Godnatt

Denna dag har varit den första dagen på länge då jag inte har haft huvudvärk och jag har mina aningar om vem jag har att tacka för det. Tack. Det är härligt att bli av med huvudvärk.

Nu ska jag strax krypa ner i sängen för att göra något jag inte gjorde så mycket natten innan den nu kommande. Det ska bli skönt, trött är jag. Imorgon bär det av till stan med Jennylee, ska bli skoj. Sov gott alla! <3



Nytt SIM-kort

Äntligen kom det! Mobilen har knappt fungerat alls under den senaste veckan och hela helgen har den varit totalt paj. Ja inte direkt mobilen alltså, utan det är SIM-kortet det varit fel på. Idag kom i alla fall mitt nya i brevlådan och jag blev överlycklig. Har laddat den med så nu är jag 'ready to go'. Alla med comviq messar ;)

Tröööööööött!

Och hur kan det komma sig? Kanske av de endast cirka fyra timmarna sömn det blev i natt. Åkte som sagt till Amir och sov där efter träningen igår. Det var extra skönt att duscha igår, vet inte varför men blev så himla slut efter dansen. (Ont har jag fortfarande i min vänstra trampdyna också så det var inte lätt att dansa, fick sitta ganska mycket. Då passade det ju ganska bra att Karro inte hade lust att vara kvar på dansen för att sköta danslistan som hon skulle ha gjort utan att jag istället fick göra det. Gick bra trots att jag inte fick någon förvarning.) Nyduschade sedan så låg vi bara och mös och körde lite massage som vi brukar. Kände hur mycket jag hade saknat honom, två veckor ifrån varandra är alldeles för lång tid!

Då såklart eftersom vi inte hade träffats på så lång tid så ville vi ju rå om varandra så mycket som möjligt och då blev det inte mycket sömn. Lagom kul när man ska upp och jobba. Allra helst när han fick ligga kvar och sova i en timme till efter att jag hade åkt, haha. Puss på munnen och "vi hörs azizam" och "ja vi hörs, hejdå älskling" och sedan satt jag på tåget och nästan sov. Lyssnade på lite Ronan Hardiman och vaknade till lagom till att bussen körde in till bruket. Tack och lov blev det bara strax över två timmar på jobbet idag så jag ska inte klaga ;)

Nu ska jag äta lite kladdkaka och sedan ska jag ut och rida i solen med Lena, hörs!




Segskalle...

...har varit mitt förnamn idag. Fick spinga fram och tillbaka flera gånger för att hämta saker på jobbet som skulle till de olika rummen. Trött som bara den är jag. Lovade att jobba imorgon också utan att tänka på att jag ska sova hos Amir i natt så nu måste jag åka tidigt därifrån imorgon no matter what. Tack och lov så sa mitt undermedvetna åt mig att lämna kvar tofflorna på jobbet så jag slipper släpa med mig dom ikväll och imorgon, behöver bara ta med mig kläder som jag kan jobba i.

Lena skulle på massage efter jobbet så jag gick till farmor för att vänta på att mamma skulle sluta jobbet och hämta mig där. (Visst, jag hade kunnat åka buss hem men det är trevligt att sitta och prata med farmor och farfar med för den delen när han är hemma.) Hittade massor av bra städtips i en Allers-tidning samt ett recept på hundgodis, haha. Bra att ha tänkte jag så skrev av dom.

Nu ska jag gå en promenad med hunden och sedan är det bara att stoppa något i magen och packa. Dansträning ikväll och sedan tar jag tåget till min saknade älskling för efterlängtat mys. Vi hörs imorgon! :)




Stan med tjejerna

Usch vad jag är trött.

Jag har i alla fall haft världens bästa dag på stan med mina underbara tjejer Julia och Jennylee. Jag blev jätteseg på förmiddagen när jag inte behövde jobba så när iia ringde och tvingade mig att ta ettbussen till stan istället för tvåbussen blev det stressigt. Haha, jag hann inte göra något alls, fick ta med mig mackor och hälla teet på flaska och äta (f r u k o s t) på bussen. Passade på att sminka mig där också ;)

Vi vandrade runt och kollade i lite affärer och handlade lite. Jag blev väldigt glad när jag hittade en billig lermask för ansiktet och kände att jag gärna kunde ha en till spakväll ikväll. Hoppar dock det eftersom det inte är bra för huden att köra mask så ofta.

Sedan gick vi till China River för att äta buffé och självklart skulle vi få ut så mycket som möjligt av pengarna så vi satt och åt i nästan tre timmar! Trots att jag är otroligt mätt fortfarande är jag faktiskt sugen på en bit av den kladdkaka jag gjorde igår så jag ska nog gå och ta det nu. Efter det blir det sängen för min del, upp och jobba imorgon. Puss!




Haha! :)

...för jag behövde inte jobba idag och det var skönt för jag var jättetrött imorse när klockan ringde. Istället somnade jag om och sov till halv elva så nu är jag segare än segast. Men det gör ingenting, absolut ingenting! För det är fint väder ute (okej det blåser som bara den men vem bryr sig när solen skiner?) och snart ska jag fixa mig och åka till stan och träffa mina brudar för lite shopping och käka på något obestämt ställe. Ska bli mysigt.

Och jag är jättelycklig för min mobil fungerade ett tag igen igår kväll och just då messade Amir mig och vi bestämde att jag ska åka dit imorgon efter dansträningen. Kommer vara sådär lagom svettig men han har ju dusch han också, har provat den många gånger så jag vet att den funkar. Vi har inte träffats på två hela veckor och jag har klättrat på väggarna för att jag saknar honom så mycket. Åh vad jag längtar! <3




Spakväll med mamma

Här sitter jag alldeles nyduschad i mysbyxor och med handduk på huvudet (och med den där grå mysiga topen jag fick av min pojkvän för nästan ett år sedan). Jag väntar på att mamma ska komma ut ur duschen så att vi kan påbörja vår spakväll. Ska bli riktigt mysigt, det var länge sedan vi gjorde något sådant här tillsammans.

Spakvällen består av:

* Dusch med kroppspeeling och scrubhandskar
* Ordentligt med lotion
* Hårinpackning med plastfolie och allt
* Ansiktspeeling & ansiktsmask
* Fotbad & fotmassage
* Nagelfilning

Jag hade tänkt göra det här imorgon efter jobbet och en tur på stan med tjejerna men jag behöver verkligen det här nu nu nu. (Med tanke på hur jobbig den här dagen har varit!) Och jag har mamma att tacka för att det blir nu ikväll, det var hon som började prata om hårinpackning, på den vägen är det.

Hmm...undrar om jag ska ta och slänga ihop en kladdkaka nu medan mamma är i duschen som vi kan smaska på till filmen sedan? Vi ska kolla på The Notebook medan vi håller på och pysslar om oss. Ja, nu blev jag sugen. Vi hörs! :)



- Uppdatering -

Kladdkakan är färdig, står och väntar på bänken i köket. Ansiktsmasken är precis borttagen och hårinpackningen är i. Nu ska vi starta filmen och fotbadet.




Jobbjobbigt

Så är det. Jag måste ha haft den hittills värsta dagen på jobbet idag. Inte nog med att jag var trött och seg efter gårdagens myskväll, jag fick en oväntat krävande dag på jobbet också.

Jag hade fått höra att det skulle vara elva rum att städa idag och tänkte att det kommer ta mig cirka fyra timmar, fem max.

När jag väl kommer till jobbet får jag talat om för mig att personerna inne på ett av rummen hade lyckats göra sig av med sina rumsnycklar på något sätt så de hade sovit i sällskapsrummet och i bastun på övervåningen. Jag höll på att smälla av. Dessa personer hade bäddat på golvet och med en extrasäng i sällskapsrummet samt i bastun genom att gå in i vår tvättstuga och ta nästintill alla handukar och lakan vi hade och bädda med dessa. De hade även rivit ur alla dynorna i 10 av de fåtöljer som står där uppe. Jag höll på att bli galen.

Det är vid sådana här tillfällen man får leta efter alla positiva småsaker för att orka med.

* Det var bara sex rum att städa, inte elva
* Jag fick fem kronor i dricks lämnat på ett av rummen
* Jag fick ihop nästan sex timmar OB

Och bäst av allt: jag ska jobba imorgon också, heja!




Hos Julia

Bra rubrik på det uppföljande inlägget. Hade en riktigt trevlig kväll hos Julia tillsammans med Jennylee. Även Julias sambo Sara och den förstnämndas lillasyster Jennifer kom med efter ett tag. Broccolipajen blev väldigt god, bra jobb med den iia!

Efter maten var iia sugen på kladdkaka så hon bakade en sådan, supersmarrigt var det med vaniljvisp som jag och Jenny fixade. Sedan blev det sminkningsdags för att sedan promenera till bussen eftersom vi skulle till cafét i Furuhöjdskyrkan i Alunda. Jag, Julia och Jennylee var så himla trötta bara så vi bestämde oss ganska snart för att ta bussen tillbaka till iias lägenhet för att sova. Men vi somnade ändå inte förrän runt ettiden, Jenny lite tidigare ;)

Tack brudar för en nice kväll och morgon! <3




Till Julia!

Nu sitter jag här halvt sönderstressad på grund av att jag satt alldeles för lång tid här vid datorn i morse. Ska bara diska lite nu i cirka en kvart sedan åker jag till bruket för att ta bussen med Jennylee hem till Julia som flyttade till ett eget bo för ett tag sedan. Vi ska dit och laga broccolipaj, åka på café och sedan sova där, ska bli riktigt mysigt! Var mer än en månad sedan vi träffades allihopa tillsammans. Aja, måste gå nu, vi hörs. Puss <3




Andra Avenyn, avsnitt 106

Vet inte vad jag ska säga. Jag vill ha hem alla ungdomar igen, saknar dom. Hade en riktigt trevlig pratstund med farmor igår om just Andra Avenyn. Det var faktiskt hon som först fick mig att börja kolla på serien och det är jag så himla glad för!

Jag gillar fortfarande inte familjen Niklasson. Tony tog jobbet som gymnastiklärare. Adam och Kim kom varandra närmare när Kim öppnade sig för honom och började berätta om Angelicas död.

Alltså, jag har ingen lust att blogga om varje avsnitt såhär tror jag. Orkar inte och så blir serien inte lika kul för mig om jag ska sitta och analysera sönder den. Någon gång ibland kanske kan få gå bra. Ja.




Jag lever och det gör du med

Jag låg på min säng efter att ha djupandats en sådär tio andetag. Du vet sådana där när man verkligen andas med hela lungorna och magen och koncentrerar sig på att bara göra det. Underbart är det och man känner sig så uppfriskad efter, fräsch liksom.

Låg kvar en stund och blev slagen av en tanke; jag lever, och det är ett mirakel. Tänk att jag finns till, att just jag blev född. Så många spermier (förlåt mig, nu blev någon röd i ansiktet) som kämpade om endast ett litet ägg, en av dom vann och jag blev till. Det är helt otroligt. Ju mer man tänker på det desto mer inser man att man kan vara riktigt lycklig över att man finns här på jorden.

Ta vara på ditt liv, du har bara ett. Och kom ihåg att du är unik. Ingen annan på hela jorden har varit, är eller kommer någonsin att vara precis som du :)




Nytt SIM-kort?

Nu är jag ännu argare på mobilen, eller förmodligen på SIM-kortet. Jag hoppas i alla fall att det är det och inte mobilen som är felaktig. För om det är mobilen det är fel på så blir jag av med alla mina gullia sms jag har fått under det senaste året och det vill jag inte. För att inte tala om alla bilder som jag inte har hunnit lägga in i datorn än. Men det borde vara kortet det är fel på eftersom det stod likadant i alla mobiler jag provade det i igår i min ilska.

Jag var duktig sedan efter jag hade skrivit om det igår och lugnade ner mig och gick upp och städade undan alla mobiler som låg i delar över hela mitt rum. Men nu känner jag för att ha sönder något, slå något, bita något, vadsomhelst! Jag sa igår att det var andra gången för dagen som telefonen hade det där konstiga beteendet men det blev en gång till så jag lät den vara avstängd och gick och lade mig.

Idag har jag redan tappat räkningen. Jag vaknade för 20 minuter sedan och den har redan gjort det cirka 10 gånger. Jag blir galen! Nu ska jag äta frukost, duscha och försöka flytta över de sms jag har sparade på SIM-kortet till telefonen och sedan åker jag till bruket och hoppas på att de på Danneboden kan lösa det här. Annars blir jag olycklig. Krama mig, jag behöver det.




Disk och mobilhat

Det är roligare att diska om man lyssnar på musik.

Om man däremot ringer till sin underbara vän Julia som man inte längre kan få kontakt med på annat sätt än via mobilen eftersom hon har flyttat och för tillfället är utan dator och mobilen för andra gången idag stänger av sig själv och sedan startar om sig med den där förbannade texten om att sätta i SIM-kortet trots att jag inte har tagit ur det under de senaste veckorna så blir man galen och provar förtvivlat att sätta det lilla djävulskortet i varenda mobil som man har haft under hela sitt liv men utan framgång och därför kastar alla telefoner hejvilt runtomkring sig i rummet så att det nu ligger delar överallt och sedan ringer till sin vän från hemtelefonen och därmed får en utskällning för att man inte använder sin egen telefon är det inte riktigt lika kul.

Jag vill flytta. Och ha ett nytt SIM-kort, med samma nummer tack.




Irriterande huvudvärk!

Nu har jag suttit ute och pluggat en himla massa körkortsteori och har världens himla huvudvärk. Jag har haft det i flera dagar nu och vet inte riktigt vad den kan bero, kan bara spekulera. Jag är i alla fall säker på att det inte beror på pluggandet av körkortsteorin.

Möjligen skulle det kunna vara min konstiga förkylning (som har försvunnit men som jag ändå känner av lite till och från). Det skulle också kunna vara så att det är på grund av mina illa växande visdomständer. Bara en sak som är lite konstig då. Jag kände inte alls av dem eller hade problem med dem fram tills efter att jag hade varit hos tandläkaren och fick talat om för mig att de växer konstigt. Kan det vara så att jag går och oroar mig för att jag kommer tvingas att dra ut dom om jag får problem med dom och att jag därför känner av att dom växer konstigt och därmed får lida av denna hemska huvudvärk dag ut och dag in?

Ju mer jag tänker på det desto mer känns det som att huvudvärken sitter i kinderna och inte i huvudet. Men det kanske bara är inbillning det också?




Stört internet

och mobiltelefonen med för den delen. Internetuppkopplingen har inte fungerat på hela dagen, började fungera igen för en liten stund sedan. Och min mobiltelefon verkar ha en helt egen vilja. Lite nu och då (allra helst när man som mest behöver den) får den för sig att låsa sig själv för att sedan få upp texten "Vänta..." på displayen. Kort därefter startas mobilen om och ett simkort med texten "Sätt i SIM" kommer upp. Jag tar aldrig ur kortet ur telefonen så det är väldigt mystiskt. Har fått igång den nu i alla fall. Men usch liksom, jag har verkligen varken lust eller att lägga ut en massa pengar på en ny mobiltelefon än.

Har i alla fall ringt till WWP Sweden idag och sagt att jag inte vill ha jobbet hos dom. Lön enbart baserad på provision är ingenting för mig så nej tack. Sa att jag har fått ett annat erbjudande och det har jag ju på ett sätt fått, fast det är inte klart än men jag hoppas på att få det. Fritids ska nämligen tillsätta en vikarietjänst (utöver den vikarielista de har när någon blir sjuk) för ett barn på 3 timmar om dagen och två personer ur personalen har lagt ett gott ord för mig. Hoppas hoppas att det går vägen! Om jag har lyckan att få tjänsten så ligger det till så att jag faktiskt skulle kunna jobba både på Gammel Tammen och sedan hinna till fritids efter för arbetstiden på fritids kommer isåfall att vara klockan 13-16 :)

Behövde bara skriva av mig lite, nu ska jag ta en kopp kaffe med mig ut i solen och plugga körkortsteori. Vi hörs!




Andra Avenyn, avsnitt 105

Andra avsnittet för säsongen och nu verkar det som att Markus kanske fått en chans att komma in i klassen i och med att han sålt facit till matteprovet till sina klasskompisar. Frågan är bara hur länge det kommer att fungera innan han upptäcks, hans pappa har ju redan kommenterat att klassens snitt blev väldigt högt. Den här familjen verkar förövrigt fortfarande lite konstig.

Hur länge kommer Lotta stå ut med sin pappa som verkar ha kommit tillbaka enbart för att styra företaget med järnhand? Nu vill han ju att Lotta ska få Grazynia att ställa upp som modell för den nya sängmodellen, vi får se vad det leder till.

Dennis har äntligen vågat prata om sina känslor efter att Randi lämnade honom för tre år sedan och att han äntligen vågade prata om det ledde till att Liv förvånades över att han nu vill prata med henne om hennes mamma.

Ulla erbjöd Tony att börja jobba som gymnastikvikarie på Harry Brandelius men Tony sörjer och verkar helt ha gått in i sig själv nu.

Sen så har ju Kims gamla förälskelse Adam kommit in som ny elev i deras klass. Kim verkade till en början tycka det var väldigt jobbigt men nu verkar han ha ändrat uppfattning om saken, till Adams lycka.

I kvällens avsnitt fick vi ju se Roxana och babyn också, det var trevligt. Dock måste jag säga att jag saknar Karim och Hamza som är i Norge. Jag hoppas att de kommer tillbaka snarast!



Nehej då,

tydligen var inte repotaget alls bortglömt. Det var sagt att det skulle sändas mellan klockan sju och åtta och när det sedan inte gjorde det stängde vi såklart av radion. DÅ sändes det, kvart över åtta. Ja men självklart. Attans otur då. Synd för oss liksom. Jaja.

Det var i alla fall sol idag och det räckte bra för att min dag skulle bli underbar. Satte mig ute i en av solsängarna med mobilen, ett glas vatten, körkortsteoriboken, hunden och katterna. Var supermysigt och gick faktiskt väldigt bra att läsa teorin, tror jag behövde det här uppehållet för nu var det kul igen! När jag hade suttit och pluggat ett tag fick jag ett sms från min älskling och då blev min dag ännu bättre :)

Och bättre ändå skulle den bli för jag och Lena var ut på en skoj ridtur i skogen och jag lyckades få Emma att ta ett galoppsprång. Lycka!

Nu ska jag gå och kolla på Andra Avenyn, vi hörs ;)




Bortglömt repotage?

Klockan är nio och jag har redan varit uppe i två timmar. När jag gick och lade mig igår tänkte jag först ställa klockan på åtta men kom sedan på att Upplandsradion skulle sända ett repotage med mamma någon gång mllan klockan sju och åtta. Det ville jag höra så jag satte klockan på sju istället.

Klockan gick och blev åtta och självklart så sändes inte repotaget som det skulle ha gjort. Vad den tidpunkten var jag redan så pass pigg att jag tyckte det kändes dumt att gå och lägga sig igen (vilket jag från början hade tänkt göra) så jag fixade frukost och åt den medan jag kollade på Rix MorronZooTV6. Ganska kul faktiskt att de tv-sänder nu också.

Nu ska jag ut med hunden, sedan blir det till att städa. Otippat va? ;)

Ess





The Smell Of Your Sweet Perfume

Har precis kommit hem från kvällens dansträning och hunnit stoppa lite mat i magen. Oj vad underbar dansen vi lärde oss var! Blev helt lycklig över den, helt underbar låt till också. Dansen heter The Smell Of Your Sweet Perfume och dansas till låten Billie Jean av David Cook. En underbar låt, typ rockballad. Och jag som inte brukar gilla power-valser blev överraskad när jag upptäckte att den faktiskt var så underbar som den är :)

Helt slut blev jag och min vänstra trampdyna som var paj innan träningen började (förstörde den för någon vecka sedan genom att använda allt för höga klackar allt för länge och allt för många dagar i rad och sedan dansa runt i höga klackar på kräftskivan i lördags) är nu ännu mera paj.

En extra sak som gjorde mig ännu gladare var att Sandra A var där och kollade på en stund, hade inte träffat henne på hur länge som helst och har saknat henne en massa! Tyvärr hann vi inte prata så mycket för hon skulle till sin pojkvän men vi bestämde att vi ska höras av snart och träffas :D

Nej, nu måste jag sova så jag kommer upp i en bra tid imorgon. Pusshej!




Andra Avenyn, avsnitt 104

ÄNTLIGEN! Som jag har längtat under hela sommaren. Jag har ju i och för sig kollat lite på nätet men har ändå saknat serien. Nu har i alla fall Andra Avenyn dragit igång med en ny säsong och jag är lycklig. Nya sändningstider har det blivit också. Söndagar klockan 20.00 är den enda tiden som fortfarande är densamma. De två nya tiderna är tisdagar och torsdagar klockan 20.30. Glömmer man det så kan man ju alltid titta på Andra Avenyns hemsida.

Gårdagens avsnitt var bra, dock hade resumén kanske kunnat vara lite lite längre. Tony kämpar på efter förlusten av sin andra fru, Lottas pappa har kommit för att ta tillbaka VD-posten i sitt företag, Liv har kommit hem från sin mamma och Dennis blev riktigt ilsken när han fick veta att mamman fått barn med sin nya man.

Det har också kommit en ny familj till Riverside, familjen Niklasson. Än så länge tycker jag inte att den här familjen verkar vara så jätte intressant men den kanske blir bättre när man väl har lärt känna den lite. Sonen Markus verkar lite mesig kanske, men jag tycker allvarligt att fler än Liv hade kunnat ge honom en chans att komma in i klassen. Det är inte hans fel att pappan är ny mattelärare i klassen och ger ett oförberett prov andra dagen i skolan. Vi får väl se vart Markus drag att skriva ut facit till provet leder.

Synd att tiden bara flyger förbi, avsnitten känns så korta. Längtar till morgondagens avsnitt, om jag inte lyckas hålla mig tills dess så kan man ju kolla på nätet. Alla tre avsnitt läggs ju upp klockan 20.30 på söndagen :)

Några av ungdomarna i Andra Avenyn





Kräftskiva med raggarklubben

Ah, det va nice! Igår kväll var det dags för East Coasters Roselaw att ha kräftskiva och inviga den nya klubblokalen. Åkte ner med mamma, Per, brorsan och Anneli. Skulle ha varit 75 personer där men tror inte att alla kom faktiskt. Det va ändå en del folk och skitkul hade jag.

Smaskade kräftor och ostmacka och klunkade ett gott vin. Delade på en box med mamma, heja oss! Så full fart blev det på dansgolvet. Sandra Hå var där ett tag också och vi hade skoj, vandrade runt, dansade en del och värmde oss på en gasolvärmare eller något i stil med det som hade ställts in i ett av rummen. Sprang på toa hur många gånger som helst som jag alltid gör när jag har fått i mig minsta lilla skävtt alkohol. På väg tillbaks till danslokalen en av gångerna började ett gäng raggare knuffa på varandra och en av dom gav en annan en rejäl knuff och sa "det är hon där du ska ligga med" och han andra svarade ett "aaah lätt!". Haha skrattade jag och gick där ifrån. I'm spoken for. Var ett Alundaband där och spelade, de hade inte bestämt sig riktigt för vad de heter men de var i alla fall riktigt bra.

Måste säga att jag inte riktigt kommer ihåg allt som hände under kvällen, orkar inte tänka så mycket idag. Är ganska mör i kroppen och slut i huvudet. Har pajat min ena fot också, kan inte gå ordentligt nu. Hoppas det går över fort.

Just ja, när vi skulle hem tog vi Adde med oss och halvvägs hem smällde vi med en grävling. Bilen studsade riktigt ordentligt men den klarade sig bra faktiskt. Bilen alltså, vi hade kört över grävlingens huvud eller nåt förmodligen så den dog. Stackarn. Den var i alla fall sjuuuuukt stor så det var väl ganska turligt för vår del att den dog, annars hade den förmodligen försökt döda oss.

Helt underbar kväll var det som sagt och då gör det inte så mycket att man mår som man gör dagen efter. Tycker jag. Nu ska jag byta om och gå över till Lena för att ta en ridtur. Måste vara hemma till klockan åtta bara för då börjar äntligen Andra Avenyn igen. Som jag har längtat! :D

Bjuder på en egobild knäppt inne på toa (vart annars?) som visar hur glad i hatten jag var igår.

Fyll-Esset





Firat brorsan

Dammsugit, städat, bäddat, fixat, tagit fram fika, allt möjligt för ett lyckat firande av brorsan. Det blev det också.

Alla har inte åkt hem än men jag bestämde mig för att jag kunde slippa sitta med och prata och kolla på kort nu ett tag. Har suttit och varit social sedan klockan 12 när alla kom. Tre timmar räcker, det blir ju till att vara mer social ikväll på raggarklubbens kräftskiva. Ser fram emot den, tror att det blir riktigt kul! Hoppas jag slipper huvudvärken bara, har haft det till och från under den senaste veckan typ. Jobbigt.

Nej, nu ska jag nog gå och sätta mig med släkten en liten stund till innan jag börjar fixa iordning mig inför kvällen. Vi hörs!




Hjälpa till

Man ska inte behöva gå upp klockan åtta på en lördagsmorgon. Man ska inte behöva göra det. Men om man bor hemma så behöver man det, så att man kan hjälpa till och fixa och förbereda saker. Som idag. Vi ska fira brorsan en dag till (så är det när man har föräldrar som inte bor ihop), tillsammans med några andra släktingar idag. Så nu ska jag gå och äta frukost och sedan blir det till att dammsuga, baka, duscha och sådana saker som man gör när man 'hjälper till'.

Gjorde en äppelpaj igår som vi ska äta också. Den ser god ut, vill äta den nu typ ;)

Nyplockade äpplen

Äppelpaj

Hunden var med och bakade





Småändringar

Sådär, nu har jag lyckats ta bort Permalink och Trackbacks som inte direkt fyllde någon funktion överhuvudtaget och ersatt dom med lite ny text. Har också ändrat @ emellan datumet och tiden så det står Kl. istället. Går du in och kommentarar så kommer du också se en del ändringar. Och så lyckades jag göra en signatur i Photoshop som jag nu har lagt in så att den automatiskt kommer med i slutet på varje inlägg. Åh, vad jag är duktig. Haha ;)




Fortsätter försöka

Nu sitter jag här igen och försöker ändra utseendet på bloggen. Vaknade halv nio idag, precis som igår. Är ganska skönt att komma upp i en hyfsad tid faktiskt, man känner att man får ut mera av dagen då. Så idag tänkte jag nu först sitta här och försöka komma vidare med bloggdesignen en stund, sedan blir det till att hoppa in en sväng i duschen. Efter det ska jag baka Stinas äppelpaj. Jag fick recept på den av henne igår och blev så himla sugen på att göra en sådan. Och idag kommer ju både brorsan och Per hem så det passar ju bra. Hon gjorde den igår för att hennes brorsa kom hem då så vi sa att den kan vara vår "festpaj". Smarrigt!

Annars då? Tja, jag tänkte göra något som ni som har hängt med ett tag förmodligen kan gissa er till: röja på rummet. Jag känner att det har stått still för länge där uppe nu, vill verkligen bli klar. Sen blir det till att söka några jobb och läsa lite körkortsteori. Jag sa ju för ett tag sedan att jag skulle bli mer produktiv ;)

Det blev en ny bakgrund med moln här också, får se om den blir kvar eller om jag byter igen.




Makeover

Tjo! Idag har det inte hänt så mycket. Jag har parat ihop lite strumpor och hängt in en himla massa kläder i garderoben. Umgåtts lite med hunden och varit en stund ute i solen. Suttit för mycket vid datorn utan att få något direkt gjort känns det som. Funderat och kommit fram till att jag nog inte kommer att åka till Stockholm nästa fredag för att åka med den där säljaren ut och kolla hur de arbetar på WWP. Har ingen lust att ta ett jobb som kommer innebära att min lön beror endast på hur mycket jag lyckas sälja. Det känns inte bra.

Sitter just nu och jobbar lite på bloggens utseende så det kan hända att den ser lite skum ut till och från. Tänkte tala om det ifall någon börjat fundera på vad som händer. Har hittills lyckats få fram en ny bakgrund, får se om jag behåller den eller inte. Ni som läser får gärna komma med förslag och säga vad ni tycker! :)

Ska diska snart och efter det blir det blir det nog till att läsa lite eller kolla på någon serie på TV. Scrubs tillexempel. Om jag inte går och lägger mig, börjar faktiskt bli lite trött. Var uppe tidigt i morse. Så det blir förmodligen till att fortsätta med bloggens makeover imorgon. Innan brorsan kommer hem från skolan vill säga, för då antar jag att han vill ha datorn.

Ja, men då vet du i alla fall hur det ligger till med bloggens eventuellt mystiska utseende ;)




Intervjudagen

Dagen började med att mobilen ringde mycket tidigare än jag hade tänkt stiga upp vilket resulterade i att jag svarade med ett lite förvirrat "Um, hej?". Det visade sig vara Per som behövde ha mig till att leta reda på ett nummer på en kossa som hans pappa hade fått åkt till slakt med eller något i den stilen. Helt förvirrad letade jag igenom ett helt block med en himla massa nummer men hittade inte just det som jag förväntades hitta. Blev bestämt att jag skulle ta med papprena till Stockholm istället så skulle Per komma och hämta dem av mig där, jag hoppade i säng igen.

Självklart försov jag mig sedan och fick kasta i mig frukost och hoppa in en snabbis i duschen för att efter det försöka få någon ordning på utseendet och kläderna. Det gick väl sådär. Sedan skulle ju hunden ut en sväng också, han fick följa med mig ut när jag packade och startade moppen. Som inte ville starta. Men jag lyckades i alla fall efter en himla massa försök med att få igång den. Sedan ville den inte åka iväg så jag fick vänta jättelänge innan jag kunde köra. Kom till pappa cirka 20 minuter efter jag hade tänkt men vi kom ändå till Stockholm cirka en timme innan jag skulle vara på intervjun. Tack och lov!

Intervjun gick bra och jag kom vidare. Ska dit igen på fredag nästa vecka för att följa med en säljare ut och kolla hur dom arbetar. Får se då hur jag gör, tror inte jag vill ha jobbet längre i alla fall eftersom de bara verkar jobba på provision. Hmm.

Var ut och red en sväng nu på kvällen tillsammans med Lena, trevligt. Nu ska jag värma min vetekudde och koka en kopp te och sätta mig tillrätta i soffan och kolla på Scrubs. Pusshej!




Byxmyndig lillebroder

Grattis grattis säger jag idag till min käre bror som fyller 15 år och därmed blir både byxmyndig och får lov att köra 30-moppe på allmän väg. Tänk vad tiden går fort! När man förstår att han faktiskt fyller hela 15 år inser man snart hur gammal man själv faktiskt är. I mer än 19 år har jag levt här på jorden och helt otroligt fort har tiden gått. Jag önskar att den kunde sakta ner lite, inte ha så bråttom och rusa fram som den gjort hittills. Men den liksom flertalet andra önskningar om livet här på jorden kommer att förbli just en önskning.

Men ja, idag har det inte hänt så mycket. Jag städade buren åt mina marsvin och fyllde på rejält med halm åt dem så att de kan mysa ordentligt nu när det börjar bli kyligare där ute i sadelkammaren. Sedan satte jag mig och skrev ner lite frågor och stödord till arbetsintervjun imorgon. Får se hur det går, hoppas på det bästa.

Vid fyratiden åkte jag och mamma till pappa för att gratulera brorsan, farmor och farfar var där också. Var riktigt trevligt faktiskt och gott fika fick vi också. Efter fikat fick brorsan ut och posa lite på sin nya moppe så att jag kunde få fota lite ;)

Bra dag idag, hoppas att morgondagen blir minst lika trevlig! Nu ska jag gå och fila naglarna och sen tänker jag nog hoppa i säng och läsa lite. Är ganska trött faktiskt. Sov sött!

Brorsan med nya moppen





Sötispappa & tandbajs

Ja, pappa ringde mig imorse och sa att han ska sluta tidigare på onsdag så att han kan följa med mig till stora Stockholm när jag ska på min intervju. Då behöver jag inte oroa mig för att inte hitta och komma vilse alldeles ensam. Jag kommer i så fall vilse med pappa, mycket bättre må jag säga! Det enda jag alltså behöver oroa mig för är hur sjutton den här intervjun kommer att gå. Usch, jag kan inte direkt säga att jag är nervös för den. Inte än i alla fall. Men jag vill verkligen att den ska gå bra och att jag ska få jobbet. I så fall blir det med största sannolikhet till att ta mitt pick och pack och flytta hemifrån, närmare Uppsala. Hoppas, hoppas, hoppas.

Var hos tandläkaren idag också och fick reda på att jag tydligen har fått tre av mina visdomständer nu. Tyvärr visade det sig också att två av dessa ondskefulla små påhitt hade bestämt sig för att växa rakt in i tänderna framför, det vill säga helt vågrätt. Det var ju väldigt duktigt av dom! Behöver i alla fall inte dra ut dom nu eftersom jag inte ens känner av dom. Men fy för att göra det sedan!

På kvällen nu var jag iväg och tränade och det var riktigt trevligt. Kunde inte så supermånga av danserna på danslistan ikväll men det gjorde inget eftersom jag fortfarande är lite småkrasslig efter förra veckans förkylning. Nöjd är jag i alla fall :)

Nu ska jag hoppa i säng och läsa lite fram tills min man har kollat klart på filmen han tittar på, sen ska jag ringa till honom bara för att höra hans röst. Saknar honom trots att jag träffade honom igår. Uscha, måste dit snart igen <3




Kulturnatten

Sitter här och har precis ätit frukost. Hahaha åt det för klockan är liksom strax efter ett. Råkade sova till strax innan elva och sen snackade jag med Jennylee i telefon i cirka en timme eller nåt. Diskuterade dagens och kvällens Kulturnatt.

Nu ska jag i alla fall ta och diska undan gårdagens disk och sedan blir det till att hoppa in i duschen och fixa iordning sig och ta moppen in till bruket och sedan bussen in till stan där jag ska möta upp Jenny. Det enda som vi helt har bestämt är att vi ska kolla på Eldshowen och jag vill se Kung Henry också, tycker han är så himla bra! Annars får vi se, det blir nog mest att ta dagen som den kommer.

Åker till Amir sen efter och sover, blir lättast så. Och så slipper jag ju frysa eftersom jag annars skulle ha kört moppe hem mitt i natten. Det gjorde jag till och från cafét igår och det var KALLT.

Nej, på med lite musik nu så tar vi och sätter igång med disken. Hörs, puss!

Esset





Flyt, mer flyt och ännu mer flyt!

Frågan är om man kan vidareutveckla det? Hmm, bra fråga. Man kan ju alltid hoppas.

Flytet började på riktigt den 10:e men vi kan säga att det smygstartade lite den 9:e. Smygstartandet var väl egentligen mest att jag och Amir hade en trevlig kväll hemma hos honom, jag låg och pratade om att jag vill fllytta hemifrån och han skrattade och sa att jag var konstig. Haha, sen blev han tyst och låg och funderade ett tag. Message received typ ;)

Den 10:e då så struntade Amir i skolan eftersom han bara hade en lektion då så vi tog sovmorgon. Det är ju Ramadan nu så han fastar men va gullig och fixade iordning frukost till mig. Sen skulle han ha körlektion i stan vid två och jag hade klipptid ungefär samtidigt så vi gjorde sällskap till tåget och tog ett åt varsitt håll. När jag var färdigklippt ringde mobilen och det visar sig att ett företag har läst igenom min ansökan och tyckt att mitt CV ser bra ut och nu undrade de om jag vill komma på en arbetsintervju. Men självklart! Fick numret till tjejen som ringde så att jag kunde ringa upp och vi kunde bestämma en tid senare, eftersom jag var påväg in till stan med Jennylee.

I stan hittade jag till min lycka alla de saker jag hade skrivit upp på min lista över saker som jag behövde köpa. Hittade också en present till min käre bror som fyller år på tisdag samt tre klädesplagg åt mig själv. Det var ju inte riktigt meningen men ett av plaggen blev jag bara så kär i att jag var tvungen att köpa och de två andra har jag under en längre tid tänkt att jag ska köpa.

När jag kom till pappa efter stan bjöds det på landgång till middag, smarrigt värre! Sedan skjutsade han hem mig eftersom det regnade och jag inte skulle ha fått med mig alla mina saker på moppen. Jag tänkte att jag kan ju ta skolbussen in morgonen efter och sedan ta moppen hem. Lyckad dag helt enkelt :)

Igår då, den 11:e september. Olycksdatum, men det blev en riktigt bra dag faktiskt.

Började med att mamma tydligen skulle jobba på kontoret så jag kunde åka in med henne istället vilket resulterade i en halvtimmes sovmorgon. Dagens enda egentliga irritation uppstod när jag kom till Arbetsförmedlingen och tjejen som satt där sa att det inte var inskrivet att jag skulle komma dit (trots att jag hade fått papper om det!). Så hon som jag skulle ha haft möte med var på kurs hela dagen. Det löste sig i alla fall och jag fick tillslut prata med chefen som sa att mitt CV och personliga brev såg bra ut. Känns nice. Efter mötet där ringde jag för att boka en intervjutid med företaget som ringde igår och det blev bestämt att jag ska åka dit klockan 16 på onsdag. Till stora Stockholm och jag kommer dö för jag hittar inte där och ingen kan göra mig sällskap verkar det som och jag ska åka tunnelbana och hjälp mig någon!

Sen åkte jag till stan och väntade på min sötnoskusin Linda för vi tänkte gå och ta en fika. Men när vi började gå kom vi på att vi nog var mer sugna på mat så vi bestämde oss för att käka buffé på China River. Det var gott, blev väldigt mätt. Sedan gick vi ner till ån och köpte glass och vandrade runt lite som turister. Besökte Helga Trefaldighetskyrkan, Domkyrkan och Lustgården. Där började min väska tjuta (pinsamt!) och vi luktade på massageoljor. Luktade på en som doftade smultron och utbrast: "Åh, den här luktar typ så man skulle vilja äta upp den!" och ser sedan att vi nu hade kommit fram till hyllan med glidmedel. Dagens skratt :)

Åkte med Linda hem till henne och fikade på wienerbröd som vi köpt med oss hem. Kollade på hennes nya lillesyrra och hon var supersöt!

Och idag kom det då ännu mer flyt. Blev uppringd från fritids där jag sommarjobbade två veckor förra sommaren. De tyckte att jag hade varit så bra då så de frågade om de fick skriva upp mig på vikarielistan som de höll på och jobbade på nu. Självklart fick de det. Åh, det kanske är min tur nu ett tag :'D




Ojdå...

...nu hade det visst som genom ett trollslag gått några dagar igen utan att något nytt blivit skrivet här. Det var inte meningen. Men det har inte hänt så mycket sen sist faktiskt så det går fort att sammanfatta.

Jag kan ju börja med att säga att jag inte har läst någon körkortsteori vilket jag ju hade tänkt göra i lördags. Jag hade fullt upp på rummet då om man säger så. Lika blev det i söndags, den mesta tiden tillbringade jag uppe på rummet med att röja. Och det går framåt! Nu måste jag bara fixa hyllorna till förvaringen bakom garderoben, sortera en massa papper och sätta i dess rätta pärmar samt bygga ett förvaringssystem på hjul som jag ska ha vid huvudändan av min säng.

Igår satt jag vid datorn och sökte några olika jobb, främst arbeten som säljare. Hände inget alls på rummet, man måste pausa lite ibland. På kvällen bar det av på dansträning och till min stora glädje hade Lena tagit på sg att lära ut en gammal goding vid namn The Break. Jag fullkomligen älskar den dansen! Sen tog jag på mig att fixa en dans att lära ut nästa måndag men det blev bestämt att det ska vara dansträning då istället. Så det blir nog nästa måndag ändå. Bara bra för min del eftersom jag kommer ha ganska mycket för mig den här veckan.

Sen körde jag hem därifrån och kortfattat kan man säga att mamma bara gnällde och stressade upp sig hela tiden så jag bestämde mig för att jag inte vill köra med henne på ett tag framöver. Så ringde Per när vi hade kommit hem och vi bestämde att han och jag ska ut och köra på fredag när han kommer hem från Stockholm. Fram tills dess ska jag försöka plugga en del teori.

Nu ska jag gå och kolla på det som är kvar av dagens That 70's Show och sedan ska jag packa ihop lite saker och åka iväg till Amir och fira våra 7 månader tillsammans. Blir kvar där till imorgon och sen bär det av därifrån till frissan. Funderar på att åka till stan efter det, får se hur vädret är. Vill nån med så säg till :) Puss!




Helg

Och här sitter jag och dricker äppeljuice, för ovanlighetens skull. Det är gott det med. Har precis kollat på Fab 5 och ätit frukost. Blev ett par rostade mackor och ett väldigt löskokt ägg á la Per. Haha, det smakade gott i alla fall :)

Dagens planer är ganska klara. Det blir en himla massa rumsröjning, läsning av körkortsteori och så ska jag kolla upp lite småsaker på några olika hemsidor. Jag behöver ju inte göra upp så stora planer, det är ju trots allt helg. Ska nog köra igång en tvättmaskin också förresten, börjar få lite ont om kläder i garderoben nu. Eller egentligen finns det en himla massa kläder där inne, dock väldigt många plagg som jag inte använder trots att jag rensade ur hela garderoben i somras. (I somras, usch det är höst nu alltså.) Jaja, jag får ta och rensa igenom den igen så snart jag har fått ordning på rummet.

Nej, nu ska jag gå och klä på mig lite kläder och sedan tar jag Hicko med mig och går över till Anneli för att se om Demo kommer och vill ha mat. Är kattvakt. Vi hörs!

Ladängs Hicko





Det tar sig!

Nu börjar jag komma in i det här med bloggandet. Jag har hittills skrivit ett inlägg varje dag i september! Okej det är bara den 5:e idag (eller 6:e om man kollar på klockan), men ändå. Nu får vi hoppas att det håller i sig.

Jag tänkte börja med ett erkännande: det blev varken arbetssökande eller vedkörning igår. Inte ens disken tog jag hand om. Shame om me. Dock fortsatte rensningen på rummet och det kastades en hel del mer blaha, till min stora glädje. Nu har jag fått ordning på alla mina smycken (jag har hittat en massa smycken som jag till och med hade glömt bort att jag hade!) och snart har jag fått ordning på alla mina papper, tror jag. Det beror på om jag hittar fler allt eftersom röjningen fortskrider. En himla massa tedrickande blev det i alla fall. Men jaja, nog om det nu.

Denna fredag har passerat lite som i en dimma måste jag säga. Jag vet inte riktigt vad jag har gjort under dagen eller ens om jag har gjort något. Hmm, konstigt det där hur en dag bara kan försvinna utan att man vet vart den tog vägen. Jag har nog mest suttit vid datorn faktiskt. Och en del vid TV:n också.

Åkte med moppen till bruket för att hämta Per som kom från Stockholm nu på kvällen och såklart när vi var halvvägs hem började det ösregna och Per skrek att det rann vatten i kallingarna. Hahaha vad jag skrattade åt honom då! Men tji fick jag för en kort stund efter kände jag hur det rann ner på min rygg och vidare i mina trosor. Haha, jättekul!

Senare bestämde jag mig för att jag ville åka ner till bruket igen och gå på cafét i Pingstkyrkan som öppnade för säsongen ikväll. Per sa att jag har ju moppen så det är väl bara att åka. Kollade på termometern och konstaterade att det var 11 grader och att det förmodligen inte skulle vara varmare när det var dags för att åka hem därifrån så jag frågade Per om inte han kunde skjutsa ner mig. Fick till svar: moppe eller så kör du ner. Lätt val - köra! Äntligen säger jag bara. Hade inte kört sedan i maj tror jag. Bara lite hemma på gården. Mamma är jämt så stressad när vi ska iväg på saker och ting och då vill varken hon eller jag att jag ska köra. Och Per har pluggat matte hela sommaren och knappt åkt någon stans. Men Per är så spontan när det gäller körningen, och det är precis vad jag behöver.

Körde både till cafét och hem därifrån. Det gick väl sådär kan vi säga, blev några motorstopp men skit samma det var ju länge sedan jag körde sist. Jag är nöjd och förhoppningsvis har Per tid för en sväng imorgon också. Jag hittade ett papper från Vägverket så här i röjningstider där det stod att mitt körkortstillstånd går ut i augusti nästa år och jag tänker inte skaffa något nytt. Det betyder att jag ska ha körkort inom ett år och så är det bara :)

Nu ska jag knalla upp på mitt rum, tända lite värmeljus och läsa "Harry Potter och Fenixorden" av J.K Rowling. Ja jag vet, jag är seg. Men som sagt: jag håller på att utvecklas till en mer produktiv människa, vi börjar med körkortet!




Jag ska vara produktiv...tedrickare!

Eller nej, kanske inte främst tedrickare idag. Även fast det nog kommer bli upp emot en tio koppar idag med. Men idag tänkte jag fortsätta med rensningen av rummet. Ovanligt eller hur?

Tänkte också ta och köra in några till kärror ved (trots att jag fortfarande är sjuk ^^) och diska lite. Mamma klagar så himla mycket och tycker att jag inte gör något, att jag bara sitter vid datorn hela tiden. Vilket jag ju inte gör. Faktum är att jag inte har suttit lång stunder alls under de senaste cirka två veckorna. Så klagar hon på att jag inte jobbat så mycket i sommar, men vad ska jag göra då? Ställa mig utanför ICA och tvinga folk att komma och bo på hotellet så att jag får fler rum att städa? Irriterad blir jag över alla dessa anklagelser hela tiden.

Ska köpa egen dator så snart jag har råd. Sedan ska jag spara ihop så jag kan flytta hemifrån, vet inte hur länge till jag pallar att bo här faktiskt. Ska få ordning på alla mina saker först bara, inte kul att ta med sig en massa skräp till det nya stället när man flyttar hemifrån. Och ska jag ha råd att flytta hemifrån så måste jag ha ett jobb där jag har en större inkomst än jag har nu. Jag tjänar sjukt lite. Min normala månadsinkomst ligger mellan 2000 och 3000 kronor och det kommer man inte långt på. Måste få mina himla papper någon gång också, blir tokig på denna arbetsplats! Så söka jobb ska jag göra några stycken idag också. Sen ska jag ju till arbetsförmedlingen om en vecka också, har man tur så kanske man får ut något av det ;)

Ja, denna dag kommer alltså att innehålla: rumsröjning, arbetssökning, vedkörning, diskning och en himla massa tedrickande!

EssEsset





Te te te te te te...

Det är vad jag lever på för tillfället. Eller det är i alla fall det som utgör den största delen av vad jag fått i mig under dagen. Drack tre koppar till frukosten som förövrigt bestod i några rostade mackor med marmelad på. Kollade på några avsnitt Andra Avenyn till det, har två-tre avsnitt kvar nu från första säsongen innan den andra börjar. Gjorde ett litet hopkok på socker, smör, kakao och lite mjölk som tydligen skulle lägga sig som ett lenande skydd på min sönderhostade hals, var väldigt gott faktiskt. Och att det faktiskt lindrade retet i halsen en stund var ju bara ett plus! Sedan blev det några koppar te till innan det var dags för lunch.

Efter lunch blev det en kopp till som jag avnjöt till ett avsnitt av Simpsons. Sedan bestämde jag mig för att, trots att jag är sjuk, gå ut och köra in några kärror ved. När det var gjort tog jag mig in och fixade två till koppar te som jag drack till dagens två avsnitt av That 70's Show. Smarrigt värre!

När det var slut gjorde jag mig en till kopp av mitt goda AKIS-te och tog den med mig upp på mitt rum för att fortsätta med min rensning. För någon dag sedan blev jag klar med hela den synliga delen av mitt skrivbord, blev väldigt nöjd med resultatet måste jag säga. Så idag var det dags att börja med den delen av skrivbordet som inte syns så mycket, nämligen hela undersidan av det samt alla pärmar och pappershögar som hamnat där och blandat ihop sig med varandra. Det kommer bli så himla bra när det blir klart :)

Och tro det eller ej men strax ska jag fixa mig en till kopp te och njuta av innan jag går och lägger mig. Ska bara lyssna lite mer på Kid Rock. Han är bra.

(Någon som har en aning om hur många koppar te jag har druckit idag?)




En tisdag

Nu sitter jag här igen med min tekopp, lyssnar på The Carburetors och skriver lite. Har kokat te på anis, kummin, ingefära och salvia eftersom dessa är några av de kryddor som är bra mot förkylning. Jag döpte det lämpligtvis till AKIS-te, haha! (Kanske bara är jag som ser det roliga i namnet?) Till lunch fixade jag stekta ägg som jag kryddade bl a med vitlök eftersom det också är bra mot sjukdom. Lade dom på macka och mhm vad smarrigt det blev. Sedan bestämde jag mig för att fixa mig en ganska nyttig och enkel efterrätt. Jag värmde en macka i stekpannan och hällde honung över hela - även det bra mot min äckliga förkylning eftersom det innehåller en massa antioxidanter.

Världen visade sig nyss vara väldigt liten. Hade fått en bildkommentar av en random person på en av mina bilder på bilddagboken och när jag hade snackat med duden en stund så visade det sig att han bor i Vattholma, inte speciellt långt ifrån där jag bor. När vi sedan hade snackat en stund till visade det sig att vi båda hade varit på People i fredags och partajat. Vi hade till och med åkt samma buss hem därifrån! Haha, like I said - it's a small world.

Nu ska jag gå och skruva lite skrivbordshyllor, hej!




Ny vecka...

...och här sitter man med sin tekopp, lyssnar på Arash och försöker intala sig att man mår bra. Det är i stort sett vad jag har ägnat helgen åt att göra. Vad annat kan man göra? Hade turen att inte behöva jobba idag i alla fall, vilket jag måste säga att jag är riktigt glad över. Jag har ju tid bokad till frisören så dit lär jag ju ta mig ändå och sedan är det jag som har ansvaret för danslistan till träningen ikväll så förmodligen måste jag ju åka dit också. Om inte mamma känner att hon kan ta det istället, det vore skönt. Feel free to döda min hals!

Jag är i alla fall glad över att ha hittat två till band som är riktigt bra. Jag hade hört talas om dom för ganska länge sedan men inte kommit mig för med att fixa hem deras musik förrän nu. Det första bandet är Nekromantix och det andra är The Carburetors. Jag rekommenderar dig att lyssna på dom, you won't be disappointed.

Nej, nu ska jag ta och hoppa i duschen och sedan blir det till att fortsätta rensa i rummet. Vi hörs!



...



Kände att jag inte skulle orka så jag ringde och avbokade min tid hos frisören idag, fick en tid på onsdag nästa vecka istället. Skönt att man inte behövde vänta så länge, håret börjar bli lite slitet nu. Det har ju faktiskt gått 10 veckor sedan jag senast klippte mig. Får se hur det blir med dansträningen sen ikväll nu då. Kanske i alla fall orkar åka dit och sitta och säga danserna i mikrofonen och trycka på play på CD-spelaren. Behöver ju inte dansa. Jo egentligen behöver jag, vill jag, måste jag. Men jag orkar nog inte det ikväll.




RSS 2.0