En dag på klipporna

Ganska dålig uppdatering av mig på sista tiden. Men jaja, det är min blogg och allt det där.



I torsdags var i alla fall jag och sambon iväg till skroten i Björklinge, Emmaus och sedan en sväng till stan. Hittade en otroligt snygg blå stekpanna (emaljerad!), en liten théburk samt en zinkhink. 90 spänn på Emmaus, yeah säger jag bara! I stan blev det valnötskärnor och minimarshmallows inhandlat och sedan middag på IKEA. Och jag åt upp hela kotlettraden mamma, visst är jag duktig?!

På kvällen for jag och mamma hem till Salos för att kolla på filmer från när jag, Jenny, Julia och brorsan var små. Sjukt kul och härligt att träffas igen. Nu flyttar dom till Eskilstuna, men vi ses snart igen!

Gårdagen spenderade jag på klipporna vid havet tillsammans med mamma. Jättemysigt att ligga och steka, lösa korsord, dela på matsäck och flyta runt på madrass i vattnet. Måste göras om snart. Hoppas på mera bra väder bara.





Nu ägnar jag mest tiden åt att torka kattunge-diarré. Hon blev dålig efter avmaskningen. Stackars liten, tycker så synd om henne.




Kommentarer
Skrivet av: Ingela

Ahh en skön stund vid havet, hur härligt är inte det! Men stackars lilla då som är dålig i magen. Inte så roligt, men nu är väl masken ut s-iten i alla fall. Fast hon ska ha en kur till vet du, eftersom hon nu hade mask. Vilken tur då att det blev kvar i tuben, eller hur :D :D :D

2009-08-01 Kl. 18:06:52
Skrivet av: Jennylee

Åååh, fan vad härligt! :D

Jag har inte badat en endaste gång i sommar :o OMG!!

2009-08-01 Kl. 18:56:32
Blogg: http://jennyspenny.blogg.se/
Skrivet av: Jennylee

*Svar:* Jag har också trosorna till bh.n ;)



Och ja, jag är nöjd med allt! :D Skitsamma om jag spendera 500 spänn xD

2009-08-02 Kl. 13:35:55
Blogg: http://jennyspenny.blogg.se/
Skrivet av: Sanna

--> Ingela



Det var hur härligt som helst! :) Ja, synd om lillskruttan är det. Hahaha, jaa det blev väldigt mycket kvar i tuben. Men jag läste på förpackningen att man inte fick spara överbliven dos, så måste ändå köpa ny :P

2009-08-02 Kl. 14:07:38
Blogg: http://essesset.blogg.se/
Skrivet av: julia

Åh, va avis jag blir! ;D

2009-08-05 Kl. 19:07:25
Blogg: http://julia.obypingst.se

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0