Snart åker vi

Och det är mycket som ska fixas innan. Lika bra att göra en lista så att inget glöms bort! Nu skulle jag ju tydligen jobba imorgon ändå, trots att jag har semester, haha! Nä men, ska inte jobba på fritids utan på Tammen där jag vickar. Blir nog bara två timmar, så det bör ju hinnas med! Men i alla fall, lista va det ja.

* Betala räkningar
* Tvättstugan, tisdag 17-21
* Skriva packlista & packa
* Skriva matlista & handla

* Handla marsvinsmat
* Städa lägenheten, dammsuga, diska
* Skicka horoskop till mamma
* Fixa inför Baileys inflytt

* Gå till banken
* Ringa Sandra

* Instruera pappa & Ingela om marsvinen

Ja just ja, mina marsvin har flyttat hit! I fredags. Kolla så underbart!



Nä nu ska jag sova. Upp sju imorgon så jag hinner börja fixa lite innan jag drar till jobbet vid åtta. Sov gott ♥




Fika med kusin & 60-talskväll

Härligt väder i lördags, varmt och sådär som jag gillar det. Linda kom över och kollade in hur jag har möblerat om i lägenheten, sen gick vi till Karins Stallcafé och tog en fika (haha Jessica, "ta en fika"). Blev en smarrig bit chokladtryffeltårta som faktiskt smakade lite som den jag brukar göra, trots att den såg helt annorlunda ut. Kaffe till det i världens sötaste kopp, ville ta med hem typ!



Efter det tog vi en promenad till grillen där vi köpte mjukglass som vi traditionsenligt tog med oss till en lekplats och åt medan vi gungade. När jag har köpt hus, då ska jag ha en gunga. Det är så mysigt!


Väl hemkommen var det bara att ställa in ölen i kylen, hoppa i duschen och fixa till sig lite inför kvällen. Jessica kom över, sen kom Seb och tillslut kom även Olsson och Linus. Höga klackar på, äta lite chips, dricka lite öl och sen bar det av till Ottarsborg på 60-talskväll.



Härligt, härligt att få umgås med bästavänner, prata på en sten i skogen och dansa bort en massa skit och fram med glädje och lycka över min fina Seb. En av mina absolut bästa vänner och en av de få människor som faktiskt kan få mig på bättre humör när jag mår dåligt. Så de som fick idéer för sig nu eller på Ottars kan lämna de tankarna. Vi är bästa vänner.




Sen åkte vi hem och sov, jag och Seb fick ligga och slå ihjäl myggor till sex på morgonen eftersom att Linus tydligen hade fått den briljanta idén att öppna fönstret innan vi gick och lade oss. Haha, shit alltså vad med myggor!

Dagen efter hade vi bakisdag, Sandra Hå kom över och gjorde oss sällskap. Plockade ihop storfrukost och satte oss på bänken utanför lägenheterna, gjorde kaffe, lyssnade på massa country och planerade lite inför Power Meet. På kvällningen åkte vi som tidigare nämnt ut en sväng med Ford -59an, firade in semestern och badade oss lite halvt. Myyys!




Solig stadstripp

I fredags var jag ju ledig och passade på att åka in till stan med Jennylee och Jasse. Jag hade en del som jag behövde handla plus att jag hittade en hel del grejer utöver det som var verkligt bra! Tack tjejer för en trevlig dag :D ♥



På tåget påväg in till stan | Mitt solbruna ben? | Vi vilade oss lite, Jenny rynkade på näsan.


Till Bailey: Klösbräda, kattmynta, tre olika bollar, tre olika möss (en gammal hederlig vanlig, en med hjul och en som piper när man dunkar den i golvet). | Dörrhängare till klädkammaren, rosa köksredskap, rosa hyllpapper med vita prickar.


Tallrikar, assietter och muggar - helt underbara och såå jag! | Kylklampar, myggmedel, solbrillor, solstift, fläkt med sprayflaska, Grease-CD och 50talsnostalgi-CD.



Jag fyllde ju 20...

...och då fick jag en del presenter. Och jag tänkte att jag skulle visa upp här vad jag fick, samt återigen ta chansen att tacka min familj, min släkt och mina vänner för ett mysigt firande och fina gåvor. Det finns bara ett ord för helgen och det var underbart. TACK!

1.    2.    3.
4.    5.    6.
7.    8.    9.
10.    11.

1. Blommor från Sussie & Christer.   2. Blommor från Gun & Sten.   3. Ugnsform från mamma & Per.
4. Sminkväska, underlagscrème, nagellack, mascara och armband från mamma & Per.   5. Skrivblock från Linda. Presentkort till del av körkortsutbildning från mormor, Janne, morfar & Inga. Örhängen och halsband från farmor & farfar.   6. Alla fina grattiskort som innehöll en hel del trevliga små sedlar.
7. Kaffebryggare, strykjärn och hårtork från pappa & Ingela.   8. Blomma med röd kruka av jobbarkompisarna & chefen.   9. Kort med mer sedlar från Sussie & Christer.
10. Boken "Kyrkkaffe" och halsband från Julia.   11. Body scrub och body butter från Jennylee.




Kvällsdopp

Jag hade egentligen tänkt blogga nu, lägga upp lite bilder på det som inhandlades i stan i fredags samt från 60-talskvällen i Ottars igår. Men det blev inte mycket till sömn i natt så nu är jag sjukt trött trots att jag hällt i mig massvis av hemgjort iskaffe idag. Underbart med sol och värme!

Nu på kvällningen åkte jag ut och cruisade lite med Olsson & Jessica, drack en varm öl, sjöng till underbar rockabilly, badade upp till trosorna i Aspo och firade in min semester. Sweet! :D

Nu ska jag gå och lägga mig, så får ni höra mer om helgen imorgon. Hoppas ni haft en minst lika bra helg som jag har haft. Godnattpuss på er! ♥




Västerås mälarstad

(Sjungs så som i den där reklamen som gick för något år sen, ni vet.)

Kära Power Big Meet-vänner! På långtidsprognosen ser vädret ut som sådant att vi kommer få dras med 30 grader, sol, knappt någon blåst och ingen nederbörd.



Ni som känner mig vet att jag i vanliga fall skulle hoppa och jubla över ett väder som detta, men på älskade PBM blir det mest bara ganska så otroligt jobbigt. Haha. Nä, men faktiskt. Förrförra året va det 36 grader och vattnet man drack avdunstade redan på tungan. Nästan. Man orkade knappt röra sig inne på marknadsområdet.

Så jag kan ju bara säga, ta med er allt man kan tänkas svalka sig med: fläktar, vattenflaskor, badkläder, sprayflaskor, solfjädrar - VAD SOM HELST! För varmt blir det och solsting vill man inte ha. Och glöm för allt i världen inte solkrämen! Man vill ju inte se ut som en kräfta heller.

Men ändå. Hellre ett sånt här väder än spöregn och åska!




SEMESTEEEEEEEER

Hmm, kändes lite fjortis med den där rubriken, haha. Men skitsamma, FÖR NU HAR JAG SEMESTER! Min första betalda semester ifrån ett arbete. Hur härligt är inte det?! :D Och det underbara i det hela är att jag egentligen bara har tagit tre veckors semester, men jag kommer bara jobba tolv dagar fram till vecka 34 när barnen börjar skolan igen. Och det är bara tisdagar, onsdagar och torsdagar. Jag har alltså långhelger och kan åka på minisemestrar om jag har lust :)

Gårdagen avslutades med middag tillsammans med arbetskamraterna, en god pastasallad, kaffe & chokladtårta samt sällskapsspelet Blackout. Hade aldrig spelat det förut men kan ju säga att det var sjukt kul, så ett sånt ska jag skaffa mig när jag får möjlighet. Mycket skratt och skrik blev det, vi är ett härligt gäng och jag kommer sakna de som försvinner till hösten!





När jag kom hem möblerade jag som sagt om i lägenheten och städade ordentligt i mitt skåp, så nu är det ordning och reda där inne. Hann inte med disken, så den får jag ta ikväll.

För nu måste jag nämligen klä på mig, fixa mig och äta så att jag kan åka till stan med Jennylee och hennes syrra Jasse. Ska skaffa saker till Bailey och en del till Power Meet om jag orkar bära hem det. Annars får jag åka in och ta det en annan dag, snarast. Vi åker ju på onsdag!

Vi hörs, puss på er och ut i solen nu! ♥




Mycket som ska fixas

Inför tillökningen i sockerlådan! Imorgon får jag hem mina älskade marsvin Donna & Kolan, och när jag kommit hem från Power Meet så hämtar jag hit kattbebisen Bailey. Haha, Seb sa att han hoppas katten äter upp mina äckliga gnagare. Jag är inte värre jag, så sa att jag hoppas hans hund äter upp honom! :D Jag tycker det ska bli underbart att få daglig kontakt med djur igen ♥


♥ Donna ♥ Kolan ♥ Bailey ♥

Men som sagt mycket som måste fixas nu innan de små liven kommer:

* Fixa med bordet till marsvinsburen
* Göra rent marsvinsburen med klorin
* Fixa förlängningsladdar till boxern och tvn

* Flytta på filmhyllan
* Flytta på fåtöljen
* Ta hit bokhyllan, köpa färg och måla svart
* Skaffa marsvinsmat, morötter, borste, spån, hö och halm
* Fixa med kattlåda, mat/vattenskål, bebiskattmat, sele och koppel
* Köpa kattsand, bajspåsar, kattmynta och leksaker
* Ta hit kattpelaren från mormor

Så just nu håller jag på och städar i mitt stora skåp, möblerar om i lägenheten, diskar och lyssnar på musik. Dammsuga ska jag också göra! Tur att jag klunkade i mig en del kaffe på middagen med jobbet ;)




Hellre bakom kameran

Jag måste ju bara tipsa er om min vän Jessicas blogg! Hon är superduktig på att fota och lägger upp en del bilder på bloggen. Kolla in dom och tala om för henne hur duktig hon är (för det är hon verkligen) så att hon blir ännu mer peppad på att ut och fota och lägga upp snygga bilder.

Godnatt nu ♥




Fixelifix & donelidon

Som vanligt lyckades jag inte bli trött och komma i säng sörrän till klockan två. Jag blir så trött! Men tydligen kan man inte somna av den här sortens trötthet. Nu va jag fyndig, haha.

Detta resulterade självklart i att jag inte kom upp förrän strax före tio, började jobba elva. Hoppade i duschen, klädde på mig och ilade till mammas jobb där jag hämtade de grejer jag plockade ihop till Bailey igår. Kunde inte ta allt på moppen liksom! Tog med mig grejerna hem, drack en kopp kaffe samt smörjde in mig med solkräm (visst är jag duktigt mamma?!) och drog sedan järnet till jobbet.


Kattlåda, mat&vattenskål, bebiskattmat (hur sött är inte det?!), burkmatsked, 2 städmojänger, halsband, koppel och sele. Nu fattas bara skitsakerna: kattsand och bajspåsar! Och jag ska få mormors kattpelare eller va det heter, som Bailey kan ha och klättra på och leka med. Sen ska det självklart inhandlas en del leksaker, men det ska jag och Jennylee göra tillsammans! Hon får nämligen hem sin bebis samtidigt som mig, så det blir missekissebebisshopping :)

Och nu kommer det igen: jag älskar mitt jobb! Tänk att få spendera arbetsdagen ute i solen, med ett underbart barn. Jag kommer ju klättra på väggarna när jag har semester, haha! Har bara en dag kvar på jobbet nu, men längtar redan tillbaka. Är jag nå störd eller? :)

Efter jobbet gick jag och Jessica till hembageriet och köpte fika som vi tog med och avnjöt vid Herrgårdsdammen. Senare på kvällen bestämde vi och Olsson oss för att plocka ihop lite käk samt ost & kex, som vi tog med oss till (återigen) Herrgårdsdammen. Är det sol så ska man vara ute, så är det bara!


Och såhär glad är jag över att få hem Donna & Kolan (mina marsvin) nu på fredag. Och att få hem Bailey efter Power Meet. Och över att jag har världens bästa vänner. <3

Vet ni vad? Jag känner mig faktiskt ganska trött... YEAH! Ska koka mig en kopp rogivande thé och sedan ska jag krypa ner i sängen och lyssna på cd-bok. Myspys. Godnattpussisar på er alla ♥




En dag i solen

Och jag har fått färg! Man ser en rand efter shortsen, woohoo!

Hade ju en ledig dag idag. Sov ända till elva, fixade till mig lite och gick med Jessica till Hembageriet där vi åt brunch bestående av deras underbara skagenmackor samt coca cola på glasflaska. Det blir inte mycket godare än så! Efteråt kände jag för att svalka mig så köpte mig en ice slush, mmm.



Sedan knallade jag till farmor och farfar, snackade en stund och tog moppen för att åka ut till mamma. Att köra moped (allra helst i vackert väder) får mig att vilja ta motorcykelkort. Det skulle va nice! Ska ta för bil först bara... Veteranbilsintresset är trots allt större.

Kom hem till mamma som låg ute och stekte på en av solsängarna, så jag slog mig ner på den andra och stekte jag med. Snackade en massa och sen letade jag fram lite spännande saker som behövs nu när Bailey snart flyttar hit. Åh, det känns så underbart att hon snart är här! Hittade lite annat smått och gott också som jag plockade med mig hem.


Ljusstake, pillerburkar, sudd & supersöt börs!

Innan jag åkte tillbaka till bruket så svängde jag förbi och hälsade på min lilla sötskrutta. Hade inte träffat henne på två veckor nu och oj vad hon hade vuxit! Liten och söt fortfarande, men ändå så mycket mer vuxen liksom. Jätteöron! ♥ Provade också att ta på henne selen och det gick hur bra som helst, inga protester där inte. Hon satte sig vant och poserade framför kameran och sprang sedan ut på altanen och vandrade runt. Tror hon tyckte hon var fin, hihi. Syster Pepsi däremot var inte så förtjust i selen. Men får hon prova den några gånger till så ska det nog gå bra sen! Mamma Majsan är i alla fall stolt över sina fina tjejer.





Sista stopp innan moppeinlåsning hos farmor och farfar var hos min far där det diskuterades lägenhets-ommöblering. Fixade också så att han och Ingela är marsvinsvakter när jag är på Power Big Meet nästa vecka. För till helgen hämtar jag hit mina marsvin! :)

Nu ska jag mäta lite i lägenheten så att allt passar för ommöbleringen och sedan blir det sängen så jag kommer upp och hinner få lite gjort innan jobbet imorgon. Mycket som ska fixas nu innan djuren flyttar hit. Men jag gillart! Puss godnatt ♥




Midsommardagen & annandag midsommar

Midsommardagen var som sagt en bakisdag tillsammans med Sandra Hå och Seb. När jag kom hem vid sju-åtta tiden på kvällen hade vi funderingar på att köra igång med party igen och ha ytterligare en bakisdag på söndagen. Dock nappande inte så många så jag bestämde mig för att åka hem till mamma och Per istället, där jag var bjuden på middag. Det bjöds på grillad rådjurssadel med en god rödvinssås samt en del midsommarmat. Ett glas vin och komedifilm i soffan. Sen sov jag kvar, mysigt.

På söndagen sov jag ut och fräschade sedan upp mig för att åka till mormor på midsommarlunch. Trerätters närmare bestämt. Supersmarrigt och jag blev jättemätt! Trots det tog jag och Jessica en promenad till grillen på kvällningen och smaskade mjukglass. Gott sö!


När vi skulle åka från mormor hade min käre bror krypit in där han hör hemma..?




Midsommarafton

Sov som sagt hos Sandra Hå, vaknade upp och försökte få nån rätsida på hur kvällen skulle bli. Gick inte direkt så jättebra men löste sig till det bättre ändå tillslut. Vi käkade frukost och drog in till stan för att träffa en gammal polare till Sandra, sen blev det hem till henne igen där vi packade, fixade oss och drog i oss ett par nyponshots och lite annat smått och gott. Somrigt sådär!

Stod och väntade på bussen i en evighet, fick reda på att midsommar körs som lördag så heja oss! Fick skjuts till Öregrund av Sandras mamma och tog sedan färjan över till Gräsö där vi hämtades upp av Jessica och Bitte. Hämtade upp Seb och Linus på campingen och drog till Jessicas stuga där det till min stora lycka spelades härligt buggvänlig musik ur Manges bil. Blev en massa dansande, grillande och mera dansade som slutade med att jag och Linus dunsade i backen. Haha, gjorde riktigt ont i ryggen!

Jag, Sandra, Seb och Linus tog oss sedan en promenad tillbaka till färjan och över till Öregrund igen. Vi gick och höll om varandra allihop och sjöng lite Grease låtar, Rara söta Anna och en massa 50-talsmusik. Sjukt kul! Stannade till för kisspaus och då döpte jag en snigel till Torsten, men det kändes fel så jag böt till Linus, vilket också kändes konstigt. Snigel fick duga bra.

Väl framme i Öregrund inträffade en del tråkigheter som fick mig att må riktigt dåligt. Tack och lov för Seb och Sandra! Vi gick iväg där vi kunde vara ensamma, satte oss på en bänk och grät och pratade i timmar tills de hade fått mig på ett något bättre humör. Skratt, kramar och gladare miner. Ni är underbara, jag älskar er! ♥

Vi tre bestämde oss för att ta sista bussen hem och som väntat var det miljontals folk överallt som trängdes för att komma på den. Blev trampad på foten så nu är den lite blå, lalala. Fick höra att det skulle komma fler bussar så vi tänkte att då väntar vi på den så vi inte blir mera mos. Det tog för sjutton en timme innan de kom! Helt sjukt ju. Aja, vi kom ju hem i alla fall. Mosade ner oss i Sandras säng alla tre och somnade nog ganska fort. Varmt och skönt eftersom det bara hade varit tre grader där på nattkröken.

Midsommar ska spenderas med nära och kära och jag är kär i mina nära vänner, så midsommar var bra!

Sen hade vi en sån där mysig bakis-dag på lördagen. Jag och Seb sov mest medan Sandra fixade frukost, fika och sånt. Blev en hel del pratande om gårdagkvällens händelser. Välbehövligt. Jag älskar våra bakis-dagar! Förhoppningsvis får vi en till redan på söndag, woohoo!

Lite bilder nu. Kameran fick dock stanna kvar i min bag ute vid Jessicas stuga. Var rädd att tappa bort den eller nåt i Öregrund. Höhö.

1.    2.    3.
4.    5.    6.
7.    8.    9.
10.    11.    12.
13.    14.    15.

1. Sandra i väntan på bussen som vi inte åkte med.   2. Jag & Sandra på hållplatsen.   3. På färjan över till Gräsö.   4. Färjan. Se där skymtar Gräsö på andra sidan!   5. Seb & Sandra uttrycker sin vänskap.   6. Jag & Jessica passade också på att gosa lite.   7. En glad Jessica med kameran i högsta hugg!   8. Gänget hänger vid musikbilen.   9. Mera vänskap.   10. Stugan ute på Gräsö.   11. Haha, spännis-Linus!   12. Här sitter jag och dricker min öl. Spänner mig inte ett dugg. Jag lovar. Nänä, inte alls. Kolla in bulan på armen ba.   13. Såhär vill jag ha det jämt.   14. Skulle fota stugan igen men då kom Linus å kastade sig över mig. Duns ner på motorhuven ba!   15. Dansa dansa natten lång. Glaaaaad.




En ledig torsdag

Ja, jag kommer faktiskt att ha ganska så många lediga dagar nu i sommar. Har räknat ut att jag fram till vecka 32 bara kommer att jobba tio dagar eller va det va. Trots det kommer jag att få ihop fler timmar än jag egentligen ska göra på de få dagar jag ska jobba. Semester vecka 27-28 plus 31 och massa lediga måndagar och fredagar emellan det. Ledig tisdag och fredag veckan som nu kommer. Skönt!

I alla fall. Fick ju åka in till stan igen i torsdags eftersom jag glömde både skorna och legitimationen i onsdags. Sandra Hå hängde med, trevligt trevligt! Sen hängde hon med mig hem på middag och så drog vi och kollade på genrepet av Jernets Fångar. Älskar den teatern, kollar varje år! Vi kom också på att det är smidigare att vi är hos henne från början på midsommarafton så vi åkte och sov hos henne istället för att hon skulle komma tillbaka hit dagen efter. Så så fick det bli, därav dålig uppdatering kära vänner och läsare ;)

Förutom att lyckas byta ut skorna och inhandla en del spännande dricka till midsommar så hittade jag också en supersöt bikini, äntligen en med byglar! Har två trekants, men trivs inte riktigt med dom. Kolla in! Hur söt är den inte?!


Perfekt till Power Big Meet (som vi ju faktiskt åker på snart) blir den. Jag i min turkosa, Sandra i sin svarta som hon köpte och Jessica i sin röda som hon köpte för ett tag sen. Se upp, för här kommer de prickiga East Coasters-brudarna!

Nu orkar jag inte sitta här och skriva nåt mer intressant, ska diska lite och lyssna på bra musik. Sen blir det sängen så jag kommer upp i god tid imorgon och hinner få lite gjort innan jobbet. Jobbar 11-16, ojojoj nästan dubbel arbetsdag ju! Haha. Nä men, fortsätter berätta om midsommarhelgen imorgon. Sov gott med er! ♥




Äntligen sommar!

Hej vänner (och kanske en och annan fiende? haha, jag skojar)!

Det har varit full rulle, varit ledig en massa ju plus midsommar så inte har jag haft tid att sitta vid någon dator då inte. Men det verkar inte ni heller ha hunnit med (förutom i torsdags, oh my!) ser jag när jag kollar på statistiken. Tänker inte berätta om vad jag har gjort ännu, jag är hos mamma för tillfället och har ingen kamerasladd med mig. Ni får hålla er till ikväll! ;)

Tänkte bara slänga upp en bild på det fina vädret som väntar, i alla fall för oss i Österbybruk. Nu kommer sommaren äntligen hit! Kolla in det här och gläd er åt att solen åter kommer låta sina sköna strålar lysa på oss.



Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för midsommarlunch och fika hos mormor. Svarar på kommentarer sen och så hörs vi ikväll! ♥




Angående midsommarvädret

Av Österbybruk, Uppsala och Öregrund så ser det ut att bli finast väder i Öre. Tur det. Morgondagen är inte riktigt planerad än, vet typ att Sandra Hå kommer hit så att vi kan fixa oss och sådär. sedan bär det av till Öre och grabbgänget plus några till. Suger det kan man alltid åka någon annan stans! Oplanerade festligheter utan några som helst förväntningar brukar bli de bästa.

Idag så blir det stan med samma Sandra som jag skrev om nyss, ska byta skorna (hoppas hoppas att det går!) samt inhandla lite spännande saker på gröna skylten. Får se om det kanske blir till att gratta mamma något också, hon var dock sjuk igen stackarn så får se hur det blir med den saken.

Hmm, det va länge sen jag slängde upp en dagens så - padabambambabam! -  så här ser jag ut idag. Se och njut. Eller gör vad ni vill, haha.




 


Ont i magen

Det här är fel. Det här är inte bra. Saknad. Tomhet. Hjärtesorg. Det här funkar inte.




Teater, lunch och en eftermiddag på stan

Fast inte på samma dag. Igår var det, i alla fall för mig, en slapp dag på jobbet. Fritids var stängt för planering samt flytt och vi fick tillsammans med lärarkåren kolla på en lokal teater vid namn Järnet byggde bygden. Riktigt bra och underhållande var den och efter blev vi bjudna på lunch på Gammel Tammen. Undarbart också var att jag fick träffa tre av mina gamla favoritlärare på högstadiet - Kristina, Katrin och Anneli. På kvällen tog jag och Jessica en promenad runt simbadet och sedan förbi grillen och åt mjukglass ♥ Årets första!

Idag har det varit jobb och sedan for jag in till stan med Jessica. Meningen var att jag skulle byta ett par skor och inhandla lite drickbart till midsommar men tror ni inte att jag glömde både skorna och legitimation hemma? Såklart. Fick i alla fall en trevlig eftermiddag på stan och smaska en god sallad från Cupido, det är ju alltid gott. Handlade en vit bas-top (SUPERSKÖN!) för 35 spänn, på älskade New Yorker såklart - vart annars? Även en till sorts Yogi tea fick följa med hem. Älskar deras teer.

På väg hem stannade bussen. Soppatorsk typ. Haha. Olsson kom och hämtade oss. Olsson är snäll. Nu ska ni få se en bild på det jag handlade idag plus Jessicas present till mig. Fick välja ut en grej som jag ville ha inne på Retro Corner där hennes syster Sandra jobbar, valde en fickspegel med pepitarutor - älskar ♥



Nu ska jag ta det lugnt, blir ju in till stan imorgon med. Hihi. Då är jag ledig från jobbet - långhelg nu ju, woohoo - och min mamma fyller år. Godnattpuss på er! ♥




20årsfirande med släkten

En söndag efter två dagars festande kan man vara ganska trött och sliten, vilket jag också vaknade upp och var. Och det höll i sig hela dagen, men dagen blev ändå väldigt lyckad och bra.

Klev upp, duschade och förberedde massor med familjen inför att allt folk skulle komma vid tre. Och massa folk blev det verkligen, vi var 24 personer (jag, mamma, Per, Dennis, pappa, Ingela, farmor, farfar, mormor, Janne, morfar, Inga, Gun, Sten, Micke, Elisabeth, Robin, Linda, Sussie, Christer, Johan, Julia, Olsson & Jessica) som satt och åt och fikade i mammas vardagsrum. Mysigt som attan men jag fick lite smått klaustrofobi och behövde ut och ta luft ibland.

Fick skjuts hem av Johan sen på kvällen, var så trött och sliten att jag gick och la mig redan klockan nio. NIO. Jag som omöjligt brukar kunna somna innan tolv, haha.

Många knäppte kort, har dock bara fått bilder ifrån pappa. Ni andra som fotade får gärna skicka bilder till mig, så att jag kan få bilder på lite fler av folket som var där. Det vore trevligt, inte varje dag man fyller 20 liksom :)

Tack allihop för en minnesvärd dag! ♥


Ett härligt gäng! Usch vad mycket trevligt vi har hittat på tillsammans.


Falsk marknadsföring. Önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden och stanna där i all evighet.




Det är som vanligt

Det finns alltid en låt som talar, så att jag slipper.




Last saturday

Har ju fortfarande inte berättat klart om förra helgen så tänkte at jag kanske ska göra det innan jag börjar berätta om tjejkvällen i lördags. Inte så mycket att säga om lördagen egentligen, så ni slipper dega med ögonen så länge på skärmen den här gången. Men det klart, ni är ju egentligen tok-intresserade av mitt liv! ;)

Vi sov till halv tolv, trötta efter allt fredagens firande. Segade i soffan hela dagen, kollade på Hjälp! - underbart program. Sen kom Olsson och Pontus för att plocka upp mig och vi åkte till Pontus och Linus på nationaldagstårta som också blev min frukost. Haha. Sen åkte jag, Olsson och Jessica hem och köpte pizza som vi smaskade i oss innan vi åkte för att fira Jonas som fyllde 40. Grattis till honom!

Jag var fortfarande seg efter fredagens firande och det tog mig en evighet att få i mig en liten stackars öl. Senare på kvällen gick det dock bättre och både det ena och det andra slank ner lätt som en plätt. Sen blev det dans och tjej-toa-besök. I det stora hela en bra kväll. Inga bilder tyvärr.




Sunday morning

Rain is falling. Som vanligt med andra ord. Nu blev jag ju sugen på att lyssna på Maroon 5.

I alla fall...tjejerna åkte för en stund sen och här sitter jag och gör desperata försök att bli kaffeberoende. Brudar, vi kom nästan i säng senare än på den där tjejnatten vi hade ute hos mamma förut va? Och upp tio. Nä, ska inte berätta för mycket nu utan istället invänta bilder från Jennylee och informera er i ett senare inlägg.

Apropå det ska jag ju också berätta mera om förra helgen. Har fått ett par fina bilder från söndagen av pappa som ju nu är missvisande men ändå visar min önskan om hur jag vill att det ska vara. Har tyvärr inga från lördagen, men ni kan ju ändå få höra om vad jag gjorde eftersom ni faktiskt är en hel hög som är intresserade av mitt liv ;)

Nu ska jag fortsätta lyssna på Maroon, dricka mera kaffe och tvinga i mig vaniljyoghurt med massor av upptinade frysta frukter på. Sen blir det till jobbet och slita ur en massa sängar.


- Coffee is your friend!




En liten fråga

Har fått höra att texten på mina inlägg blivit så liten att den inte går att läsa. För mig ser det ut precis som det alltid gjort. Hur är det för er? Kanhända är det kanske blogg.se som trasslar igen...




Sannas Myshörna

Tänkte tipsa mina fina läsare om att jag åter har startat upp Sannas Myshörna, ni vet bloggen för en mysigare vardag. Den startades egentligen upp för några dagar sen, men jag har inte orkat skriva om det. Men nu vet ni! ;)




Sanna(s) vänner är guld värda!

Drog in till stan efter jobbet idag. Är så rörigt i huvudet så när jag skyndade mig ut för att gå till bussen så kommer jag på att jag inte har några pengar, kutar in och hämtar lite. Kutar ut, lyckas låsa mitt sega dörrlås, kommer på att jag inte har busskortet med mig, kämpar med att få upp låset, kutar in och letar som en tok efter väskan (som självklart stod där den alltid brukar stå!), sen ut och kämpa med låset igen. Slutade med att jag fick kuta till bussen, i höga klackar. Men JAJA, jag hann ju i alla fall.

Mötte upp Sandra Hå och Seb och gick runt i olika affärer. Sandra letade kläder medan jag och Seb stod och snackade. När han åkte hem gick jag och Sandra och tog en varsin sallad på Cupido. Maaaaat. Det behövdes. Något som också behövdes var att få prata och skratta med mina vänner. Tack, jag älskar er! ♥

Nu på kvällen har jag och Jessica varit och fikat hemma hos pappa och Ingela och sedan blev det Flashdance och chips hemma hos mig. Mysigt, men vi blev trötta så Jessica gick hem och jag hamnade här. Nu ska jag också sova så jag orkar upp och jobba imorgon. Sen kommer mina tjejer hit på myskväll, längtar som bara den!

Grattis till min bror som tog grundenten (gick ut nian) idag och grattis till Ingela som fyllde...öhum...år idag! (För man pratar väl inte om en kvinnas ålder...?)

Förövrigt mår jag fortfarande dåligt.




There ain't no sunshine when he's gone

Konstigt med så många besökare på bloggen trots att jag inte skrivit något varken igår eller idag. Kanhända har dessa personer lagt märke till min ändrade relationsstatus på facebook (Sanna gick från att "ha ett förhållande" till "singel".) och direkt givit sig in här för att snoka reda på anledningen. Glöm det. Sånt är privat och hör inte hemma på en blogg som är öppen för allmänheten. Mina närmaste vet, det räcker.

Det enda jag tänker säga är att jag är...jag vet inte vad jag är. Ledsen. Uppgiven. Förstörd. Och orolig.

Jag vill bara slippa tänka (och ändå gör jag det hela tiden) så gårdagskvällen spenderades i soffan hos mamma, älskade mamma! Idag har Jessica gjort mig sällskap och sedan kom min gamla vän Robin över, det blev ett kärt återseende då vi inte setts på ett helt år. Nyutbildad massör är han också vilket jag fick känna på, nu är jag mör i hela ryggen. Han lyckades lösa upp en massa stress-knutar i ryggen och nacken på mig så nu känner jag att jag har hemskt ont i svanken! Som tur är ska jag snart få mig en omgång igen.

Imorgon blir det till att åka in till stan med Sandra Hå efter jobbet, förhoppningsvis träffa Seb också, och sen hoppas jag att tävttstugan är ledig. På lördag blir det jobb och sedan myskväll med Jennylee och Julia (grattis iia som fyller 20 idag!). På söndag blir det också jobb. Fullspäckat schema känns bra just nu. Men verkligheten hinner snart ikapp mig igen, det vet jag. Usch.

Tack till mina vänner och min familj för att ni finns, jag älskar er. ♥



J a g  v i l l  b a r a  a t t  a l l t  s k a  v a r a  b r a .




Rara söta Sanna

Här kommer då texten till den fina låten som kunde höras sjungas på Williams i fredags natt av mig och mina fina vänner Linus & Seb. Vi känner dem även som Ronny & Ragge.



Vi träffade Sanna i korvkioskkön
Hon utstråla värme och var av rätt kön
Hon spana på Ragge och Ronny också
Hon verka inte bry sig att vi två var två
Jag tog första steget och närmade mig
Och sedan fyra veckor, e hon vår tjej
Då började tjatet varenda kväll
När man skulle ut och röja kom hennes gnäll

Du säger du vill ha mig
Du kan hoppa upp och ta dig
Du har ingen charm, ingen stil och rostig bil
Jag kräver mycket mera
Än en sönderpökad säng
Jag är ingen våpigt, billigt slit och släng
Nu lämnar jag dig, så det så!

Vad är det med henne, varför e hon så sur
Varför går hon i moll och inte i dur
Kom igen lilla stumpan och va lite gla
Du har ju fått blommor och en låda choklad

Snälla rara söta Sanna
Säg kan du inte stanna
Vi behöver dig, vill pöka dig, säg inte nej
Du e så jävla special!
Du är den bästa bruden som vi mött
Så varför gå, låt kärleken bestå
Så sprid lite love

Man ger av sin kärlek och lite därtill
Ändå möts man av kyla av sin lipande sill
Ändå möts man av kyla av sin lipande sill
Ändå möts man av kyla av sin lipande sill

Du säger du vill ha mig
Du kan hoppa upp och ta dig
Du har ingen charm, ingen stil och rostig bil
Jag kräver mycket mera
Än en sönderpökad säng
Jag är ingen våpigt, billigt slit och släng

Snälla rara söta Sanna
Säg kan du inte stanna
Vi behöver dig, vill pöka dig, säg inte nej
Du e så jävla special!
Du är den bästa bruden som vi mött
Så varför gå, låt kärleken bestå

Du säger du vill ha mig, du kan hoppa upp och ta dig...

Nämen va fan Ragge va e de me na?
Jag vet fan inte Ronny, hon verkar ju dum i huvet
Komma här med en rostig bil
Va fan vadå rostig, de e en fårrd, fattar du?
Jo just!
Vadå fårrd, det heter ford
Nä va fan
Äh stick, och du köp ett skärp va, så du får upp brallorna
Va fan, vadå, det är ju snyggt med häng va fan
Aa visst asså det e ju det som ger mannen sexuallety fan
Aaa precis, och har man häng då kan man knäcka extra som brevlåda fan
Aha är det därför posten luktar skit?
Aa, de e re, äh fan Ronny, nu drar vi till grannkommun för där är pöken kåta fan
Aaa det har du fan rätt i, aa, det är enda anledningen till att jag blev till förresten
Vadå?
Min morsa e från grannkommun! Och hon e kåt...



Fredagen: jag 20 + Johan & Seb tar studenten

Här kommer det då, blir mer bilder än prat vilket nog bara är trevligare för er så att ni kan få bilda er en egen uppfattning. Tänkte ändå ge en kort beskrivning av dagen.

Väcktes av att det borrades ner kakel i grannens badrum, klev upp och fixade mig för dagen. Åkte med Jessica och Olsson för att hämta upp Linus och Pontus och sedan bar det av till Uppsala och Boland där Johan och Seb tog studenten. Grattis till dom!

1.    2.
1. Påväg in till stan: Olsson, Pontus och Linus i framsätet på Dagny.   2. Jessica hade också kameran i högsta hugg!

Cruisade runt på stan i -59:an i ett par timmar, tog en vända förbi Systembolaget där jag inhandlade lite gott & blandat och for sedan hem till Johans föräldrar där det bjöds på smörgåstårta. Fick också present av mina svärföräldrar och en stor bukett med fina rosa blommor! :D


Vi gjorde sällskap med en Ford Galaxie, flera kändisar till oss höll till i den.

Sen bar det av för att hämta upp Seb hemma hos honom och Johans polare Ida hos henne. Vi blev en hel del folk tillslut så det var bra att vi hade bytt ut -59:an mot stora Cheva vanen. Bar av in till stan där vi hängde i stadsparken och jag träffade massor av folk som talade om att "det är du som är Sanna" och "du är tillsammans med Johan". Trevligt folk! Innan vi åkte hem sjöng vi nationalsången och så tog jag, Jessica, Ida, Seb och Linus en sväng på Williams där grabbarna roade sig med att byta bort Anna ur Ronny & Ragges låt så att det blev "Rara söta Sanna". Dom är bra gulliga! Självklart hängde jag på och körde Annas text ;)

Nä vad säger ni? Fler bilder nu!

1.    2.    3.
4.    5.   6.
7.    8.    9.

1. Jag, Fanny & Jessica efter smörgåstårtan.   2. Fanny, Jessica & Seb i vanen påväg till Ida.   3. Johan, Linus & Michelle röjde längst bak.   4. Seb & Johan kollade läget lite, det skulle bogseras Taunus.   5. Fanny när vi hade kommit fram till Ida.   6. Vi hängde hos Ida ett tag innan vi drog vidare mot stan.   7. Fanny posade lite med en ÅBRO.   8. Lite glatt folk.   9. Michelle funderar, lite mer folk i bakgrunden.

10.    11.    12.
13.    14.    15.
16.    17.    18.

10. Kul hade vi!   11. Trevligt känt folk, trevligt nytt folk.   12. Michelle & jag.   13. Jessica, jag & Fanny - snygga som få.   14. Jessica får en puss på kinden och blir överlycklig (eller vettskrämd?!).   15. Och såhär glad är man om man fyller 20, får gå på systembolaget och det vankas party hela helgen!   16. Jessica var också gla över party.   17. Ida i vanen påväg in till stan.   18. Sen hade vi en som vi förvarade bakom galler, i bagageutrymmet...




Jamen jag ska...

...lägga upp bilder och berätta om helgen. Känner mig fortfarande så seg efter helgen bara så har inte orkat än. Sabla förkylning som ligger och lurar, men jag tänker lura bort den!

Nu doftar det gott av en ost/skink/broccolipaj här hemma så ska sätta tänderna i en bit eller två medan jag förhoppningsvis tittar på något spännande på tv (eller ett avsnitt Pistvakt på webben). Sen ska jag uppdatera er om festligheterna. Promise!




20-åringen har ordet

Tänkte bara säga hej och tala om att jag lever. Har haft en helt otroligt underbart kul helg med mängder av firande (inte bara av mig då da, utan också Johan, Seb och Jonas), tack till alla som varit med! Nu är jag så otroligt trött och sliten så jag tänker krypa ner i sängen och sova. Svarar på kommentarer och berättar mer imorgon! :)

Puss godnatt ♥




Sol i sinne, sol ute

Tycker seriöst inte man behöver börja borra ner kakel i en lägenhet i ett hus med lövtunna väggar innan klockan åtta på morgonen, men idag säger jag bara: TAAAAAACK FÖR VÄCKARKLOCKAN! Nu fick jag några minuter till på mig att göra mig iordning :D

Är redan på superbra humör, trots att jag är lite trött (men vet ni vad? sånt går över!), poppar rockabilly på hög nivå och fixar mig. Detta kommer att bli en helt bäst dag!

Åh, nu skiner solen ute också! :D WOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Puss å kram! ♥




Jag fyller 20, grattis till mig!



För idag får jag gå på systemet, för idag får jag gå på systemet, för idag får jag gå på systeeeeemet, lalalala lala! :D

Hjälp vad tiden går, känns som man gick på lågstadiet nyss. Jag är inte tonåring längre, vart tog alla dom åren vägen? Kommer tiden att gå lika snabbt till 40? Nej, nu har jag faktiskt inte tid att sitta här och filosofera över det. Ska måla naglarna och läsa lite bloggar medan jag väntar på att dom ska torka, sen blir det sängen. Upp absolut senast åtta imorgon för att fixa mig och dra in till Uppsala med Jessica och Olsson.

Imorgon blir det Ford Fairline -59a runt på stan efter utsläppet, sen smörgåstårta och efter det får vi se vad som händer. Blir nog helt underbart!

Grattis till mig som fyller 20. Grattis till Johan som tar studenten. Grattis till Seb som tar studenten. Grattis till oss!




En snabbis!

Jag håller på och bakar för fullt; chokladtryffeltårta, matpaj och schackrutor ska det bli till på söndag kl 15 när släkten firar mig ute hos mamma. För er som missat min fina önskelista kan ni klicka in er här och ta en titt ;)

Shit, känner mig lite smått stressad nu alltså. Ska ju som sagt baka en massa nu och sen blir det till att fixa naglarna samt hoppa i duschen och fräscha till mig inför morgondagen. Har tagit ledigt från jobbet då pga två finfina anledningar: Johan & Seb tar studenten och JAG FYLLER 20 ÅR!!! Hjälp, inte tonåring längre! Känns lite skumt när man tänker på det. Får se om det kanske blir en premiärsväng förbi Systembolaget då, hihi. Och så hoppas vi på fint väder också, tack!



Nej, back to work nu och puss på er! :D ♥




Mycket att stå i

Snabbt nu, måste kuta till jobbet strax! Detta SKA göras idag:

* Skriva studentplakat
* Bestämma kläder & sånt till morgondagen
* Baka chokladtryffeltårta
* Baka matpaj
* Baka schackrutor

* Fixa naglarna
* Duscha och fräscha upp mig




Mhmm, köttgryta

Har stått nu i en timme och lagat till en gryta på bitar av nöt, gul lök, kidneybönor, majs och lite annat gott. Förstår inte hur man inte kan tycka om att laga mat, tycker det är väldigt härligt att känna alla dofter och veta vad för något man faktiskt stoppar i sig. Visst det kan ju ta tid, men det är helt klart värt det! :)

Så nu ska jag fixa en tallrik med köttgrytan och sallad att avnjuta till Halv åtta hos mig. Sen...vad händer sen? Lalala, en lista.

* Skriva studentplakat (men inte till Johan, haha!) imorgon!
* Handla
* Göra en kakdeg imorgon!
* Baka bullar? fanns redan!
* Baka chokladtryffeltårta imorgon!
* Köra lite Bonniers Trafikskola




Idag är ingen rubrikdag, utan en musikdag!

Lalala, segat hela morgonen. Inte gjort något förutom hängt på fejjan och lyssnat på en massa musik. Tänkte jag skulle va gullig och lägga upp lite braiga klipp åt er, va ju ett tag sen ni fick något att lyssna på. Lite blandad kompott blir det, varsågoda lyssna och njut!

JETS - Rockabilly Baby
Blir så himla danssugen!


Rännhola Rockers - Raggarbrud
Min & Jessicas låt!


Candlemass - Bewitched
Johan som fått mig att börja lyssna, gillar det mer och mer!


Marilyn Manson - Running to the Edge of the World
Jennylee tipsade om den på sin blogg igår, jag älskar den!





WOOOHOOOOOOO! :D

Jag är SÅ OTROLIGT HIMLA GLAD! Har precis fått veta att jag får fortsätta med mitt jobb som elevassistent efter den sista juni och det känns så himla härligt! WOOHOOO! :D

Snacka om en otrolig lättnad, min själ blir lättare för varje dag som går. Nu behöver jag inte känna mig tvingad att ta ett skitjobb bara för att slippa vara arbetslös. Jag har också mer tid på mig att tänka över vad jag vill vidareutbilda mig till. Men det bästa av allt måste ju ändå vara att jag får behålla ett jobb som jag ÄLSKAR djupt och innerligt. Åh, det här är bara så himla skönt, underbart och bäst!



Nu ska jag fira med att spela lite Worms på PS1 och sedan ta itu med dagens lista:

* Horoskop till mamma
* Diska
* Dammsuga
* Köra Bonniers Trafikskola
* Gå igenom viktiga-pappers-högen
* Rensa ur posthögen

V a d  g ö r  n i  i d a g ?




Känns som fredag

Varför vet jag inte, det är ju bara tisdag. Lite jobbigt när det känns som veckan har gått längre än den faktiskt har. Jaja, tur ändå eftersom jag har en del att fixa innan fredag och helgen.

Fredag: Jag fyller 20 och Johan tar studenten.
Lördag: Jonas fyller 40, funderar på att åka och fira honom eftersom han har öppet hus.
Söndag: Fira mig med släkten ute hos mamma.

Fullspäckad helg med andra ord, men ser fram emot den! :)




The shopaholic is back!

Nu kommer mamma skrika rätt ut, slita sig i håret, sucka och kanske ringa eller messa mig och tala om att jag är galen som köpt allt detta. Jag vet också vilka fyra av dessa saker hon kommer att reagera starkast över. Men söta, fina, älskade mamma, detta är vad jag har att säga till mitt försvar: jag har inte haft en sån här ordentlig shoppingdag sen jag flyttade (och hejkomochhjälpmig det är snart ett halvår sen!). Sen fick jag ju faktiskt en hel del extrapengar från mitt arbete som dansinstruktör, så jag kom efter diskussioner med mig själv fram till att jag är värd detta. Jag vet också att jag hade ångrat mig djupt om jag inte hade införskaffat dessa saker, eftersom att jag har gått och längtat efter just dessa saker länge nu. Så, kolla in lördagens shoppingresultat! :)

1.    2.    3.
4.    5.    6.
7.    8.

1. Torrschampo från Lee Strafford, Bling 4 blondes från Lee Strafford, Dove summer glow body lotion, Solskydd från Hawaiian Tropic, ansiktsvatten från Nivea Young, Visibly clear från Neutrogena, Define-a-lash mascara från Maybelline samt chockrosa nagellack från Depend.

2. Reglerbart camouflagehalsband och grönt koppel till Bailey, inköpt på Palms Zoo.

3. Svart-vita vardagsskor, supersköna och bra att kuta runt i på fritids!

4. Prickiga klackisar med rosetter, blir så snygga till min prickiga klänning men passar också bra till jeans. Ska förmodligen ha dom på fredag när Johan tar studenten och jag fyller 20.

5. Bruna klackisar med rosetter, skitsnyggt till jeans!

6. Här måste jag erkänna att jag kände mig lite som Kenza när jag bestämde mig för att jag faktiskt ville ha de vita klackisarna med rosetter också. Även de här är snygga till jeans, plus till mig prickiga klänning, och annat i min garderob. Och så är dom ju så sköna att ha på sig! Har spanat in alla dessa klackskor under ett tag nu och riktigt längtat efter att få köpa dem. Ett par på köpet också ju, I love Skopunkten

7. Sen så var vi ju också in på våran favoributik New Yorker, ni vet affären som man nästan omöjligt lyckas gå ut ur utan att ha handlat åtminstone ett nytt plagg. Jennylee utbast "Den här är ju du!" - en rosarutig blus med spetsdetaljer. Så söt.

8. New Yorker igen, självklart. Denna svart-vit rutiga klänning med fin röd rosett under bysten provade jag för några månader sedan, hade dock inte råd med den då och blev därför både glad och förvånad när den fanns kvar! På New Yorker brukar liksom grejerna försvinna efter nån vecka i butiken.



Hittade mig också två par shorts på älskade New Yorker. De här ljusa ovan och de mörka här under. Så nu kan det få bli riktig sommar! :D






Så var ännu en helg till ända

Helgen har varit underbar!

I fredags åkte jag ut och hälsade på kissebebisarna med Jessica och Olsson. Jessica hade modevisning också, hahaha, det var sjukt kul. Simon och hans polare sprang runt och garvade som attan och spelade musik som dom sjöng otrooooligt vackert till. Ha!

Se så stor och fin min lilla Bailey har blivit ♥


Hihi, kolla minen på bilden till höger!


Busar med syster Pepsi.


Störtskön!

Igår var jag in till stan för att ha en shoppingdag med min bästa Jennylee. Vi hade superkul med prat, tittande i affärer och käkande. Dock skedde en liiiiiiten olycka. De flesta som känner mig vet att jag alltid har mobilen i bakfickan, alltid. Tyvärr hade jag dagen till ära på mig mina minishorts, som självklart också har minifickor - vilket jag ju såklart inte tänkte på. Sorgligt nog ledde detta till att när jag var på toan inne på Max sa det PLUMS och mobilen landade rakt i toaletten. Slutade fungera direkt. Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul! :(

Som tur var lyckades jag få igång min gamla krog-mobil, så jag har i alla fall en telefon nu. Dock har jag inte kvar alla nummer till folk, eftersom jag såklart inte sparat såna på sim-kortet, utan bara i mobilen. Så nu vet ni det. Inga nummer kvar från efter gymnasietiden alltså.


JennySpenny grimaserar på stan ;)


Mera snygging-grimaser när vi lunchade på Fågelsången.

På kvällen blev det som sagt ingen crusing för oss, Dagny läckte olja och spottade vatten i högre hastigheter så vi vågade inte chansa. Så jag, Johan, Jessica och Olsson åkte hem och kollade på film hos mig istället. Mysigt det med. Tydligen hade det gått illa med flera bilar ur klubben igår, värst var det nog för stackars Lollen. Det stod en halvmeter höga lågor ur motorhuven på hans Cadillac! Uscha.

Idag sov jag och Johan länge, tolv nästan! Men vi kom fram till att det är ju faktiskt söndag och då får man slöa. Så vi klev upp, duschade och satte på thé för att mjukstarta lite. Fint väder som det var så gick vi till Herrgårdsdammen med varsin glass och diskuterade religion och efter det bar det av vidare till simbadet där vi satte oss i solen och drack några öl. Härligt! När vi kom hem spöade han mig i Worms på PS1 så nu ska jag tjuvträna och bli världsbäst på det, haha.

Är husvakt hos mamma nu, oj vad klockan har sprungit snabbt! Inte konstigt att jag är trött. Ska gå och sova nu. Bilder från shoppingen kommer upp imorgon ;)

Godnattpuss! ♥




RSS 2.0