Snön ligger vit på taken

Endast jag är vaken. Fast jag ska gå och lägga mig. Blev bara, helt plötsligt efter att ha tagit hand om världens diskberg, så sugen på att spela lite Bonniers Trafikskola. Blir perfekt till glöggen, scones och pepparkakor.

Annars har dagen varit väldigt bra faktiskt, allra helst kvällen som spenderades på onsdagshäng i Furuhöjden. Avslutning ikväll, så vi fick göra små teatrar i grupper, körde norsk kurragömma, hade andakt och fikade marängsviss. Jag talar inte bara för mig själv när jag säger att det va sjukt kul!

Aja, nu är snart glöggen kall och trafikskolan väntar. Sängen likaså. Godnatt ♥




I min vackra vita vintervärld

Blev väckt imorse av Teodor som ringde och talade om att det har blivit riktig vinter, snön faller. Somnade om lite efter att vi hade pratat men sen va det bara att sätta igång med dagens uppgifter.

Inte riktigt där än, snökaoset i november förra året.


Efter jobbet klädde jag mig varmt och sen drog jag och Julia ut för att åka pulka. Åh, det va så otroligt kul! Vi pulsade runt i snön, blev trötta och la oss ner för att göra varsin snöängel. Sen skrek vi av skratt när vi åkte i den stora backen. Snön flög runt omkring oss och vi kvaddade många gånger. En och en halv timme var vi ute - helt underbart!

På kvällskvisten har jag skrivit julkorten som ska postas imorgon, julkänslan börjar så sakterliga infinna sig. Blir säkert ännu bättre imorgon när jag städar och julpyntar. Men först blir det en kopp glögg, pepparkakor och skriva en ny veckoplanering.

Sen väntar sängen. Godnatt ♥




Midnatt råder

Jag blev väckt av pojkvän som ringde halv sju. Tvätten är tvättad, jag har tagit en promenad och fikat med Julia. Jag har jobbat, jag har handlat, jag har förberett, jag har haft julklappskväll. Sängen är nybäddad, kattlådan är rensad, djuren är matade.

Här sitter jag med en stor kopp glögg, ett saffransbröd och två pepparkakor och tänker på dagen som varit. Den har varit bra och nu går jag till sängs och laddar för en ny händelserik dag.



Hoppas eran dag har varit minst lika bra som min ♥




Happy Luciafirande

Hej hopp här händer det inte mycket. Datorn har haft svininfluensa och jag är kärlekskrank. Nu är i alla fall datan fixad, men mitt är nog kroniskt. Det är i alla fall vad jag hoppas och tror.

Snart är jag arbetslös, det känns spännande. Har någon ett jobb så får den gärna höra av sig ;) kan bli lite knivigt att klara lägenhetshyra, räkningar och mat till mig och djuren utan att ha någon inkomst. Konstigt nog känner jag mig inte rädd, jag känner på mig att det kommer lösa sig. På något sätt.

Jo just ja, jag vet ju att ni är otroligt nyfikna på vad som händer i mitt liv. Men just nu är jag väldigt trött efter en fullspäckad helg: café, datorhämtning, kvalitétstid med pojkvän, film och middag hos pojkväns föräldrar, hårdrockskonsert, gudstjänst, fika hos farmor & farfar, buggkurs och luciafirande.

Det är dags för sängen och nu är det faktiskt sent för mig att komma i säng såhär strax innan tolv. Underbart att vakna av mobilens ringsignal, svara och i den andra ändan höra stämman av den finaste killen på denna jord. Min Teodor




Jag är inte förvånad

Ni är så förutsägbara, söta läsare!

Jag skriver knappt här längre, läsarantalet har sjunkit drastiskt. Men så ändras min relationsstatus på facebook från att ha varit gift med Julia (okej det va ju bara på skoj) till att vara singel och sedan direkt efter till att jag har ett förhållande. Vips så är läsarantalet nästan uppe i vad det var när jag bloggade som förr. Hej hopp, jag vet hur jag ska få er tillbaka ;)

Äh, jag skojar bara. Det klart det inte va en grej för att få tillbaka er hit. Snacka om att få äta upp mina egna smarta ord. Eller jag kanske inte ska kalla det för att få äta upp mina ord? Min man har hittat mig, han har de egenskaperna jag så länge letat efter. Han vill leva sitt liv så som jag vill leva mitt.

Det gick fort, men det här känns bra. ♥




RSS 2.0