Det bär av ut i solen

Underbara, älskade sooooooool! ♥

Softis-morgon idag, tyckte jag förtjänade det efter att ha fått ganska mycket gjort igår. (Åh, så otroligt kul det va med Bonniers Trafikskola då, helt såld på det nu.) Tog mig en dusch, brun-utan-solade lite, gjorde en ansiktsmask med avocado samt körde en hårinpackning. Najs!

Brorsan kom förbi jobbet med Harry Potter och Moto Racer 2 till PS1, så nu kan jag roa mig ännu mer, haha! Fast idag är det ju så härligt väder så nu tänker jag gå till farmor och farfar och umgås lite med dom på deras altan :)

Åh! Imorgon ska jag till stan med min bästa Jennylee, ska bli hur schteeeek som helst! :D



Puss! ♥




Imorgon är det fredag

Tänkte, bara så att ni vet det!

Jag gjorde som jag lovat mig själv och kollade på That 70's efter jobbet, skönt. Sedan hängde jag in allt jag hade tvättat i garderoben samtidigt som jag häckade lite framför datan och bestämde med mamma att jag skulle följa med morfar ut till henne och fika på nybakta bullar. Smarrigt! :D


Gosade med mina gilisar idag, saknat <3

Tog med mig lite mer saker till lägenheten, typ en tavla, massa hästtidningar, ett tidningsställ, träskor samt mitt och brorsans gamla ps1! Har varit sugen nu ett tag på att spela Harry Potter, men det visade sig vara hos pappa, så får nöja mig med Worms sålänge. Kanske knallar över dit och hämtar det imorgon, om någon är hemma Ingela?

Som ni ser så har jag strukit mer än halva dagens lista och nu ska jag sortera bland mina ljus och sedan köra lite körkortsteori i Bonniers trafikskola innan sängen. Då återstår alltså bara att ringa lite släktingar angående mitt 20-årsfirande, vilket jag ju självklart inte kan göra nu mitt i natten. Haha. Fixar det imorgon jag, duktig flicka!

Sov gott på er alla, puss ♥




To do!

Näpp, inte ta da om du trodde det. To do, en snabb lista så att jag kan komma igång med det som ska göras direkt när jag kommer hem från jobbet. Nästan. Ska slänga mig på soffan först och kolla på That 70's Show då känner jag. Det här vädret gör mig otroligt seg!

* Bokföra an månad ur kvittohögen
* Plugga körkortsteori
* Ringa släkt om 20-årsfirande
* Hänga upp de nytvättade kläderna
* Betala räkningar
* Sortera bland ljusen
* Uppdatera
önskelistan

Mys hos Johan i alla fall, som alltid! Nu ska jag gå till mitt work, hörs senare ♥




"Jag gör yoga"

Nä, inte jag. Va en liiiiten femåring på förskolan som satt och sa så på en gräsplätt nyss innan jag gick hem från fritids. Fick mig att le, så söt!

Det är inte alltid man hinner med allt man ska, det går oftast bra ändå. Hann med tvätten och kom igång med en månads bokföring i alla fall. Tog mig även en härlig långdusch och gjorde en ansiktsmask med avocado och honung, myspys.

Nu ska jag skynda mig att slänga ner lite småsaker i väskan och sedan åker jag till Johan, stannar till imorgon. Ska ju träffa JennySpenny på tåget med! :)


En av de första bilderna som togs på mig och min älskling. Jessica fotade som en galning!

Puss, vi hörs! ♥



Typ ett inlägg om dagen bara

Detta inlägg tillägnas Julia, som nyss klagade på att jag har blivit dålig på att blogga. Hennes exakta ord var:

Fy va du e dålig på å blogga nuförtiden

Så Julia; detta var inlägg nummer två för dagen. Det kommer inga fler idag efter detta. Igår skrev jag tre stycken. Vill du ha något att läsa så kan du ju alltid ta en bok, höhö ;)

Gick väl sådär med listan idag, två saker gjorda. Morgondagens lista innehåller:

* Tvättstugan 7 - 12
* Bokföra en månad ur kvittohögen
* Plugga körkortsteori
* Ringa släkt om 20-årsfirande


Nu ska jag vänta på att Johan ringer, sen blir det sängen! Puss godnatt på er ♥



Tjolahopp!

Trevligt med mamma på middag igår! Hon hade med sig Hicko också, så medan mamma var på teaterträning så tog jag en promenad med honom till farmor och farfar samt plockade mig en fin liten bukett blommor.



På kvällningen kom Jessica och Dennis över, det blev matteplugg (för dom), buskis och popcorn. När brorsan hade åkt hem tog jag och Jessica oss en kvällspromenad i den varma vårluften.

Idag har jag varit ner till vårdcentralen för att kolla upp så allt är lugnt efter krocken i lördags. Skönt nog är det förmodligen bara en vanlig muskelsträckning som nu håller på att gå över!

Nu är det dags att...tadaaaaam...göra en lista!

* Bokföra kvittohögen
* Plugga körkortsteori
* Ringa släkt om 20-årsfirande
* Handla
* Boka tvättstugan





Tänk att bo i lägenhet va!


Jessica
:
Dom kom och ska installera internetuttag nu.
Sanna: Aha..
Jessica: Så nu får jag sitta och titta på när två killar ska fixa det :)
Sanna: Är dom snygga? ;)
Jessica: Aa lite :)
Sanna: Hihi, nice ;)
Jessica: Vill du komma över och titta med mig? ;) :)




Hon, han, du, jag

Kan Ingela kommentera min blogg så kan du med det mamma! Och ni andra som läser med förresten. Ni får ju självklart läsa anonymt, men det är ju kul att få veta lite vilka som läser samt höra era tankar på det jag klottrar ner ;)

Och har du en egen blogg så klottra ner adressen, så besöker jag ju gärna den!




Ny dag, ny vecka

Och den hade ju kunnat börja bättre, men å andra sidan så ahde den ju också kunnat börja sämre. Ringde och sjukskrev mig imorse på grund av att jag fortfarande har ont i kroppen efter olyckan i lördags natt. Ringde sedan ner till vårdcentralen och fick tid imorgon, lika bra att ta sig dit och kolla upp det här så allt är som det ska. Efter de samtalen somnade jag om och vaknade inte förrän halv tolv - duktigt!

Tog en dusch, fixade brunch och kollade lite på Andra Avenyn. Nu ska jag fortsätta med bokföringen av alla miljoner kvitton jag samlat på mig, sedan vidare på gårdagens att-göra-lista. Runt fem-sex kommer mamma över på middag, blir trevligt :)

Kom på det bara sådär, att det vore mysigt liksom. Sådana saker kan man ju göra när man har eget boende, typ bjuda över släkt och vänner på middag. Ska bjuda över pappa och Ingela snart också, och mormor har ju inte ens varit hit än! Hon måste ju få komma hit, saknade mig tydligen. Sötmormor ♥. Sen ska jag ju ha ost, kex & vin-kväll både med Jennylee och Jessica. Åh, vad mycket mys det blir!

Nä, nu måste jag sätta igång så mattan är fri när mamma kommer. Förhoppningsvis har hon hunden med sig så jag får gosa lite. Vi hörs, puss! :)


Jag & Jennylee på min inflyttningsfest i början av februari. Saknar!




Dags att få tummen ur röven!

Ikväll Ikväll och imorgon skall följande saker göras:

* Diska & dammsuga
* Bokföra kvittohögen
* Söka en massa jobb
* Plugga körkortsteori
* Läsa ikapp bloggar
* Veckohoroskop till mamma




Krockad -59a

Gårdagen bestod av jobb, påhälsning av Johan, Seb & Linus, besöka pappa, hälsa på kattungarna samt cruising i Enköping med Jessica och Olsson. Var en riktigt trevlig dag och kväll. Kameran ville tyvärr inte fungera när jag var ut och hälsade på min lilla Bailey (som har vuxit ännu mer och ÅT BEBISKATTMAT UR HANDEN PÅ MIG! Och somnade på mitt ben. ♥) men på cruisingen ville den vara med.

Enköping var nice och på hemvägen stannade vi till och körde en drive-in på Max i Uppsala. Gott att fetta hamburgare och lökringar med green garlic dip och coca cola!




På hemvägen hände dock en tråkig sak. Mellan Skyttorp och Österbybruk smällde vi med ett rådjur som sprang upp på vägen. Rådjuret sprang förmodligen iväg och dog med tanke på smällen, dock hittade vi det inte trots att vi letade länge. Vi som satt i bilen klarade oss bra, jag har bara lite ont i ryggen och nacken idag eftersom jag flög ner på golvet och slog hakan i framsoffan. Ford Fairline -59an gick det dock sämre med. Intryckt grill, vänster positionsljus förstört samt vänster framskärm spräckt. Stackars Dagny!




Jobb, jobb, jobb

Härligt. Jobbigt. Se målet. Lönen alltså. Höhö. Jag är trött.

I onsdags bar det av till klubblokalen för att vårstäda lite, sen åkte jag med Johan hem till honom. Helledig igår, så blev kvar där till imorse. Gårdagen försvann konstigt snabbt, vips var det kväll med grillat käk och sen en tur över till Seb där Linus också var. Trevlig dag :)

Idag har jag varit på ett ganska kasst humör, fram tills jag fixat glass och fika till mina tre söta fritidsbarn som slog sig ner vid bordet och glatt sjöng "idag är det världens bästa dag". Då blev jag varm i hjärtat.

Ikväll blev jag bjuden på middag och rabarberpaj hemma hos mamma, smarrigt sörru! Sen fick jag med mig min sista kaktus samt en strykbräda hem. Lalala, nu ska jag sova så jag orkar upp och jobba imorgon. Igen.


Såhär ungefär ska jag sova nu, som min söta Bailey.

Godnattpuss! ♥




Du gör mig galen...

...sabla stekpincett! Vet ni hur kul det är att steka små bitar av kebab och vända dem med en pincett som typ delar på sig istället för att knipa ihop om det man försöker greppa i stekpannan? Inte kul, är svaret. *Lägger till på önskelistan*

Dagen idag har varit ungefär som dagen igår med den skillnaden att jag idag vikarierade på en annan fritidsavdelning än min egen. Nu blev det så att jag ska jobba vecka 29, då jag egentligen hade velat ha semester. Det gör nog inte så mycket, tror jag får jobba fler timmar än jag egentligen brukar också och det är ju bra. Blev också tillfrågad ifall jag vill jobba vecka 28 med, istället för att ha semester. Åååh, vet inte hur jag ska göra! Pengar behövs ju alltid, men jag vill ju gärna få vara liiiite ledig med i sommar. Måste bestämma mig imorgon. Hum.

Förövrigt så är jag ganska rejält deprimerad. Ska dricka en kopp thé, äta lite glass och sedan krypa ner i sängen och försöka sova. Upp sju imorgon eftersom det kan komma nån snubbe för att kolla med tv-uttaget och då vill inte jag ligga och sova. Tycker inte om att det klampar in folk där man bor, vill ha hus nu!

Godnattpuss på er! ♥




Bailey! <3

Idag har jag jobbat häcken av mig typ! Nja, men jobbat både på Tammen och på fritids i alla fall. Hann kasta i mig en macka och prata lite bilar uppe på mammas jobb innan det var dags för mig att gå till nästa. Väl hemkommen blev det till att sega i soffan för att försöka bli av med världens huvudvärk. Gick inte bra så tog en värktablett som turligt nog gav effekt!

Så kan jag ju tala om att jag idag har bestämt mig för namn på min missekissebebis. Bailey heter hon ♥

5 dagar  8 dagar 
 12 dagar  19 dagar
24 dagar  25 dagar

Kolla hur hon växer, nu ser man riktigt skillnad från dag till dag. (4 veckor gammal imorgon!) Önskar att jag kunde hälsa på henne varje dag ju! Ovanför här är det en bild per tillfälle jag har varit ut och hälsat på ;)

Nu ska jag installera Bonniers Trafikskola 2009 på datan, sen går jag och lägger mig. Jobba dubbelt imorgon igen! Puss godnatt! ♥




Så har ännu en helg gått

Och vad har hänt? Hum. Tänker, funderar och kliar mig i huvudet. Haha, skoja bara!

I fredags städade jag lägenheten lite och åkte sen med Jessica och Olsson ut för att kolla på kattungarna som växer så det knakar. Syns skillnad på en dag liksom! Efter det åkte jag och Jessica till cafét där jag fick återse Stina. Supertrevligt ♥




Gårdagen var fullspäckad! Åkte in till stan med Jessica på förmiddagen, mötte upp Jennylee och gick runt lite, kollade i affärer. Inne på en zoobutik kommer Jenny på att "här står vi tre brudar och alla våra pojkvänner heter Johan". Lite kul då. Sen kom Jennys Johan och hämtade upp henne och jag och Jessica gick och käkade.


Hihi, bilden xD

När vi kom tillbaka hem for vi ut för att återigen titta till våra missekissebebisar, vuxit ännu mer ba! Och min sötnos är överallt, hela tiden! Sen åkte jag iväg med mamma, Per och pappa för att hämta min nya, röda soffa och efter det åkte jag och Jessica hem till Julia på grillkväll. Trevligt folk och gott att stoppa i sig :)




Sen va det ju inte slut där, utan när vi kom hem från det så kom Seb, Linus, Michelle och Robban och plockade upp oss i Robbans Oldsmobile, så for vi runt å cruisade i den ett tag och sen hem till mig och umgicks. Riktigt trevlig lördag må jag säga!

Idag har jag jobbat och möblerat om i lägenheten minsann. Fick en 28 " tv av pappa, med en smidig tv-bänk till. Taack.


Nu ska jag sova så jag orkar upp och jobba tididgt imorgon. Godnattpuss! ♥




Jamen lite blev gjort ändå

Jag får snällt fortsätta med min fina lilla lista imorgon. Fick ihop en del saker på min önskelista i alla fall, tänkte uppdatera den lite allt eftersom! Så ni som tänker köpa present till mig kan ju kolla in här då baaaa va, hahahaaa ;)

Tog en härlig promenad på eftermiddagen, passade på att plocka en massa gullvivor - mina favoritblommor typ! Gick till pappa å gav honom en tredjedel av buketten, sen vidare till farmor & farfar å gav dom den andra tredjedelen å behöll den sista själv. Myspys.

  

Kvällen har jag ägnat åt god mat, Halv åtta hos mig, datan och Medium. Nu ska jag ringa Johan. Puss godnatt! ♥




Wish list -09

* Hårtork
* Våg
* Brödrost
* Kaffebryggare
* Våffeljärn
* Ugnsform
* Svarta converse
* Fotbad
* Uppblåsbar dubbelluftmadrass
* Sovsäck
* Rökelse + hållare
* Stekpincett
* Strykjärn
* Presentkort
* Massageljus
* Locktång
* Körlektioner
* Massage




Snart är det helg igen

Och jag längtar! Trots att jag inte har något direkt inplanerat. Eller jo, lite. Men i alla fall. Igår va en ganska slapp dag, ägnade förmiddagen åt att leta upp en massa jobb som jag skicka in ansökningar till idag. Eftermiddagen och kvällen spenderades framför tv/dator och med epilering av benen. Lena och fina nu ba, najs!

Har precis kollat ett avsnitt Andra Avenyn och nu hade jag tänkt att jag skulle fortsätta med letandet efter arbeten som jag ska söka. Orkar dock inte sitta mer vid datorn känner jag så ska göra lite annat nu. Gör en lista över saker jag ska göra idag, säkrast så det blir nåt gjort. Haha ;)

* Söka en himla massa jobb
* Planera möbleringen av lägenheten, får soffa snart! Sen kommer marsvinen & kissemiss
* Påbörja önskelista (jag fyller ju år snart, minsann)

* Diska, dammsuga, skura

Ja, sådär då. Börjar om lite mindre än en timme så nu sätter jag fart. Puss, hörs! ♥



Kolan ♥ Systrarna sötnöt ♥ Donna




GILLA (Y)

Jag och Johans syrra Julia funkar bra ihop. Hon är en kul prick! Vi har inte träffats så många gånger, men har våra små saker för oss, som typ att skratta åt Johans imitation av en räkas ljud och att "GILLA (Y)" saker. Okej, kanske inte så kul för dom som inte fått det förklarat för sig. Men hihi i alla fall :)






Kvällsupdate

Blev inget arbetssökande idag, tar det imorgon. Är fortfarande lika pepp på det, men är för trött nu. Ska ringa Johan och prata lite istället. Mysigt sådär och så blir det lite lättare att somna.

Har spenderat eftermiddagen och kvällen med Jessica, promenerat, handlat och kollat en massa på tv. Supertrevligt! :)

Vet ni förresten vad jag har kommit på? Tittade nyss ut genom fönstret och upptäckte att det faktiskt inte är helt mörkt ute än. Underbart, eller vad?!

Puss godnatt på er nu ♥


Trasslan




Frullerullebullegulle

En sån här smarrig brunch sitter jag just nu och mumsar på. Tekaka med räkost, vindruvor, banan, ananasjuice och en kopp grönt thé med honung. Gott!



När jag är klar ska jag skicka iväg veckans horoskop till mamma och sen ska vi ut och gå. Min mamma saknar mig. Och jag saknar min mamma. Och när jag kommer hem från jobbet så ska vi också ut och gå Jessica! Eller huuuur?

Sen ska jag söka en massa jobb, för jag vill tjäna pengar så att jag kan köpa mig ett torp med stall, hästar, vovve, fler kissemissar och bil(ar). Då måste jag ju ha körkort också, men mina söta svärföräldrar har erbjudit sig att gå handledarkursen med mig samtidigt som de går den med Julia. Då kan jag köra både med dom och med mami och Per. Så kanske att jag lyckas innan mitten av augusti ändå? :) Man kan ju alltid hoppas!

Jag är pepp!




Jag delar med mig

Kanske ska man ta och berätta lite om helgen som varit? Låter bra, kör på det.

Skippade bowlingkvällen i fredags och åkte istället hem till Johan och mös lite i väntan på att hans föräldrar och syster skulle komma hem så att vi kunde åka och gratulera hans farbror som fyllde 50. Var en trevlig fest med smörgåstårta och gott att dricka :)

På lördagen åkte vi hem till mig, Johan åkte ut och hjälpte Olsson att fixa färdigt -59an och jag cruisade runt med grabbgänget och Izabell en stund. Mot kvällen bar det av till Gävle för cruising och grillning. Härligt värre!


Söndag = slödag. Älsklingen for iväg till stan för att jobba med musikalen, Urinetown. Jag for med Jessica och Olsson för att hämta en otroligt söt liten blå sak och sedan för att kolla på kissebebisarna. Så stora dom har blivit, växer så det knakar! Längtar tills man får hem henne ♥. På kvällen sam-åt vi och kollade på fyra avsnitt Full Frys, så kul!


Idag tog jag sovmorgon och sen var det back to work igen. Nu på kvällen har jag hängt med Jessica och min bror som kom över och behövde lite plugghjälp. Elvis hälsade på också, han hade Julia med sig. Vi åt popcorn.

Godnattpuss på er! ♥




Sorry bruden

Seriöst gumman, du kan ju inte ha förväntat dig ett mottagande med öppna armar efter hur du behandlat både mig och mina vänner.




Sunrise I greet you

Denna låt vaknade jag upp till imorse, alarmsignalen på Johans mobil. Får lite rysningar sådär.



Sunrise I greet you, the beauty of your light
so warm and tender was never the night
In tears I see you, the last time it will be
so give me your blessing, I'll meet my destiny

No rest for the Sinner
Hypnos refused me my sleep
This was the last night of my life
with wine I pondered on my deeds

I drank to the devil with servants
It's good with a friend where you go
No one would share my last chalice
So I drink to the ones that I know

Ring brother, ring for me
Ring the bells of hope and faith
Ring for my damnation
I am at the gallows end

With sad emotions, I sing this epitaph
my swansong, my headstone, the farewell of my heart
The hills of Tyburn, up where the gallows stand
only the vultures will come to see me hang

Behold the sight of my Golgatha
the gallows enlightened by the moon
proud of his art are the carpenter
his creation a tool for my doom

I am the outcast no winner
I am the fallen the one
that lived all his life as a sinner
The Tempter has called me his son

Ring brother, ring for me
Ring the bells of hope and faith
Ring for my damnation
I am at the gallows end

Soon it is time the dark has now fled
and I see the place for my death
the priest he will pray for my lost soul
I'm sure he's wasting his time

A sinner, a fool or a devil
or just a victim of life
It's no fun to burn in hell's fire
but I sure have enjoyed my life

Ring brother, ring for me
Ring the bells of hope and faith
Ring for my damnation
I am at the gallows end




And I miss you like hell



From the first time I laid my eyes on you
I felt joy of living, I saw heaven in your eyes

Me, oh my countryman
Wish you were here


I miss your laugh, I miss your smile
I miss everything about you


Every second's like a minute
Every minute's like a day
When you're far away


And I miss you like hell
And I'm feeling blue




Comviq kompis i mitt hjärta

Idag har det blitt en del snackande i telefon, en timme typ med Seb i eftermiddags å nu sitter jag och snackar med min älskade Johan. Eller, för tillfället lyssnar jag på Black Sabbat som spelas i bakgrunden hemma hos honom. Han skulle gå å höra nåt med sin far så tyckte att jag kunde få höra lite musik medan jag väntar på att han ska komma tillbaka. "Tur att vi ringer gratis!"

Så underbart att få höra hans röst, saknar honom så otroligt mycket. Vill ha fredag nu nu nu! Nu hör jag att han kommer tillbaka så hej på er. Sov gott så hörs vi imorgon! ♥




Nu spelar han gitarr för mig, mys eller vad? :)




Leker husfru:

Typ tvättstuga, diskberg, dammsuga, skura, bädda säng... Åh nej, inte bra kom jag på! Inte bra.

Och varför inte? Men åh, för att nu finns det ingen doft kvar av Johan i sängen, vilket innebär att jag kommer få ännu svårare att somna. Saknar honom något fruktansvärt och kan ligga och vrida och vända på mig i en timme innan jag somnar. Uscha!


Saknar han den dära långhåriga saken som ligger och krälar på golvet! ♥

Varför är det så långt till fredag? Okej, får tänka såhär då. Imorgon är det onsdag, då ska jag fortsätta leka husfru, jobba och promenera. I övermorgon är det torsdag, åka in till stan kanske? Har lite småsaker jag behöver. Ska söka en himla massa jobb också, är riktigt pepp må jag säga. Sen är det äntligen fredag! :D

Fredag = bowlingkväll med East Coasters och träffa Johan!
Lördag = Ballonglördag, grillning och Gävlecruising med East Coasters

Blir en najs helg, I think! Godnattpuss nu ♥




Laxlaxlax

Har för tillfället ingen fantasi. Lax är gott. Jag äter lax. Med skagenröra. Det är gott.

Spelningen i lördags va riktigt nice, ni som inte va där missade nåt! ;) Jag älskar att se folk göra något de älskar (eller höra folk prata om något de brinner för) och att se Johan där på scen, va ju fullkomligt underbart. Vilket drag! Kolla in min karl, röda tröjan i mitten!


Efter spelningen gick Jennylee och hennes Johan hem och jag och min Johan drog till Williams och tog en öl innan jag skulle till bussen. Kom hem vid ett och i säng till två så va lite trött när jag skulle upp tidigt för en heldag med Skivor till kaffet igår. Men det gick bra, är nöjd med tillställningen.

Innan vi åkte tillbaka till bruket passade vi på att hälsa lite på våra bebismissar, som har öppnat ögonen nu! Söööötisar <3


Idag va det segt att komma upp, tror det beror på vädret. Jobbat, fixat med musiken till danslistan och varit på dansavslutning. Vemod. Men blev en riktigt trevlig kväll och smarrigt med smörgåstårta!

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Jobbar dubbelt imorgon. Tammen klockan åtta och sen direkt till fritids. Ööööh, och tvättstugan efter det plus kanske möte. Hejaheja.

Puss godnatt på er! ♥




Åh åh åh!

Haha, kom inte på någon rubrik. Har haft ett par helt underbara dagar här kan jag ju tala om. Har haft min älskade Johan här sen i onsdags :)

På Valborg jobbade jag först tre timmar på förmiddagen, skönt att sluta redan vid två så man hann fixa sig och handla till grillningen och så. Vid femtiden bar det av i Olssons -59a ner till klubben där vi grillade och umgicks ett tag innan vi cruisade Österby runt. Myspojkvän som sitter med armen runt mig när han kör, hihi. Ner och slängde ett öga på brasan och sen styrde vi vidare mot Salacruisingen, härligt värre! Ena paret i fram och andra i bak, sen hade vi grabbgänget i Dodgen, helt galna. Sjukt kul va det i alla fall. In och fetta lite på Max påväg hem, gu va gott det va med lökringar.

Gårdagen försvann på något konstigt sätt. Låg och segade ganska länge och när vi väl kom upp så kom mamma och Anneli förbi i hennes Plymouth så jag, Johan, Jessica och Olsson hakade med på en cruisingrunda. Jag är lite kär i Annelis Plyma. Fast jag är mest kär i Johan.

När vi hade åkt färdigt drog grabbarna iväg för att fixa lite delar till Forden så då passade jag på att baka ut chokladfötterna till morgondagens Skivor till kaffet. Seeeeen åkte jag, Jessica och våra Johan:ar med -59an till Simbadet och grillade, Johan konstaterade att vi gör ganska mycket parsaker sådär. Mysigt ju!

Idag har vi bara tagit det lugnt och Johan har laddat inför kvällens spelning med Graveless. Jag, JennySpenny och hennes Johan ska in och kolla, käka nånstans innan. Blir najs ;)


Graveless ikväll på Ungdomens Hus, be there! Insläpp från 18, spelning kl 19.




RSS 2.0