Trött som en...ja någonting

Blev (som vanligt) en extremt lyckad tjejkväll med mina fina brudar. God mat, dricka, trevligt sällskap, promenad och sjukt mycket tjejsnack. Det behövdes verkligen, riktigt underbart att få snacka av sig med er! ♥

Vi sov kvar hos iia, som behövde gå upp ganska tidigt och åka iväg idag. Så jag och Jenny plockade lite och gick sen hem till mig där vi fixade grötfrukost, bänkade oss framför tvn och målade naglarna. Mysigt!

Nu på kvällen kom Robin över och snackade skit, va ett bra tag sen sist. Kan ju säga att jag är på bra mycket bättre humör nu än jag va innan han kom. Katten är nämligen dålig igen, så imorgon ringer jag åter till veterinären och frågar vad sjutton som står på. Diarré överallt. Trevligt trevligt.

Dock har humöret börjat sjunka så sakterliga nu igen. Men det är en annan historia, som förmodligen kommer att pågå i några månader. Lite obegripligt blev det kanske nu, men jag vet ju knappt något själv så jag ska inte säga något. Nu ska jag sova. Puss godnatt på er ♥




Kommentarer
Skrivet av: Jennylee

Myspys alltid med er *<3*

2009-08-17 Kl. 00:04:25
Blogg: http://jennyspenny.blogg.se/
Skrivet av: Graavid på 17 år

hihih ja det kan man lugnt säga! :)

2009-08-17 Kl. 00:15:50
Blogg: http://jaagargraavid.blogg.se/
Skrivet av: stina

hej!

vi har ju likadan kamera, men jag får inget ljud i min när man har spelat in en film eller liknande. Har du samma problem, eller vet du möjligen hur man får ljud?

Kram

2009-08-17 Kl. 15:55:23
Blogg: http://stinanoe.blogg.se/
Skrivet av: stina

men usch vad dåligt :(

2009-08-17 Kl. 18:04:00
Blogg: http://stinanoe.blogg.se/

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0