En bild från Knut

Jag var sådär duktig (läs glömsk och stressad över håret) och tog inte en enda bild på varken våra Knutförberedelser, knutandet eller festen i Folkan i lördags. Turligt nog hade Sandra Ho. tagit en bild på oss när vi gick runt på torget, så jag snodde den. Tyvärr är det bara jag och Linus som syns på bilden, men bättre det än ingenting!


En T-bird och en Sandy

Kom precis på att mamma tog lite bilder på oss! :D Ska be henne skicka över dom när hon har lagt in i sin dator, så får ni se lite bättre hur vi såg ut som Grease. Inte alla förstod vad vi va utklädda till (stackars obildade människor som inte har sett Grease!) Sjukt kul hade vi i alla fall, och de e de som e huvudsaken. Yeah!




Kommentarer
Skrivet av: Jennylee

Haha, lätt att glömma knäppa kort när man har kul och är fullt upptagen med annat ;P

Men ska bli kul att se de andra bilderna :)

2009-01-20 Kl. 17:56:42
Blogg: http://jennyspenny.blogg.se/
Skrivet av: Ida Hjortsberg

Var med i min utlottning om ett Halsband med blå glas pärlor. Det är helt GRATIS! Ny tävling varje Söndag! Besked om du har vunnit det får du kl: 20.00 på söndag. Den avgörs söndag kl 18.00 den 25/1-2009. Ny tävling startar kl 21.00 söndag 25/1- 2009 var med i den också! Du behöver bara kommentera blogginlägget om tävling 354! Lycka till! och tipsa dina vänner! Desto tidigare du anmäler dej , desto sörre är chansen att du vinner!



Ett stort lycka till!



Kramar Från Ida Hjortsberg ( Bloggare och SmyckeTillVerkare )



Tävla på www.nogg.se/smycken

2009-01-21 Kl. 18:16:56
Blogg: http://www.nogg.se/smycken

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

RSS 2.0