Värme

Äntligen! Det är så underbart härligt med temperaturer över 25 grader. Jag fullkomligen älskar det.

Gårdagen spenderade jag på näst-bästa tänkbara sätt i bikini liggandes på en solsäng hemma i trädgården med boken Enligt Maria Magdalena av Marianne Fredriksson. (Det bästa tänkbara sättet är att ligga på klipporna vid havet. Eller varför inte på en luftmadrass i vattnet?) Eftersom jag hade varit så duktig och kommit ihåg att smörja in mig med solkräm innan jag gick ut så klarade jag mig från att bli röd som en kräfta, vilket jag annars brukar ha en viss förmåga att bli. Resultatet av dagen i solen blev istället att jag på kvällen ser en underbar kant efter bikinin ;)

Värmen är underbar och jag älskar den, men den är mindre trevlig när man måste jobba. Som idag. Usch för idag. Klev upp halv åtta imorse för att kolla om jag hade fått in min lön och upptäcker att jag inte har fått det. Det känns väldigt roligt att åka och jobba när man inte ännu har fått lönen från föregående månads arbete. När jag precis ska köra ut genom grindöppningen stannar såklart moppen. Som tur var så fick jag i alla fall igång den igen.

Väl framme på jobbet tänker jag att jag ska prata med chefen och fråga hur det kommer sig att jag inte har fått någon lön när de andra har fått det. Gissa vad? Hon är inte där. Hon var inte där på hela tiden som jag var det heller, sex timmar. Varmt är det där också, svettas som en gris gör man. Mmhmm va fräsch man känner sig när man ska in på affären sen!

Jaja, när jag kom hem ringde jag i alla fall till chefen och fick förklaringen att hon inte hade fått mina kontouppgifter. Dom gav jag till hennes närmste man (eller vad man nu kallar det, hon är förresten en kvinna) första dagen jag jobbade, hon skulle ge dom till henne direkt. Nu har jag 24 kronor på mitt konto och 6,50 i plånboken som jag ska klara mig på till måndag. Tidigast då blir det alltså en ny bikini. Fram tills dess får jag klara mig med min gamla, med nästintill genomskinliga trosor och säckig bh. Nice!

Nu ska jag inte sitta här inne och häcka längre. Ska upp på mitt rum, byta om snabbt som blixten, ut, lägga mig i solsängen tills Sandra kommer och vi ska rida. Efter det blir det till att ta moppen och åka iväg för ett kvällsdopp i sjön.




Kommentarer
Skrivet av: Jennylee

Jag vill också bada :(

2008-07-26 Kl. 18:30:00
Blogg: http://jennyspenny.blogg.se/

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0