Hejdå!

Typ på ett tag. Johan kommer strax å blir kvar till lördag så kommer förmodligen inte blogga något. Men tänkte önska er en riktigt trevlig Valborg! :)

Puss på er! ♥





The list

Dags igen nu! Bra för motivationen ju, så kör på en lista ;)

* Betala räkningar
* Gå igenom pappershögen
* Göra deg och baka chokladfötter
* Fixa danslistan och maila iväg

Ska göras idag. Så puss på er, vi hörs! ♥






En liten update

Här sitter jag med en tallrik yoghurt med nåt som ser ut som betfor på. Gott som attan!

Har varit hemma som husvakt åt mamma söndag-idag, underbart att vara ute på landet. Det är där jag hör hemma. Igår åt jag frukost ute, wiihoo! Sen blev det dansträning -> jobb ->danskurs. Dansen gick super :)

Idag passade jag på att göra rent åt mina älsklingsgrisar (marsvinen!) och efter jobbet har jag hängt med Jessica. Vi skulle vara sådär duktiga och gå på promenad, istället gick vi och handlade fika på hembageriet och satte oss vid herrgårdsdammen. Sen käkade vi middag tillsammans, blev potatissallad, rostbiff och en fetaostsallad. Supersmarrigt! På kvällningen blev det glassdags, daimstrut är mums.

Och imorgon ska jag baka chokladfötter. Godnattpuss! ♥




Jag har fått bebis!

Minsann! Det gick fort. Kärlek vid första ögonkastet och nu är den lilla bebismissen min ♥

En liten sköldpaddsfärgad flickebebis är det, så otroligt söt. Hon klänger och klättrar på sitt syskon och på sin mor, äter massor och piper lite nu och då.

Va och kollade på ungarna första gången igår, jag och Jessica fastnade direkt! Turligt nog fastnade vi inte för samma, vi slapp slåss alltså, tar varsin. Blir lång väntan till midsommar nu, då får vi ta hem dom.

Det här blir jättebra. Trots att vi är helt emot att ha katt i lägenhet så kommer vi nu att ha det, men vi kommer att vänja dem vid sele så att vi kan ta med dom när vi går ut och promenerar. Perfekt också att vi nu kommer kunna vakta varandras katter om någon ska bort, och så kommer vi ju kunna ha dem leka tillsammans också. Det är våra bebisar det här!

Slänger upp lite bilder. Första är på mamma Majsan.


Min hungriga bebis. Snuttade på min blus idag, supersöt!


Högerskruttan är min! ♥ Hihi, kolla in stilen på Jessicas bebis.


Kramar sitt syskon.





Trevlig helg

Inte haft tid att blogga i helgen, knappt varit hemma. Har haft en riktigt bra helg, synd att tiden ska gå så fort bara.

I fredags satt jag och häckade med Sandra Ho och Josse, garvade och hade allmänt trevligt. Blev dock ingen brasa, men men.

Igår var det upp på morgonen och slänga ihop en kladdkaka och sedan iväg för att jobba (så blev ingen Vikstamarknad för mig) till tvåtiden. Hem, käka, duscha och packa för att sedan åka iväg till Olssons föräldrars stuga där det var 60-årsfest för Olsson, Jessica och Linus. Ölspel, grillning och musik var lite av det som hände. Tack för en härlig fest!

Idag har jag och Jessica gjort lite alltmöjligt. Jag är husvakt hos mamma så Jessica följde med ut. Busade lite med hästarna så att Jessica fick fota och sen tog vi en promenad för mera bilder. Efter det bar det av hem till Olssons föräldrar för att hälsa på våra bebisar(!) och äta middag.


Korint. Foto av Jessica.

Kvällen har jag spenderat framför tvn. Parlamentet och Van Veeteren kombinerat med nagelmålning. Den här gången blir det mörkblått med sol eller sverigeflagga, har inte bestämt vilket än. Ska strax gå och lägga mig, ska knåpa ihop ett inlägg med lite bebisbilder först bara!

Hoppas ni haft en bra helg. Godnattpuss på er! ♥




Lillfan är myndig!

Stort grattis till Linus som fyller 18 idag!!! Woohoo! Som han sa när han va här igår; nu får jag köpa snus! Och öl!


Gört säger jag. Grattis Lillfan!




Freeeeedag!

Bra dag! Jobbat. Julia va på jobbet idag, myyys. Efteråt gick jag en sväng till farmor och farfar och konverserade lite. Ah, fint det lät! Sen möttes jag och iia på bruket för att fetta pizza och glass, najs vettu :)

Å så trodde jag att jag skulle få en sån där sjukt tråkig "sitta-hemma-kväll" ikväll, höll på att dö av tristess typ. Men så sa Sandra Ho att jag kunde haka med henne och Josse och tända en brasa å ha trevligt så nu sitter jag och väntar på dom. Ser fram emot en härlig kväll!


Imorrn blir det jobba Tammen eller Viksta marknad på förmiddagen och sen ska vi fira Jessica och Olsson på eftermiddagen minsann. Blir en bra helg!

V a d  g ö r  n i  i  h e l g e n ?




Produktiviteten är tillbaka!

Nu mår jag bra igen. Fast jag har haft världens halsbränna hela dagen, jättejobbigt! Har i alla fall fått en del gjort. Sorterat bort en massa post ur högarna som låg, snackat med arbetsförmedlingen, skrivit två veckors horoskop och skickat till mamma, dammsugit och haft sån tur att tvättstugan va ledig nu ikväll så jag har tvättat sen fem också.

När jag precis hade kommit upp från tvättstugan kom min älskade Johan över tillsammans med Linus. Dom hade varit nere på skroten en sväng och kom upp för att va sociala fram tills för en liten stund sen. Jättetrevligt och underbart att träffa min älskling igen. Inte träffat sen i söndags ju!

Kvar att göra ikväll är att leta upp en trevlig latino dans som min grupp ska få lära sig på måndag, diska, skriva matlista, gå igenom högen med viktiga papper och se vilka räkningar som ska betalas den här månaden.

Ska strax laga mat, blir något med lax. Sedan bänkar jag mig med maten framför Medium, naajs!

Lika bra det förresten, för mitt internet verkar ha gett upp nu igen. Kopplar ifrån HELA TIDEN! Hoppas jag lyckas publicera det här i alla fall.

Puss på er! ♥




Skrev allt detta vid åtta, meeen internet gav ju upp som sagt så.



Ungdomar.se

Hahahahaha! Sitter seriöst och garvar ihjäl mig åt en del som skrivs i forumen på ungdomar.se. Gillar att lista ut vilka som bara sitter och driver, ibland är det ju ganska så genomskinligt och då är det extra kul att driva med dom. Tänker inte röja mitt användarnamn, det är det bara jag som vet. Haha.

Kolla här tillexempel:

"Idag när jag runkade tryckte jag lite hårt så min kuk exploderade och det kom massor med blod på tapetern men jag får inte bort de..

är det bara jag som inte vet hur man får bort blod på tapetern :(?"


Seriöst? HAHAHAHAHA!



Aja, kul att ha något att roa sig med när man bara sitter hemma. Rekommenderas varmt.




Rubrik

Hade ju ställt in mig på att gå till jobbet idag, men så vaknade jag och mådde sådär otroligt illa att det kändes som jag skulle spy vilken sekund som helst. Blev hemma alltså.

Har fortfarande hemskt ont i magen och mår lite lätt illa. Hatar att va sjuk! Usch va jag är uttråkad och trött. Blöh!

Tagit en långdusch i alla fall, en timme typ. Skönt. Nu ska jag bädda om i sängen och sen funderar jag på om man kanske ska sova en liten sväng. Fast brukar bli ännu segare då. Får se hur jag gör.

Puss! ♥




Vill du ha en påsklilja på nageln?

(Lät ju verkligen lika hemskt som det där gamla om "snigeln på ögat", haha.)

Jaja, skrev ju tidigare att jag skulle knåpa ihop ett inlägg om hur jag går tillväga för att fixa mina naglar. Här kommer det:


De nagellack jag använde mig av för att fixa naglarna den här gången. Underlack från Viva la Diva, vitt lack med järn från Maybelline, grönt från IsaDora, gult från Depend samt ett genomskinligt topplack från Constance Caroll.


Brukar alltid börja med att måla upp en "testnagel" på nån tidning eller pappersbit för att se ungefär hur det kommer att se ut. Sen blir det ett lager underlack som får torka innan jag lägger ett första lager med färgen, vitt den här gången.


När första färglagret har torkat målar jag ett andra lager och ibland även ett tredje beroende på vilket lack jag använder mig av. Låt det torka riktigt ordentligt och måla sedan det mönster eller de figurer du funderat ut. Här använder jag mig av något så billigt som tandpetare (hade dock inga hemma den här gången så tog grillspett i trä, funkade det med!)


När motiven har torkat målar jag en - tre lager topplack, beroende på hur många jag orkar. Sen håller det i allt från en vecka till två, kanske tre!  V o i l á  ; )




Hejdå(?) spysjuka, hej bloggen!

Då va det bevisat - jag kan spy! Trodde faktiskt att jag hade tappat den förmågan, hade inte gjort det sen jag va 14 så. De gånger jag varit magsjuk och rusat till toan har jag typ fått ur mig en droppe spya, inte mycket för världen liksom. Men i söndags kväll hade jag otroligt ont i magen, så ont att jag fick gå och lägga mig på sängen en stund för att vila. Sen hade jag tydligen somnat och sovit i en timme, vaknade, stängde av datorn och gick å la mig igen. Hann bara ligga en stund innan jag for upp och spydde - rejält! Messade med Johan en stund, somnade och vaknade efter en stund av att det va dags igen. Uscha. Sov hela måndagen och sen hela natten till idag. Inte spytt nå mer tack och lov, men har fortfarande ont i magen och känner mig hur trött som helst. Lyckats äta både frukost och lunch i alla fall, och ska fixa middag snart!

Kör på en sammanfattning då.

Lördag: Upp för att käka frukost och fixa mig innan det var dags att dra till bussen. Mina favoritjeans låg i tvätten så fick ta ett par jag kom på att jag nog inte haft sen jag flyttade. Sjukt tighta sådana.


Jag åkte in till stan med Jennylee, vi gick runt och kollade i massa olika affärer och käkade underbart god sallad på Cupido.


Underbara bästavän! ♥

Sen skulle hon hem till sin Johan och jag hem till min, men jag behövde ha med mig lite grejer hemifrån så tog tåget hem. Hann vara hemma en liten stund innan han kom och vi åkte. Hos Johan sen så blev det middag, musiklyssning och filmtittning. Sen kom Seb över en sväng också, trevligt trevligt!

Söndag: Slappdag. Vi for över till Seb en sväng på kaffe och sen bar det av hemåt bruket där Jessica sa att Olsson hade bestämt att vi skulle samlaga, dvs. vi skulle fixa parmiddag. Blev nån riktigt god grej, måste göras igen!

Måndag: Sov jag hela dagen som sagt.

Idag: Har jag slappat framför tvn och datorn.

H u r  ä r  d e t  m e d  e r ?




Leif Alpsjö i Talang 2009

Mahaha, det här va ju kul faktiskt! Kolla in det här klippet och spola fram till typ 46:30, morfars kusin som spelar lite nyckelharpa. Låter dock bättre in real life kan jag ju säga, han satt och spelade en massa på släktträffen i somras.



Morfar och Leif på släktträffen i somras. Lika som bär.

Jag må ses som konstig, men jag gillar ljudet av nyckelharpa och folkmusik. Kanhända har jag det i blodet.




Nagelmålningstime!

Tja tja tja, nu sitter jag här och har precis målat ett lager underlack och första lagret med vitt. Ska på ytterligare ett eller två lager vitt och sedan blir det påskliljor på.

Älskar att göra något mer än bara måla en färg, fast det är ju snyggt det med. Men kul med nåt litet extra ibland liksom. Och inte målat naglarna sen i december som sagt så jag är så himla pepp just nu!

Kul förresten med de uppskattande kommentarerna på förra inläggets nagelbilder! Funderar på att knåpa ihop ett inlägg med steg för steg hur jag fixar mina påsklilje-naglar nu ;)

Åh, nån som har lust att komma hit å mata mig med chips? Vill inte att det fastnar smulor i nagellacket...




Nu är det helg igen!

Och var sjutton tog veckan vägen? Känns ju förresten som att det är torsdag idag eftersom det var röd dag i måndags. Aja.

I onsdags kom ju då Johan hit, vi hängde med Olsson och Jessica till Easthammer. Johan körde dit Olssons Ford -59a Dagny, satt där och det riktigt lös om honom. Sen blev det fika och lite sådär hemma hos Jessicas föräldrar och efter det åkte Johan med mig hem och blev kvar över natten, mysigt värre!

Igår jobbade jag dubbelt, först på Tammen och sen som vanligt på fritids. Blev lite stressigt sådär men det gick! Hum, vad gjorde jag sen? Just ja, pappa ringde å frågade om jag ville käka pizza med dom så åkte över dit å gjorde det. Gott vare å sen passade jag på att busa lite med deras missekiss. Väl hemma sen så blev det memma och Medium och lite efterlängtad sömn.

Idag tog jag sovmorgon och långdusch innan jobbet och nu efter har jag bara suttit å degat framför datan och tvn. Sitter för tillfället och funderar på hur jag ska måla naglarna. Känner för att göra något sånt där avancerat igen, har inte gjort nåt med naglarna sen december!



Puss på er! ♥




Jag hade det på känn

Och nu vet jag att det är sant också. Jaja. Kul. Typ. Eller inte.

Äta gröt snabbt nu, sen kuta till jobbet och sen hem och diska efter det. Sen kommer Johan, längtar som attan! ♥




Särna med min älskade

Tänkte ge er en ganska kortfattad (haha?) sammanfattning om min och min älskade Johans resa till Särna. Jag var nervös över att jag skulle träffa hans familj och lite släkt, första gången liksom! Men alla va ju hur goa och trevliga som helst. Kändes bra att träffas lite såhär småintensivt (eller vad man ska kalla det) första gången, blev ju lite annorlunda än att bara träffas å ta en fika som man kanske gör i vanliga fall. Äh, kör på fyra dar direkt ba! ;)

Torsdag: Dagen vi åkte upp. Eller snarare kvällen och natten. Supermysigt att sitta å snacka och lyssna på musik, kolla på omgivningen och den otroliga dimman. Framme vid ett nån gång, packade in grejerna i den otroligt mysiga el-lösa stugan vi hade och hälsade på Johans föräldrar. Stugan värmde vi med gasolvärmare och den värmde så bra att vi fick öppna fönstret. Och vad hör man då om inte det underbara ljudet av vattenfall!

Fredag: Åkte vi in till Särna en sväng för att handla, sen till lunch blev det grillning och en öl vid uteplatsen. Efter det gick vi in i föräldrarnas stuga och kollade på film med Johans syrra Julia (som förövrigt har samma humor som mig, d.v.s. skrattar åt minsta lilla grej. Allt från Johans ljudimitation av en räka, till "ananas" eller något liknanade random ord.) Dock var vi så trötta att vi somnade och sov fram till middagen.

Lördag: Underbart väder! Johan gick runt och spelade gitarr medan jag, hans mamma, Julia och Minna låg och solade. Efter ett tag blev han rastlös och satte sig på en stol. Tystnad. Skrik! Vad gör Johan? Jo, han kastar snö på Minna och Julia. Minna svär att hämnas. Tystnad. Jag skriker! Vad gör Johan? Jo, han stoppar ner snö i mitt linne. Rinner härligt ner i bh och på magen. Johan går iväg. Tystnad. Skrik igen! Vad gör Johan? Jo, han står och kastar snöbollar från andra sidan huset, över taket och ner på oss. Haha!

Sen bar det av en sväng till Idre för lite shopping. Eller...Johans mamma, Minna och Julia handlade. Jag och älsklingen stod mest ute och njöt av solen och såg coola ut där vi lutade oss mot bilen ;)

Sen kände jag och Johan oss smutsiga och fick låna bastu av Leif. 80 grader hetta och sen duscha av oss med iskallt vatten skopat från hink. Har aldrig känt mig så ren förut! Efter det var det dags för påskmiddag, mumsigt värre var det. Och här kom Minnas hämnd! Hon försvann ut i köket en sväng, kom tillbaka och ställde sig bredvid Johan som inte la märke till det och hällde sedan en mugg vatten ner i hans skjorta. Hahaha, rätt åt honom! Eller...jag menar...stackarn!

Efter middagen satte vi oss och drack gott och spelade lite Texas Hold'em. Tja, lördagen var dagen då allt hände.

Söndag: Åkte snöskoter, packade, sa hejdå till alla och åkte hemåt. Julia och henns kompis (minns inte vad han hette) åkte med oss, trevligt trevligt. Mötte upp Seb i Sandviken för att åka konvoj hem, eftersom han hade problem med bromsarna, läckande bromsvätska och skit. Jag hoppade av hos mamma och sov där, mys!


Fick stooort påskägg av mami&Per plus av mormor, taaack!

Måndag:
Aktivitetskommittémöte, hem, träna dans, danskurs (åh vad mina elever är bäst i världen!), hem, sova.

Idag: Back to work, jag slogs återigen av hur mycket jag älskar mitt jobb. Hem och fixa middag, en sväng till farmor och farfar, ut och glida lite i -59an med Jessica och Olsson. Sen blev det en snabbis på affärn med Jessica (misstolka inte!) och efter det jobbade vi på vår lista med filmer vi måste se.

Nu blir det sängen, upp strax efter sex imorgon. Läkartid -> jobb -> Johan kommer. Godnattpuss på er! ♥




Tillbaka efter världens bästa dagar

Nu sitter jag hos mamma efter en underbar tid med Johan i Särna. Orkar inte berätta allt nu, kommer inte berätta allt heller ;P

Ska sova strax, tänkte bara säga hej och tala om att jag är så otroligt glad och lycklig. Imorgon får ni höra mer. Godnattpuss på er! ♥




Nu bär det av

Tvättstuga, packning, jobba. Stängningen av fritids gick bra. Snart kommer Johan. Ska möta mamma på affärn om 10 minuter, sen blir det duschen och stoppa något i magen.

Särna till söndag. Ingen el i stugan (som Johan sa, vi håller värmen på annat sätt) så lämnar datorn hemma. Ha en underbar påsk, puss på er! ♥




En smått nervös brud

Va duktig jag är! Knappt suttit vid datorn idag, faktiskt haft den avstängd halva dan till och med. Ovanligt för att va mig.

Vad har jag gjort istället då? Tja. Tagit en dusch, ätit, varit upp till mammas jobb och hämtat mina stallkängor (som enligt mamma sprang runt på kontoret, hihi), diskat, ätit, dammsugit, diskat mera, vilat, planerat lite, ätit, kollat på tv, diskat lite till, kvällsfikat.

Snodde med mig Hicko från mammas jobb också, han ville följa med mig hem sa han. Satt och lät en massa och tittade sådär gulligt på mig. Sen när vi väl kom hit så blev han rastlös så jag kutade till torget å köpte ett ben till sötnosen. Så gullig sen när jag kom hem med det. Han tog benet, la det på golvet och stirrade på mig tills jag hade tagit av mig jackan och hängt upp den! Skulle se till så jag inte försvann igen. Så la vi oss på golvet, han med benet (På mattan såklart! Han är så duktig, mamma.) och jag med annonsbladet. Myspys minsann. När mamma kom för att hämta honom ville han först inte ens följa med, gullehunden! ♥


Nu ska jag börja packa lite, lika bra så det inte blir så stressigt imorgon. Jobbar 13.30 till 18 och sen drar jag och Johan upp till Särna. Shit, jag är nervös. Ska träffa hans föräldrar for the first time, och kanske lite släkt också. Ah, hjälp, lalala.

Vi hörs imorgon. Godnattpuss! ♥




Ändrade planer

Måndag: Jobba 7 - 15, dansträning
Tisdag: Tvättstugan 7 - 12, pollensega mig
Onsdag: Tvättstugan 7 - 12 igen (sängkläder och snus/ketchup/brylcreemskuddar), sega mera förmodligen
Torsdag: Packa, jobba 13.30 - 18, åka till stugan i Särna med Johan ♥
Fredag: Särna
Lördag: Särna
Söndag: Särna, hemfärd




Let's fight pollen

Kuljul. Kom hem från Apoteket för en stund sen, 550 spänn fattigare! Inhandlade allergimedicin i form av tabletter, nässpray och ögondroppar. Allergimedicin borde vara gratis.

Det har redan blivit för mycket vår, jag fattar inte att jag inte lär mig att jag måste börja käka i förebyggande syfte. Blir så irriterad på mig själv. Jag är liksom helt väck, känner mig slutkörd, orkar ingenting. Nästa år ska jag för sjutton börja käka i februari! I pråmis.

Blev dock lite fundersam över ögondropparna, dom va bättre än de jag hade sist (som sved så jag grät i en kvart efter att jag hade tagit dom) men det stod att man ska förvara dom mörkt, inte utsätta dom för solljus. Betyder det att jag måste ha solbrillor på mig? Hahaha...




Veckan i korthet

(Måste bara tala om att min osthyvel är mordlysten. Den gör illa folk, oftast mig. Det kan ju bero på att jag umgås mest med den. Ikväll när jag gjorde två knäckemackor med messmör och ost så skar osthyveln mig mellan tummen och pekfingret, blödde en del!)

Måndag: P
Tisdag: Å
Onsdag: S
Torsdag: K
Fredag: L
Lördag: O
Söndag: V

Haha skoja, men det ser nääästan ut så faktiskt. Otroligt skönt må jag säga!

Måndag: Jobba 7 - 15, dansträning
Tisdag: Tvättstuga 7 - 12
Onsdag:
Torsdag: Jobba 13.30 - 18, hem till Johan
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Nu har min chokladglass snart smält och théet kallnat. Ska hälla i lite mer hett vatten, läsa bloggar och sen krypa till sängs. Godnattpuss på er! ♥


Men ring då!

Gaaaah jag sitter här och är så sjukt himla pissnödig! Men slår vad om att går jag på toa så ringer dom från vårdcentralen direkt när jag har satt mig. Dom skulle ha ringt fem över... Ring nån gång då!




En snabbis

Så otroligt skönt väder, vi har vart ute hela dagen på jobbet! Och bor man nära jobbet, hinner man hem en sväng på halmtimmesrasten. Hann plocka fram saker till kvällen, boka om min tvättstugetid och kolla facebook. Nu ska jag tillbaka ;)

Puss på er ♥




Ett tillägg

Just ja! Jag fick en dvd-spelare av Olsson idag. Han skulle kasta sin gamla eftersom den inte har nån dosa, så han frågade om jag ville ha den istället. Snällt! :)




Söndagkväll

| Havregrynsgröt | Parlamentet | Chokladglass | Van Veeteren | En kopp rykande hett thé | Duschen | Sova tidigt |

Jobba 7 - 15 imorgon så vi hörs nog inte förrän på kvällen. Blir en tuff dag, men jag är pepp!

Godnattpuss på er ♥




Är helgen redan slut?

Jag är seg. Lalala.

Gott med tacos igår, kul med förberedelserna innan. Haha, jag är proffs på att hacka tomater! Sen pratade Joel, lika kul att lyssna som vanligt. Efter tacosen och diskande bar det av ner till klubben för att umgås, dricka lite gott och dansa, dansa, dansa!

När folk gick hem gick jag och Johan upp till Tessan och satt å snackade ett tag, sen hängde hon med oss hem och kollade in min lya. Trevligt!

Linus, Michelle (stavningen?) och Fanny skulle sova här också, men Fanny tog bussen hem istället. Vi sov väl inte så länge egentligen, låg och segade till tolv bara. Skönt. Sen gick Linus å lämnade Michelle vid bussen å när han kom tillbaka kom Olsson in också. Stackars Jessica mådde inge bra, så hon låg och sov hela dan.

Vi segade oss, käkade piroger, snackade å kollade på en otroligt sjuk film: A Dirty Shame med Johnny Knoxville. Haha, typisk bakisfilm.


Tack för en härlig dag grabbar!

Och som vanligt håller jag redan på och saknar ihjäl mig efter min Johan.




Tjohopp

Lördagkväll! Nästan i alla fall. Håller på och fixar mig för fullt, ska träffa Julia om tio minuter och förbereda taco kvällen. Sen efter den bär det av ner till raggarklubben på party party! Puss ♥

V a d  g ö r  n i  i k v ä l l ?




Jag har en TV

I nästan tre hela månader har jag varit utan TV, men nu är den tiden över.

Allvarligt talat har jag funderat väldigt mycket fram och tillbaka på det här med TV, om jag skulle ha det eller inte. Det är ju trevligt att kunna slå sig ner och titta på något kul program om man känner för det, till maten eller när man kommer hem efter jobbet. Men samtidigt så tar en TV upp en del plats, lägenheten är ju trots allt inte så stor och jag behöver plats för att dansa. Sen har jag också väldigt lätt att bara fastna vid TV:n om jag har satt mig där, så blir man sittandes i evigheter och får ingenting gjort.

Men det är trevligt med TV! Och folk verkar ju ha apparater lite här och där som de gärna kastar på mig. Linus sa för ett tag sen att han har en tre, fyra stycken som han vill bli av med, Johan har en står som ingen använder och nyss kom Birk över och sa att han har köpt ny och alltså hade en 20 tummare står.

Så nu har jag TV minsann! Är jag normal nu? ;)




Spotlifebloggarna är tillbaka!

Efter fredagens hackning ligger dom nu uppe igen, dock har flera månader försvunnit ifrån bloggarnas arkiv. Något jag tycker är lite mystiskt är att Blondinbellas blogg är helt orörd (tror jag, läser inte den. Men i alla fall, alla månader i arkivet finns kvar.). Det spekulerades ju i om det inte faktiskt var just hennes blogg som var målet att förstöra.

Men så verkar det inte vara. På Towas blogg har ju allt från den 15:e januari och framåt försvunnit. Likaså på Mogis. På flertalet av de andra Spotlifebloggarna har inläggen från februari, mars och april försvunnit. Usch, jag blir så arg på den/de som gjort detta!

Den enda frågan jag ställer är:  V a r f ö r ?

Bara för att man kan göra en sak, betyder det inte att man ska.




Det är lördag

Hade grymt svårt att somna igår, ingen aning om varför. Det är väl inte ens fullmåne? Aja, somnade typ vid halv fem tror jag, vaknade vid tio och kunde inte somna om.

Nu har jag precis käkat frulle och ska bege mig ut på en promenad hem till pappa för att skriva ut dansbeskrivningar till måndagens danslektion. Gör upp en lista med vad som (helst) ska bli gjort innan halv sex.

* Hitta dans, musik och fixa papper
* Duscha och fixa mig
* Bokföra
* Fixa iväg lite papper
* Gå igenom brevhögen

Ikväll blir det till att fixa taco-kväll i kyrkan med Julia och efter det drar jag ner till East Coasters på klubbkväll. Ser fram emot en trevlig kväll! Puss ♥




Vissa borde hängas!

Hjälp alltså, det finns ju verkligen människor till allt. Blir så sjukt arg, upprörd och irriterad över hur någon/några kan göra en sån här sak. Ens blogg blir ju faktiskt som en del av ens liv, lite som en dagbok där man skriver ner sina tankar och känslor, lägger upp bilder och annat minnesvärt.

Jag har flera gånger idag försökt med att läsa Towas blogg, en av de bloggar jag läser dagligen, men inte lyckats. Fått upp meddelanden i stil med att länken är bruten och att sidan inte kan visas. Gick från att tro att det var mitt internet som spökade nu igen till att Towa kanske rent av hade lagt ner bloggen, utan att säga hejdå. Så nu för en stund sen var jag in på Kenzas blogg, som jag också läser dagligen, och får då läsa att Spotlife's bloggar blivit utsatta för sabotage och nu ligger nere.

Seriöst, varför gör man en sådan sak?  V a r f ö r  f ö r s t ö r  m a n  f ö r  a n d r a ?

Jag blir så irriterad, nu går jag och lägger mig! Puss på er snälla sötnosar i alla fall. ♥



Det räcker nu

Ska dammsuga också, men sen får det räcka för idag. Fortsätter stryka på listan imorgon.

Ikväll ska jag fixa iordning en smarrig kycklingsallad, mysa med tända ljus och kolla på en film eller två. Det blir till att värma på vetekudden också och smeta på mig lite tigerbalsam för att försöka bli av med stelheten i nacke, axlar och rygg. Tror det är på grund av det jag har haft sån himla huvudvärk idag. Dags att slappna av lite. Men funderar faktiskt på att boka tid hos en massör eller nåt också, tror inte jag lyckas med det här på egen hand.


Tror att en av kvällens filmer får bli Walk the line, den är nice.

Som sagt, jag har myskväll ikväll.  V a d  h a r  d u  f ö r  d i g ?




En sån där lista

Känner mig som sagt väck i skallen, men nu har jag i alla fall fått i mig första allergitabletten. Ska försöka få en del gjort idag tänkte jag, så kör på en lista för motivation.

* Få iväg lite brev
* Fixa naglarna
* Bokföra
* Diska
* Boka tvättstugan
* Dammsuga
* Hitta dans till måndag

Usch, va trött jag känner mig. Nu kör vi! Puss på er ♥




Hej våren, hej pollen

Jag borde ju ha lärt mig vid det här laget, men icke!

Vår = pollen = slem & väck i skallen

Som tur va hittade jag tre allergitabletter i väskan, räcker över helgen. Ringa vårdcentralen first thing på måndag då (Y)




Hoppsan Hejsan Kerstin!

Lite pinsamt kan man ju lugnt säga. Men godmorgon! (Okej, jag vaknade klockan två. Men stor skillnad?)



Bara så att ni vet

Jag vet att jag kommer få åtminstonde två kommentarer på det här av personer som kommer påstå att det är dom som har det, och inte jag. Hihi. Meeen det är såhär att

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA JOHAN! ♥


Kolla mamma - censur! Visst är jag duktig? (A)

Han åkte för ungefär tolv timmar sen och saknaden är redan enorm. Men det känns bra ändå, för på lördag träffas vi igen. Klubbkväll på East Coasters. Och om en vecka åker vi upp till deras stuga, något jag verkligen ser fram emot! :)



Hej torsdag

Sitter här, Johan åkte för en halvtimme sen (skulle väl ha åkt vid en sådär halv åtta, åtta egentligen. Hih.). Precis fått i mig frukost bestående av två mackor med salami och ett glas juice. Åh, vad intressant det där var. Meen återigen då, detta är min blogg och jag skriver vad jag vill här ;)

Nu blir det till att läsa igenom lite bloggar, kasta sig i duschen, iväg till jobbet, skynda hem och stoppa något i magen. Har en 20 minuter på mig där för sen ska jag iväg på föreläsning. Så är väl tillbaka nån gång efter åtta.

V a d  g ö r  n i  i d a g ?  ♥




Lycka!

Bra dag, dock inte fått något vettigt gjort. Ska dammsuga och eventuellt diska nu tänkte jag. Sen ut med Jessica en sväng.

Snart kommer Johan! :)


Så, vi hörs imorgon. Puss på er! ♥




Mitt i veckan

Jag har kommit fram till några saker.

1. Jag måste snart boka en ny klipptid, trots att jag egentligen inte vill. Men håret börjar nog se lite slitet ut.

2. Jag måste återigen försöka byta lamporna i hallampan. Man ser ju ingenting!

3. Idag är det dags att jag tar tag i gårdagens lista och får det gjort.

4. Idag är det första april, så passa er!

5. Jag saknar någon form av sällskap här i lägenheten. De dagar Johan inte är här vill jag ha en kattbebis att pussa på! Det lät nåt det. Men seriöst, jag är van vid att ha djur runt om kring mig. Haft det hela livet. Saknar det!





RSS 2.0