller några dagar. Orkar inte nu.

Gott Nytt År kära läsare!




Men usch

Jag är fortfarande sjuk, blablabla. Ska proppa i mig c-vitamin, dricka te och gurgla saltvatten och hoppas på att må lite bätte så man kanske orkar med bygdegården en sväng ikväll i alla fall. Annars satsar jag på att må bra till helgen. Kommer upp lite bilder från pubkvällen senare idag. Puss <3




Jag vill inte sa jag!

Jag är sjuk. Jag vill inte vara sjuk på nyårsafton. BLAHA! Som tur är ska det i alla fall va nån fest i bygdegårn så då kan jag gå dit, har jag nära hem om jag inte pallar mer.

Dagen har spenderats framför datan med att fixa bilderna från pubkvällen, tar sjukt lång tid att print screena och klippa till. Var ju typ 200 bilder också så tar ju tid. Va och skrev papprena på lägenheten också med pappa, så nu eren min ;)

Ja, nu ska jag sova. Godnatt <3




Älskade säng

Shit alltså, hade glömt bort hur mysigt det är att ligga och kolla på film i min egen säng! Har ju inte haft fungerande tv på evigheter men nu har jag ju datan att ligga och mysa med. Har precis legat och kollat på Grease (bästa filmen som någonsin har gjorts) och käkat fruksallad med massa kiwi och mandarin. Ska må bra, ska må bra. Hmm, ska jag kolla på filmen igen eller ska jag sova? Sova kanske, har massor att göra imorgon. Puss <3




Söndag. Eller vänta här nu?

Shit alltså jag var så himla trött igår och sådär lagom bakis med, härligt liksom. Kom hem typ vid femtiden efter städningen och det plus att jag fick vänta på att bli hämtad med eftersom ingen va hemma. Gick och la mig vid sex å sov en timme, klev upp och kastade mig i duschen. Käkade och åkte till älsklingen, höll på att somna både på bussen och tåget. Stel i kroppen å sådär med efter natten med gänget. Tack och lov är det inte varje natt man delar säng med tre raggare och en brud.

Älsk lyckades ändå hålla mig vaken till typ halv fem, femtiden. Vi kollade på nån film typ tror den hette Black Sheep, ganska så äcklig. Så hade vi tänkt  gå till tåget vid ett, tvåtiden idag eftersom han skulle till sin faster, men vi låg och sov till halv fyra. Mysigt :)

Nu är jag nog sjuk tror jag, känner mig ganska vissen. Men lalala det tänker vi inte på så mycket för det är nyårsafton snart och då vill jag va pigg och fräsch. Haha. Nu blir det film i sängen och imorrn skriver jag papper för lägenheten, hihi!




Medlemspub på den lokala raggarklubben

Sååååå himla najs det var, shit alltså vad kul jag hade. Har inte garvat å twistat så mycket på länge!

Kom ju ner dit till strax efter fem för jag, Sandra, Seb, Linus, Andersson och Pontus skulle fixa iordning. Då va grindarna in dit låsta så vi fick typ stå å vänta på att nån skulle komma å låsa upp. Seb som hade sagt att dom skulle fixa mopar-gryta som vi kunde käka där hade ju inga ingredienser med till det, eftersom de inte hade lyckats smälla ett rådjur på vägen dit sa dom, så vi fick beställa dit pizza, haha.

Sen vart det till att stå i baren, där trodde Andersson att han skulle få stå själv hela kvällen, men den var det full rulle i hela tiden. Va typ åtta personer där inne som stod och trängdes ett tag - på typ en, två kvadratmeter liksom. Liiiite svårt å kränga bira då va.

Efter någon timme i baren fick vi ungdomar ledigt och herr Jarmo och Hägg tog över så vi kunde spela ölspelet. Fast jag och Sandra vägrade så Seb brottade ner oss i en fåtölj och började bära runt på mig där inne. Så ringer mamma mitt uppe i allt å jag bara skriker att Seb ska släppa ner mig, haha vilken cirkus!

Sen blev det dags att för musik och dans, Andersson hade ju lovat bugg på julbordet för nån vecka sen, men bugg blev det inte. Vilken liten fuling att luras så ;) Vi twistade istället, funkar ju det med. Så får vi väl ta buggen om en vecka på nästa pubkväll.

En stund efter midnatt skulle vi sova och då tänkte vi ju att det smartaste är att sova kvar på klubben eftersom det ändå va vi ungdomar som skulle städa efter idag, men vi fick inte sova där så då drog vi med hem till Olsson istället för att sova där. Haha vi blev 9 personer i Olssons lilla etta xD vi sov fem personer på en dubbelmadrass på golvet, mysigt värre! Låg och snackade sjukt länge så Olsson sa till oss att sova flera gånger, jag och Andersson skulle såklart va duktigast då å vara tysta också men Seb, Sandra å Linus babblade å sa massa knasigheter hela tiden så vi började asgarva istället. Shit alltså vilken kväll, haha. Längtar till nästa!

Så när vi hade vaknat går ett gäng raggare in på ICA för att handla frukost, inte att folk tittade eller. Full raggarmundering på liksom. Sen ner till klubben för att städa, svinkallt vare där nere men snyggt blev det.

Lägger upp bilder senare, va Jessica som fotade så väntar på alla hemska bilder från henne ;)




Plåtburken

Det är vad min käre bror kallar nya datorn. avundsjuka gissar jag på men den här har jag jobbat för länge så det kan han få vara isåfall. Haha, skoja. Fast länge har jag jobbat för den. Och han fick en egen i julklapp så. Vad jag ska kalla den för vet jag inte än, om jag ens ska göra det. Tänkte först på svarta pärlan men det heter min moppe :P Någon som har nåt förslag? Hihi..


Nykomlingen





Senaste nytt!

Jag har idag köpt mig en alldeles egen laptop med mobilt bredband - jag härskar nu helt själv över mitt dataliv ohyeah! Det känns bra måste jag säga, men kommer ta ett tag innan jag har vant mig med tangentbordet och musen, haha :P knapparna är lite större än på vanliga datorn och musen är ju liksom inte av denna värld. Men det här ska nog gå bra, tids nog. Sen måste jag ju tillägga att mobilt bredband inte är världens höjdare ute i skogen där jag bor - än så länge - men som sagt flyttar jag ju snart och måste då ha en egen dator medinternet och hela skiten. Och det mobila ska funka bättre inne i samhället, haha ;)

På mellandagsrean kan man fynda sörru. Typ 6000 spänn blev det + lite försäkringar till både datan och bredbandet, så jag kan spilla kaffe över allt och få nya grejer. Bra det, för ibland är jag gaaaanska så klantig. Köpte fyra lite större och sex lite mindre förvaringsburkar också samt en degskrapa så jag kan baka ordentligt och frysa in mat sen när jag har flyttat. Good shit.

Nu sitter jag och väntar på att msn ska bli färdiginstallerat någon gång, går sjukt segt kan jag säga. Startade för typ en timme sen, två kanske och nu är den uppe på hela 58%! Hör och häpna liksom. Men surfet i övrigt verkar i alla fall gå bra. Tur det.




Underbara, älskade julafton

Mysigt, mysigt, mysigt - jag älskar julafton! Underbara dag, förmodligen den bästa på året. Man vaknar tidigt, även utan väckarklocka. Kliver upp och möts av ett paket i julstrumpan. Förbereder det sista och kanske slår in en del kvarvarande julklappar. Kalle och stort fikabord med familjen klockan tre - en tradition som nog blir svår att rubba på. Mys, mys och åter mys. Mängder av julmat och klapparna tog vi inte förrän klockan tio. Sparade en del till ikväll eftersom brorsan kommer hem då och jag vill öppna lite tillsammans med honom. Fick sjukt mycket bra grejer kan jag säga, blev överlycklig! Nu ska jag hoppa i duschen och sedan bär det av till morfar och Inga på mer julmat. Hanna, Samuel och lilla sötan är där också. Har inte träffat dom på evigheter typ! Puss <3






Dan före dan

Jobb jobb jobb, men idag slutade jag faktiskt lite mer än en timme tidigare! Bara för att när min pojke hade gått hem så va det typ fem barn kvar och tre fröknar. Hihihi, julklapp typ :)

Gick till f&f, böt om och väntade på m&P som plockade upp mig eftersom vi skulle till Gun och Sten på julmiddag. Richard, Angelica, Alice, Ellen och Hjalmar va där också. Hihi Hjalmar är typ världens sötaste busfrö! Sprang runt och hittade på roligheter hela tiden. Men shit vad mätt jag är fortfarande alltså! Feta julbordet, glass med fruktcoctail och fika på det. Lalalala, hej tjockismage ;)

Nu ska jag slå in julklappar och förhoppningsvis fixa ihop pepparkakshuset också, annars tar jag det imorrn innan Kalle. Puss! <3




Dan före dan före dopparedan

Lalalalalalalala, FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTAAAAAAAAAA. SÅ, då har jag fått det sagt. Cpcpcpcpcpcp, lalala, damdidam, rööööööööööv. Behövde få ur mig lite till kände jag. Okeeeeeeeeeeeeej. Nu så.

Två dar kvar till julafton och jag har inte mycket kvar att fixa, känns riktigt skönt. Ska slå in julklapparna ikväll och sen är det bara kvar att göra lite mer julgodis om jag känner för det, gjorde ju tre sorter igår. Just ja, ska fixa pepparkakshuset och sätta kristyr på en del peppisar också. Men jag hinner, det är lugnt.

Idag har jag jobbat 10 - 16.30 och det känns lite i skallen kan man ju säga. Shit alltså, älskar ungarna och så men ibland blir de lite väl högljudda. Tur att jag mest bara har en gullig liten skitunge ;)

Aja, nu blir det paketinslagning och sånt där. Puss <3




Snaaaart är det jul

Hela gårdagen ägnade jag åt pepparkaksbakning, blev en himla massa pepparkakor må jag säga! Gjorde delar också till ett pepparkakshus, har aldrig gjort sånt förr så tänkte det kunde va kul att prova. Hoppas det går bra, haha. På kvällen sen så åkte jag och Josefin till Matilda och Wirre på glöggkväll, supermysigt! Vi var tio - elva personer typ, kollade på Harry Potter, sen Hancock, käkade peppisar och jugodis. Julstäming :D

Sov hos pappa sen och kom hem för två timmar sen typ, nu blir det en dag fylld av julgodistillverkning och julklappsinslagning. Jobb 10 - 16.30 måndag och tisdag, hurra! Så måste liksom få klart allt idag känns det som :P






Julklappsshopping

Leeeeeedig dag idag, så himla skönt! Sov hos älsklingen och det blev sängen riktigt länge, vaknade vid ett typ. Klädde på mig och sådär sen blev det mera mys så jag fick kuta halva vägen till tåget. Kom dit och killen i dörren på tåget såg mig men stängde så jag kom inte på. Blev ganska suuuur kan jag säga. Gick tillbaka till Amir och tog nästa tåg. Hade tur och hann ändå köpa alla julklappar så nu är det klart, skönt. Gick runt med Jennylee och hennes kille Johan, käka sallad på Cupido hann vi med också innan jag var tvungen att åka. Gott är det och med trevligt sällskap blir det ännu bättre :)

Jahaja, lite spamys innan sängen kanske eller ska man ta det imorgon?


Inköpen till mig själv: halsband, mascara, ansiktsmask, bomullsrondeller, tuggummi och sötisreflexhästmedvärldensgulligasteleende. Julklapparna kan vi såklart inte lägga upp bild på :P




Jahaja

Nu är det julpyntat på rummet, myyyyysigt! Jag älskar julen och allt som har med den att göra.

Idag har det inte hänt så mycket. Mysigt hos farmor och farfar, lugn dag på jobbet, julpyntning hemma. Imorrn blir det ganska lugnt också. F&F som vanligt, jobba, tandläkarn (dom hade bokat in tid med fel tandläkare i tisdags, ovanligt!) och sen till Amir. Håller redan på att längta ihjäl mig trots att jag träffade honom igår.

På fredag sen blir det stan för att (förhoppningsvis) inhandla de sista julklapparna. Har några personer som jag inte har kommit på till än, svårare till vissa liksom. Mys att träffa Jennylee igen, saknar.

Nej, nu måste jag packa. Hörs på friday, puss! <3




Ladidadida

En liten trudilutt sådär bara för att min älskling är sjukt bra på att laga mat. Han fixade iordning en god kycklingmojs med purjo, currysås och massa starka kryddor igår. Jag fixade tortellini och nudlar till, bra fördelning på arbetet må jag säga.

Om jag skulle äta hans goda mat varje dag skulle jag bli fet, tur att han erbjuder motion också. Haha.

Sen blev det käk till Wallander som jag hade spelat in i söndags, älsk somnade i soffan och vaknade till lite nu och då för att fråga vad som hände. Och såklart eftersom han sov under filmen så höll han mig vaken med prat, brottning och kittlande till typ klockan halv tre. Gissa vem som var tvungen att gå upp innan sju för att fixa djuren innan vi skulle åka? Moi. Men skitsamma, jag älskar dig <3

Satt hos farmor och farfar och skrev julkorten innan jobbet så om några dagar kommer åtta sötnosar få post. Sen har jag tagit ledigt på fredag för att åka in och handla de sista julklapparna. Får JennySpenny med mig, iia kanske kommer in senare. Hoppas.




Husägare

Haha, nej då. Men mamma är uppe och pluggar nu, Per pluggar också och brorsan blev skickad till pappa så jag har huset för mig själv. Ganska härligt faktiskt :)

Nu har jag avklarat alla morgonens sysslor, ska snart hoppa in i duschen och sen blir det till att göra en riktigt stor sats köttfärssås, smarrigt må jag säga! Morfar kommer och hämtar hunden plus kör mig till jobbet vid tolv. Sen blir det som vanligt jobb och idag måste jag fixa arbetsintyg att skicka till Östhammarshem så dom ser att jag har jobb. Och efter en stunds julkortsskrivande hos farmor och farfar kommer sedan min Amir och vi åker hem till mig på lite ehuuuum vahettere...haha skoja bara. Mys blir det i alla fall, oavsett vad vi hittar på.

Nej, puss på er! <3




Jag ska bli en sockerbit

Den 15:e januari 2009 flyttar jag till sockerlådan och dom jag har bott granne med nästan hela livet. Johan, mer känd som Olsson, har redan lovat att bjuda mig på kaffe och hans vän Johan, kallad Andersson, har bjudit in sig på kaffe hos mig. (Så någon får ge mig en kaffebryggare eller vattenkokare i julklapp, haha.) Vi får se om Thor och Birk blir lika goda grannar. Vi från Byhåla (som Olsson kallar stället vi vuxit upp på) kommer liksom inte ifrån varann, sockerlådan blir det nya Byhåla.


Min & marsvinens blivande lägenhet:
1 rum och kokvrå; 34,4 kvm.





Raggarklubbens julfest

Shiiiiit va bra det va, hade grymt kul kan jag ju säga! Fanns ju en del personer som man saknade där men dom som va där dög ju så det räckte och blev över. På ett bra sätt då.

Jag gick ju inte på den där julmiddagen som va innan, palla betala 200 spänn för en sån liksom, nej spara pengarna är det som gäller här nu va. Eftersläppet vid åtta däremot var gratis så strax efter nio var jag där, tog ett tag att fixa sig och så. Tjejer, ni vet. Jag hade ju inte ens tänkt gå men Sandra messade och tjatade på mig och så tänkte jag att jag bor ju faktiskt nära så jag kan ju gå dit och va hemma igen på 15 minuter om det va bajstråkigt där. Alltså jag kom hem halv fyra! Hade så sjukt kul med alla raggers på dansgolvet. Kan ju säga att det var evigheter sen jag va på en sån lyckad fest.

Jag och Sandra satt och snackade och drack lite sen började vi dansa och tvingade med oss Johanna upp på golvet, haha sötnos! Hon ville verkligen inte dansa (pinsamt juuue) så vi tog henne i varsin arm och hoppade runt så hon rörde sig automatiskt ;)

Sen kom Ronny och Ragge (Linus och Sebb) och började stöta på oss, shit alltså ner på knä och allt haha. Linus gav nästan helt upp och gav sig på Sandra när jag sa att jag har pojkvän. Sebb sa att man kan ju dansa med tjejen ändå och dansade och snackade med mig nästan hela kvällen. Trevligt för en gångs skull med killar som inte vänder sig om och springer iväg så fort dom kan när man säger att man har pojkvän.

Så har vi ju den trevliga Andersson (Änderssån), Johan var förnamnet men det finns ju två sådana så det blir Olsson och Andersson istället. Andersson och jag kom fram till att vi har lika hår typ, fast han har nog längre än mig. Shiiiit liksom! Folk får säga vad dom vill, jag tycker i alla fall det är snyggt med långt hår på killar också.

Vi gick ju samma väg hem eftersom hälften av "ungdomarna" (Olsson, Andersson, Jessica, Linus, nån mer?) skulle sova hos Olssons föräldrar och oj vad Andersson ångrade att han inte hade bjudit upp mig för att bugga. Stackarn tyckte att han inte va nå bra på att bugga. Jag sa att det spelar ju ingen roll om man kan eller inte, sen fick jag lova att komma på fler av East Coasters pubkvällar så att vi kan bugga sa han. "Aja, vi fick ju twista lite i alla fall." *Smile*

Helt himla underbart kul kväll hade jag! Längtar till nästa pubkväll. Haha nu hade raggarna vaknat, åkte förbi och tutade.




Kul med brooooschan

Har kört dansmatta med Dennis halva dagen idag, sjukt kul hade vi! Jag vann typ varenda dans vi körde medan han vann alla spelen, haha. Hade ju egentligen tänkt att jag skulle städa, baka, julpynta och sådär men det blev inget av med det. Tar det imorgon istället. Ska nog försöka skriva julkorten nu ikväll i alla fall, innan jag hoppar in i duschen, fixar mig och käkar middag vill säga. För sedan ska jag nog på raggarklubbens julfest, Sandra ville jag skulle komma och måste nog säga att jag trots min yra skalle är ganska sugen på att gå på eftersläppet. Middagen däremot får va. Puss!




Jajajajajaja

Jag gillar fortfarande inte rubriker.

Okej, det är såhär. Jag kanske flyttar till ett eget place den 15 januari. Det känns helt sjukt och jag är yr som bara den. Finns ju både för och nackdelar med en flytt liksom. En av alla fördelar är ju att jag kommer närmare jobbet, kan gå dit på två minuter. (Kom in på två kurser på universitetet i vår som jag sökt också, plus att jag kommer ha nybörjargruppen i dans i Tierp.) Fett stor nackdel är att jag kommer sakna ihjäl mig efter allt här hemma; djuren, mitt älskade rum, naturen - allt. Och som Amir sa; jag sparar ju sjukt mycket pengar om jag bor kvar hemma. Men samtidigt skulle mycket bli enklare om jag flyttar. Gaaaaah, jag blir galen av alla tankar och funderingar som stormar runt! Är så sjukt mycket att kolla upp också innan jag kan bestämma mig. Typ göra boendekalkyl å massa skit. Har väl de mesta sakerna som man behöver för att flytta. Du vet tallrikar, glas, fåtölj och sånt där. Men det är inte allt. Aja, på måndag ska jag ha bestämt mig.

Ska jag bli en sockerbit?




Alallallalaa

Jag gillar inte rubriker något värst sådär. Punkt slut.

Och jag klättrar på väggarna lite grann för det händer spännande saker. Vill jag, vill jag inte? Ska jag, ska jag inte? (Svara i telefonen också, tack!) Tankarna bara vimlar runt som världens fetaste storm i huvudet just nu, jag får ingen ordning på dom och kommer inte fram till några direkta svar på alla frågor som ploppar upp hela tiden. Och hur blir det om jag gör det? Kommer det att funka? Alltså det klart det funkar, men funkar det? Ojojoj, jag behöver få komma till min älskling och krypa ihop i hans famn, få känna mig trygg och höra någon som säger att det klart du ska göra det. Fast du är konstig. Hihi sötnos, ja, jag är nog lite konstig. Imorgon ska jag åka dit i alla fall och jag har ont i hela kroppen, så mycket saknar jag dig. Varje sekund utan dig är en pina. Terror av högsta grad.

Hos dig stannar tiden, och det behöver jag mer än någonsin just nu.




Redan?!

Idag fick jag reda på en sak som är både spännande och lite läskigt. Men jag tänker inte säga vad. Inte än i alla fall.

Bra dag har det varit, lite jobbigt på jobbet bara. Jobbade över lite och så också. Fick nybakta pepparkakor hos farmor innan jag åkte hem så nu blev jag riktigt sugen på att baka upp degen här hemma. Men orkar nog inte idag så det blir nog till att fortsätta med sjalen istället så den blir klar nån gång. Vore ju bra om den blir klar innan sommarn, haha.

Och så vill jag ha en egen dator. Vi hörs!




Söndag och sånt

Händelselös dag känns det som men ändå inte. Jag har fått en del gjort men hade kunnat gjort mer. Har städat en del på rummet, tagit ner den gigantiska tvätthögen som hade erövrat min fåtölj, tvättat en del, bäddat om i sängen, virkat och sånt där. Hade behövt städat åt mina bebisgrisar också men får ta det imorgon istället. Är ju ingen dans nu (gråter lite) så jag har ju lite tid över.

Nej nu ska jag gå och krypa ihop i soffan och kolla på fortsättningen av Wallander sen blir det sängen för min del. Upp tidigt imorgon igen. Puss!




Ny bakgrund på bloggen

Bel skickade en söt bakgrund till mig, kände att jag ville byta nu. Tack sötnos! <3

Bättre eller sämre?




Julshopping

Idag var det dags för julklappsinköp i stan med Jenny och iia. Heldag på stan så nu är jag riktigt trött, somnar när som helst typ. Hoppas inte på tangentbordet bara för det blir så konstiga meningar då. Haha, dåligt skämt Sanna, riktigt dåligt. Eh, var det ens ett skämt?

Aja, orkar inte skriva så mycket just nu. Vi hade i alla fall sjukt kul, handlade en massa, käkade sallad på Cupido å fikade torr choklad&banan muffin med Chai latte på Coffeehouse by George. Först va Jasse med och gick runt men gull-Jesper fick vi sällskap av hela dagen eftersom iia hade släpat med honom ;) haha. Ah, just ja - vi drack glögg också, mumsigt!

Sen bar det av till mormor för att gratta Janne och vem var där om inte min sötnos Grynet. Blev sjukt glad av att träffa henne igen, känns som år och dar sen sist. <3

En bild säger mer än tusen ord och det där.

     
     
Dagens, Jenny, iia, ny bag, julklappsgrejs, julbock, chai te&presentfrånjenny&brändamandlar, ny myströja




Tillägget

Och så kan vi ju säga såhär, att jag har fått ganska mycket ljusare hår. Vad tycks?

  
Och så har jag sjukt många bloggar att läsa ikapp. Tur att det är helg! (Alltså, jag är i extremt stort behov av en egen dator. Får jag ingen i julklapp blir det de första jag köper i mellandagsrean. Pråmiz!)




Skäms, smisk och sådär

Dålig uppdatering av bloggen, inte bra gjort. Jag borde få smisk, eh haha. Det har väl i och för sig inte direkt hänt något spännande. Inte vad jag kommer på nu. Dagarna flyter på och som vanligt går dom för fort. Om mindre än tre veckor är det jul och jag har ingen aning om vad nån ska få i julklapp. Panik sådär kan man ju säga. Aja, får fundera som en galning för imorrn ska jag in till stan och julhandla med iia och Jenny.

Kan ju bara nämna också att min farmor och farfar måste vara världens gulligste! Och så kära dom är, efter så många år tillsammans. Hihi, pussas, busar och småbråkar med varandra. Farfar kom in utifrån idag och stoppade händerna på ryggen innanför farmors tröja och hon bara tjöt av skratt. Så himla gulligt!

Nu ska jag ut med Hicko och mata hästarna med lite hö. Hare bäst, puss.


R.I.P. Kevin <3




Tröttisdag

Tröttis-dag eller trött-tisdag, välj själv men så är det i alla fall. Idag är jag sjukt trött och skulle egentligen bara vilja hoppa i säng och sova bredvid min älskling. Aja, va ju där i natt iaf, så får väl hålla ut i några dagar nu igen då. Jaha, vad ska jag skriva nu då? Hmm lalala, det är december och snön regnar bort - här kan vi snacka om julstämning alltså! Dansavslutning hade vi igår också, jag hade hand om musiken och danslistan. Shit alltså nu blir det ingen dans förrän i slutet av januari igen och då är det jag som håller i nybörjarkursen. Lär ju nästan börja sätta ihop nåt program med danser och musik till det redan nu kanske.

Ah, vad jag svamlar men som sagt är jag trött. Köpte en fet tonfiskmacka på hembageriet idag å åt efter jobbet. Intressant va? xP

Åkte ju iaf till Amir efter dansen igår, vi hade mys och kollade på Shan the Man och sen Hulken. Då ägnade jag mest tiden åt att vara jobbig flickvän och typ nypas å sånt, haha. Fick massage och sådär, mysigt värre! Sen hade sötot köpt ett rör pringles som han tänk vi skulle käka till filmen men han glömde bort det. Så sa han att han inte va sugen å gick å stoppade ner den i min kasse. Hihi, muuuuums!

Annars har det väl egentligen inte hänt så mycket.




RSS 2.0