Ensam fick sällskap

Hann precis diska så skrev brorsan på msn å frågade om han kunde komma över, behövde plugghjälp. Visst, jag skulle ha pluggat på min religion men brorsan betyder en himla massa för mig så klart man vill hjälpa honom. Pappa skjutsade över honom hit å de köpte med chips, ostbågar och en fanta. Jag stoppade in en pizza i ugnen, vi slog oss ner på golvet me godis, läsk å hans engelskaböcker å pluggade. Sen satte vi oss vid datan och kollade på lite roliga klipp på youtube, typ nigahiga, Björn Gustavsson å lite annat. Å så kollade vi in lite snygga skor på hollywood, hittade ett par jag blev sugen på. Blev alltså myspysfredag med brorsan istället för ensam med plugg.

Men usch alltså! Så fort jag har haft folk här å folket åker hem så blir de så sjukt tomt. Känner mig helt ensam i hela vida världen då typ. Så den tid av kvällen efter att brorsan åkt har jag roat mig med att lyssna på en massa Rännhåla Rockers, diska några sotiga ljuslyktor och messa med Seb. Blev sjukt sugen på bira också, perfekt eftersom jag hade i kylen, så knäckte en till ostbågarna som va kvar i skålen.

Nu är det dags för sängen, mamma kommer vid tio imorgon så då ska jag va ready to go. Godnattpuss! ♥




Grattis dubbelt upp!

Som sagt fyller Amir år idag. Hela 20 år blir han, värsta gamla gubben nu ju. Skoja lite bara, på sånt humör idag. Körkort i förrgår och födelsedag idag, massa firande! Kan känna mig stolt över att jag va först med att säga grattis till honom i år igen, haha. Fick ju ha honom här halva dagen så det är inte mer än rätt att hans polare (tror jag han skulle hitta på något med) får ha honom ikväll. Haha, låter som vi har delad vårdnad :P


Megastort grattis i alla fall till min underbara myspys karl! ♥




Home sweet home, typ

Har precis bara kommit hem och hunnit tända en massa ljus överallt. Myspysfredag ska det bli, trots att jag har hur mycket som helst att göra. Måste hinna ikapp med religionen nu, helst idag eftersom det förmodligen inte blir någon tid över för det imorgon. Ska ju till stan med mami och sen kommer Jennylee och Julia hit på en liten inflyttnings/tjejkväll. Och söndagen har jag ju bestämt ska vigas åt träning och att planera danskursen.

Igår kväll i alla fall så kom ju Amir hit, första gången sen jag flyttade. Underbart att träffas igen, va två veckor sen sist! Lagade gottismiddag och åt med tända ljus å så, supermysigt. Sen pluggade vi lite, kul att plugga tillsammans faktiskt, även om man inte pluggar samma sak. Kom i säng ganska tidigt faktiskt (för att vara oss vil säga), redan vid två hade vi släckt lampan och älsk roade sig med att ligga och skrika "nej" på lite olika sätt medan jag typ nyper honom och säger åt honom att va tyst för att det hörs skitbra in till grannen. Haha!

Sen va det meningen att han skulle åka vid nio imorse men vi va trötta (läs han va som vanligt mer trött än jag, haha) så bestämde oss för att snooza till tolv och strax innan hör jag röster i trapphuset å tänker: de låter som mamma, men va sjutton e de för gubbe hon har me sig? En av jobbarkompisarna kanske? Så typ for upp ur sängen å började klä på mig medan dom ringer som tokar på dörren. Visade sig att mamma hade stött på morfar och Inga på bruket när hon skulle hit å lämna lite post så hon tog med sig dom i tron om att jag varit vaken länge eftersom Amir skulle till plugget egentligen. Lite pinsamt, helt nyvakna liksom.

Fick iväg dom en stund innan älsk va tvungen att ta bussen till stan. Så hann ge honom hans födelsedagspresent och skicka med honom två fetingbitar kladdkaka att käka på bussen. Han fick en ring, som jag kom på nu att jag glömde ta kort på, skitsnygg i alla fall. Ser ut som en kedja typ. Och sen som sagt fick jag bråttom till jobbet :P

Nu ska jag poppa musik, diska och fixa nåt gott fredagskäk. Eller väntar ett tag med käket, är inte hungrig just nu. Puss ♥



Oj, vilken morgon!

Sovmorgon är ett ord som kan beskriva morgonen, men det stämmer inte helt. Hinner dock inte skriva och berätta om kvällen igår och morgonen idag just nu, blev lite stressigt nyss när Amir skulle åka så jag måste borsta tänderna nu och kuta till jobbet. (Får se om jag ska jobba med mitt barn idag eller om jag ska vicka för samma person som igår, beror på om barnet kommer eller inte.) Skriver när jag kommer hem. Puss på er! ♥




Nästan helg nu!

Men det spelar ingen roll, för den fulla rullen kommer hålla i sig hela helgen med. Det är så mycket att göra just nu men på något sätt känns det ändå som att de håller på att bli reda i allt. Sjukt hur det kan kännas så med tanke på att typ allt det viktigaste är kvar att göra. Kan vara för att jag börjat få lite smått ordning här hemma nu, sånt smittar av sig. Tro't eller ej!

Mitt fritidsbarn var hemma sjukt idag så vickade för en som va sjuk på en annan avdelning av fritidset idag. Blir nog så imorgon med. Ikväll kommer Amir hit, första gången sen jag flyttade. Han hade lika mycket att tänka på förra veckan som jag hade, haha. Ska hinna plugga juridik, städa och diska innan han kommer tänkte jag. Sen blir det till att laga en riktigt god middag, vi måste ju fira nu ju när han tog körkort igår och imorgon fyller han ju år! Ska fixa sånt gottis med kycklingfilé, nudlar, broccoli, cashewnötter och kokosmjölk som jag gjorde när iia va här tänkte jag. Sen kanske det blir en kladdkaka till efterrätt, får se om jag hinner.


Älsk och jag kvällen vi träffades för första gången

Imorrn måste jag ta itu med religionen, skulle egentligen behöva fixa med den idag men hinner inte med det också. Sen på lördag ska jag förmodligen in till stan med mami och handla till lägenheten, på kvällen kommer iia och JennySpenny hit på en liten inflyttningsfest. Ska bli mys att umgås med mina sötnosar igen! Så sover dom kvar och på söndag efter dom har åkt ska jag se till att lära mig alla mina kursares danser samt göra upp en grovplanering för den här terminens dans. Pjuuh, sen är jag kanske ikapp!

Vi hörs, puss på er! ♥




Det är skönt att få saker gjort

Känns inte som att jag har fått något gjort idag. Ibland kan jag må dåligt om det går en dag när jag gör absolut ingen nytta alls. Visst, jag kan ju bestämma att "idag ska jag inte göra något, bara ta det lugnt", men i vanliga fall blir jag stressad om jag märker att en dag har gått utan att jag har gjort nåt vettigt med den.

Vad har jag då gjort idag? Jag hann ju faktiskt in till stan (trots att jag försov mig en timme) och skaffa present till älsk, sen till jobbet och ta hand om ett kräkandes barn. Det var en utmaning utan dess like kan jag ju säga! Jag som knappt kan se eller höra någon spy utan att börja hulka själv. Till affärn en sväng innan jag gick hem, köpte en del såna där veckans varor typ - billigt är bra.

Orkade faktiskt inte laga nån mat idag så stoppade in en sån där färdig pizza i ugnen, klart på tio minuter. Skönt att slippa hitta på nån mat ibland. Sen hade tydligen bibblan fått in fyra av de åtta böcker som va kvar till mina kurser just nu, så kutade ner och hämtade ut dom.

Har också hunnit diska igenom allt porslin, glas och sånt som varit nerpackat. Bara silverbesticken och pepparkaksformarna kvar nu! Sen har jag varit ganska social på msn samtidigt så själva diskningen hade nog kunnat gå snabbare egentligen, haha.

Hmm, tydligen skulle våran basgrupp i juridiken lämna in det första arbetet imorgon och inte på fredag som vi trodde ser jag nu att jag har fått mail om. Härligt! Aja, är för trött nu, får kolla igenom det imorgon bitti. Nu kryper jag ner i sängen, puss på er! ♥




En man med körkort

Stooort grattis till mitt busfrö till älskling som klarade körkortet idag! Fick mess imorse där han skrev att han visste att han inte skulle klara det bara för han mådde dåligt. Så när han messade vid två att han inte klarade det blev jag ju inte direkt förvånad. En stund efter det kom ett mess där det stod: jag skojade, jag har körkort nu. Shit, blev så himla glad men precis just då så spydde ungen på fritids så jag kunde inte svara. Så ringde han och lät jättebesviken: varför svarade du inte för? Talade om att jag va på jobbet, så han blev happy igen och skulle ringa upp ikväll sen. Vi hann snacka en liten stund i alla fall, sen spydde ungen igen. (Jag tänker minsann inte bli magsjuk!)


Så nu har man karl med körkort, najs! Grattis till snyggingen i mitten ;)




Jag är ju ganska bra ändå

Jag hann både till Clas Ohlson och fixa present till sötisen. Dock hade dom inget av det jag skulle ha på Clas Ohlson, eller ja det fanns två olika såna där sopkorgar som man har inne på toan men budgeten va ju grymt ful och den andra som såg okej ut gick på 500 spänn! Jag höll på å smälla av, aldrig att jag lägger ner 500 spänn på nåt man ska slänga skitsaker i...

Dags att fixa lite lunch nu, blir äggröra. Sen bär det av till jobbet, där onsdagar (allra helst varannan vecka) är softisdagar för mig. Typ ;)




FFF (Fitta för fösovning)

Jag vaknade ju när klockan ringde vid åtta! Sen la jag mig och tröck av väckarklockan å tro på sjutton att jag va så trött så jag somnade samtidigt. Haha helt sjukt ju. Vaknade nio och räknade ut att om jag åker nu vid tio så har jag en halvtimme på mig inne i stan. Hinner jag i alla fall fixa presenten åt älsk, hoppas jag hinner in på Clas Ohlson också och skaffa microfibermopp.

Nu måste jag borsta tänderna, fixa håret och dra. Puss ♥




En bra början

Nu har jag fått så mycket ordning som jag kan få just nu i klädkammaren, behöver få hit min byrå eller införskaffa något annat bra förvaringssystem (som om jag skulle ha råd med det?) så att jag kan få fix med alla linnen, t-shirts, sovkläder och sånt som inte ska hänga på galgar. Måste fixa nåt bra skoskåp också, eller lär nog ha flera stycken med tanke på hur mycket skor jag har, att ha i hallen.

Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon blir det upp tidigt eftersom jag ska in till stan och köpa present till älsklingen innan jag börjar jobba. Vore skönt om jag hinner få undan lite disk innan jag åker också. Så ska jag passa på att plugga lite på bussen på vägen in också, det gäller att vara effektiv nu för att komma ikapp!

Sa jag sängen nu? Ska betala lite räkningar först bara, sen så får John Blund ta mig. Eh, ja det lät ju bra. Godnattpuss ♥




Nekromantix <3

Håller på och fixar i klädkammaren, en av alla de punkterna jag ska ta itu med. Kanske inte den viktigaste, men jag fungerar inte riktigt när allt är en enda röra runt mig. Får inte riktigt ro liksom att plugga och så då... Fick samtidigt ett riktigt sug att lyssna på Nekromantix. Ett bland de bästa psychobillybanden jag har hört, kärlek till dom!






I like it like that


Ett välstädat, ordentligt ordnat badrumsskåp - underbart!




Konsten att komma ikapp verkligheten

Jag vet att jag kan det, för jag har lyckats med det så många gånger förut. Men det känns ändå tungt när man slås av allt som faktiskt måste göras. Inte nog med alla vardagssysslor som att tvätta, diska, städa, laga mat, handla och jobba ska jag nu också se till att göra en himla massa andra saker. Det är dags för ännu en av mina populära listor.

*Lära mig alla danser som mina kursare lärde sig förra terminen
*Hitta musik till allt det
*Beställa kurslitteratur till juridiken och religionen
*Plugga ikapp det som hittills har varit på kurserna
*Få ordning i klädkammaren
*Diska klart allt porslin och bestick så jag kan börja använda det
*Åka till stan och inhandla massa viktiga prylar till hemmet
*Betala räkningar
*Fixa present till älsk som blir 20 på fredag,  f ö r s l a g  n å g o n ?

Hmm, tror det va de viktigaste i alla fall. Tänk va skönt det vore om allt blev gjort bara man skrev ner det! Drömma kan man ju, men nu måste jag sätta igång med något på listan. Går ju lite lättare i alla fall när man får det nerskrivet. Mer överskådligt liksom. Puss på er ♥




Funderingar över ett duschdraperi

Som jag skrev tidigare så var mami gullig och köpte ett duschdraperi åt mig när hon va in till stan förra veckan. Va ju lite knepigt över telefon att förstå hur dom olika hon beskrev såg ut, men fastnade på något sätt för det här. Tur va väl det, för jag blev supernöjd.

Måste ändå säga att jag egentligen inte gillar duschdraperier. Dom ska dras hit och dit och helst ska dom torka utsträckta eftersom att det är mögelrisk om man drar ihop dom. Det där är jag ganska bra på att glömma bort har jag kommit på. Blev lite fundersam också över den lilla tvättrådslappen som sitter på, där det står 30 grader. Jag menar - jag duschar oftast i temperatuerer över det! Krymper det då? Haha...


Men det värsta av allt med duschdraperier måste väl vara att dom sugs mot en när man står där och duschar. SLUUURP bara, så sitter det fastkletat emot hela kroppen. Så himla obehagligt! För tillfället har jag löst det problemet med att dra ner draperistången en bit och lägga schampoflaskor längst ner på draperiet. Funkar ganska bra men dock fick jag lite problem en dag när draperiet lossnade, haha shit va jag garvade. Ska nog köpa såna där ni vet som man sätter i bordsduken på utebordet på sommaren, för att den inte ska blåsa av. Det kanske funkar.

Vad tror ni? Eller har någon nåt annat tips?




Dagen efter raggarpuben

Haha, kom på att jag inte la upp klart med bilderna från medlemspuben. Glömde helt bort det när det blev så mycket med flytten och allt. Här kommer i alla fall lite bilder från dagen efter, alla var sådär lagom pigga och fräscha.

1.    2.    3.
4.    5.    6.


1. Frukostdags, det bjöds på varma mackor hos Olsson.   2. Johan som Elvis.   3. Eeeh, pigga och glada?   4. Linus tog hand om disken å Sandra torkade.   5. Dags för Olsson att tömma Ursula på luft.   6. Vi, typ hälften av ungdomarna, i städpatrullen tog hand om städningen. Seb klarade av moppningen helt super, haha!




Jamen det löste sig ju ändå?

Jag är inte den som är den, men vissa saker stör jag mig faktiskt på riktigt ordentligt. En stund i alla fall. Konstigt hur vissa människor bara ändrar sig sådär från en gång till en annan, först verkar värsta hjälpsamma men sen när det väl är dags då antar de bara att man ska ha fixat allt helt själv trots att det inte varit min uppgift ens. Man frågar inte man bara antar. Good to know. När det sen ändå löser sig tack vare en person som jag vet är hjälpsam, som jag kan lita på till 120 %, så fortsätter man ändå med det dåliga humöret. Snälla nån, vi är där för att ha kul! Och det löste sig ju så sluta tjura, smile för sjutton.

Så, nu har det gått över.




Och dom ska man ha råd att vänta på?

Men shit alltså! Sitter här och tar mig igenom min att-göra-lista för dagen. Ringde Guy nyss å det gick ju bra, han skulle nog komma idag å fixa det som ska göras. Najs! Nu får jag fix på eluttaget i badrummet, lampan i köksfläkten, öga på ytterdörren plus en hatthylla i hallen. Wiihoo :)

Så ringde jag till CSN nu å inte nog med att man blev tokstressad av det sju miljarder mil långa förinspelade meddelandet där man ska knappa in en massa olika siffror beroende på vad man har för ärende. När man äntligen har tagt sig igenom allt knappande så säger en röst: "det är många samtal före dig i kön" (jag tänker: attans, nu blir det lång väntetid) "beräknad väntetid: fem minuter" (men skönt, det kan jag ju vänta i alla fall) "antal samtal före dig i kön: 48" (48?! Men tjoho säkert ni att det tar fem minuter! Tror ni jag är gjord av pengar eller?) KLICK!




Mycket på agendan

Hmm, känns ju sådär lagom bra att man försov sig idag. Har så himla mycket som ska fixas. Men jag behövde väl få sova ut lite, det har ju inte varit så mycket sova under sista veckan. Får göra upp en att-göra-lista för dagen, så jag inte glömmer bort något.

Att göra:
*Ringa Guy om ett öga & eluttaget i badrummet som inte funkar
*Ringa CSN om studiebidrag
*Gå igenom danserna som mina kursare lärde sig förra terminen
*Leta kurslitteratur på blocket, annars beställa

Ja, det va nog det allra viktigaste... Sen vore det också bra om jag hann plugga lite, fixa med kår och nationsmedlemsskap, e-legitimation och en del andra saker. Men om en och en halv timme ska jag gå till jobbet så det lär jag väl knappast hinna.

Efter jobbet hänger iia med mig hem, hon skulle bjuda på pizza eller något sånt mumsigt. Blir perfekt innan jag drar iväg på den första dansträningen efter juluppehållet. Vi hörs, puss ♥




Gårdagen

Blev ju väldigt kort sammanfattat igår eftersom jag va så sjukt trött då.

Jag som hade sett fram emot att få sova i alla fall åtta timmar fick tvinga mig upp efter en för kort sömn ändå eftersom jag skulle in till stan på den obligatoriska introduktionen för juridiken. Tog bussen hela vägen in till stan istället för att byta till tåget, för då kunde jag passa på att läsa igenom all info som jag hade fått om kursen. Två flugor på smällen liksom.

När jag klev av bussen stötte jag på Julia S och det visade sig att hon skulle gå på stan med Jenny S, som jag inte hade träffat på evigheter. Blev så himla glad! Gick runt med dom en halvtimme innan jag va tvungen att ta mig till Ekonomikum. Dit hittade jag ju också helt på egen hand, kände mig skitduktig med tanke på mitt urkassa lokalsinne.

Fick info och så å sen blev vi indelade i våra basgrupper som vi kommer att jobba i under hela tiden med den här kursen. Blir typ bara en uppgift som är helt individuell, så den lär man ju verkligen få till helt kanon. Gruppen verkar vara okej i alla fall, tur det. Vi fick pröva på lite olika mål å sådär för att komma in lite i jurist-tänket, spännande. Det va dock lite drygt sen under den sista timmen för då va det en kille som stod å snackade om typ samma saker som vi fick höra på juridiken på gymnasiet, haha.

Hann precis med tåget hem sen 19 över fyra, passade på att fixa i mig lite äggröra, städa, diska och baka kladdkaka medan jag väntade på att Johan skulle komma. Han kom sen vid halv åtta nån gång och vi slog oss ner på golvet för att snacka och fika. Som tur va gillade han kladdkakan trots att den hade varit inne fem-sex minuter för länge, hade haft timer på micron men den la av så då hade jag ju ingen direkt koll på tiden... Den funkar nu igen den knäppa saken.



Johan & jag på East Coasters medlemspub i december


Senare på kvällen drog vi över till Olsson och Jessica, blev bjuden på bärs å kollade på gamla bilar på youtube. Sen drog vi ut med Olssons Ford Fiesta, Johan körde, ner till brandstationen å sladdade runt. Värsta karusellen, jag å Jessica satt i bak å skrattade å skrek. Sen ut å köra lite fort å när vi körde in i andra ändan av bruket säger jag att Johan måste svänga för de e värsta hålet i vägen där framme. Så han svängde å de blev rätt in i en grushög så Olsson fick ut å putta, haha!

En bra dag å en sjukt kul kväll blev det :)


Den lilla (halv)svarta

Har har ni den då, mitt senaste fynd! Inköpt på Gina Tricot för en tredjedel av ursprungspriset, blev 49 spänn vilket var precis lagom för min plånbok just nu. Underbart, nu längtar jag ännu mer efter sommar, sol och raggarfest!


V a d  t y c k s ?




Ojdå

Långdusch är härligt! Mamma kommer om en kvart så jag måste klä på mig å sådär nu. Hämta möbler och grejs, wiiihoo :D

Uppdaterar senare idag/ikväll, puss ♥

Godmorgon världen!

Har precis pratat med mami och vi bestämde att vi ska åka till morfars stuga idag för att hämta hit i alla fall ett bord å stolar plus de lådor med bestick å lite mer koppar å sånt som jag har står där. Ska bli nice att få hit lite mer grejs! Efter det åker jag hem till mamma för å packa ihop lite saker där, lär nog passa på att ta med mig datan också så jag kan lägga över de sista som fattas från datan där. Sen vore det ju helt underbart om man hinner rida en sväng också, men det vette sjutton om jag gör. Aja man kan inte få allt ;)

Så nu blir det söndagsfrukost bestående av rågmacka med skinka, fil med kanel&äppelmüsli samt ett glas juice - super! Andra Avenyn till det, snart är jag ikapp och kan bara kolla på ett avsnitt i veckan - vad ska jag ta mig till?! Får börja kolla på massa andra serier också, haha.

Duschen efter, sen ska jag berätta mer om gårdagen samt lägga upp bild på nya klänningen så ni får se den snyggingen. Puss ♥




Megatrött

Händelserik dag! Är så sjukt trött just nu så sammanfattar lite i punktform bara så skriver jag mer utförligt imorgon ;)

*Läsa all juridik-kurs-info-grejs på bussen in till stan
*Träffa Jenny & Julia S, va sjukt länge sen så blev asglad
*Handla superbillig snyggingklänning, kommer bild imorrn!
*Juridikintroduktion på Ekonomikum 12-16
*Skynda till tåget hem
*Baka, städa lite, laga mat & diska
*Fika med Johan
*Över till Olsson & Jessica
*Ut å leka lite i Forden
*Läsa bloggar & msn

Och nu ska jag stoppa i mig en nattmacka och sen blir det sängen. Imorgon tror jag vi ska åka och hämta hit lite möbler och mina bestick. Så måste jag ju förbereda lite för danskursen också, å lära mig dom danserna de har lärt sig förr, om de e några jag inte kan...

En tripp till Ekonomikum

Vi hade sjukt kul igår kan jag säga, men får berätta mer om det senare för just nu sitter jag å käkar frukost, ska till bussen om mindre än en halvtimme och har varken klätt på mig helt eller sminkat mig. Men det fixar sig, i värsta fall kör vi sminkningen på bussen för jag orkar inte byta till tåget idag. Latmask.

Har precis suttit och kollat på kartan över Uppsala och tror nu att jag kommer lyckas hitta till Ekonomikum. Har ju varit dit en gång förut men kommer sjutton inte ihåg mer än åt ungefär vilket håll i Uppsala det ligger, haha. Jag och mitt lokalsinne.

Tycker ändå det känns lite konstigt att juridiken som är helt IT-baserad ska ha en obligatorisk irl-träff medan religionen som faktiskt har vissa frivilliga campusträffar inte har någon obligatorisk närvarokoll nu vid kursstart. Men aja, man ska inte förstå allt.

Någon som har förslag på vad man ger sin pojkvän i 20-årspresent? Puss ♥




Stressad

Ja, himla tur kan jag ju säga att jag fick gå en timme tidigare ifrån jobbet idag. Var ner på bibblan med en lista på alla ISBN nummer på dom böckerna jag kommer behöva nu till religionen och juridiken. Gubben säger: mjaaa det skulle ju underlätta om jag fick alla namn på böckerna och författarna också... Jag säger glatt att jag kan gå hem och fixa det å komma tillbaka om en halvtimme cirka för det lär de nog ta att fixa fram det. Så kutar hem å skriver upp allt de plus en matlista (eftersom jag ska baka kladdkaka till imorrn när Andersson förmodligen kommer över på kaffe) å kutar tillbaka till bibblan igen. Då säger gubben: eeeh, behöver du verkligen alla som här böckerna? Då har jag liksom precis sagt det innan! Blir så himla trött. Slutar me att han letade fram två av tio böcker åt mig, säger att restan ska han börja leta fram nästa vecka och får jag tag på böckerna på nåt annat sätt (d.v.s. köper dom för strax över 2000 spänn!!!) så ska jag höra av mig. Hade bra god lust å smälla till gubben!

Kuta in på affärn i alla fall där jag stötte på farmor & farfar, det va nice. Nu har jag precis packat upp de jag handlade å ska skynda mig att hitta nå bra kläder och sminka mig för om en halvtimme kommer Lena T.O å plockar upp mig eftersom vi ska till en jobbarkompis på middag. Blir käka fisksoppa och dricka vin, sköj. Hoppas vi inte kommer hem alltför sent bara, måste komma i säng i tid så jag hinner baka imorrn. Å fixa fram karta till den där introduktionsträffen jag ska på för juridiken. 12-16 i stan, blööööh!

Puss på er & hoppas ni får en mysig kväll ♥




Myskväll med iia & camsex med Jenny

Ibland ska busar jag till det lite. Hihi.

Juliia har precis åkt hem efter våran asgoda middag bestående av nudlar, kycklingfilé, cashewnötter, broccoli och kokosmjölk. Blev verkligen underbart gott! Efter middagen blev det kaffe med pepparkakor å whiskeychoklad som Linus lämnade kvar här i söndags (ta den, den e äcklig!) och under hela tiden cammade vi med Jennylee. Haha va skitkul, måste vart intressant å se oss sitta på golvet å käka! :P Nä, men vi hängde mycket vid datan också faktiskt, sociala som vi är.

Nej usch nu går ögonen i kors och jag tänker göra ytterligare ett försök att komma i säng innan tolv, vilket jag förmodligen kommer att misslyckas med. Konstigt det där. Igår kollade jag på klockan då den va halv elva å tänkte att jippie, jag kommer sova vid elva idag! När somnade jag? Hmm...halv två tror jag klockan blev...

Jaha, nu svarade jag på ett mess ifrån Seb å vips så va klockan tre minuter över tolv. Då sket det sig igen då, haha! Godnatt på er nu, vi hörs imorgon ♥


iia & jag på en av alla våra tjejkvällar




Esset & en kopp kaffe

Sitter här nästan precis hemkommen från jobbet med en kopp rykande kaffe och lyssnar på lite blandad rockabilly, asnajs! Va in på affärn för jag behövde köpa ny filmjölk och då hade dom julknäckebröd för tio spänn per paket. Älskar julknäcke å jag har falukorv å Johnny's senap hemma så det är helt perfekt! Köpte två paket så kan jag dela med mig till marsvinen sen när dom flyttar hit också :)


Hann få upp ganska mycket kläder innan jobbet, dock har jag minst lika mycket kvar och som sagt jag fattar inte vart alla kommer ifrån... Nej nu känns det som att jag borde diska och förbereda lite för matlagningen här, iia kommer om typ en timme. Myspys! <3



Trosor, strumpor & en himla massa BH:ar

Mami kom över för en timme sen och hade med sig nästan alla mina underkläder (som jag självklart hade glömt ta med mig i flytten, smart Sanna, smart!). Nu har jag plockat upp allt på sängen bara för att då måste jag bestämma en plats där jag ska ha dom innan jag drar till jobbet, för ikväll kommer Juliia över hit på middag. Hon vikarierar på mitt fritids idag så när hon har slutat kommer hon upp, ska bli grymt kul och mys med sällskap :)

Mammen hade med sig min stora spegel också så nu kan jag kolla om jag ser okej ut hela jag liksom, istället för bara överkroppen som är pretty much it man ser i badrumsspegeln. Så hade hon med sig min vitlöksdressing också, blir mums på maten, och IKEA katalogen. Jag fick ju presentkort på 500 spänn där i julklapp av mami & Per så ska dit nåt snart och införskaffa lite spännande saker till lyan.

Nu börjar filen se lite mysko ut så dags att starta ett avsnitt Andra Avenyn och stoppa i sig frukosten för att sedan fortsätta packa upp alla kläder. Jag förstår inte vad alla kommer ifrån! Puss ♥




Sovmorgon!

Inte fram till nu då, haha, men det va riktigt skönt att krypa ner i sängen igen efter att mamma hade ringt och sagt att hon skulle komma upp med lite grejer på lunchen. Sov till halv tio tror jag, nice som attan!

Hade två timmar på mig att duscha å pula lite innan mamma kom upp - och hon hade med sig Hicko! Hunden blev skitpaff å bara stod å glodde i några sekunder, sen flög han på mig och kramades å slickade i ansiktet. Söthunden <3 For runt i lägenheten sen å luktade på alla grejer innan han la sig ner å ville gosa mera. Mami hade lunch med sig, skitgod schnitsel eller hur det stavas. Vi fick sitta på golvet å käka för jag har ju inte fått hit nå bord än, men det va ganska mysigt.

Jobbet sen å efter det blev det långpromenad med papi och Ingela, sen blev jag bjuden på middag där. Trevligt va ordet. Ner på affärn en sväng sen och nu håller jag på å hänger in alla mina kläder i klädkammaren eftersom mamma hade galgar med sig när hon kom idag. Puss på er! ♥




Älskade lillebror!

Min brorsa har avblockat mig på msn! Hihi, det tycker jag va gulligt. Han saknar mig, det märks. Syrran har flyttat hemifrån. Vi bestämde i alla fall att han ska komma över hit nån kväll å så ska vi kolla på film, köra dansmattan å käka godis. Ska bli najs! Och mys med för den delen, vi kommer bra överens nu för tiden :) ♥





En bild från Knut

Jag var sådär duktig (läs glömsk och stressad över håret) och tog inte en enda bild på varken våra Knutförberedelser, knutandet eller festen i Folkan i lördags. Turligt nog hade Sandra Ho. tagit en bild på oss när vi gick runt på torget, så jag snodde den. Tyvärr är det bara jag och Linus som syns på bilden, men bättre det än ingenting!


En T-bird och en Sandy

Kom precis på att mamma tog lite bilder på oss! :D Ska be henne skicka över dom när hon har lagt in i sin dator, så får ni se lite bättre hur vi såg ut som Grease. Inte alla förstod vad vi va utklädda till (stackars obildade människor som inte har sett Grease!) Sjukt kul hade vi i alla fall, och de e de som e huvudsaken. Yeah!




Hur svårt ska det va?

Nu har jag varit ner och lagt lite grejer på postlådan, lämnat in ansökan om ICA-kort och sen kutade jag in för att köpa min andra diskpropp. Alltså köpte en på ICA igår, tyckte den såg lite mysko ut men det va ju den enda modellen som fanns så tänkte såklart att då måste den ju passa. Kom hem, provar den och vad händer? Vattnet rinner ut! Aha, tänker jag, den kostade ju bara 14 spänn så skitsamma då. Gick in på Konsum idag och hittade en nedsänkt, som det ska va här. Kom hem, provar den och vad händer? Den är för liten så vattnet rinner ut! Hur fucking svårt ska det va att hitta en diskpropp som passar?!

Mamma ringde från stan nyss, hon ska köpa duschdraperi åt mig. Yes liksom, snart kan jag duscha utan att hela badrummet blir swimmingpool! Hon skulle kolla efter diskpropp också, gullemamma <3 Hoppas hon hinner hit innan jag går till jobbet.




Ibland är jag bra pantad

Rubriken har inte något att göra med resten av inlägget, men jag kom på en sak jag sa igår som var fel och kan leda till att det blir lite tungjobbat idag. Röv också!

Orkade inte gå upp förrän åtta idag så har inte hunnit med så mycket mer än att plocka undan lite, tagit fram massa badrumssaker, käkat frukost å kollat på Andra Avenyn. Nu sitter jag å mobbar Ekkah på msn, ganska kul.

Har grymt ont i nacke, axlar och rygg. Någon som vill ge mig massage?




Det nya livet

Tror inte det kom nån gubbe idag så det blir till att gå upp ett tag innan åtta imorgon med.

Idag va en sån där ganska jobbig dag på jobbet. Det är när det är såna dagar man är glad att dom inte är längre än tre timmar. Kom hem och satte mig med en kopp kaffe till ett avsnitt Andra Avenyn (jag vill ha riktigt kaffe, mitt fryskaffe smakar konstigt), drog iväg till affärn (handlade massa bra saker) och sen gick jag över till Olsson med hans sopborste som blev kvar här efter helgens uppsopande av krossad glasflaska. Blev kvar och snackade ett tag och när jag precis hade kommit hem å börjat med maten ringer dörrklockan typ en miljard gånger å jag dampar på lampknappen till hallampan, eftersom det tog en evighet innan jag hittade den. Haha! Det va nästa granne, Birk, som kom över för å se hur jag hade det. Kul att man känner hälften av dom som bor här :)

Middag till ytterligare ett avsnitt Andra Avenyn (ja, men jag ligger efter och försöker kolla ikapp faktiskt) och sen fastnande jag på msn och snackade med mamma, mys! Nu lär jag väl diska, för sånt ska man väl inte göra efter tio på kvällen? Eller är det efter elva? Aja, trött som attan så lär väl sova snart med. Ska läsa ikapp några bloggar först bara, har inte hunnit läsa på några dagar nu. Puss på er! ♥




En blöt morgon

Haha, ja den rubriken lät ju lite sådär lagom bra. Dock sammanfattar den ganska bra hur  dagen har varit hittills. Klockan ringde 20 över 7, eftersom det skulle kunna komma någon och inspektera bredbandsinstallationen redan vid klockan 8, kände jag att jag ville vara uppe och påklädd då.

Tog en riktigt lång dusch (en lång dusch så tidigt på morgonen i vaaaaarmt vatten va inte ofta man kunde ta hemma hos mamma i skogen, hihi) och märkte sen att i princip hela badrummet plus hyllorna inuti badrumsskåpet var helt blöta. Jag har ju inget duschdraperi! Måste införskaffas snarast. Efter duschen var det dags att diska lite grejer till frukosten, det mesta är ju dammigt eftersom det har stått nerpackat, och de nya grejerna vill man ju också diska.

Sen har jag i alla fall suttit här vid datan och kollat på ett avsnitt Andra Avenyn till frukosten och nu är det dags att fortsätta pula här i lägenheten. Ingen skymt av nån gubbe än. Puss ♥




Egen lägenhet.nu

Jag är väldigt seg och trött idag, va ju full rulle från nio igår morse till fem imorse! Gårdagen kan sammanfattas med att jag höll mig till hela min planering jag gjorde upp här på bloggen. Sandra och Niklas kom ett tag innan fyra å sen messade Seb vid fyra å talade om att Richard som skulle köra inte hade kommit så dom fick ta en av Sebs bilar hit. Dom kom så småningom iaf, gjorde ju inget eftersom det gick ganska snabbt för dom att fixa sig inför knutandet. Mig däremot tog det evigheter för eftersom jag skulle locka hela håret...

Vi hade sjukt kul när vi gick runt på torget med vår musik. Så va jag, Seb, Sandra & Linus upp på scen å buggade oxå medan Jessica höll reda på musiken. Olsson, Pontus å Niklas va nån annan stans då, haha. Sen bar det av till Folkan för mera dans, snack med massa folk jag inte sett på länge, ännu mera dans och det slutade med att Niklas fick bära mig halva vägen hem för jag inte kunde gå. Har ont som attan fortfarande, hihi.

Sen somnade alla vid fyratiden utom jag å Seb som snackade till fem tror jag. Blev väckta av Olsson som kom å ringde på dörren vid niotiden tror jag men ingen orkade upp då så vi sov väl till elva tror jag.

Ett tag efter frukosten åkte Sandra å Niklas hem å sen skulle grabbarna till Olssons föräldrar å riva en husvagn. Seb blev kvar här eftersom han var lite ehum hur säger man...halvt ur funktion? Vi försökte med några koppar kaffe men utan större framgång. Blev väldigt tomt sen när alla åkte hem vid fyra må jag säga.

Nu ska jag tända lite fler ljus, inviga duschen och ha en välförtjänt myskväll. Blir upp vid sju imorgon eftersom det kan komma nån och inspektera bredbandsuttaget vid åtta. Då vill jag gärna vara påklädd! Puss ♥

[0 som i idag smäller det] - Esset flyttar

Blev väckt av mamma vid nio, med orden: God morgon flytterskan! om 40 minuter ungefär kör vi iväg med de första lassen, men själva flytten är inte det enda som händer idag. Måste göra en lista...

* Duscha, frukost, packa bilarna & släpet
* Köra skyttetrafik här emellan och lägenheten
* Packa upp lite så att allt folk får plats ikväll
* Handla lite mat
* Va i lägenheten igen senast halv fyra eftersom alla kommer vid fyra
* Förbereda oss för knutandet på bruket
* Knuta, fest i Folkan, sova hos mig

Sådär, nu är det bara att köra igång. Vi hörs! ♥

[0 som i NOLL dagar kvar]

Idag fick jag äntligen nycklarna till lägenheten! Så efter samverkansdagen med jobbet och firande av pappa som fyller 45 idag (GRATTIS!) åkte vi förbi där med lite saker. Imorgon vid halv elva åker vi in med nästa lass, bl.a. sängen, och sen blir det några vändor fram och tillbaka under dagen, fram till typ tretiden nån gång.

Hela gänget kommer till mig i lägenheten sen vid fyra då vi ska börja fixa oss inför knut-kvällen. Hmm, känns som man borde köpa typ korv eller nåt som e lätt å fixa ihop å käka innan vi drar ut sen. Å frukost måste vi ju ha också, har typ lite kryddor bara ju haha! Nu är nog allt fixat med kläderna å sånt i alla fall, eller typ nån sak kvar. Men vad kan jag ju inte skriva här ;)

Nu måste jag fortsätta packa så jag kommer i säng i tid ikväll, blir ju sent plus mycket jobb imorgon. Ska försöka blogga nåt om vad som händer, men kan inte lova att jag hinner. Pussa ♥



Nästan färdigpackat nu




Ge mig lördag

Tar en paus i packandet.

Jag längtar sjukt mycket nu! Sandra ringde för ett tag sen å talade om att hon å Niklas hade allt fixat nu till lördag när vi ska klä ut oss å knuta på torget. Jag har mitt fixat oxå å Seb messade att han hade sitt klart med nu, då har säkert Linus å Pontus det med. Fick mess av Jessica med å hon ville oxå va med å det klart hon ska, ju fler desto roligare! Får se vad Olsson hittat på att va, han va inte så sugen på våran idé. Haha. Aaaaah, ge mig lördag - jag spricker snart för jag är så pepp! Synd bara att inte Andersson kan va med. Köra nå band på spelning i Stockholm just då, attans.

Nej borde kanske hoppa i säng nu istället för att fortsätta med packandet? Har ändå fått ganska mycket packat nu å ska upp sex imorrn för å hinna duscha innan vi drar iväg på den där samverkansgrejen med jobbet hela dagen. Aja, får ju typ betalt för två extra arbetsdagar så det är ju nice! Godnatt ♥




I love sopsäckar

Hittills har jag mest packat ner kläder. Har typ fem plagg kvar i garderoben plus kläder till när vi ska klä ut oss på lördag. Nu funderar jag. Har svårt att bestämma mig för vad jag ska packa först, i vilken ordning och så. Alltså allt ska ju packas men ändå, svårt att veta vad man kommer behöva använda nu de sista dagarna. Äh, nu kör vi!


Svart packad sopsäck, typ?




Nu är det imorgon kväll

Sjukt lugn dag på jobbet igår må jag säga, skönt med sådana dagar. Idag var det precis tvärt om så just nu är jag helt slut i skallen. Är ganska trött också eftersom vi inte somnade förrän framåt femtiden i morse, så det blir sängen tidigt ikväll så att jag orkar med den där samverkansgrejen vi ska på med jobbet hela dan imorgon.

Ringde för å höra om hur det går med lägenheten, skulle ju egentligen få den idag. Badrummet hade blivit klart idag så det va kvar att skruva in handfatet å sådär, men sen hade tydligen förra hyresgästen slarvat bort en av nycklarna så nu va dom tvugna att byta lås också. Det var beställt och skulle komma idag eller imorgon, förmodligen. Jag kommer ju inte ha nån möjlighet att hämta ut nycklarna imorrn men det kunde mamma göra så nu hoppas jag verkligen att det blir klart imorgon! Vi tänkte ju va ett gäng hemma hos mig där å fixa oss inför knut på lördag ;)

Nä, hann inte packa nåt igår innan jag drog till jobbet så ska göra det nu. Flyttlasset ska ju trots allt förhoppningsvis gå nu i helgen! Puss ♥

En tur i skogen

Kom precis hem efter en underbart mysig ridtur i skogen tillsammans med Lena. Det var evigheter sen vi red sist, tror inte jag har ridit sen i slutet på november så Emma har liksom stått i typ en och en halv, två månader. Inte bra. Dock hade hon till min stora glädje inte fallit ur så mycket som hon gjorde sist hon blev ståendes ett tag. Men ändå, den hästen måste ridas! Det kommer jag göra även fast jag flyttar, känns bra att ha det kvar. Jag menar, har ju ridit hela livet och hos Lena sen jag va 13.

Nej, nu tänkte jag hoppa i dushen, fixa lite lunch och packa nån flyttlåda innan det bär av till jobbet. Just ja, måste ringa farmor också och säga att jag äter där ikväll. Ska till Amir vid sextiden och sen blir det ju till jobbet direkt därifrån imorgon. Så vi hörs imorrn kväll! ♥




Jag har vunnit £750,000!!!

Stort tack till Anne Cook som nyss mailade mig ifrån Chandra M James mail för att berätta att jag ska kontakta Mr Richard Dawson och tala om hur stor summa jag vann på min mailadress i deras tävling som avslutades idag den 12 januari. Får jag hälsa? Åh, tack så mycket! Bättre lycka nästa gång Mr (eller Mrs/Ms) Lurendrejare. Och just ja, du har också vunnit. En kurs i engelska. Du behöver bara skicka din mammas betyg från 8:an till min blivande rektors fru. Grattis önskar mina vänner och familj!





I Gimo och kollar in gubbar

Haha, men det är ju inte så illa som det låter. Knut idag och eftersom jag fick höra att en del trevligt folk (Johan, Linus & Pontus) skulle dit så va det ju nice att mamma å Anneli bestämde sig för att åka. Tanken var väl att vi skulle vart där till sex när det drog igång, men vi kom inte iväg hemifrån förrän halv åtta (morsan skulle mocka å sådär).

Typ fem minuter efter att vi har åkt ringer Johan å frågar vart vi är, timing - huh va e det? Ringde upp sen när vi också hade kommit dit, trodde att vi gick efter dom, kom sedan fram till att vi nog gått åt motsatt håll, hade sedan sett en drake som dom bar på (bara det att den Johan sett va typ en sån där karnevaldrake, den jag såg va en pytteliten unge!) så tänkte att vi är nog på väg åt samma håll ändå. Sen ser jag karnevaldraken och möter dom, som kommer å går på andra sidan vägen. Haha :P

Morsan försvann med Anneli direkt, vi gissade på att det va för att hon såg att Seb va med också.
OBS! Internskämt! Efter att vi har gått runt en stund så kommer nån, klädd i gul vägverketklädsel typ, gående emot oss och gör sen värsta utfallet. Jag är sjukt rädd för knutgubbar så jag höll på att flyga på Johan! Den gula gubben visade sig vara Olsson i arbetskläder, haha, så han gjorde oss sällskap under resten av tiden.

Sen hittade vi ju Sandra också
("Vad letar vi efter? Sex. Vart gör vi det? På gatan!" Internt igen, sorry.), utklädd sötnos ;) Nu ska jag stoppa i mig en macka, sen blir det sängen. Puss ♥




Kryddstarkt

Aaaw, min farmor och farfar är så himla söta. Och just i det här inlägget syftar jag inte på hur gulliga dom faktiskt är som personer eller mot varandra. Igår skulle dom åka in till stan och handla godis till de små knutgubbarna som kommer vandra runt och tigga godis idag, då frågade farmor om de skulle passa på att handla lite billiga kryddor ifrån Ö&B åt mig. (Tänker tillbaka på skolan och Juules & Bella, HAHA!)

Så idag visade farmor upp värsta påsen med citronpeppar, oregano, curry, kanel, grillkrydda, ingefära, svartpeppar och asbigga saltet. Plus att dom hade köpt en äggskärare och farfar hämtade en påse socker å la i. Så när jag frågar vad det kostade då säger dom: gratis. Fatta, jag fick allt! Tänk att kryddor kan göra en människa så glad.

Jag ska få en toarulle stoppad i en av mina tre kastruller också. Som dom sa, sånt är så lätt att man glömmer. ♥




Ny signatur

Har knåpat ihop en ny signatur som avslutning på varje inlägg, är dock inte helt nöjd med den. Ska nog sätta färgerna tvärt om och kanske göra hjärtat lite annorlunda. Stör mig också på att det blir så mycket vitt runt själva bilden, någon som vet varför det blir så?




Det var en gång en locktång...

...och den hamnade i händerna på mig. Se så det gick. Nu ska jag sova.






Ooops...klockan gick!

Alltså, idag har varit en sån där data-dag. Tog med den till farmor och farfar imorse så att jag kunde sitta och kolla upp lite om de kurserna jag ska plugga nu i vår, sen började jag fixa med designen och vips var det dags att gå till jobbet. (Grymt skönt att va tillbaka, jag älskar verkligen mitt jobb!) Det var ju inte riktigt meningen att jag skulle bli sittandes vid datorn hela tiden efter att jag kommit hem också. Okej, jag kollade på en film, Amanda, med mamma till middagen. Men sen hamnade jag här igen och fortsatte pula med designen och var lite social på msn.

Alltså, jag har inte inte packat någonting alls idag. Jag behöver några till flyttkartonger,
någon som har? Får fortsätta imorgon, men är sjukt sugen på att åka å kolla på knutgubbar då...om jag får skjuts vill säga. Hmm...

Hade ju tänkt lägga upp de sista bilderna från dagen efter puben nu när jag la ner arbetet med designen men kom på att jag måste åka med skolbussen till bruket imorgon. Det blir upp klockan halv sju alltså så lär nog klä av mig lite och sussa sött i min stora, tomma säng nu. Puss ♥




Ny header

Sådär, nu var den uppe. Dock måste jag fortsätta fixa lite bredder, ta bort gamla texten på headern och sånt på stilmallen sen. Men nu ska jag till jobbet, vi hörs! ♥

V a d  t y c k s ?




Bilder från raggarpuben - del 3

Här kommer nu de sista bilderna från medlemspuben nere på raggarklubben. Jessica som fotat dom här också. Kommer upp lite bilder sen också från dagen efter, men det blir en annan dag. Shit alltså, så sjukt kul det var! Jag längtar som en tok till nästa.

1.    2.    3.
4.    5.    6.
7.    8.    9.

1. Olsson dansar loss på ett av oljefaten.   2. Klubbmärket på Sebs väst.   3. Andersson, jag & Linus bärsar lite i soffan.   4. Jag visar hur mycket jag älskar fotografen.   5. "Ajjabajja Linus! You know, I have a boyfliend."   6. Skåla lite med Johan.   7. Olsson visar sin styrka genom att lyft Seb.   8. Efter puben gick vi till Olsson för att sova. Seb, Sandra & Linus på madrassen.   9. Pontus har somnat bakom soffan som jag och Andersson sitter och snackar i. Sen gjorde vi Seb, Sandra & Linus sällskap på madrassen. Trångt och mysigt!

Och så måste jag ju säga att jag gillar kontrasten mellan de här två bilderna. Först den mjuka Teddybjörnen Andersson, som Seb så snällt har döpt honom till, och sen förvandlas han till den där hårda killen i Graveless. Okej jag ger mig Johan, du ÄR rå ;)

 




Sista lediga dagen

Söndag. Sista dagen innan det är dags igen. Men jag trivs där, det är ett underbart jobb. Har lite mycket att göra nu bara inför flytten, så skulle egentligen va skönt att va ledig. Men men.

Ja, med just det här inlägget tänkte jag väl egentligen inte säga så mycket mer än att mitt internet har varit nästintill dött, bara msn har funkat. Därför blev det inget skrivet igår. Verkar i alla fall funka igen nu, wiie, så idag kommer det upp lite mer bilder från raggarpuben ;)




För jag är coolast i världen

Va ner på vårdcentralen imorse och där va jag coolast i världen för jag klarade av att ta blodprov i fingret utan att ha mamma vid min sida! Okej, allvarligt låter det helt sjukt men jag har haft världens problem med det. Varit på väg att svimma när de ska sticka liksom, knappt kunnat andas. Kan hända att det kanske va den gamla The Ark låten som spelades på radio just då som gav mig mod, haha. Tror allvarligt det ;)

Do, do, do, what you wanna do, don't think twice, do what you have to do

Sen har jag suttit och vikt strumpor med mamma i soffan, vi kom på att det kanske va sista gången mamma tvättade mina strumpor. Kändes konstigt, men jag flyttar ju om en vecka. Tiden går fort, för fort nästan. Jag har ju inte ens börjat packa mina grejer än! Så nu ska jag packa min första flyttlåda. Puss ♥




Studera.nu?

Och så kan vill jag ju bara meddela alla om att jag dör litegrann just nu, dock på ett lyckligt sätt (tror jag) eftersom att jag just fick besked om att jag kom in på alla tre kurser jag sökt nu till våren. Ojojoj, vad ska jag välja - hur ska jag göra. Nu fick jag ännu mer att tänka på.

Just ja, fick ju reda på idag också att jag inte får flytta in den 15:e för att de nog inte skulle hinna få klart badrummet tills dess. Attans! Så det blir den 16:e eller 17:e istället. Big difference, jag vet. Aja, jag får ju ett nytt fräscht badrum i alla fall. Nice :)




Inte såhär sent kanske

Ändrade planer för morgondagen på grund av min störda mage, istället för krogen blir det tjejkväll hemma hos JennySpenny. Ska bli riktigt mys! Samtidigt som vi planerar och diskuterar hur kvällen ska bli sitter jag och pular med en ny header till min lilla blogg. Men jag tror nog att det är för sent på kvällen för sånt arbete, den gick inte kolla på nu när den va sparad och klar. Heja heja, vi försöker på nytt imorgon. Godnatt ♥



Förbannad vare min mage!

Nu är jag riktigt trött på det här! Om det nu är magsjuka, ska man då behöva ha det i över en vecka? Eller har jag fått nån typ sjukdom eller magsår eller vad sjutton är det? Det gör liksom ont hela tiden och jag bara känner för att slå sönder allt som kommer i min väg. FRUSTRERANDE! Det måste ha blivit bättre till imorgon för jag vill verkligen träffa mina älskade brudar då... :(

Okeeej, förutom min värkande cpmage så var det mys som vanligt hos älsklingen. Han hade sparat på julklappen tills nu, haha, så jag fick den igår. Fick ett set med Naomi Campbell parfym, duschkräm och bodylotion plus 400 kronors presentkort på Åhléns. Shit, jag blev skitglad! Jag handlar ju mycket på Åhléns i vanliga fall och nu när jag flyttar kan jag säkert hitta en del spännande saker till hemmet där också. OCH parfymen och det är precis i den röda färgen som är så himla snygg till mitt nya gråa badrum :)

Så kollade vi på film, Amir hade kollat på Bangkok Dangerous och sa att jag måste se den. Kan hålla med om att den va bra faktiskt. Sen blev det Face Off, vi hade lite Nicolas Cage tema nästan kan man säga. Skönt att bara få ligga i sängen å glo på två bra filmer med älsklingens händer på magen. Dock hade jag det inte så mysigt hela tiden eftersom han sprang fram och tillbaka mellan sängen och spisen för att se till maten. Färskpasta med spenat och kycklingbitar med champinjoner, currysås och massa gottis. Alltså, min karl är världens bästa kock! Maten är mer gourmet än morfars, d.v.s. helt otrolig. Så man ska väl inte klaga ;)


Julklappisar från älsklingen




Slödag

Nu vet jag vart jag ska ta vägen! Jag ska ta mig till min älskling. Ja, jag mår piss men jag håller på att sakna ihjäl mig - jag måste dit. Jag kan lika gärna ligga och må illa och hata min mage i hans säng som i min. Det värsta blir resan dit. Men jag måste, jag saknar honom så.


Honey, here I come! <3




Byta mage, någon?

Hemma från jobbet idag och får nog ringa och säga att jag inte kommer på resten av veckan heller känns det som just nu. Fy sjutton, min mage är helt störd. Fortfarande. I en vecka har den varit helt svullen och jag känner mig hungrig, samtidigt som jag inte är hungrig. Mår illa lite nu och då med så det är ju helt underbart!

Ringde ner till vårdcentralen nyss och fick höra att det kanske var en form av magsjuka eller typ magsår. Jag tycker dock att är det magsjuka borde det väl kanke börja gå över nu (en vecka liksom!), istället börjar det kännas mer och mer. Nyss högg det i magen men det har gått över nu tack och lov, nu känns det som jag är skithungrig istället. Men aaah jag har ju noll i aptit, pallar verkligen inte att äta just nu.

Fick tid på fredag i alla fall, på morgonen. Hoppas att det har gått över då för vill verkligen ut på krogen och fira min sötnos JennySpenny då. Gaaaaah jag vet inte vart jag ska ta vägen, det gör ont!




Här går det undan

Nästan hela dagen har ägnats åt att flytta över alla bilder, musik, dokument och sånt från datorn där nere till min snygging här uppe. Med mitt minne på endast 1 GB har det blivit ganska mycket springande i trappan. Nu på kvällen frågade Per om jag ville låna hans minne på 4 GB istället, så jag slapp springa så mycket. Bättre sent än aldrig liksom och jag var ju ändå långt ifrån klar eftersom jag hade film och musik på cirka 60-70 GB kvar. Hade ju blivit ganska mycket mer springande med mitt pluttminne! Inte så mycket kvar nu tack och lov, det börjar bli jobbigt att kuta upp och ner.

En, en och en halv timme idag tog jag mig i alla fall ut med Hickomamma och Anneli för att få lite friskluft. Riktigt skönt var det men när vi var på väg hem kunde jag inte röra mina fingrar. De hade verkligen blivit som isbitar, trots mina supertjocka mysvantar! Men fick ju frisk luft i alla fall, ska va hälsosamt har jag hört.

Strax dags för sängen och lite mysig horoskopsläsning. Hörs imorrn, puss <3




Bilder från raggarpuben - del 2

Frukost äten och här kommer lite fler bilder från East Coasters medlemspub. Som sagt, jag är med på lite fler av bilderna den här gången :P Jessica tyckte att det va kul att fota mig och Andersson typ heeeela tiden. Haha. Vi kör med lite bildtexter den här gången, ni måste ju få veta vilka det är jag snackar om.

1.  2.  3.
4.  5.  6.
7.  8.  9.
10.  11.

1. Seb & Sandra hade ett romantic moment.   2. Jag & (Johan) Andersson.   3. "Eru me Johan, vi posar lite!"     4. Amen vi borde bli modeller kanske?    5. Svensson med sina likadana träningsoveraller kan ju slänga sig i väggen! Skinn skare va, och har man lika så har man. Heja Petroff!    6. Emelie, Jonas & Sandra P(?) twistar lite.    7. Mera twista: Sandra, Jonas & Seb.   8. (Johan) Olsson, (Johan) Andersson & Linus softar lite.   9. Seb, Sandra & jag rör på oss.   10. Vi ungdomar styr dansgolvet, haha.   11. Mera dans.




Den lilla flytten

Efter jag skrev inlägget om att förändra bloggens utseende igår blev äntligen datorn där nere ledig så att jag kunde påbörja "den lilla flytten", d.v.s. flytten av alla bilder, musik och filmer jag har, över till den här datan. (Den stora flytten sker om 9 dagar, hjälp mig jag dör.) Dock har jag märkt att det kommer ta sitt lilla tag med mitt gamla USB-minne på 1 GB och bara bilderna tar upp ca 15-20 GB...haha blir ett himla springandes i trappan. Aja, så fort jag har fått över bilderna kan jag börja med att fixa en ny header. Designen kommer att växa fram, steg för steg, så att ingen får en chock ;)

Nej, nu ska jag käka lite frukost och sen kommer det upp fler bilder från raggarpuben. Puss <3




Dags för förändring!

Jag är trött på bloggens utseende! Trivs mycket bättre med utseendet på Myshörnan. Hmm...vill fixa en mer personlig header. Och fixa så att länkarna i inläggen syns bättre. Tror jag vill flytta menyn till vänster också, och fixa större presentationsbild. Ändra menyrubrikerna är jag också sugen på att göra. Vill nog ändra på det mesta faktiskt. Måste få över alla bilder från datan där nere bara. Bakgrunden är fin...får se om den passar in med det nya utseendet sen.




Bilder från raggarpuben - del 1

Okej, här kommer då lite bilder från East Coasters Roselaw's medlemspub nere på raggarklubben den 27:e december. Jag hade ingen kamera med mig så alla bilder kommer ifrån Jessica (utom den lite högre bilden som Sandra tog) som sprang runt och fotade hela kvällen. Det blev väl nästan 200 bilder, så kommer att dela upp en del av dom på ett par inlägg. Den som spar han har ;) Kan ju säga också jag jag är med en hel del på de bilderna som kommer upp senare, lalala.




Och jag struntar i bildtexter och låter bilderna få tala för sig själva. Undrar ni nåt så är det bara att fråga på ;)




Köttätande talgoxe

Jag vaknade upp för någon timme sen och hörde ett krafsande ljud på fönstret. Kollade upp och såg att det satt en tjock liten talgoxe och tittade in på mig. Ååh, vad gulligt att vakna upp till tänkte jag. Tills jag såg att den precis glufsade i sig en fet fluga...

Först funderade jag över varför den inte var på andra sidan huset och smaskade i sig av solrosfröna och talgbollarna. Sen kom jag på att jag är uppvuxen på landet och kanske borde veta att fåglar äter småkryp. Godmorgon världen!




Msn med...mamma!

Hihi här sitter jag vid datan på övervåningen och vem loggar in på msn på datorn där nere om inte mamma. Hon fullkomligen bombarderar mig med meddelanden! Ganska kul faktiskt, gullemamma <3 Jag lyckades få övertaget efter en stund i alla fall, syns på bilden nedanför. Nej, sovtajm nu - imorrn kommer lite bilder från raggarpuben upp.





Myndiga Stina minsann!

Och vem fyller år idag om inte Fining Stining? 18 år blir hon sötnosan. Vi känner inte varann så superbra men träffades genom iia och Jennifer, har för mig det va när vi va upp och käkade på Church Street Saloon (som btw är världens bästa restaurang). Vi har haft skitkul de gånger vi har träffats i alla fall, som sist när ni kom hit å vi hade typ Bonde söker fru-kväll. Haha, då blev det en hel del skratt! Har tyvärr ingen bild på födelsedagsbarnet eftersom jag inte har fixat över allt från gamla datan än. Meeen hoppas att vi ses snart igen och grattis grattis till en skitbra tjej! :)




Stupid dog, you're makin' me cry!

Hicko älskade mig när han var en pytteliten valpis, han sov i mitt knä och ville jämt tugga på mitt nyckelband som jag hade. Sen ju större och äldre han blev, desto mer började han hålla en viss distans till mig. Är någon sjuk lägger han huvudet på personen och vaktar den, men mig har han gått ifrån då. Har familjen varit borta och vi kommer hem så hälsar han som en galning på alla utom mig, flyger på dom och kramas (Ja våran hund kramas! Sätter sig framför en och lägger tassarna runt halsen.). Mig kanske han springer fram till men sen vänder han igen för att leka med nån av alla hans leksaker. Visst, lite nu och då när jag har kommit hem från stallet hos Lena har han velat ligga i mitt knä, men då oftast för att tugga på ett ben eller en leksak.


Nu under de sista två veckorna har han börjat söka mer kontakt av mig, vill leka jättemycket och har faktiskt suttit och kramats med mig också - och det långa stunder! Och de sista dagarna har han kommit upp till mig på rummet varje dag med massa leksaker och ligger på min matta och tuggar på dom. Så fort jag kollar bort från honom börjar han gnälla tills jag kollar på honom igen, då börjar han vifta på svansen. Och nyss när mamma frågade vem som skulle ge honom mat idag så sprang han runt bordet och la huvudet i mitt knä! Jag dör, måste han börja tycka om mig igen NU? Ja, han e inte dum han. Han vet vad som är pågång.

Annars har det inte hänt så mycket idag, mest degat vid datorn och TV:n. Yr yr yr och cp känns magen, gör mig frisk någon! Jobba imorrn - 2 timmar. *Lägtar* NOT.




2008 års julklappar

Nu så, ska ni både få se och höra (ehm, läsa) vad jag fick i julklapp. Nästan bara flytta-hemifrån-saker och det har jag ingen aning om vad det kan bero på...hahaha. Jag kan ju säga att jag är grymt nöjd med allt! Shit, känner mig värsta bortskämd. Kommer inte ihåg när jag sist fick så mycket julklappar, hihi!

* Micro *Rödglittrig stekpanna *3 bakbunkar *3 rosa burkar med lock *Vattenkokare *Rosa diskborste *Osthyvel *Brödkniv *Kockkniv *Lite köksredskap *Rosa måttsats *Diskhandduk *Pepparkaksformar *Alladinask *Marshmallows *Chokladtomte *Glöggskålar *1100 kronor *Lotter (vann 5 spänn!) *Prenumeration på Laga Lätt *500 kronor presentkort på IKEA *Biobiljett *Mobilsmycke *Bomullsrondeller *Hemstickade tofflor *Laga Lätt tidning *Bok: Astro 2009 - Heikki Vesa *Bok: Tvillingarna *Bonniers Trafikskola 2009 *CD: Jerry Lee Lewis - Collection








Här sitter jag

Nästan hela dagen har gått redan och jag har inte gjort något alls typ. Äh, man behöver inte vara produktiv när man är sjuk. Har tänkt lägga upp lite bilder och skriva om vad jag fick i julklapp men får vänta ett tag till, datan kör nån systemuppdatering och det vore ju ganska surt om allt jag skrivit bara försvann för att den ska starta om. Och ja, jag vet att jag är seg. Men jag kan skylla på att jag är sjuk, eller lat, eller på att det är min blogg och jag uppdaterar den med vad jag vill - när jag vill! Moahaha ;)




Är det nu man är vuxen?

Jag har precis betalat min första räkning på lägenheten! Inte en hel då tack och lov, jag har den ju bara från den 15:e. Men har jag tur så får jag börja flytta dit mina grejer lite innan. Shit vad konstigt det känns, jag är ju van att bo mitt ute i skogen och kunna typ gå ut å skrika som en tok om jag blir arg eller nåt. Hmm.

Hade tänkt göra upp en lista över bra och dåliga saker med att flytta först men kom på att om det dåliga överväger det bra så är det ingen bra början. Kan ju säga några bra saker i alla fall; närmare till jobbet = jag behöver inte gå upp kl halv sju när jag börjar jobba kl ett, närmare till buss, närmare till raggarklubben, ja närmare till allt nästan. Annat bra är väl just att ha ett eget place där man får härska som man vill. Lite dåliga saker är att jag kommer sakna ihjäl mig efter alla djuren, huset, mitt rum (älskar det verkligen) samt att jag inte kommer kunna bara gå över till Lena och rida å pyssla i stallet hur som helst. Det saknar jag redan med tanke på att vi inte har varit ut tillsammans på hur länge som helst.

Aja, hur som helst ska det bli spännande. Det blir ju lite som att starta upp ett helt nytt liv. Puss <3




För det e ingen vanlig dag

För det e Jennys födelsedag, hurra hurra hurra! Wiie, idag fyller min andra hälft 20 år. Får man säga andra hälft om man inte är tillsammans? Eller vi är typ tillsammans, haha. Vi har ju hängt ihop sen småskolan! :) Men nu skiter vi i mina filosofier här, för idag ere JennySpennys dag. Hoppas den blir suparbra, eh haha superbra menar jag!


GRATTIS! :D <3




Hur firade du nyårsafton?

Jag kommer inte ihåg så mycket av min nyårsafton. Haha, okej jag kommer visst ihåg men det är lite suddigt. Dock beror inte det på något alkoholmissbruk eller liknande, utan min sabla förkylning/influensa eller vad det nu är. Hela dagen och kvällen spenderades i soffan kollandes på film och sedan blev det en god middag med familjen. Mamma och Per stack iväg till en granne på party och jag å brorsan stannade hemma på soffan. Vid tolv gick jag ut å satte mig på trappan för att kolla på fyrverkerier, såg grannbyns raketer över skogen - riktigt snyggt! Min älskade lilla missekatt kom och kurade ihop sig till en boll i knät på mig så fick ju sällskap med :)

Sen tände jag två tomtebloss, det första för att säga hejdå till 2008 och det andra för att säga hej till 2009. Lite symboliskt sådär. Nu ska jag sova så jag är frisk på lördag. Då äre ju pub med raggarna igen! Puss <3






RSS 2.0