Inflyttningsfest @ my new place

Kom ju hem från stan sådär strax efter sex, hade två timmar på mig att plocka in och upp allt som jag hade handlat, byta om, fixa mig, städa, handla och förbereda lite innan Jennylee och Julia skulle komma vid åtta. Amen det är ju lugnt tänkte jag, det klarar jag galant. Och det gjorde jag ju också, dock inte så galant eftersom att det kom hit lite folk på fika direkt när jag kom hem. Va ju jag som bjöd in dom så ska inte säga nåt, haha.

Det va nämligen så att när jag klev ur bilen stod Pontus å Becka utanför lägenheten och väntade på Olsson å Jessica, för dom skulle åka till Morgongåva på raggarfest. Så bjöd in dom på kaffe medan dom väntade, sen när segisarna kom fick dom också en skvätt. Sen när dom hade gått for jag runt som en toka i lägenheten och fixade med allt samtidigt typ.

Temat för kvällen var sommarpicknick så vi la en filt på golvet och dukade upp med frukt, nötter, chips, ostbågar, kladdkaka och god dricka. Släckte lamporna, tände en himla massa ljus och på med alla sommarlåtar vi hittade. Klädseln va självklart kortkort och u-ringat ;)

Vi fick för oss att vi skulle grilla marshmallows över ljusen också, så vi kutade till affären för att köpa grillpinnar. Hoppade över gärdesgården också på väg dit såklart! Kommer till kassan om han som satt där frågar om vi ska spela plockepinn. Jag svarar: nej, vi ska grilla. Han: Jahaa... Jag: Ja, i lägenheten alltså. Han kollade ganska konstigt på mig, förstår verkligen inte varför, hahaha.

Sen kom Seb över lite senare och efter några timmar till kom Olsson, Jessica, Andersson och Pontus hit, direktimport från Morgongåva då va. Så vi som va tre från början blev istället åtta, men det är kul med folk! Och så fick ju mina brudar träffa mina raggare.

Klockan gick fort, Seb åkte hem och alla utom Andersson gick hem till Olsson. Ja, Jenny å iia va ju kvar här såklart :P Vi kom nog i säng sådär framåt fem, halv sex tiden så när iia kom å väckte mig klockan åtta med orden: "jag är pigg så nu tycker jag att vi går upp" svarade jag: "du är sjuk i huvudet, gå å lägg dig". Jag är snäll jag.

Jenny å iia åkte vid tiotiden har jag för mig, va så trött så gick å la mig med Andersson igen. Vaknade vid tolv av att grannen dunkade popmusik på högsta volym typ, irriterande! Sen när man äntligen hade somnat igen så kom Olsson å slet upp oss. Goda grannar är gött, haha ;)

Lite bilder från innan Seb och sen dom andra kom:

1.    2.    3.
4.    5.

1. Mina älskade vänner, snyggt sommarklädda.   2. Picknick på lägenhetsgolvet.   3. JennySpenny <3   4. Ett bevis på mina dåliga kunskaper att pricka rätt med kameran.   5. En superfin rosa burk som jag fick av Jenny i inflyttningspresent, massa fina karameller i! Tack :)




Kommentarer
Skrivet av: Jennylee

Det var mysigt :)

2009-02-03 Kl. 10:31:43

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0